8. Χάρης Χαρίσης
- WestBlock4
Re: 21. Χάρης Χαρίσης
Αν δε θέλουν να μη βγουν να μη πηγαινουν στα γνωδτα μαγαζια να ξεφτυλιζονται.Εσυ πιστευεις οτι εμας περιμενουν να μαθουν οι αρδ? Οι ιδιοι απ οτα μαγαζια ενημερωνουν τους παντες.. Μονοι τους οι παιχτες βγαζουν τα ματια τους..Αν θελεις να κρατησεις τα στεγανα του Συλλογου απαγορευεις σε κατι αστειους παραγωγους να μιλανε ετσι και τελειωσε , οπως ακριβως γινετε με το γαβρο..Κ εγω κραζω το ειδωλο πολλων που βγηκε σε αθηναικο μεσο να βγαλει υποτιθεται τις βρωμιες και σε στιγμη που Ο ΠΑΟΚ κλωνιζεται αλλα ολοι μπραβο αγγελε λεγανε. ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΤΠΤ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΕΥΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΕΣ και αν οπως λες επαιξες επαγγελματικα ξερεις οτι ειναι ευκολο
αυτη την στιγμη παλι κραζει ο ραπτοπουλος τον χαριση. αυτοι ειμαστε ενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα αφηνουμε αυτο τον καραγκιοζη να λεει αερολογιες και μαλιστα τον υποστηριζουμε σε αυτα που λεει
Και πολυ καλά κανεις και εγώ σε εσενα και σε οποιονδήποτε μεγαλύτερο μου δείχνω τον απαραίτητο σεβασμό! Αλλα και εσείς που έχετε και την Σοφία και την ηρεμία σε σχέση με εμάς τύπους 30αρηδες και ποσο μάλλον με νεαρότερα ΠΑΟΚια καλο θα ήταν να μας νουθετησετε και να μας βάλετε τα γυαλιά με ηρεμία!
Απο εσάς περιμένουμε να μας ηρεμήσετε και απο εμάς περιμένετε ισως το πάθος! Όλοι μαζί ειμαστε! ΠΑΟΚαρα
Sent from my mind using boobs power
Απο εσάς περιμένουμε να μας ηρεμήσετε και απο εμάς περιμένετε ισως το πάθος! Όλοι μαζί ειμαστε! ΠΑΟΚαρα
- efthimis_paok
Φταίει και το τι ουίσκι πίνεις.K_geo έγραψε:ο χαρισης βγαινει και παθαινει θλασεις, ο τζαβελλας που βγαινει στο βερτηγιατι δεν παθαινει θλασεις;
![]()
εγω λεω να ξεκολλαμε με το ξεκατινιασμα... ε;

Και πολυ καλά κανεις και εγώ σε εσενα και σε οποιονδήποτε μεγαλύτερο μου δείχνω τον απαραίτητο σεβασμό! Αλλα και εσείς που έχετε και την Σοφία και την ηρεμία σε σχέση με εμάς τύπους 30αρηδες και ποσο μάλλον με νεαρότερα ΠΑΟΚια καλο θα ήταν να μας νουθετησετε και να μας βάλετε τα γυαλιά με ηρεμία!
τον ακουμε φανατικα βλεπω τον καραφλο ε??paoktzis έγραψε:αυτη την στιγμη παλι κραζει ο ραπτοπουλος τον χαριση. αυτοι ειμαστε ενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα αφηνουμε αυτο τον καραγκιοζη να λεει αερολογιες και μαλιστα τον υποστηριζουμε σε αυτα που λεει
ε ρε πως σας γλεντανε οι αρδ...
- kataramenos5
Εσυ να πινεις το γαλα σου και ριχνε και καμια ματια στο Μακεδονια Π.Thanix έγραψε:Και πολυ καλά κανεις και εγώ σε εσενα και σε οποιονδήποτε μεγαλύτερο μου δείχνω τον απαραίτητο σεβασμό! Αλλα και εσείς που έχετε και την Σοφία και την ηρεμία σε σχέση με εμάς τύπους 30αρηδες και ποσο μάλλον με νεαρότερα ΠΑΟΚια καλο θα ήταν να μας νουθετησετε και να μας βάλετε τα γυαλιά με ηρεμία!
