Περιπτερος έγραψε:Τώρα και πέρα της αηδίας του Φεβρουαρίου, ο Τούντορ αποδείχθηκε μέχρι σήμερα κατώτερος των προσδοκιών και των αναγκών.
Δεν πείθει και αυτό αντικατοπτρίζεται και στην βαθμολογική θέση και συγκομιδή της ομάδας. Σε ένα 1ο γύρο με όλα τα δύσκολα παιχνίδια μέσα, βρίσκεται ήδη 24 βαθμούς πίσω από τον 1ο (δηλ. στο τέλος πόσο θα είμαστε? 50 βαθμούς πίσω ?) και κινδυνεύει με αυτή την εικόνα που έχει, να μείνει εκτός playoff με το 2ο ακριβότερο μπάτζετ.
«24 βαθμοί διαφορά από τον 1ο» είναι κατά σύμπτωση η ατάκα που χρησιμοποιούν οι γάβροι. Ίσως να χρησιμοποιούσες άλλο επιχείρημα, αφού το παραπάνω δεν συμπεριλαμβάνει την απίστευτη ανοχή που έχει η ομάδα του συστήματος από το ίδιο το σύστημα. Δες το ματς του «1ου» με τον Λεβαδειακό φέτος ή το αντίστοιχο στην Τρίπολη πέρσι για να καταλάβεις πώς «κάποια» ομάδα μπορεί να έχει 19 νίκες (και μία προβλεπόμενη ισοπαλία) σε 20 ματς.
Π.χ. μπορείς να γράψεις το παρακάτω:
Δώνης, 2012-13, 20η αγωνιστική: 10 Νίκες 6 Ισοπαλίες 4 Ήττες, 36 βαθμοί, θέση τρίτη πίσω από Αστέρα Τρίπολης.
Stevens, 2013-14, 20η αγωνιστική: 14 Νίκες 3 Ισοπαλίες 3 Ήττες, 45 βαθμοί, θέση δεύτερη πίσω από γάβρο.
Άγγελος, 2014-15, 20η αγωνιστική: 15 Νίκες 1 Ισοπαλία 4 Ήττες, 46 βαθμοί, θέση δεύτερη πίσω από γάβρο.
Τούντορ, 2015-16, 20η αγωνιστική: 9 Νίκες 7 Ισοπαλίες 4 Ήττες, 34 βαθμοί, θέση τέταρτη πίσω από βάζελο.
που δεν τα λέει όλα (γιατί άλλους παίκτες είχε κάθε προπονητής, άλλους στόχους και άλλα αποτελέσματα στους υπόλοιπους θεσμούς), αλλά λέει κάτι, ότι π.χ. σε 20 αγωνιστικές πρωταθλήματος ο Άγγελος είχε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Βέβαια σε 25 αγωνιστικές είχε τα χειρότερα, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Μόνο που το παραπάνω προϋποθέτει ψάξιμο, δηλαδή κόπο, όχι απλό αναμάσημα προπαγάνδας. Αναπόδεικτες θεωρίες μπορώ να σου γράψω όσες θέλεις. Π.χ. ότι ο Άγγελος πέρσι ενώ έβλεπε (κι εσύ το έβλεπες και εγώ) ότι ένας παίκτης του περπατούσε στο χορτάρι, δεν τον πετούσε στην εξέδρα αλλά τον είχε εκεί, βασικό και αναντικατάστατο. Μόνο που οι θεωρίες δεν οδηγούν πουθενά.
ΥΓ: Ωραία ανακοίνωση Σαββίδη. Δεν περιμένω βέβαια από ΑΡΔ να γράψουν «σόρι, λέγαμε μ@λ@κίες».

Αν το έλεγαν δεν θα ήταν ΑΡΔ (θα ήταν ΡΔ με Α

). Θα δούμε πάλι την μπάλα στην εξέδρα, αυτό ξέρουν, αυτό κάνουν, όσο δεν εμφανίζεται το σμάρι που λέει ο Goran.
