19.Jairo De Macedo da Silva
- teo4giannitsa
Re: 9.Jairo De Macedo da Silva
Ενας παικτης με κάποια έφεση στη μπουκα και στο 1 με 1 και φυσικά θα τραυματιστεί... 

- ΑποστόληςΑ
Όχι ότι έκανε κάτι το ιδιαίτερο, αλλά στις μισές προσπάθειές του κάτι κατάφερνε. Προσπάθεια πλήρη όμως, όπως με ΠΑΣ που μπήκε από τα πλάγια και έκανε τη σέντρα στο κεφάλι του Αθανασιάδη, δεν έκανε. Για την ακρίβεια δεν την έκανε από τότε.
5-6 βδομάδες έξω λέει η ΠΑΕ...
Κι όταν γυρίσει μέχρι να ξανά πιάσει ρυθμό γαματα....
SM-G920F
Κι όταν γυρίσει μέχρι να ξανά πιάσει ρυθμό γαματα....
SM-G920F
Και τότε που την έκανε, του βγήκε γιατί αποσυντονίστηκε ο Ηλιάδης και του έδωσε χώρο, όταν πάνω στη ντρίπλα μπέρδεψε τα μπούτια τουΑποστόληςΑ έγραψε:Όχι ότι έκανε κάτι το ιδιαίτερο, αλλά στις μισές προσπάθειές του κάτι κατάφερνε. Προσπάθεια πλήρη όμως, όπως με ΠΑΣ που μπήκε από τα πλάγια και έκανε τη σέντρα στο κεφάλι του Αθανασιάδη, δεν έκανε. Για την ακρίβεια δεν την έκανε από τότε.

Προς Θεού, δεν ισοπεδώνω τον παίχτη, αλλά μέχρι τώρα δυστυχώς δεν μου έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο.
- painkiller4
Ελπίζω ένας ένας να επιστρέφουν πάλι όπως και συ μετά την διακοπή με τον νιονιο.
- ΑποστόληςΑ
Λογικά τη Νέα Σμύρνη θα έχουμε μπροστά: Jairo, Rodrigues και Αθανασιάδη.
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
- Aureliano Buendia
Εμένα πάλι μου έδειξε θετικότατα στοιχεία από το πρώτο κιόλας ματς με την Ξάνθη. Ακολούθησε η ηλίθια ενέργεια με την κόκκινη στον αγώνα με τον ΠΑΣ κι έκτοτε τον έφαγε η μαρμάγκα.Όταν επανήλθε και πάλι ήταν θετικότατος, όπως με ΠΑΣ στην Τούμπα ή ακόμη και με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όταν μπήκε αλλαγή. Τον πστεύω πολύ και ναι, αν είναι ετοιμός, για τον θεό, όχι άλλο Πέλκα στα άκρα, πλιζ.
-
- Mr Ξερόλας 2019
++Aureliano Buendia έγραψε:Εμένα πάλι μου έδειξε θετικότατα στοιχεία από το πρώτο κιόλας ματς με την Ξάνθη. Ακολούθησε η ηλίθια ενέργεια με την κόκκινη στον αγώνα με τον ΠΑΣ κι έκτοτε τον έφαγε η μαρμάγκα.Όταν επανήλθε και πάλι ήταν θετικότατος, όπως με ΠΑΣ στην Τούμπα ή ακόμη και με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όταν μπήκε αλλαγή. Τον πστεύω πολύ και ναι, αν είναι ετοιμός, για τον θεό, όχι άλλο Πέλκα στα άκρα, πλιζ.
Εμενα μου εδειξε απο το πρωτο φιλικο((νομιζω μεσα στην Βεροια 14/8 που ηρθε 1-1,που στοπαρε σε βαθια μπαλια και εκανε το 0-1),θετικοτατα στοιχεια και στην συνεχεια,ειδικα στο ενας με εναν δεν μαρκαρεται ευκολα,εχει εκτοπισμα κ τζαρτζαρισμα,μαζι με τριπλα παρα πολυ καλα.
Νομιζω στο 4-3-3 οτι μπορει πολυ πιο καλα να ταιριαξει και να αναδειξει τα καλα χαρακτηριστικα που εχει,ειδικα απο πλαγια για μπουκες κ ασιστ.
Τον πιστευω παρα πολυ.
- john4serres
Λίγο τις κινήσεις του Martial να δει, θα γίνει πολύ καλύτερος.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk