Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Φιλε μου τζοσουα, εγω δεν ειμαι Πετρωτος να "βλεπω" τι εννοει πισω απο τις κινησεις του ο Ποντιος. Ο συγκεκριμενος αυτοαποκαλουμενος δημοσιογραφος βγηκε χθες μετα το συμβουλιο και μιλησε για "τελειωμενο τουντορ". Βγηε ξανα σημερα και ειπε πως τον κρατανε γιατι δεν υπαρχει αμεσος αντικαταστατης του και κυριως για να αποτιναξει τη φημη του προπονητοφαγου απο πανω του ο Ιβαν.

Εγω σημερα ειδα κατι που δεν το ξαναεκανε ο Ποντιος. Πιστεψε στον Τουντορ? Θελει να δοκιμασει κατι που δεδομενα δεν εχει ξαναδοκιμασει σε αυτα τα 3,5 χρονια? Δεν ξερω. Αυτο που ξερω ειναι πως μου αρεσε η κινηση αυτη.

Ας σταματησουμε επιτελους να σκεφτομαστε οσο κουτοπονηρα σκεφτονται οι ρουφιανοι. Δεν αναφερομαι στο τελευταιο σε σενα προσωπικα. Το λεω για ολους ΜΑΣ.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Ασχέτως αν συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος με την παραμονή Τούντορ, η δήλωση Ιβάν είναι ο τύπος δήλωσης που ΠΡΕΠΕΙ και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να γίνεται από τον μεγαλομέτοχο μιας ομάδας. Τερματίζει άμεσα την παραφιλολογία και ξεκαθαρίζει τα πράγματα. Μακάρι να λειτουργήσουμε έτσι και στο μέλλον.
Agopian

Δημοσίευση από Agopian »

1. Ο Σαββίδης έπρεπε να πάρει την κατάσταση πάνω του, να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, να παρθεί μιά απόφαση.
2. Να θεωρούμε δεδομένο ότι αν ο προπονητής δεν περάσει τον Πανιώνιο θα αποτελέσει τότε παρελθόν?
3. Ο Αγγελίδης γιατί παραιτήθηκε? Δεν έγινε δεκτή η εισήγησή του για αποπομπή του προπονητή? Αν ναι, τότε ποιοί και γιατί βγάζανε χτες "ρεπορτάζ" ότι Αγγελίδης- Άρνεσεν ήταν αυτοί που "ψήφισαν" για την παραμονή του προπονητή? Μήπως "παραιτήθηκε" γιατί χρεώθηκε το "κάζο" με τον Αναστασίου? Αν ναι, σε ποιούς αρδ και από ποιούς μέσα από την ΠΑΕ "δόθηκε" η πληροφορία για κρούση σε και άρνηση από Αναστασίου?
4. Ποιός "πρότεινε" την αποπομπή του Κόστα? Αυτός δεν ήταν που ο προπονητής τον θεωρεί βασικό και αναντικατάστατο, κάτι που φάνηκε από το πώς τον χρησιμοποιούσε κι ότι τον όρισε αρχηγό?
5. Εκτέθηκε ο Σαββίδης από αυτά που είπε ο Α.Α. εχτές στο κουτί? Ή εκτέθηκαν κι άλλο οι παίκτες? Ή μήπως "αυτοί που μεταφέρουν στο Σαββίδη τα τεκτενόμενα στην ομάδα"? Αυτοί άραγε ποιοί είναι? Παίζουν το ρόλο του μεταφραστή? Έχουν και διοικητικό ρόλο?
6. Εγώ σαν οπαδός στράβωσα όχι για το ρεπό που έδωσε στους παίκτες, όσο για το ότι σηκώθηκε και πήγε Κροατία. Αν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος πάω πάσο, αλλά ρε φίλε δείχνεις αδιαφορία και αντιεπαγγελματισμό. Επίσης αν ισχύουν τα περί χειρονομιών κτλ το βράδυ του Σαββάτου φαίνεται ότι δεν μπορεί την...πίεση. Αν και τους αρδ που βγάλαν το συγκεκριμένο θέμα, δεν είναι να τους έχεις και πολύ εμπιστοσύνη...
7.Ο ΠΑΟΚ που δε νικιέται όπως δήλωσε χτές και ο Αναστασιάδης ωφείλει την ύπαρξή του πρωτίστως στα "τρύπια" αποδυτήρια και στα "τρύπια" γραφεία. Όσο δεν υπάρχουν καθόλου διαρροές και για τίποτε τότε όλα είναι καλά. Τα σού πα, μου πες, του είπαν, άκουσε, άκουσα, υποψιάζομαι, οι φήμες "από τα μέσα", η μη εμπιστοσύνη, κάνουν το όλο κλίμα ασόβαρο. αντιεπαγγελματικό, άρρωστο, την ομάδα μπουρδέλο. Θυμηθείτε μόνο τι ωραία και καλά σκάγαν οι μεταγραφές το 08-09-10 χωρίς να υπάρχει πληροφόρηση από πριν, τότε ακόμα οι διαρροές αποτελούσαν την εξαίρεση κι όχι το θλιβερό κανόνα.
8. Πάλι καλά που δεν ήρθε ο Γ.Χ.
9. Για την άδεια Τούμπα φταίει μόνο η κρίση?
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

