8. Χάρης Χαρίσης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Re: 21. Χάρης Χαρίσης

Δημοσίευση από WestBlock4 »

abg12d34 έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:Καποιοι απο οτι βλεπω δεν εχετε πατησει χορταρι ουτε στα ονειρα σας.. Οταν κανεις πρωταθλητισμο δεν χωρανε μεθυσια κ ειδικα σε μικρη ηλικια ,εσεις δικαιολογειστε οτι γουσταρετε προβλημα σας. Δεν ειναι ουτε ενα χρονο στο ΠΑΟΚ κ οταν βλεπεις παιχτη να πινει σημαινει ελλειψη σεβασμου προς την ομαδα. Καποτε οταν κατι κοκε στους διπλανος εκανε τα ιδια βγαινατε κ κανατε καζουρα τα δικα μας ολα δικαιολογουνται ... οποτε καλα να παθουμε οταν υπαρχουν τετοια μυαλα να δικαιολογουν τετοιες Καταστασεις.

εσυ δηλ. για να καταλαβω

τον ειδες με τα ματια σου???

Παντως δε το ακουσα απο κανεναν ραπτοπουλο κλπ... αν νομιζεις οτι λεω ψεμματα οκ προβλημα σου... δε νομιζω να ειδες οσα χρονια ειμαι εδω να βγαινω να λεω συκοφαντιες, ειναι η πρωτη φορα που γραφω κατι τετοιο γιστι με πειραζει να βλεπω ενα πιτσιρικα που εγω τον συμπαθω σαν παιχτη να γινεται ταπα...ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ.
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Οι σύνδεσμοι δεν εχουν το αλάθητο του παπά. Υπαρχουν υπεύθυνοι στην ομαδα για να κανουν οτι χρειαζεται αν καποιος παικτης ξεφύγει και δε χρειαζεται να ανακατεύεται κανεις αλλος σ αυτο. Απο την αλλη το να κατηγορούμε τα παιδια που είπαν καποια πραγματα που είδαν ως ρουφιάνους παμε στο αλλο άκρο. Πιστευω οτι γινεται γινεται απο ενδιαφερον. Γνωμη μου ειναι οτι επειδη εμεις οι απ εξω δεν μπορουμε να εχουμε την πλήρη εικονα των πραγμάτων καλο θα ειναι να κρίνουμε απο τα αποτελέσματα. Προσωπικά ακομη και αλκοτέστ στη φυσούνα να εκανε ο Χαρισης και να έβγαινε θετικό αν παιζει οπως παιζει εγω δεν μπορω να τον κατηγορήσω για κατι.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αν παθαινει ομως 3 θλασεις στα καπακια μπορεις να τον κατηγορησεις για κατι φιλε μου...

γι αυτο οταν καταφερνουν και βγαινουν εξω καποιοι παιχτες παθαινουν πολιτισμικο σοκ...εκει καθε βδομαδα ιατρικα και ζυγαριες και το γιατρουλη οπως ξερετε στο τελος κανενας δεν μπορει να τον ξεγελασει...και υπνακος απο τις 10 το βραδυ...γι αυτο και ο βιερινια που καθε τρεις και λιγο εδω φαγητουλι στα "καλα καθουμενα" πηγε γερμανια και τον λιωσανε κυριολεκτικα στις προπονησεις....και σε ενα εξαμηνο ηταν σαν τον οσιο παταπιο...

ο επαγγελματιας αθλητης πληρωνεται αδρα...και πληρωνεται γι αυτον ακριβως το λογο...επειδη κλωτσαει ενα τοπι αλλα θα πρεπει να στερηθει και να ακολουθει καποιο συγκεκριμενο τροπο ζωης....αυτο το το ελα μωρε τα παιδια κλπ μονο σε ποδοσφαιρικες ουγκαντες οπως η ελλαδα μπορει να υπαρχει...

ο χαρισης ειναι ενας πολυ ελπιδοφορος ποδοσφαιριστης...ειναι και καλο παιδι...το βλεπεις στο βλεμα του στις δηλωσεις του σε ολα...αυτο ομως δεν αναιρει το κατακριτεο του σφαλματος στο οποιο υπεπεσε...και πολυ σωστα γινεται δημοσια κατα τη γνωμη μου...γιατι μονο ετσι ο παιχτης (και ο καθε συμπαιχτης του που κανει τα ιδια γιατι δεν ειναι μονο ο χαρισης) θα αισθανθει την απαραιτητη ντροπη και τη δευτερη φορα θα το ξανασκεφτει 100 φορες περισσοτερο πριν το κανει...

