Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Μένει Τούντορ οριστικό!!!! Αρδ γαμιέστε!!!!!!
«Δεν υπήρξε ποτέ στην ατζέντα μου κανένα ερωτηματικό για τον Ίγκορ Τούντορ. Είναι ο προπονητής της ομάδας και έχουμε μια ισχυρή συμφωνία, ενώ μοιραζόμαστε και το ίδιο πάθος για την επιτυχία. Είναι μια συζήτηση που δεν θα επιτρέψω να ανοίξει ξανά. Ζήτησα από τους συνεργάτες μου να αισθανθούν την ίδια αφοσίωση. Πρέπει να είναι οι πιο ουσιαστικοί συνεργάτες του προπονητή και οφείλουν να γνωρίζουν ότι μια ενδεχόμενη αποτυχία θα τη θεωρήσω δική τους αποτυχία και -από την άλλη- η επιτυχία της ομάδας θα θεωρηθεί επίτευγμα συνολικής δουλειάς.
Πρέπει να είμαστε οικογένεια με έργα, όχι μόνο με λόγια»
Με τιμή,Ιβάν Σαββίδης
SM-G920F
«Δεν υπήρξε ποτέ στην ατζέντα μου κανένα ερωτηματικό για τον Ίγκορ Τούντορ. Είναι ο προπονητής της ομάδας και έχουμε μια ισχυρή συμφωνία, ενώ μοιραζόμαστε και το ίδιο πάθος για την επιτυχία. Είναι μια συζήτηση που δεν θα επιτρέψω να ανοίξει ξανά. Ζήτησα από τους συνεργάτες μου να αισθανθούν την ίδια αφοσίωση. Πρέπει να είναι οι πιο ουσιαστικοί συνεργάτες του προπονητή και οφείλουν να γνωρίζουν ότι μια ενδεχόμενη αποτυχία θα τη θεωρήσω δική τους αποτυχία και -από την άλλη- η επιτυχία της ομάδας θα θεωρηθεί επίτευγμα συνολικής δουλειάς.
Με τιμή,Ιβάν Σαββίδης
SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Δευ 01 Φεβ 2016, 17:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
αντε ντε. παντως επειδη και εγω οτι κατεβασει η κουτρα μου λεω, αν ισχυει οτι θα ειναι ο προδρος ο μιχελ, αλλαζουν πολλα.
- ace79grpaok
εγω το ειπα για να γελαει δεν φευγει ,ιβαν βοηθα τον με ενα δεκαρρρ τωρα και αντεστρεξε το κλιμα.
gergeo4 έγραψε:ΣΤΗΡΙΞΗ!ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΦΡΑΝΚ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΡΑ!
ΑΗΔΙΑ το ποστ σου αδερφε. Μετα συγχωρησεως κιολας.
pilotos έγραψε:Μένει Τούντορ οριστικό!!!! Αρδ γαμιέστε!!!!!!
Με τιμή,Ιβάν Σαββίδης
SM-G920F
μακράν από τις καλύτερες ανακοινωσεις σαβιδη,έπαθε και έμαθε.
ρουφιάνοι δημοσιογράφοι φάγατε μεγάλη ήττα

paok87 έγραψε:gergeo4 έγραψε:ΣΤΗΡΙΞΗ!ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΦΡΑΝΚ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΡΑ!
ΑΗΔΙΑ το ποστ σου αδερφε. Μετα συγχωρησεως κιολας.
ευχαριστώ για τα καλα σου λογια.....ΕΓΩ εχω @@ να υποστηριξω την αποφαση του ευεργετη ακομα κ αν δεν τον θελω τον κροατη..
- ace79grpaok
iasoiako έγραψε:Οταν τέθηκε το θέμα στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος συμμετείχε στην συζήτηση μέσω skype, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ρώτησε τους συνεργάτες του αν έχουν κάποια έτοιμη λύση, για να προχωρήσουν στην αλλαγή στην άκρη του πάγκου.
Η απάντηση που έλαβε δεν ήταν καταφατική, κι έτσι δεν πήρε κάποια οριστική απόφαση, παρόλο που το κλίμα για τον Τούντορ είναι, πλέον, πολύ βαρύ. Ο Σαββίδης δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να δώσει εντολή για αντικατάσταση του Τούντορ, αλλά θέλει αυτό να γίνει μόνο εάν είναι να έρθει κάποιος έμπειρος τεχνικός, που θα αλλάξει άμεσα τα δεδομένα στην ομάδα, ο οποίος, συν τοις άλλοις, θα είναι κοινής αποδοχής. Θα πρέπει, δηλαδή, να συμφωνούν, για την προσληψή του όλοι οι εμπλεκόμενοι.
Άν μπορεί έστω και ένας αδερφός να μου εξηγήσει από που το ξέρουν στην Μέτροσπορτ και το λένε. Ήταν μπροστά στη συνάντηση? Ε ρε δεν αντέχονται άλλο οι απατεώνες οι ψεύτες...
Η περιπτωση καποιος απο τους "εμπλεκομενους"
να στελνει SMS πως σου φαινεται?
Να σε χαρώ εγώ!!!! Επιτέλους μια κίνηση ηγέτη! Σου βγήκε το καλο μέρος της καταγωγής σου!
Στήριξη και κάποια γατάκια παίχτες ας την σακουλευτουν!
Α και κάτι ακόμα! ΑΡΔ ακόμα στάζει , σκούπισμα θέλετε λίγο εκεί δίπλα απο το στόμα!
Sent from my mind using boobs power
Στήριξη και κάποια γατάκια παίχτες ας την σακουλευτουν!
Α και κάτι ακόμα! ΑΡΔ ακόμα στάζει , σκούπισμα θέλετε λίγο εκεί δίπλα απο το στόμα!
Sent from my mind using boobs power
τουλαχιστον καταρεει το παραμυθακι οτι η αρνητικη ενεργεια ενος forum μπορει να διωξει προπονητες. Εχει την στηριξη του Προεδρου οποτε ολα ειναι στο χερι του πλεον. Καλη του επιτυχια στο δυσκολο εργο του
- navigator11
Δώστε του ΟΟΟΟΛΟΟΟΟΟΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ λίγο αέρα στα παπάρια του διότι του τα έχετε κάνει μπαλόνια!! Γενική τοποθέτηση που δεν αφορά αποκλειστικά στα εδώ μέλη. Το δεκάρι κλπ έτσι όπως είναι η ομάδα είναι ήσσονος σημασίας. Πασχουμε από πολύ πιο θεμελιώδη προβλήματα. Ο ΠΑΟΚ πέρα από Άρνεσεν και Τούντορ κατά τη γνώμη μου δε χρειάζεται κάτι άλλο στο καθαρά αγωνιστικό. Αδυνατώ να κατανοήσω ποιός ο λόγος που περιπλέχτηκε τόσο πολύ η κατάσταση. Ελπίζω να ξεκαθαρίσει ο Ιβάν το τοπίο το ταχύτερο. Αυτός το έχει γαμήσει στο νέφος!