Η καλύτερη κίνηση που μπορούσε να γίνει αυτή τη στιγμή. Θα ήταν ακόμα καλύτερη αν έλεγε και δυο λογάκια για τις ύαινες της "δημοσιογραφίας", που έχουν λυσσάξει από τον Σεπτέμβριο με Φρανκ και Τούντορ.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

μπράβο στον ιβάν για την κίνηση στήριξης στον προπονητή του ΠΑΟΚ, και ας μην τον έχω εγώ ψηλά. Έτσι πρέπει. Έγινε σήμερα 1 βήμα προόδου. Δυστυχώς δεν έχουμε χρόνο για μεταγραφές, και πονάμε σε αρκετές θέσεις. Πάλι όμως αυτό που ακούγεται για Κόστα είναι θετική είδηση :lol: . Μόνο κακό κάνει ο Ρικάρτνο.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Agopian έγραψε: 7.Ο ΠΑΟΚ που δε νικιέται όπως δήλωσε χτές και ο Αναστασιάδης ωφείλει την ύπαρξή του πρωτίστως στα "τρύπια" αποδυτήρια και στα "τρύπια" γραφεία. Όσο δεν υπάρχουν καθόλου διαρροές και για τίποτε τότε όλα είναι καλά. Τα σού πα, μου πες, του είπαν, άκουσε, άκουσα, υποψιάζομαι, οι φήμες "από τα μέσα", η μη εμπιστοσύνη, κάνουν το όλο κλίμα ασόβαρο. αντιεπαγγελματικό, άρρωστο, την ομάδα μπουρδέλο. Θυμηθείτε μόνο τι ωραία και καλά σκάγαν οι μεταγραφές το 08-09-10 χωρίς να υπάρχει πληροφόρηση από πριν, τότε ακόμα οι διαρροές αποτελούσαν την εξαίρεση κι όχι το θλιβερό κανόνα.
Η χθεσινή εμφάνιση ΑΑ πως σας φάνηκε;
Εμένα μου έκανε κάκιστη εντύπωση. Τόσο η χρονική στιγμή που επέλεξε να "λύσει τη σιωπή του" (όταν το γεγονός που κυριαρχεί είναι η επικείμενη απομάκρυνση του προπονητή και ο ΠΑΟΚ είναι στο πιο χαμηλό σημείο του) όσο και τα ήξεις αφήξεις για τους παίκτες. Αν "έχασε" τα αποδυτήρια δεν είναι και δική του ευθύνη; Τον Τούντορ γι αυτό δεν τον κατηγορούν πολλοί;
Γενικά βγαίνει και με τη συνέντευξη του τρυπάει τον ΠΑΟΚ με εσωτερικά κουτσομπολιά, την ώρα που όλο το ΑΡΔικό σύστημα χτυπάει ανελέητα. Και αυτός πάει και συμμετέχει σε αυτό το πανηγύρι...
Ας έβγαινε να μιλήσει τον Οκτώβριο ή μετά τη νικη στο Ντορτμουντ αν ήταν μάγκας. Δεν εξετάζω αν έχει δίκιο ή άδικο, αν είναι αλήθεια ή ψέμματα αυτά που λέει. Δεν έχω ιδέα και δε με νοιάζει.
Τι ήλπιζε δηλαδή και βγήκε τώρα να μιλήσει; Σε "αποκατάσταση" του τώρα που "ο Τούντορ παίρνει τον πούλο";
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

