Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Κι όταν ακολουθεί "απάντηση" Απόστολε, η οποία διαστρεβλώνει την άποψη σου τι θα κάνεις; Θα αδιαφορήσεις γι αυτό, για να σου λένε μετά ότι δεν απαντάς επειδή "δεν έχεις επιχειρήματα"; 
Kαλα σου λεει ο Αποστολος ρε Γρηγ.. εεεεΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω ρε Γρηγόρη γιατί χαλιέσαι με τις απόψεις των άλλων. Μήπως έχεις την ψευδαίσθηση ότι θα τον αλλάξεις άποψη; Αυτό πέραν του ότι είναι ουτοπία δεν είναι και πρέπον.
κυριε Προεδρε ηθελα να πω
Λες την γνωμη σου,προσπαθεις ακομα μια φορα να συζητησεις με επιχειρηματα
κι αν δεν δεις φως την κανεις με ελαφρια........
Και δικιο να εχεις,
δεν γινεται να αδειασεις το κεφαλι σου,για να γεμισεις του άλλου.
Καποιες φορες μαλιστα,γινεται κουραστικο.
Και σ' το λεω εγω που χαβαλεδιαζουμε για να μη το ακουσεις απο αλλού.
Προσωπικα χαιρομαι να διαβαζω αποψεις που εκφραζουν
καποια παιδια με επιχειρηματα,κι ας μη συμφωνω μαζι τους,
οι οποιοι δεν επανερχονται ξανα και ξανα.
Μια και ειμαστε στο Καφενειο
κανα τσιπουρο θα πιουμε?
Αντε ρε κάπελα.
Απο που και ως που "δικε μου" ρε συνοπαδε? Εσυ αχτυπητο τον πινεις, τι δουλεια εχω εγω με σενα?goran 64 έγραψε:Δικέ μου που ήσουνα εσύ;stelyk έγραψε:Αντε να πω και εγω, Freddo σκετο εξω, Φραπε σκετο στο σπιτι και παντα οσο πιο παγωμενος τοσο καλυτερα!![]()
Μόνο που τον σκέτο φρέντο τον πίνω το απόγευμα και τον παγωμένο σκέτο και αχτύπητο το πρωί...είτε μέσα είτε έξω απ το σπίτι...
Γκούχου γκούχου...Δίκαιο έχεις μάλλον τελικά...Γκούχου γκούχου...Εγώ δεν χρησιμοποιώ και..."που ρφάν"...
Apologises... :ugeek:
Apologises... :ugeek:
- ΑποστόληςΑ
Άντε όλοι σας με τα ολλανδικά παρασκευάσματα τύπου καφέ....
Καφές είναι ότι βγαίνει από τον κόκκο του καφέ με ή χωρίς ή με το κατάλληλο καβούρντισμα... Ήτοι:
1. Γαλλικός ή αμερικάνικος ή νερόβραστος βραζιλιάνικος
2. Ελληνικός ή αράπικος
3. Εσπρέσο ή μηχανής (machinato)
Τώρα ζεστός, κρύος με ή χωρίς, με ολίγη ή γλυκός με γάλα, kapoutsino (σκεπαστός), ή μαύρος - που είναι θέμα γεύσης- δεν παύει να είναι γνήσιος καφές (pure coffe) και είναι αδιαπραγμάτευτο :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Καφές είναι ότι βγαίνει από τον κόκκο του καφέ με ή χωρίς ή με το κατάλληλο καβούρντισμα... Ήτοι:
1. Γαλλικός ή αμερικάνικος ή νερόβραστος βραζιλιάνικος
2. Ελληνικός ή αράπικος
3. Εσπρέσο ή μηχανής (machinato)
Τώρα ζεστός, κρύος με ή χωρίς, με ολίγη ή γλυκός με γάλα, kapoutsino (σκεπαστός), ή μαύρος - που είναι θέμα γεύσης- δεν παύει να είναι γνήσιος καφές (pure coffe) και είναι αδιαπραγμάτευτο :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Εσπρεσο φρεντο μετριο τουλαχιστον 3 την ημερα πολλες φορες 4-5
Οποιος θελει να κοψει το τσιγαρο υπαρχουν 4 σχεδον σιγουρες λυσεις
Συμπληρωματα νικοτινης
Ηλεκτρονικο-ατμισμα
Μαγνητισμος η Βελονισμος
Χαπια
Τα χαπια ειναι 100% σιγουρο οτι το κοβεις αλλα εχουν μερικες παρενεργειες (ναυτια-πονοκεφαλοι) ειναι ομως η μονη λυση που ειναι ενδεδειγμενη κ την εφαρμοζουν σε ασθενεις που δεν θελουν να το κοψουν.
Ηλεκτρονικο-ατμισμα με βοηθησε πολυ να το ελλατωσω απο 1μιση πακετο σε 4-5 τσιγαρα την μερα
Μαγνητισμος ειναι το επομενο βημα μιας κ ηδη 5 γνωστοι μου εχουν ηδη κοψει το τσιγαρο μαχαιρι με μολις μια επισκεψη κ 2 με την δευτερη επισκεψη
Συμπληρωματα νικοτινης απλα σπαταλας λεφτα
Οποιος θελει να κοψει το τσιγαρο υπαρχουν 4 σχεδον σιγουρες λυσεις
Συμπληρωματα νικοτινης
Ηλεκτρονικο-ατμισμα
Μαγνητισμος η Βελονισμος
Χαπια
Τα χαπια ειναι 100% σιγουρο οτι το κοβεις αλλα εχουν μερικες παρενεργειες (ναυτια-πονοκεφαλοι) ειναι ομως η μονη λυση που ειναι ενδεδειγμενη κ την εφαρμοζουν σε ασθενεις που δεν θελουν να το κοψουν.
Ηλεκτρονικο-ατμισμα με βοηθησε πολυ να το ελλατωσω απο 1μιση πακετο σε 4-5 τσιγαρα την μερα
Μαγνητισμος ειναι το επομενο βημα μιας κ ηδη 5 γνωστοι μου εχουν ηδη κοψει το τσιγαρο μαχαιρι με μολις μια επισκεψη κ 2 με την δευτερη επισκεψη
Συμπληρωματα νικοτινης απλα σπαταλας λεφτα
Χαπια ρε χαπενια δεν θυμαμαι ακριβως πως τα λενε αλλα μπορω να ρωτησω κ να σου πω,γνωστος εκανε εγχειριση ανοικτης καρδιας κ επειδη δεν το εκοβε του τα δωσαν κ το κοψε χωρις να θελει,δημιουργει λεει απεχθεια για την νικοτινη....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για καληνύχτα σας παραπέμπω στην δεύτερη σελίδα του καφενείου όπου θα βρείτε το παρακάτω ποστ (Αύγουστος 2014)
Ε λοιπόν η χρόνια του πήγε χάλια και χθες έφυγε και από τον γαβρο. Μην βρω γαβρο παίκτη μπροστά μου, τελειωμένος ως κακό συναπάντημα θα είναι :ugeek:tzelas έγραψε:Αφού πήρα καφέ και είναι καφενειακή η συζήτηση θα σας πω και ένα καλοκαιρινό μου περιστατικό. Πήγα διακοπές στην Μήλο. Κατι ταπα, μαπα ταλκ και τέτοια δεν τα μπορώ και έτσι διάβαζα paokmania αλλά δεν έγραφα. Σας διάβαζα ανελλιπώς όμως λέμε, δεν έχασα ποστ, βουτιά, κινητό και paokmania. Έτυχε μια μέρα λοιπόν να βρώ στην διπλανή ξαπλώστρα μου τον ακατανόμαστο μανούρα παίκτη του γάβρου και της εθνικής. Και βέβαια δεν του μίλησα, του κρατάω μούτρα από την απαράδεκτη συμπεριφορά του στους παίκτες μας. Κορυφαίο της κυράς, που της γκρίνιαζα για την ξαπλώστρα που διάλεξε (δεν είχε μείνει καί άλλη) ότι κάνω λάθος αφού αυτός είναι πολύ κοντός και δεν μοιάζει με ποδοσφαιριστή. Τεσπά, αφού είδε ότι τον χαιρέτισαν κανά δυό με το μικρό του άλλαξε γνώμη. (Γαβροφωλιά το νησίίίί.... πέφτεις συνεχώς στον παραπολιτικό σταθμό του φαταούλ, αφού δεν πιάνει και πολλούς εκεί). Την άλλη μέρα άλλαξα παραλία, άλλαξε όμως και αυτός και δυστυχώς τον πέτυχα πάλι ενώ εξερευνούσα με την κάμερα μου την διπλανή μικρή ερημική παραλία στην οποία λιάζονταν μακριά από κόσμο. Θα με πέρασε με την κάμερα και την συχνότητα που συναντιόμαστε για παρατσι. Φτου φτου στον κόρφο μου σας λέω.... χαλάστηκαααα ......
Φρουουου (ρουφηξιά καφέ με χαρακτηριστικό ήχο τελειώματος στο καλαμάκι). :ugeek:
Του το κρατουσες Μανιατικο, ε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stephanos την Τετ 03 Φεβ 2016, 01:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Καφενείο
Ρωτα,μαθε και πες μου.mpouJr έγραψε:Χαπια ρε χαπενια δεν θυμαμαι ακριβως πως τα λενε αλλα μπορω να ρωτησω κ να σου πω,γνωστος εκανε εγχειριση ανοικτης καρδιας κ επειδη δεν το εκοβε του τα δωσαν κ το κοψε χωρις να θελει,δημιουργει λεει απεχθεια για την νικοτινη....
Ήταν και η περίοδος που μόλις είχε τελειώσει το μουντιάλ και οι μανουρες με τους δικούς μας πολύ νωπές, όποτε για κακό συναπάντημα τα μυαλά γύριζαν πολλά κλικ παραπάνω. Αδρανοποιήθηκε έκτοτε και έμεινε στην λήθη την οποία ξύπνησε για λίγο το άκουσμα της είδησης ότι πήγε σε αλλά μέρη
-
Μπαρκαρούτσος