υγ εξω μπορει να κανουν π@ρτουζες και χιλια δυο αλλα σε θεματα σωματος και διατροφης ειναι παναγιτσες...και οταν καποιος ξεφευγει (σπανιο φαινομενο βεβαια) εκει να δειτε τιμωριες μπροστα στα δικα μας χαδια...

υγ2 καποτε δηλωνανε οι ποδοσφαιριστες μας "οταν χαναμε δεν τολμουσαμε να βγουμε απο τα σπιτια μας"....αλλαξανε οι εποχες αλλαξανε και οι ανθρωποι...δυστυχως...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

καλα σε λενε ρε χαριση

εμας θα ακους

3ημερο ρεπο σε εδωσαν και εσυ πηγες στο πρωτο βραδυ και κοπανισες γκρααααααααααντςςςςςςςς.......

χαθηκε δηλ. να πας μια επισκεψη στο μεγαρο μουσικης
σε ενα μουσιο???
ρε παιδι μου τελος παντον σε εναν σινεμα να δεις τον πολεμο των αστρων???

γκραραααααααααααντςςςςςςςςςς ρεεεεεεεεεεεεεε

μικρος εισαι ρε ακομη
ξεκινα με ντιουαρςςςς με μια βοτκουλα

ακου γκραντςςςςς

εχετε ξεφυγει ολοι σας

προφανως και κανενας σας δεν θυματε τον κουδα
τον παριδη???

Sera4 το 2ρο ειναι σκετος προλογος οτι γινετε και τωρα παντα το ιδιο γινοτανε
δεν μπορουσαν και κλαιν μαιν με την μεντολα
μια χαρα μπορουσαν και παραμπορουσαν
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ποιον κουδα και παριδη ρε φιλε??στο 2016 ειμαστε στην εποχη που η φυσικη κατασταση παιζει πρωτευοντα ρολο και οι παιχτες βγαζουν 50 ματς...εσυ οταν τον δεις να ειναι κωλοτρυπιδι κερνα τον και τσιπουρακι μετα και πες τον πως τα πινανε ο κουδας και ο παριδης...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Είναι δυνατόν να συγκρίνουμε το ποδόσφαιρο του 60 και του 70 με το σημερινό; Έλα Χριστέ και Παναγιά.
Ορισμένοι κάνετε λες και έχετε μετοχές στο Μαρκίζ.
Το θέμα πρέπει να φτάσει στις προπονήσεις και δεν αφορά μόνο το Χαρίση. Δεν έχει νόημα να καθόμαστε και να μαλώνουμε εδώ μέσα. Ας αντιληφθούν αυτοί που πρέπει το τι γίνεται κι ας λάβουν τα μέτρα τους.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

WestBlock4 έγραψε:
goran 64 έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:Μαγκες μπορει να το ειπε ο ραπτοπουλος αλλα ειναι αληθεια δεν ειναι η θεσνικη τοσο μικρη να κρυφτουνε καποιοι. κριμα για το χαριση γιατι τον ειχα για δουλευταρα αλλα να γινεσαι ταπα κ να πηγαινεις να πεσεις στη τουαλετα 10 φορεσ παει πολυ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΟΜΙΖΩ Κ ΣΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕ ΤΙΜΑΕΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ Κ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Κ ΠΙΝΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ. ΑΥΤΑ
\
Αν νοιάζεστε για τον Π.Α.Ο.Κ., να πάτε να μιλήσετε με παρόντα τον παίχτη στον προπονητή του, για να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις, να διορθωθεί και να λυθεί το θέμα εκ των έσω... :|

Αυτό κάνει ο σωστός οπαδός και δεν βγαίνει σαν την κυρα Κατίνα της γειτονιάς να εκθέτει τα δικά του παιδιά σε οπαδικό forum προς χάρη ρ@υφιάνων αρδογράφων και μάλιστα δίχως να έχει συμβεί κάτι για δεύτερη φορά... :cry:

ΕΛΕΟΣ ΡΕ "ΜΕΓΑΛΟΙ" Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΧΕΣ... :oops:[/quote

Τη γνωμη μου λεω και δε το παιζω ΠΑΟΚαρχης. Και μαλιστα και που σ απανταω εσενα αξια σου δινω]
Κοίτα "λεβεντάκο" μου, εμένα δεν μου αρέσει να ξεκατινιάζομαι με τύπους σαν του λόγου σου στα forum, αλλά μιας κι έγραψες για "αξία", θα σου πω ότι ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΞΙΑ ΣΕ ΜΕΝΑ, έστω απαντώντας μου εδώ μέσα, θα χρειαστεί τουλάχιστον ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ !!!