αστο ρε ανεκφραστε, οχι κ εδω μεσα, καλα κοντεψαμε να παθουμε εγκεφαλικο μ'αυτα που διαβασαμε το πρωι σε αλλα θρεντς για τις συνομωσιες εις βαρος του μαρτυρα..Λες και το ποδοσφαιρο δεν ειναι επιστημη, σαν ιθαγενεις με τα καθρεπτακια..
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Πρόεδρε, η συνοχή διαλύεται.
Κάνε αυτό που πρέπει τώρα.
Υπόγραψε με προπονητή (Τούντορ ή άλλον) κλειστό 5ετές να ηρεμήσουν όλοι και να αποδεχθούμε ένα 5ετές πλάνο.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

anekfrastos έγραψε:

Η χθεσινή εμφάνιση ΑΑ πως σας φάνηκε;
Εμένα μου έκανε κάκιστη εντύπωση. Τόσο η χρονική στιγμή που επέλεξε να "λύσει τη σιωπή του" (όταν το γεγονός που κυριαρχεί είναι η επικείμενη απομάκρυνση του προπονητή και ο ΠΑΟΚ είναι στο πιο χαμηλό σημείο του) όσο και τα ήξεις αφήξεις για τους παίκτες. Αν "έχασε" τα αποδυτήρια δεν είναι και δική του ευθύνη; Τον Τούντορ γι αυτό δεν τον κατηγορούν πολλοί;
Γενικά βγαίνει και με τη συνέντευξη του τρυπάει τον ΠΑΟΚ με εσωτερικά κουτσομπολιά, την ώρα που όλο το ΑΡΔικό σύστημα χτυπάει ανελέητα. Και αυτός πάει και συμμετέχει σε αυτό το πανηγύρι...
Ας έβγαινε να μιλήσει τον Οκτώβριο ή μετά τη νικη στο Ντορτμουντ αν ήταν μάγκας. Δεν εξετάζω αν έχει δίκιο ή άδικο, αν είναι αλήθεια ή ψέμματα αυτά που λέει. Δεν έχω ιδέα και δε με νοιάζει.
Τι ήλπιζε δηλαδή και βγήκε τώρα να μιλήσει; Σε "αποκατάσταση" του τώρα που "ο Τούντορ παίρνει τον πούλο";

Ήλπιζε να βγει δημόσια ο Μρκαριαν και να τον ευχαριστήσει που του ετοίμασε αφιλοκερδώς την εθνική, εγώ αυτό καταλαβα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αλλα περιμενα να δω αλλα είδα τελικα τωρα

Καλο για μενα το άδειασμα όπως φαινεται νβ

Κακη η παραίτηση αγγελιδη αλλα με λογική γιατι τους καπελώνει ο ιβαν

Θετική η παραμονή τουντορ

Βεβαια στις μετεγγραφες βγαίνουμε στο πλην σε σχέση με ΑΕΚ βαζελο που ενισχύθηκαν

Καλη για μενα και η απομάκρυνση κοστα αν στηριχτεί ο χατζη που ειπαν πολλα παιδια καλα λογια
Άβαταρ μέλους
Panos Fanfaras

Δημοσίευση από Panos Fanfaras »

Θα την δουμε στην πραξη την στηριξη το επομενο διαστημα που ερχονται κρισιμα παιχνιδια. Ισως οι σημερινοι χειρισμοι να αποβαλλουν την πιεση απο τον Τουντορ και να διαχειριστει αποτελεσματικα την ομαδα.

Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Εγώ επαναλαμβάνω αυτο που είχα πει και πριν λίγο καιρό, πίσω από την στήριξη Τούντορ βρίσκεται ο Αρνεσεν. Ο Σαββίδης ακούει έναν άνθρωπο με εμεπιρία στον χώρο και γνώσεις που σου λέει ότι ο Τούντορ δεν μπορεί να κριθεί τουλάχιστον μέχρι να παρέλθει η χρονιά.

Το σημερινό είναι "'ηττα" για τον Βεζυρτζή. Οχι μόνο γιατί δεν πέρασε η γραμμή του αλλά και γιατί δεν αναβαθμίστηκε σε πρόεδρος. Αναλαμβάνει λοιπόν ένας ακόμα τεχνοκράτης και όχι αυτός με το ΠΑΟΚτσήδικο dna.

