WestBlock4 έγραψε:goran 64 έγραψε:WestBlock4 έγραψε:Μαγκες μπορει να το ειπε ο ραπτοπουλος αλλα ειναι αληθεια δεν ειναι η θεσνικη τοσο μικρη να κρυφτουνε καποιοι. κριμα για το χαριση γιατι τον ειχα για δουλευταρα αλλα να γινεσαι ταπα κ να πηγαινεις να πεσεις στη τουαλετα 10 φορεσ παει πολυ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΟΜΙΖΩ Κ ΣΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕ ΤΙΜΑΕΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ Κ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Κ ΠΙΝΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ. ΑΥΤΑ
\
Αν νοιάζεστε για τον Π.Α.Ο.Κ., να πάτε να μιλήσετε με παρόντα τον παίχτη στον προπονητή του, για να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις, να διορθωθεί και να λυθεί το θέμα εκ των έσω...
Αυτό κάνει ο σωστός οπαδός και δεν βγαίνει σαν την κυρα Κατίνα της γειτονιάς να εκθέτει τα δικά του παιδιά σε οπαδικό forum προς χάρη ρ@υφιάνων αρδογράφων και μάλιστα δίχως να έχει συμβεί κάτι για δεύτερη φορά...
ΕΛΕΟΣ ΡΕ "ΜΕΓΑΛΟΙ" Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΧΕΣ...

[/quote
Τη γνωμη μου λεω και δε το παιζω ΠΑΟΚαρχης. Και μαλιστα και που σ απανταω εσενα αξια σου δινω]
Κοίτα "λεβεντάκο" μου, εμένα δεν μου αρέσει να ξεκατινιάζομαι με τύπους σαν του λόγου σου στα forum, αλλά μιας κι έγραψες για "αξία", θα σου πω ότι ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΞΙΑ ΣΕ ΜΕΝΑ, έστω απαντώντας μου εδώ μέσα, θα χρειαστεί τουλάχιστον ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ !!!
Έτσι λοιπόν, όπως έγραψες "...δεν είναι η Θεσ/νίκη τόσο μικρή να κρυφτούνε κάποιοι..." που είναι τελείως "ακαταλαβίστικο", ξανασκέφτομαι μήπως με το "...σαν σύνδεσμοι ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ όποιον δεν τιμάει κ.τ.λ." εννοείς ότι "...σαν σύνδεσμοι ΘΑ ΔΕΡΝΟΥΜΕ όποιον δεν τιμάει κ.τ.λ.", ΟΠΟΤΕ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΝ...
Π.Α.Ο.Κ.άρχης λοιπόν μπορεί να μην είσαι, αλλά ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΛΕΣ αναπαράγοντας, όπως παραδέχεσαι κι ο ίδιος, τα λεγόμενα του κομπλεξικού αντιΠ.Α.Ο.Κ.τσή καραφλοσκούληκου (με τα δε κεφαλαία σου γράμματα αναπαράγεις πάλι την "απόφαση" των συνδέσμων κι όχι την γνώμη σου), ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΑΠΑΝΤΑΣ όταν κάποιος σου λέει ΟΤΙ το σωστότερο είναι ΤΕΤΟΙΑ "ΘΕΜΑΤΑ" της ομάδας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΛΥΝΟΝΤΑΙ" ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ (σαν να είναι το forum του PAOKmania πρωινάδικο ή μεσημεριανάδικο "κουτσομπολόστεκο" για "κατινάρες" κι όχι οπαδικό κι αντρίκιο site) ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ "ΚΟΝΟΜΑΝΕ" ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΟΛΗ ΤΗΝ "Ρ@ΥΦΙΑΝΙΑ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ., ΟΙ Κ@ΛΟΑΡΔ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ !!!
ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΧΗΣ ΓΙΝΕΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ (εντελώς φιλικά στα λέω), Ο.Κ.??? ΑΥΤΑ...

ΕΙΣΑΙ...