Τον ακούς δεν τον ακούς τον πόλεμο τον κάνει και βρίσκει και πάτημα και σε μας.....
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μακεδονία Π δεν μπορώ να δω!
Γάλα να πίνω Νουνού που μαρεσει πιο πολυ;
Γάλα να πίνω Νουνού που μαρεσει πιο πολυ;
- ΑποστόληςΑ
φιλε στην καστορια δεν υπαρχει αλλο ραδιοφωνο μονο το μετροπολις ειναι αθλητικο και κανει συνδεση 2 με 4 το μεσημερι τι να κανω αναγκαστηκα τον ακουωSera4 έγραψε:τον ακουμε φανατικα βλεπω τον καραφλο ε??paoktzis έγραψε:αυτη την στιγμη παλι κραζει ο ραπτοπουλος τον χαριση. αυτοι ειμαστε ενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα αφηνουμε αυτο τον καραγκιοζη να λεει αερολογιες και μαλιστα τον υποστηριζουμε σε αυτα που λεει
ε ρε πως σας γλεντανε οι αρδ...
- WestBlock4
Και στην ινδια να εισαι οταν ακους αυτους τους παραγωγους το μονο που καταφερνεις ειναι να κανεις το μυαλο σου μαρμελαδα
μπράβο για την αυτογνωσία. ξέχασες και το φυτά, πρώτο πρώτο έπρεπε να το βάλεις.DC έγραψε:Αυτοί είμαστε. Ρουφιάνοι, κατίνες και κανίβαλοι. Με το καλό και με την ανίτα και την ελεωνόρα.tsou έγραψε:εδώ είναι η πεμπτουσία της φιλοσοφίας στην ομάδα.
πήρα συμβόλαιο καλό στον ΠΑΟΚ, θεσσαλονίκη μπάι νάιτ, άρπα κόλα, χαβαλέ και λεζάντα.
μικρή ομάδα διοικητικά. μικρή ομάδα και σε νοοτροπία κόσμου.
αν πήγαινε σε ένα σοβαρό μεγάλο ευρωπαικό κλαμπ υπήρχε περίπτωση να διανοηθεί να κάνει κάτι αντίστοιχο;
ή άντε ας πούμε ότι το έκανε υπήρχε περίπτωση να μη το κόψουν τον λωκό με αστραπιαίες κινήσεις;
εδώ όχι μόνο η ΠΑΕ κοιμάται αλλά ακόμα και οπαδοί λένε έλα το παιδί μικρός είναι ας γίνει λιώμα και μια φορά.
είχε φέρει πρόσφατα ο βιερίνια σε ένα συνεργείο που εργαζόμουν το αυτοκίνητο του και του έπιασα συζήτηση και μου έλεγε για τη βολφσμπουργκ, τον τρόπο ζωής, την αυστηρότητα που δείχουν στο παραμικρό.
νοοτροπία η μια νοοτροπία και η άλλη.
η μια ομάδα αφήνει εκτός τη γιουνάιντεντ και συνεχίζει τσου λου.
και η άλλη της κάνει πλάκα ο άρθο και ο λαζαρίδης.
όλα παίζουν το ρόλο τους και δείχνουν την σοβαρότητα ενός αθλητικού κλαμπ.
Η ανθρωποφαγια σε ολο το μεγαλειο της.Ρε αδελφια εσεις της σαλονικα δεν ριχνετε καμια φαπα στους αρδ μπας και βαλουν λιγο μυαλο.μια ζωη θεματα απο το πουθενα.ας τολμησει να γραψει η να πει κανεις κατι αναλογο για παιχτη του γαβρου ουτε για αστειο.βεβαια οι αρδ του γαβρου ξερουν πως να προστατευουν την ομαδα τους σε αντιθεση με τους δικους μας παπαρες που μονο κακο κανουν.φαπες κυριοι τελος μονο φαπες μεχρι να σοβαρευτουν.απορω πως δεν εχει ακουστει και για τσιμι κατι μιας κ ειναι οι 2 καλυτεροι που εχουμε.
Η φαπα κάτω λειτουργησε εδώ;