Μην τον δεις και με φόρμα προπονητή....pilotos έγραψε:Νομίζω φορ ξεκίνησε, και από τότε σε κάθε αγώνα γυρίζει μια θέση πίσω, στη δεύτερη γκέλα του βελλιδη, θα φορέσει γάντια
SM-G920F

Μην τον δεις και με φόρμα προπονητή....pilotos έγραψε:Νομίζω φορ ξεκίνησε, και από τότε σε κάθε αγώνα γυρίζει μια θέση πίσω, στη δεύτερη γκέλα του βελλιδη, θα φορέσει γάντια
SM-G920F
Ντάξει, περιμένεις και συ από τον gkey καλή κουβέντα...MANIAKOS έγραψε:Καλα μη μηδενίζουμε εχει βοηθήσει πολυ αλλα εργαλείο
βρες μου κατι στο οποιο δεν ειναι τραγικος και εγω θα κερασω παστα μπας και γλυκαθουμεobanebane έγραψε:Δε γινεται αυτο το μπες βγες συνεχεια κοβει τα ποδια,ακομα και ο Κιτσιου που πηρε συνεχομενα ματς αρχιζει και βρισκει λιγο ρυθμο .
Ο Κροατης ειναι τραγικος στη διαχειρηση του ροστερ,ισως ο χειροτερος που ειχαμε ποτε σε αυτο τον τομεα.
Φίλε το τι Παίκτης είναι ο Μυστακίδης το έδειξε πολλές φορές , στην Ντόρτμουντ που έπαιζε με παιχταράδες αντιπάλους στην Ξάνθη μέσα σου κάνει το γκολ (κράτησε το) και σε όλες της συμμετοχές του με την απόδοση του , σε ένα ματς ήταν μέτριος και τον μηδενίζεται.gkey έγραψε:Αν είναι δυνατόν με παικτάκια τύπου Μυστακίδη να θέλεις να χτίσεις ομάδα. Πέρυσι στην Κατερίνη και δεν μπορούσε να φανεί και θα τον κάνουμε και αυτόν παίκτη. αν είναι δυνατόν!
Μια ζωή τα ίδια αποθέωση η μηδενισμοςgkey έγραψε:Αν είναι δυνατόν με παικτάκια τύπου Μυστακίδη να θέλεις να χτίσεις ομάδα. Πέρυσι στην Κατερίνη και δεν μπορούσε να φανεί και θα τον κάνουμε και αυτόν παίκτη. αν είναι δυνατόν!