Να χαρεις μην το κανεις.Mīngus έγραψε:Έτοιμο το έχω
Δεν αντεχω να βλεπω τα μουτρα του.
Να χαρεις μην το κανεις.Mīngus έγραψε:Έτοιμο το έχω
metrosportΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οριστικά ΤΕΛΟΣ ο Βεζυρτζής
Ο Νίκος Βεζυρτζής δεν άλλαξε γνώμη και αποτελεί παρελθόν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτή την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, συντάσσει το email παραίτησης το οποίο και θα κοινοποιήσει και στον Ιβάν Σαββίδη.
Ως το βράδυ θα έχει προχωρήσει και σε γραπτή δήλωση προς τα ΜΜΕ με το οποίο θα εξηγεί τους λόγους της αποχώρησης του.
Ο Βεζυρτζής θεωρεί τον εαυτό του θιγμένο για το ότι δεν εισακούστηκε η εισήγηση του σε ότι αφορά το θέμα του προπονητή αλλά και γιατί ο Σαββίδης δεν του έδωσε την προεδρία της ΠΑΕ μετά την παραίτηση του Αγγελίδη.
Αρκετοί από εμάς ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ με την ανελλιπή παρουσία μας στο γήπεδο (έναν αγώνα έχασα μόνο φέτος), πληρώνοντας το "διαρκείας" μας και μην "μιρλιάζοντας" με την παραμικρή "στραβή" ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ...spyretto έγραψε:Εντάξει, αφήστε τους "κ@λοαρδ" να κάνουν τη δουλειά τους κι εμείς τη δική μας. Η δική μας δουλειά είναι να υποστηρίξουμε την ομάδα και δεν νομίζω ότι το κάνουμε με επιτυχία μέχρι τώρα.
Ας πάει μια φορά η ομάδα ήρεμη μέχρι το τέλος της σεζόν ρε πο@στη μου...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++KOSTAS54 έγραψε:Αυτά για να θυμηθούν, οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν, οι νεότεροι.
""Έφυγε με μεγάλη στεναχώρια γιατί τον προδώσανε, τον χτυπήσανε στην πλάτη άνθρωποι που έφερε αυτός στον Π.Α.Ο.Κ."""
Ποιος ο μέγας προδότης του αείμνηστου Παντελάκη??????
Ασλανίδης: " Ήταν στρατηγός, ήταν ο... Πάττον του ελληνικού ποδοσφαίρου":
"Για μένα δεν υπήρξε πρόεδρος, γεννήθηκε αρχηγός. Δεν έκανε για πρόεδρος γιατί δεν είχε την πολιτική που χρειάζονταν. Ήταν αρχηγός, στρατηγός. Δεν ξεχνάω πως μας μιλούσε, σαν στρατηγός προς τους στρατιώτες του. Ήταν ο... Πάττον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έφυγε με μεγάλη στεναχώρια γιατί τον προδώσανε, τον χτυπήσανε στην πλάτη άνθρωποι που έφερε αυτός στον Π.Α.Ο.Κ. Όταν ήταν να φύγω από τον Π.Α.Ο.Κ. πήγα στα... ίσα και του μίλησα, δεν του άρεσε να μιλάς πίσω από την πλάτη του. Ήταν ντόμπρος, ευθύς άνθρωπος. Για το συμφέρον του Π.Α.Ο.Κ. έδινε τα πάντα".