8. Χάρης Χαρίσης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
simba

Re: 21. Χάρης Χαρίσης

Δημοσίευση από simba »

+φωνω με σερα και ρειν..

Αντε να γινει 2-3 φορες τη σεζον, ο,τιδηποτε παραπανω απ'αυτο ειναι χυδαιο και χρειαζεται νουθετηση και τραβηγμα αυτιων..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω νομιζω το εχουμε τερματισει το θεμα... :roll:
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Καταλαβαίνετε μερικοί ότι οι παίκτες είχαν ρεπό;
Δηλαδή δεν είχαν καμία υποχρέωση αγωνιστικά;
Αν τα έκανε, πριν την προπόνηση, πριν τον αγώνα, πριν την αποστολή της ομάδας, τότε ας λέγατε ότι θέλετε.
Σοβαρευτείτε.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Αν νοιάζεστε για τον Π.Α.Ο.Κ., να πάτε να μιλήσετε με παρόντα τον παίχτη στον προπονητή του, για να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις, να διορθωθεί και να λυθεί το θέμα εκ των έσω... :|

Αυτό κάνει ο σωστός οπαδός και δεν βγαίνει σαν την κυρα Κατίνα της γειτονιάς να εκθέτει τα δικά του παιδιά σε οπαδικό forum προς χάρη ρ@υφιάνων αρδογράφων και μάλιστα δίχως να έχει συμβεί κάτι για δεύτερη φορά... :cry:

ΕΛΕΟΣ ΡΕ "ΜΕΓΑΛΟΙ" Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΧΕΣ... :oops:[/quote

Τη γνωμη μου λεω και δε το παιζω ΠΑΟΚαρχης. Και μαλιστα και που σ απανταω εσενα αξια σου δινω][/quote]

Κοίτα "λεβεντάκο" μου, εμένα δεν μου αρέσει να ξεκατινιάζομαι με τύπους σαν του λόγου σου στα forum, αλλά μιας κι έγραψες για "αξία", θα σου πω ότι ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΞΙΑ ΣΕ ΜΕΝΑ, έστω απαντώντας μου εδώ μέσα, θα χρειαστεί τουλάχιστον ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ !!!

Έτσι λοιπόν, όπως έγραψες "...δεν είναι η Θεσ/νίκη τόσο μικρή να κρυφτούνε κάποιοι..." που είναι τελείως "ακαταλαβίστικο", ξανασκέφτομαι μήπως με το "...σαν σύνδεσμοι ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ όποιον δεν τιμάει κ.τ.λ." εννοείς ότι "...σαν σύνδεσμοι ΘΑ ΔΕΡΝΟΥΜΕ όποιον δεν τιμάει κ.τ.λ.", ΟΠΟΤΕ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΝ...

Π.Α.Ο.Κ.άρχης λοιπόν μπορεί να μην είσαι, αλλά ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΛΕΣ αναπαράγοντας, όπως παραδέχεσαι κι ο ίδιος, τα λεγόμενα του κομπλεξικού αντιΠ.Α.Ο.Κ.τσή καραφλοσκούληκου (με τα δε κεφαλαία σου γράμματα αναπαράγεις πάλι την "απόφαση" των συνδέσμων κι όχι την γνώμη σου), ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΑΠΑΝΤΑΣ όταν κάποιος σου λέει ΟΤΙ το σωστότερο είναι ΤΕΤΟΙΑ "ΘΕΜΑΤΑ" της ομάδας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΛΥΝΟΝΤΑΙ" ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ (σαν να είναι το forum του PAOKmania πρωινάδικο ή μεσημεριανάδικο "κουτσομπολόστεκο" για "κατινάρες" κι όχι οπαδικό κι αντρίκιο site) ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ "ΚΟΝΟΜΑΝΕ" ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΟΛΗ ΤΗΝ "Ρ@ΥΦΙΑΝΙΑ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ., ΟΙ Κ@ΛΟΑΡΔ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ !!!