Έτσι λοιπόν, όπως έγραψες "...δεν είναι η Θεσ/νίκη τόσο μικρή να κρυφτούνε κάποιοι..." που είναι τελείως "ακαταλαβίστικο", ξανασκέφτομαι μήπως με το "...σαν σύνδεσμοι ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ όποιον δεν τιμάει κ.τ.λ." εννοείς ότι "...σαν σύνδεσμοι ΘΑ ΔΕΡΝΟΥΜΕ όποιον δεν τιμάει κ.τ.λ.", ΟΠΟΤΕ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΝ...

Π.Α.Ο.Κ.άρχης λοιπόν μπορεί να μην είσαι, αλλά ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΛΕΣ αναπαράγοντας, όπως παραδέχεσαι κι ο ίδιος, τα λεγόμενα του κομπλεξικού αντιΠ.Α.Ο.Κ.τσή καραφλοσκούληκου (με τα δε κεφαλαία σου γράμματα αναπαράγεις πάλι την "απόφαση" των συνδέσμων κι όχι την γνώμη σου), ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΑΠΑΝΤΑΣ όταν κάποιος σου λέει ΟΤΙ το σωστότερο είναι ΤΕΤΟΙΑ "ΘΕΜΑΤΑ" της ομάδας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΛΥΝΟΝΤΑΙ" ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ (σαν να είναι το forum του PAOKmania πρωινάδικο ή μεσημεριανάδικο "κουτσομπολόστεκο" για "κατινάρες" κι όχι οπαδικό κι αντρίκιο site) ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ "ΚΟΝΟΜΑΝΕ" ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΟΛΗ ΤΗΝ "Ρ@ΥΦΙΑΝΙΑ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ., ΟΙ Κ@ΛΟΑΡΔ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ !!!

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΧΗΣ ΓΙΝΕΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ... :oops: ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ (εντελώς φιλικά στα λέω), Ο.Κ.??? ΑΥΤΑ... :pano: ΕΙΣΑΙ... :nairepaok:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Ας το δουμε αλλοιως.

Ενας 20χρονος παιρνει μεταγραφη σε μια μεγαλη ομαδα.
Απο το "χωριο" ερχεται στην πολη.
Με τις εμφανισεις του βγαζει ματια,γινεται πολυτιμος,
αναντικαταστατος(για μενα) σε σχεση με την αποδοση αλλων στη θεση του.
Ειναι πλεον "αναγνωρισιμος",οπου παει οι πορτες ειναι ανοιχτες,
ολοι-ες θελουν να βγουν φωτο μαζι του,στο fb γινεται ενας χαμος για παρτυ του.
Δεν θελει πολυ να "χασει" τον δρομο του ενα παιδακι(αυτο ειναι στην ουσια)
που εχει και πεντε φραγκα στην τσεπη του.

Δεν τον δικαιολογω,απλα κατανοω τις αιτιες της συμπεριφορας του.
Σιγουρα δεν ειναι η πρωτη φορα που "λοξοδρομει" ουτε και η τελευταια.

Το σημαντικοτερο ειναι τι κανει ή πως θα το αντιμετωπισει,
οπως και παρομοιες καταστασεις,η ΠΑΕ.

Στο παρελθον εχουν χαθει πολλοι παικτες για τον ιδιο λογο,
ας φροντισουν οι υπευθυνοι και ο περιγυρος του να τον προστατεψουν.

Για τον ιδιο ισχυει το............
οπως εστρωσες θα κοιμηθεις.