Και γνώμη μου είναι ότι ο Ιβάν αρχίζει να έχει αμφιβολίες αν η επιλογή του στον ΝΒ ήταν η ενδεδειγμένη.

Οσο για τον Πετρωτό φέτος έχει ξεφύγει τελείως και πρέπει καποιος να τον βάλει στη θέση του. Με αυτή την μούρη δεν μπορεί να γίνει "σταρ", το πολύ-πολύ κασκαντέρ για ειδικές αποστολές.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Μακαρι σπυρετο ναναι ετσι..

Μακαρι τελικα ο ιβαν να εκανε στροφη 180 μοιρων και να διορθωσε το λαθος που εκανε δινοντας δυναμη και λογο σε "παλαιολιθικους" και παραλληλα ακυρωνοντας αυτους που δεν επρεπε..

H σημερινη δηλωση στηριξης θα ειναι εμπρακτη και οχι προσχηματικη μονο με την αποπομπη ΝΒ (που σ'αυτον αναφεροταν εχθες στη δηλωση του) ή εστω με την υποβαθμιση απ'το ρολο που ειχε..
Και μακαρι να γινει κατι τετοιο και τα κριτηρια επιτυχιας/αποτυχιας να καθοριστουν αποκλειστικα απο Μιχελ-Αρνεσεν..

Ωστοσο παλι, μ'αυτα κ μ'εκεινα, στο μετωπο των μεταγραφων το "κακο" ηδη εγινε καθως μεχρις προτινος η εμπρακτη στηριξη στους Φρανκ-Ιγκορ ηταν μηδενικη...

Υ.Γ.
Παντως για να το λεει o αβανταδορος του, ο generation, που ηξερε απο νωρις για τις μεταγραφες βελλιδη-χατζηισαια, κατι μπορει να σημαινει
Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Νίκος Βεζυρτζής. Ο πρώην πρόεδρος αρχικά μίλησε με τον Σαββίδη για να αναλάβει πρόεδρος πριν δύο μήνες. Δέχτηκε τη θέση του αντιπροέδρου τότε, με τον Αγγελίδη να είναι στην πόρτα της εξόδου. Η σημερινή απόφαση του μεγαλομετόχου να τοποθετήσει τον Μίχελ πρόεδρο, αλλά και να κρατήσει τον Τούντορ, οδηγεί στην έξοδο τον Νίκο Βεζυρτζή, που φέρεται να παραιτήθηκε ήδη. Μεταφέρω την πληροφορία με κάθε επιφύλαξη.
που btw
Ο ΠΑΟΚ έδωσε το χρίσμα στον Νίκο Βεζυρτζή, ακυρώνοντας τις επιλογές Άρνεσεν (Γκαλίτσιος-Χαμαλάινεν-Σκαριόνε). Ο Έλληνας παράγοντας τελείωσε τις μεταγραφές Βελλίδη-Χατζηισαία, έκλεισε τον Μπακασέτα και συμφώνησε να φέρει στην Τούμπα τον Κρίστιαν Τσάβες, με τις ευλογίες του μεγαλομετόχου όλα τα παραπάνω. Την αποκάλυψη για τον Αργεντινό την κάναμε την Παρασκευή, ενώ το θέμα διέρρευσε στα δημοσιογραφικά το Σάββατο πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Μετά το παιχνίδι καλλιεργήθηκε κλίμα αποπομπής Τούντορ. Κατά τη διάρκεια της Κυριακής, έβλεπα τον Βεζυρτζή συννεφιασμένο και στην Τούμπα, αλλά κυρίως στο Παλατάκι. Καταλάβα, πως κάτι στράβωσε και ξαφνικά ακυρώθηκε. Βλέπετε, αυτός που πληρώνει αποφασίζει κι έχει το δικαίωμα να αλλάξει άποψη, όταν κάτι τον πείθει περισσότερο.
σορυ κ ειναι το τελευταιο κειμενο π ανεβαζω απ'αυτο το μ@λ@κ@
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 01 Φεβ 2016, 21:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Και που είναι ο Τσάβεζ τότε;
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Τύφλα να 'χει το game of thrones.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”