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΧΗΣ ΓΙΝΕΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ... :oops: ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ (εντελώς φιλικά στα λέω), Ο.Κ.??? ΑΥΤΑ... :pano: ΕΙΣΑΙ... :nairepaok:[/quote]

Βλεπω θελεις και μεταφραση να καταλαβεις... Ακου λοιπον εξυπνουλη ... δεν ακουω κανεναν καραφλα και κανενα ραδιο εκτος απο την εκπομπη των συνδεσμων κ αυτο οταν μπορω. Οταν λεω κατι το λεω γιατι ξερω οτι εγινε η γιατι το ειδαν τα ματακια μου... Αν εσενα σε ευχαριστει να βλεπεις 20 χρονων ελπιδοφορο ποδοδφαιριστη απο τη πρωτη χρονια να πινει χωρις αυριο τοτε δε νιωθεις απο μπαλιτσα ... το ποδοσφαιρο δεν ειναι προ πατας κουμπι κ ολα καλα. Ειμαστε στο 2016 που η φυσικη κατασταση κ η ταχυτητα ενος παιχτη ειναι το παν.. οποτε μη μου λες κουραφεξαλα... πηγαινε ρωτα ενα γιατρο τι σημαινει να πινεις οταν ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ... ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΚΟΚΕ ΚΛΠ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ Κ ΣΕΒΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΖΟΥΡΑ... ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΘΑΡΥΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ..
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Westblock κλειστο το θέμα αδερφέ, έφτασε εκεί που έπρεπε...
Αν δεν καταλάβει ο μικρός, θα πάει στην Χαλκίδα να βλέπει τα νερά κάθε έξι ώρες που πάνε ανάποδα.

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

rainmaker έγραψε:Κατ αρχάς μη πλακώνεστε χωρίς λόγο.

Κατά δεύτερον, το θέμα δεν είναι ΜΟΝΟ ο συγκεκριμένος παίκτης, που όντως έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία.

Το πρόβλημα με την άθλια εξωγηπεδική ζωή παικτών, είναι υπαρκτό και σοβαρό στον ΠΑΟΚ εδώ και ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Χαρακτηριστικά αναφέρω πως αρκετά γνωστός συνδεσμίτης της 4 και πολύ κοντινός μου άνθρωπος, δούλευε και είχε συναντήσει μετέπειτα αρχηγό της ομάδας στο... coral προ αρκετών ετών και τον είδε να ξενυχτάει. Του έπιασε κουβέντα και στο τέλος κατέληξε να τον ρωτάει "καλά ρε φίλε εγώ ασχολούμαι τόσο με την ομάδα, δεν αγώνεσαι μήπως τους αναφέρω τα ξενύχτια σου;". Η απάντηση;

"Ε και τι με νοιάζει, τι θα μου κάνουν; Στ αρχίδια μου".

Τα πράγματα είναι τόσο απλά για το κλούβιο κεφάλι των ερασιτεχνών που βαφτίζουμε υποψήφιους πρωταθλητές στον ΠΑΟΚ.

Δυστυχώς για όλους εσάς που λέτε οτι η ομάδα έχει "υπεύθυνους που θα χειριστούν το θέμα" έχει στην ΠΡΑΞΗ αποδειχθεί οτι ΔΕΝ έχει ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να το χειριστούν.

Γενικά είμαι πολύ υπέρ της εμπλοκής του απλού κόσμου, ώστε να νουθετήσουν (και ουχι να απειλήσουν) ειδικά τους νέους παίκτες γιατί οποιαδήποτε έγκαιρη παρατήρηση-πίεση να μη ξενυχτάντε, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ πρώτα και μετά για την ομάδα.

Αφήστε λοιπόν τους καυγάδες λες και ανακοινώθηκαν δημόσιοι λιθοβολισμοί. Να κοπούν οι μαλακίες λέμε για να σωθούν καριέρες και να βελτιωθεί ο ΠΑΟΚ.

ΥΓ. Αυτό το ζήτημα είναι ένα ακόμα λιθαράκι στο κεφάλαιο "σήψη" της πόλης και του ΠΑΟΚ.
Από την νουθεσια πας πολύ εύκολα στο πλακωμα εμείς ειδικά πάμε πολύ εύκολα σε αυτό..... Αυτά είναι πολύ επικίνδυνα παιχνίδια.... Η ΠΑΕ πρέπει ασχοληθεί κανένας άλλος..... Τώρα με αυτές τις παπαριες που λέμε εδώ μπορεί ο χαρισης να είναι ο καλλίτερος του γηπεδου αλλά με το πρώτο λάθος που είναι φυσικό να κάνει θα λέμε..... Εμ βέβαια με τα ξενύχτια που κάνει αυτά τα λάθη κάνει και δωστου κράξιμο.....

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

tsou έγραψε:εδώ είναι η πεμπτουσία της φιλοσοφίας στην ομάδα.
πήρα συμβόλαιο καλό στον ΠΑΟΚ, θεσσαλονίκη μπάι νάιτ, άρπα κόλα, χαβαλέ και λεζάντα.
μικρή ομάδα διοικητικά. μικρή ομάδα και σε νοοτροπία κόσμου.
αν πήγαινε σε ένα σοβαρό μεγάλο ευρωπαικό κλαμπ υπήρχε περίπτωση να διανοηθεί να κάνει κάτι αντίστοιχο;
ή άντε ας πούμε ότι το έκανε υπήρχε περίπτωση να μη το κόψουν τον λωκό με αστραπιαίες κινήσεις;
εδώ όχι μόνο η ΠΑΕ κοιμάται αλλά ακόμα και οπαδοί λένε έλα το παιδί μικρός είναι ας γίνει λιώμα και μια φορά.
είχε φέρει πρόσφατα ο βιερίνια σε ένα συνεργείο που εργαζόμουν το αυτοκίνητο του και του έπιασα συζήτηση και μου έλεγε για τη βολφσμπουργκ, τον τρόπο ζωής, την αυστηρότητα που δείχουν στο παραμικρό.
νοοτροπία η μια νοοτροπία και η άλλη.
η μια ομάδα αφήνει εκτός τη γιουνάιντεντ και συνεχίζει τσου λου.
και η άλλη της κάνει πλάκα ο άρθο και ο λαζαρίδης.
όλα παίζουν το ρόλο τους και δείχνουν την σοβαρότητα ενός αθλητικού κλαμπ.
+++++++++++++++++++ΑΥΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ....ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ, ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ...
1ον: λόγω διοικητικής ανεπάρκειας
2ον: λόγω νοοτροπίας ελληνικής-βολευτήκαμε...ψέυτικα μουνιά, αμάξια και τατού..
3ον: όταν έχεις τραυματιστεί 4 φορές...ρε ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ!!!
ΔΛΔΗ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ? Εγώ στο gym με θλάση και κόβω το ξύδι για 4 βδομάδες...
4ον: Μάγκες, πάντε κάντε μια συζήτηση με Τούντορ-Άρνεσεν να καταλάβουν 5 πράγματα, γιατί κυνήγη θέλει μου φαίνεται η φάση, τώρα που είναι μικροί αλλιώς θα καταλήξουν Κλάους
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Απο τα post καταλαβαινω πως μερικοι απο εσας ειναι αυτοι που περιμεναν παικτη και προπονητη εξω απο την Τουμπα και με τα οσα εγιναν στην συνεχεια.
( εγω εκεινη την ωρα σαν κυριος παλευα 2 σαντουιτς στην Λαμπρακη )
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Σαν αθλητές πρέπει να ναι πολύ προσεκτικοί...απο κει και πέρα όταν βγαίνει ο κάθε ασχετος και αναρμόδιος και τα "χώνει" στους παίκτες σε φόρουμ επειδή κάποιος τον είδε να κάνει κάτι, ε, εντάξει. :roll:
Luther

Δημοσίευση από Luther »

