Νίκος Bεζυρτζής
- painkiller4
Re: Νίκος Bεζυρτζής-Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ
kataramenos5 έγραψε:Παραιτείται?Σιγουρο?Μηπως το πε ο Πετρωτος?

ας την στείλει και με περιστέρι,μόνο να τελειώνουμεpainkiller4 έγραψε:Μήπως το στείλει με γράμμα;
Είναι ξεκάθαρο οτί με άρνεσεν, Μίχελ Τούντορ ο Βεζυρτζής δεν είχε τίποτα να προσφερεί στο αγωνιστικό ενω για το παραγοντικό νομίζω οτί έχει ξεπεραστεί...εκτός αν τον θέλαμε για να τον κάνουμε γλάστρα και γραφικό όπως τα Αμερικανακία τον μπαρμπα-Σάββα.
Εφόσον η ομάδα πάει να κάνει άλμα σε σκέψη και νοοτροπία, δεν φέρνεις άτομα παλιάς κοπής...
Αν θέλεις να φέρεις άτομα να νιώθουν ΠΑΟΚ, φέρε έναν Γεν.Αρχηγό στην Ομάδα με @@ που να έχει παίξει και μπάλα...
όσο αφορά τη μεταγραφική περιόδο, κάθε χειμώνα με την πίεση του αποτελέσματος πετούσαμε λεφτά...καλύτερα φέτος, να τα χώσουμε απο νωρίς ώστε το καλοκαίρι να έχεις έτοιμο ρόστερ αρχές Ιουλίου...
Εφόσον η ομάδα πάει να κάνει άλμα σε σκέψη και νοοτροπία, δεν φέρνεις άτομα παλιάς κοπής...
Αν θέλεις να φέρεις άτομα να νιώθουν ΠΑΟΚ, φέρε έναν Γεν.Αρχηγό στην Ομάδα με @@ που να έχει παίξει και μπάλα...
όσο αφορά τη μεταγραφική περιόδο, κάθε χειμώνα με την πίεση του αποτελέσματος πετούσαμε λεφτά...καλύτερα φέτος, να τα χώσουμε απο νωρίς ώστε το καλοκαίρι να έχεις έτοιμο ρόστερ αρχές Ιουλίου...
Δεν νομίζω ότι το να λέω την γνώμη μου (πιστεύω είδα κάπου ότι συμφώνησες μ αυτήν) ότι τα θέματα αυτά πρέπει να λύνονται εσωτερικά και να μην παίρνουν διαστάσεις μέσα στο forum, όταν μάλιστα είμαστε πλέον βέβαιοι ότι οι κ@λοάρδ "παίρνουν" από εδώ μέσα ό,τι "κλίμα" τους βολεύει και το αναπαράγουν εις βάρος της ομάδας δεν είναι κακό...pilotos έγραψε:Ναι για αυτό και για τους άλλους που βγήκαν πράγματα...
SM-G920F

Ούτε το να "καυτηριάζω" με καλή διάθεση τον "στραβό" τρόπο που απαντάνε κάποιοι προσωπικά, αλλά δίχως ουσία στην απάντηση τους, δείχνει ότι "τα βάζω" με κάποιον...Να σκέφτονται τι γράφουν καλύτερα, γιατί οι σωστές και ψύχραιμες απόψεις είναι αυτές που προάγουν την συζήτηση και το επίπεδο σε ένα forum κι όχι οι "στραβωμένες" κι "ό,τι νά ναι" στείρες απαντήσεις...

Αυτή είναι η γνώμη μου φίλε πιλότε και πιστεύω ότι κι εσύ συμφωνείς...

Το κλίμα είναι άρρωστο μέσα στην ομάδα, προσπάθεια να γίνει καλύτερο κάνουν τα παιδιά.
Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε καταλαβαινόμαστε...
SM-G920F
Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε καταλαβαινόμαστε...

SM-G920F
Εντάξει, αφήστε τους "κ@λοαρδ" να κάνουν τη δουλειά τους κι εμείς τη δική μας. Η δική μας δουλειά είναι να υποστηρίξουμε την ομάδα και δεν νομίζω ότι το κάνουμε με επιτυχία μέχρι τώρα.
Ας πάει μια φορά η ομάδα ήρεμη μέχρι το τέλος της σεζόν ρε πο@στη μου...
Ας πάει μια φορά η ομάδα ήρεμη μέχρι το τέλος της σεζόν ρε πο@στη μου...
Με την πρόσληψη του Βεζυρτζή από τον Σαββίδη είχα αναφέρει ότι δεν έχει να προσφέρει τίποτα απολύτως στην ΠΑΕ. Ανέφερα μάλιστα χλευαστικά τον έτερο διόσκουρο και απόλυτο καταστροφέα της μεγάλης ομάδας του μπάσκετ Λάκη Οικονομίδη.Και να 'σου πριν αλέκτωρ φωνήσαι, που επανεμφανίζεται ο μίστερ περμανάντ να μιλήσει για την αποπομπή Βεζυρτζή.
Άρχισε η ξεκάθαρη αποκαθήλωση Άρνεσεν. Έπεται Ο Τούντορ και ακολουθεί ο Αγγελίδης. Οπότε βαδίζουμε αισίως για επαναπρόσληψη Σβούρα ως τεχνικού διευθυντού, Μόμτσιλο Βούκοτιτς ως προπονητή, Δερμιτζάκη ως τιμ μάνατζερ και Σαράτση ως Σουβλατζή. Άντε και καλή χρονιά! ...Είχα γράψει στις 29 Δεκέμβρη.
Ο Άρνεσεν άντεξε, όπως και ο Τούντορ.Αυτός που πλήρωσε το μάρμαρο τελικά ήταν ο Αγγελίδης.
Τον έναν πάντως πρόλαβε και τον έφαγε ο Βεζύρ(τζ)ης.Απλά δεν ολοκληρώθηκε το σχέδιο.Πάμε τώρα στις χρυσές εφεδρείες...
Ο Άρνεσεν άντεξε, όπως και ο Τούντορ.Αυτός που πλήρωσε το μάρμαρο τελικά ήταν ο Αγγελίδης.
Τον έναν πάντως πρόλαβε και τον έφαγε ο Βεζύρ(τζ)ης.Απλά δεν ολοκληρώθηκε το σχέδιο.Πάμε τώρα στις χρυσές εφεδρείες...
ΛεοντιάδηςPr.Jon έγραψε: Αν θέλεις να φέρεις άτομα να νιώθουν ΠΑΟΚ, φέρε έναν Γεν.Αρχηγό στην Ομάδα με @@ που να έχει παίξει και μπάλα...
Ειναι λιγο καλυτερο απο το ανεκδοτο Βεζυρτζης...
Παιδια, ομαδα θελουμε να κανουμε!Δεν ψαχνουμε γραφικους για να φτιαξουμε τα Ζαγοροχωρια...
Παιδια, ομαδα θελουμε να κανουμε!Δεν ψαχνουμε γραφικους για να φτιαξουμε τα Ζαγοροχωρια...
Τι γίνεται τόση ώρα; Για mail daemon failure notice το βλέπω το πράμα.