8. Χάρης Χαρίσης
Re: 21. Χάρης Χαρίσης
ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΑΡΙΣΗ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ Ο ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΧΑΡΙΣΗΣ ΞΕΝΥΧΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΛΟΙΠΟΝ Ο ΧΑΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΤΟΥΜΠΑ MAGAZINE ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΕΓΩ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟ
ΟΤΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΙ ΑΡΔ ΒΛΕΠΕ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ
Βγαλε τα κεφαλαια, την βλεπουμε την βλακεια που εγραψες και χωρις κεφαλαια!
Δεν ακουω ραδιοφωνο, χιλια συγγνωμη ΠΑΟΚτΣη
Δεν ακουω ραδιοφωνο, χιλια συγγνωμη ΠΑΟΚτΣη

Αν αναπαραγουμε το λαμογιο τον ραπτοπουλο τι να πω
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Χαρισης ειναι απο τους καλύτερους παικτες που εχουμε και οταν παιζει εμενα τουλαχιστον μου δίνει την εντυπωση οτι τα δίνει ολα. Δε βλεπω τιποτα το μεμπτό οταν καποιος παικτης βγαινει και πίνει ενα ποτό η ακομη κι αν ξενυχτήσει σποραδικά. Δεν ειναι καλόγεροι νεα παιδια ειναι. Μεμπτό θα ηταν αν συστηματικά έπινε κ ξενυχτούσε. Δεν ξερω αν συμβαινει αυτο αλλα νομιζω αν συνέβαινε κατι τετοιο, θα ηταν εμφανές και απο την εικονα του μεσα στο γηπεδο.
Κατ αρχήν οι παίκτες δεν είναι φυλακισμενοι αρκεί να βγαινουν όταν πρέπει ..... Ο χαρισης τα δίνει όλα όταν παίζει όπως και ο κοροβεσης αυτά που μπορει.....
Αυτό που νομίζετε ότι έχετε αποκλειστικότητα με ξεπερνάει.
Όποιος πιστέυει πως Τούντορ και όσοι είναι αρμόδιοι δεν γνωρίζουν περί νυχτοπερπατημάτων..είναι γελασμένοι.
Όποιος πιστέυει πως Τούντορ και όσοι είναι αρμόδιοι δεν γνωρίζουν περί νυχτοπερπατημάτων..είναι γελασμένοι.
Δίκαια...
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160201/016707eb685cffe89123f3840b2ad105.jpg[/img]
SM-G920F
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160201/016707eb685cffe89123f3840b2ad105.jpg[/img]
SM-G920F
Η κακή ζωή κύριοι είναι σε μεγάλο βαθμό αιτία θλασεων σε αθλητές.
Και εγώ αν μπω μέσα θα τα δώσω όλα αλλά γύρω στο 7ο λεπτό θα έχω πάθει θλάση ακόμα και στα @@
Το παραπάνω δε σημαίνει ότι αφήνω υπονοούμενα για το παιδί,έχω μάθει στη ζωή μου να εμπιστεύομαι ελάχιστους ανθρώπους ,οπότε δεν μου λένε τίποτα οι φήμες για τον Χαριση.
Και εγώ αν μπω μέσα θα τα δώσω όλα αλλά γύρω στο 7ο λεπτό θα έχω πάθει θλάση ακόμα και στα @@
Το παραπάνω δε σημαίνει ότι αφήνω υπονοούμενα για το παιδί,έχω μάθει στη ζωή μου να εμπιστεύομαι ελάχιστους ανθρώπους ,οπότε δεν μου λένε τίποτα οι φήμες για τον Χαριση.
καλυτερος νεος ποδοσφαιριστης ο χαρισης. μπραβο μικρε
οσο γι αυτους που αναπαραγουν χωρις αποδειξεις αποκλειστικα ραπτοπουλου το μονο που μπορουν να του κανουν ειναι αερα
οσο γι αυτους που αναπαραγουν χωρις αποδειξεις αποκλειστικα ραπτοπουλου το μονο που μπορουν να του κανουν ειναι αερα
Γιατι δεν πήρες να τα πεις αυτα στην εκπομπή των συνδέσμων;;; Οτι αναπαράγουν τον Ραπτόπουλο;;;
Sent from my mind using boobs power
Sent from my mind using boobs power
- WestBlock4
Μαγκες μπορει να το ειπε ο ραπτοπουλος αλλα ειναι αληθεια δεν ειναι η θεσνικη τοσο μικρη να κρυφτουνε καποιοι. κριμα για το χαριση γιατι τον ειχα για δουλευταρα αλλα να γινεσαι ταπα κ να πηγαινεις να πεσεις στη τουαλετα 10 φορεσ παει πολυ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΟΜΙΖΩ Κ ΣΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕ ΤΙΜΑΕΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ Κ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Κ ΠΙΝΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ. ΑΥΤΑ
\
\
Ε, αφού βγήκε και το πόρισμα ότι ο Χαρίσης δεν τιμάει την φανέλα, καλά κάνετε και τον δίνετε.