Ειναι κριμα παντως να χαθει ή να μη δωσει αυτα που
εδειξε οτι μπορει, εξ αιτιας της νεανικης του...............
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο καλύτερος χαφ του ΠΑΟΚ. Τεχνικά ο Cimirot είναι πιο καλός, αλλά ο Χάρης που σκοράρει κιόλας πιο ολοκληρωμένος.
(μέχρι να δείτε το poulain μου και να τρίβετε τα μάτια σας)
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Sera4 έγραψε:ποιον κουδα και παριδη ρε φιλε??στο 2016 ειμαστε στην εποχη που η φυσικη κατασταση παιζει πρωτευοντα ρολο και οι παιχτες βγαζουν 50 ματς...εσυ οταν τον δεις να ειναι κωλοτρυπιδι κερνα τον και τσιπουρακι μετα και πες τον πως τα πινανε ο κουδας και ο παριδης...
Κουδα και Παριδη.Την εποχη εκεινη που όταν καποιος παιχτης επαιρνε τη μπαλα και μεχρι να δωσει την πασα ειχε χρονο να σκεφτει σε ποιον θα τη δωσει,εν τω μεταξυ αν εκοβε λορδα πηγαινε για κανα βρωμικο,διαβαζοντας παραλληλα εφημεριδα.Μετα απο ολα αυτα,ερχοταν και ο αντιπαλος να τον μαρκαρει.Ο γρηγοροτερος.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Sera4 έγραψε:ποιον κουδα και παριδη ρε φιλε??στο 2016 ειμαστε στην εποχη που η φυσικη κατασταση παιζει πρωτευοντα ρολο και οι παιχτες βγαζουν 50 ματς...εσυ οταν τον δεις να ειναι κωλοτρυπιδι κερνα τον και τσιπουρακι μετα και πες τον πως τα πινανε ο κουδας και ο παριδης...
φιλε μου παντα η φυσικη κατασταση σε ενα μη κυκλικο αθλημα παιζει πρωτευοντα ρολο
και τοτε και τωρα χρειαζοταν φυσικη κατασταση
εκτος εαν δεν θυμασε τον κουδα πως ετρεχε...
το θεμα δεν ειναι αυτο
το θεμα ειναι αλλο το λες και μονος σου

οταν τον δω κωλοτρυπιδι
οταν τον δω

τοτε θα ξερω οτι ποτε του δεν ηταν ταλεντο και δεν κανει για τον ΠΑΟΚ

αλλα μεχρι τοτε δεν λεω τιποτα γιατι ξερω οτι αυτα που κανει δεν μπορουν να επιρεασουν την αποδωση-επιδωση του εαν κανει αυτο που πρεπει στην προπονηση του

εαν το τραβιξει καποια στιγμη θα ερθει σε συγκρουση με τον εαυτο του
και τοτε θα πρεπει να αποφασισει η ταν η επι τας

εσυ εγω ολοι μας οτι και να γραφουμε οτι και να λεμε δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα γιατι ειναι ζητημα μονο του χαριση

εσυ δηλ. τι λες οτι ο χαρισης δεν ξερει τι ειναι καλο για αυτον και τι ειναι κακο???
και εμεις ολοι μας τρεχουμε να τον συμβουλεψουμε???

εχει και πατερα και προπονητη και εαν δεν ακουσει αυτους δεν ακουει κανεναν οποτε το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να κανουμε στην ακρη για να μην δημιουργηθουν........ασυμετρα.....βουιτα
καταλαβαίνεις πιστευω τι λεω ε?? με το ασυμετρα

στην κερκιδα εισαι :lol: :lol: :lol: :lol: σιγουρα καταλαβαινεις
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Σερα θλασεις στον ΠΑΟΚ εχουν παθει σχεδον ολοι φετος οποτε για μενα δεν ειναι ενδεικτικο αυτο.
Κανεις δεν ειπε να πινουν και να ξενυχτανε οι παικτες. Αυτο που ειπαμε ειναι οτι υπαρχουν αρμοδιοι για να κρινουν αν καποιος ξεφυγει η οχι. Ενας απο τους λογους που ειμαστε ποδοσφαιρικη Ουγκαντα ειναι ακριβως αυτος δλδ οτι τη δουλεια των υπευθυνων πανε να την κανουν καποιοι που δεν εχουν την πληρη εικονα και που τελικα δεν ειναι και η δουλεια τους.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Κατ αρχάς μη πλακώνεστε χωρίς λόγο.

Κατά δεύτερον, το θέμα δεν είναι ΜΟΝΟ ο συγκεκριμένος παίκτης, που όντως έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία.