Πρωτη φορα στο φορουμ και ξεκινησαμε με τα δυσκολα.Οσοι γραφετε οτι τα ξενυχτια δεν εχουν αντικτυπο στην αποδοση ενος ποδοσφαιριστη και οτι αν ο Χαρισης συνεχισει να παιζει οπως παιζει "δεν με ενδιαφερει αν τα πινει" σορρυ αλλα ειστε αλλου για αλλου.Αν ηταν ετσι ρε παιδια τοτε και στο εξωτερικο ειδικα,που ο επαγγελματισμος ειναι στο ζενιθ σε σχεση με το Ελλαδισταν,θα τους ελεγαν τους παικτες οι ομαδες "βγειτε,σπαστε τα,ξενυχτηστε αρκει να παιζετε ομως καλα την Κυριακη".Δεν ειναι ετσι ομως!Η εξωγηπεδικη ζωη που κανεις εχει ΑΜΕΣΗ σχεση με την εικονα σου στο γηπεδο.Δηλαδη εσεις δεν ξερετε οτι αν δεν ξεκουραζει ενας αθλητης το σωμα του οπως πρεπει,τοτε το σωμα του γινεται πιο ευαλωτο σε τραυματισμους?Αν δεν κανει σωστη διατροφη,δεν επηρεαζονται οι αντοχες του?Το προβλημα ξεκιναει απο αλλου...Ολοι αυτοι οι παικτες θεωρουν τον ΠΑΟΚ το ταβανι τους και μολις ερθουν σε μια ομαδα ομως ειμαστε εμεις,μετα δενουν τον γαιδαρο τους και τα φορτωνουν στον κοκορα.Δεν εχουν φιλοδοξιες για κατι παραπανω,για μια καριερα στο εξωτερικο για παραδειγμα.Ο Χαρισης για παραδειγμα,και ο καθε Χαρισης για να μην παρεξηγηθω,αν αληθευουν αυτα που εχω ακουσει και εγω για ξενυχτια και ξυδια,δειχνει οτι δεν τον ενδιαφερει κατι παραπανω στην καριερα του.ΠΑΟΚ,Θεσσαλονικη και ειμαστε ζαχαρη!Αντι να πει "21 ειμαι ακομη και παιζει στην Μπενφικα ο Σαμαρης!!!!"αρα μπορω και εγω να κανω το βημα παραπανω,αυτος δειχνει οτι πλεον εχει αραξει και επαναπαυεται στα κεκτημενα.

Υ.Γ Θελετε και μπασκετικο παραδειγμα?Θυμηθειτε οι παλιοτεροι τις ατομικες προπονησεις που εκανε μονος του ο Στογιακοβιτς πριν και μετα τις προπονησεις του ΠΑΟΚ!Οταν κατι αλλοι(Γιαννουλης για παραδειγμα)ετρεχαν να αλλαξουν για να βγουνε το βραδυ,ο Στογιακοβιτς καθοταν μονος του και εκανε ατομικες προπονησεις γιατι ειχε ονειρο να παιξει στο ΝΒΑ και ηξερε οτι για να το πετυχει επρεπε να θυσιασει "τσιγαρα,ποτα και ξενυχτια".Αποτελεσμα?Ο Στογιακοβιτς εκανε αυτα που εκανε στο ΝΒΑ,μην τα αναφερω,και ο Γιαννουλης και ο καθε Γιαννουλης εμεινε στο Ελλαδισταν και εφτασε να παιζει και στον Αρουλη.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

για να καταλαβω το τι συζητάμε...

λέμε δλδ ότι ο Χ,Ψ Χαρίσης είναι καθε βράδυ εξω και μπεκροπίνει ή έστω βγαίνει πριν απο προπονήσεις και αγώνες και δεν μπορεί να ανέβει 10 σκαλία; ή τον είδαμε καμια μέρα έξω κα το κάναμε λες και είδαμε το κ.ροναλντο να πηγαίνει μαροκο για αλλαξοκολιες; :roll:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

WestBlock4 έγραψε:Αν νοιάζεστε για τον Π.Α.Ο.Κ., να πάτε να μιλήσετε με παρόντα τον παίχτη στον προπονητή του, για να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις, να διορθωθεί και να λυθεί το θέμα εκ των έσω... :|

Αυτό κάνει ο σωστός οπαδός και δεν βγαίνει σαν την κυρα Κατίνα της γειτονιάς να εκθέτει τα δικά του παιδιά σε οπαδικό forum προς χάρη ρ@υφιάνων αρδογράφων και μάλιστα δίχως να έχει συμβεί κάτι για δεύτερη φορά... :cry:

ΕΛΕΟΣ ΡΕ "ΜΕΓΑΛΟΙ" Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΧΕΣ... :oops:[/quote

@ γραφόμενα @ westblock4: Τη γνωμη μου λεω και δε το παιζω ΠΑΟΚαρχης. Και μαλιστα και που σ απανταω εσενα αξια σου δινω]
Κοίτα "λεβεντάκο" μου, εμένα δεν μου αρέσει να ξεκατινιάζομαι με τύπους σαν του λόγου σου στα forum, αλλά μιας κι έγραψες για "αξία", θα σου πω ότι ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΞΙΑ ΣΕ ΜΕΝΑ, έστω απαντώντας μου εδώ μέσα, θα χρειαστεί τουλάχιστον ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ !!!

...ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΑΠΑΝΤΑΣ όταν κάποιος σου λέει ΟΤΙ το σωστότερο είναι ΤΕΤΟΙΑ "ΘΕΜΑΤΑ" της ομάδας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΛΥΝΟΝΤΑΙ" ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ (σαν να είναι το forum του PAOKmania πρωινάδικο ή μεσημεριανάδικο "κουτσομπολόστεκο" για "κατινάρες" κι όχι οπαδικό κι αντρίκιο site) ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ "ΚΟΝΟΜΑΝΕ" ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΟΛΗ ΤΗΝ "Ρ@ΥΦΙΑΝΙΑ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ., ΟΙ Κ@ΛΟΑΡΔ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ !

@ Γραφόμενα του @ Westblock4: Βλεπω θελεις και μεταφραση να καταλαβεις... Ακου λοιπον εξυπνουλη ... δεν ακουω κανεναν καραφλα και κανενα ραδιο εκτος απο την εκπομπη των συνδεσμων κ αυτο οταν μπορω. Οταν λεω κατι το λεω γιατι ξερω οτι εγινε η γιατι το ειδαν τα ματακια μου... Αν εσενα σε ευχαριστει να βλεπεις 20 χρονων ελπιδοφορο ποδοδφαιριστη απο τη πρωτη χρονια να πινει χωρις αυριο τοτε δε νιωθεις απο μπαλιτσα ... το ποδοσφαιρο δεν ειναι προ πατας κουμπι κ ολα καλα. Ειμαστε στο 2016 που η φυσικη κατασταση κ η ταχυτητα ενος παιχτη ειναι το παν.. οποτε μη μου λες κουραφεξαλα... πηγαινε ρωτα ενα γιατρο τι σημαινει να πινεις οταν ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ... ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΚΟΚΕ ΚΛΠ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ Κ ΣΕΒΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΖΟΥΡΑ... ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΘΑΡΥΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ..[/quote]

@ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ @ goran 64: "Λεβεντάκο" μου κι εγώ βλέπω ότι το συνεχίζεις κι είναι σε βάρος σου, τζάμπα πηγαίνει χαμένος ο χρόνος μου μου φαίνεται... :cry:

Αν λοιπόν εγώ χρειάζομαι όπως λες μετάφραση για να καταλάβω, ΕΣΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝΕ :shock: ... "ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ" ΛΟΙΠΟΝ:

1...ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, 2016, ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΘΛΗΤΗ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΝΥΧΤΑΕΙ :ugeek: ...ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ??? :roll: :roll: :roll:

2...ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΣ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΟΤΙ ΤΑ "ΘΕΜΑΤΑ" ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΕΞΩ ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ., ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ "ΘΕΜΑΤΑ" ΜΕΣΑ ΣΕ FORUM (ακόμα κι αν είδες οτιδήποτε με τα ματάκια σου), ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ Κ@ΛΟΑΡΔ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΚΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ "ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ" ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ, ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΚΙ ΟΧΙ "ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΑ" ΕΔΩ ΜΕΣΑ... :twisted:

3...ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ !!! :? ΜΗΝ "ΧΑΘΕΙΣ"... :oops:

Υ.Γ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΝΙΩΘΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΠΑΛΙΤΣΑ, ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ, ΣΤΑ 19 ΜΟΥ ΦΟΡΕΣΑ ΣΑΝ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ HANDBALL ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ (μεγάλη μου τιμή) ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΣΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΠΙ 10 ΣΥΝΑΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ !!! :geek:

Υ.Γ. 2...ΣΑΝ "ΕΞΥΠΝΟΥΛΗΣ" (όπως με αποκαλείς θρασύτατα) ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ "ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ", ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ !!! :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 02 Φεβ 2016, 18:48, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Ας μην δώσουμε συνέχεια! Όσοι έπρεπε να μάθουν έμαθαν και ρώτησαν και θα πράξουν!

Sent from my mind using boobs power
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Thanix απαιτώ μεγαλύτερο σεβασμό από κάποιους εδώ μέσα, ειδικά όταν θέλουν να με τρελάνουν διαστρεβλώνοντας τα γραφόμενα μου...Άντε γιατί το παρακάνανε μερικοί θρασύτατοι... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ο χαρισης βγαινει και παθαινει θλασεις, ο τζαβελλας που βγαινει στο βερτη :lol: γιατι δεν παθαινει θλασεις; :roll: 8-)

εγω λεω να ξεκολλαμε με το ξεκατινιασμα... ε; 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”