Το πρόβλημα με την άθλια εξωγηπεδική ζωή παικτών, είναι υπαρκτό και σοβαρό στον ΠΑΟΚ εδώ και ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Χαρακτηριστικά αναφέρω πως αρκετά γνωστός συνδεσμίτης της 4 και πολύ κοντινός μου άνθρωπος, δούλευε και είχε συναντήσει μετέπειτα αρχηγό της ομάδας στο... coral προ αρκετών ετών και τον είδε να ξενυχτάει. Του έπιασε κουβέντα και στο τέλος κατέληξε να τον ρωτάει "καλά ρε φίλε εγώ ασχολούμαι τόσο με την ομάδα, δεν αγώνεσαι μήπως τους αναφέρω τα ξενύχτια σου;". Η απάντηση;

"Ε και τι με νοιάζει, τι θα μου κάνουν; Στ αρχίδια μου".

Τα πράγματα είναι τόσο απλά για το κλούβιο κεφάλι των ερασιτεχνών που βαφτίζουμε υποψήφιους πρωταθλητές στον ΠΑΟΚ.

Δυστυχώς για όλους εσάς που λέτε οτι η ομάδα έχει "υπεύθυνους που θα χειριστούν το θέμα" έχει στην ΠΡΑΞΗ αποδειχθεί οτι ΔΕΝ έχει ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να το χειριστούν.

Γενικά είμαι πολύ υπέρ της εμπλοκής του απλού κόσμου, ώστε να νουθετήσουν (και ουχι να απειλήσουν) ειδικά τους νέους παίκτες γιατί οποιαδήποτε έγκαιρη παρατήρηση-πίεση να μη ξενυχτάντε, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ πρώτα και μετά για την ομάδα.

Αφήστε λοιπόν τους καυγάδες λες και ανακοινώθηκαν δημόσιοι λιθοβολισμοί. Να κοπούν οι μαλακίες λέμε για να σωθούν καριέρες και να βελτιωθεί ο ΠΑΟΚ.

ΥΓ. Αυτό το ζήτημα είναι ένα ακόμα λιθαράκι στο κεφάλαιο "σήψη" της πόλης και του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Σωστότατος
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Καταρχας, οι παιχτες κανουν διαφορες εξετασεις τακτικα και μεσα σε αυτες ειναι και οι αιματολογικες εξετασεις, οποτε αυτοι που πρεπει να ξερουν κατι, θα ξερουν αν υπαρχει προβλημα καπου.

Δευτερον, το να συζητουνται εδω μεσα τετοια πραγματα μονο κακο κανουν στην ομαδα και με μαθηματικη ακριβεια θα οδηγησουν στον "λιθοβολισμο" ενος παιχτη γιατι σε μια κακη του μερα θα αρχισουν τα μπινελικια κτλ βασισμενα πανω σε αυτο. Και οχι, δεν θα εχουν δικιο γιατι μια κακη μερα ειναι δικαιολογημενη σε εναν παιχτη. Ας μην ξεχναμε οτι παρα πολλοι οπαδοι ζουν στην μιζερια και κραζουν συνεχεια και για το παραμικρο, οποτε τωρα απλα τους δινεται ενα ακομα πατημα να κραξουν. Αν συμβαινει κατι ειναι δουλεια της ΠΑΕ να το διορθωσει και κανενος οπαδου με τον οποιονδηποτε τροπο.

Και εγω ξερω πραγματα και ξερω και κατι για παιχτη πολυ αγαπητο και υπερανω υποψιας αλλα δεν καθομαι να τα λεω εδω μεσα γιατι "δουλεια" μου ειναι να υπερασπιζομαι την ομαδα μου και να την προστατευω απο τον οποιονδηποτε εχθρο, εντος 'η εκτος εισαγωγικων.

Αγαπηστε την ομαδα λιγο παραπανω και οχι παραλογα σαν Δον Κιχοτες και προστατευστε την, ειδικα αυτον καιρο που τοσα γινονται και μολις παμε να ηρεμησουμε, τσουπ παλι φιτιλια για κατι αλλο γιατι με κατι πρεπει να τρωγομαστε. Φιλικα παντα, δεν εχω κατι με κανεναν ετσι και αλλιως, απλα σαν οπαδος προς οπαδο της ιδιας ομαδας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”