Ιάκωβος Αγγελίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
logios

Re: Ιάκωβος Αγγελίδης

Δημοσίευση από logios »

Duke_Rolson έγραψε:
rainmaker έγραψε:Έλεος τέτοιο κωλοχώρι δε περίμενα οτι θα είναι η κοινωνία της Θεσσαλονίκης μιλάμε για κοτέτσι.
Πέστα ρε ρειν... Ήμαρτον δηλαδή κάθε μέρα... Μπαίνουμε για το διάλλειμά μας.. Και μας ανεβαίνει η πίεση..

Τον Σαββίδη τον κλέβουν λεφτά, το Αγγελίδης είναι ο πρόεδρος που θέλουμε,ο Άρνεσεν θα είναι ο επόμενος, αποτυχημένη χρονιά κτλ κτλ...

Ποιος Αγγελίδης μωρέ? Τον έχουμε πρόεδρο για τα γκαλά της ουέφα και το συνέδριο Κ-17 στο Κιντερμιστερ της Αγγλίας?Πόσα χρόνια είναι ο Αγγελίδης πρόεδρος? Πόσα μέσα στην ομάδα? Δεν όφειλε να γνωρίζει για το τρύπημα το περσινό? Δεν οφείλει να είναι μπροστάρης στα πάντα? Πάτησε καμιά φορά στην προπόνηση? Μίλησε με κανέναν ποδοσφαιριστή?

Ο Άρνεσεν.. Χρυσός, καλός, αλλά είχε όλο τον χρόνο το καλοκαίρι και τα χριστούγεννα να κάνει ομάδα σοβαρή, και μετράμε ήδη μια 20αρα πίσω από τον γαυρο...

Υγ. Φυσικά αν ακούς το όνομα του Σαββίδη στα σαιτ 50 φορές την μέρα, και του Αγγελίδη καμία, ο Σαββίδης είναι ο κακός μετά... Πλήρωσε τα χρέη, βάζει λεφτά, προσπαθεί να σε κάνει μεγάλο κλαμπ.. Όχι μόνο επηρεάζεστε από τα αρδ, αλλά προσπαθείτε να επιβάλλετε και την γνώμη σας..

Μέσω σκαϊπ λέει ο Σαββίδης... Βρε κανονικά έπρεπε μια φορά τον χρόνο.. Τι έγινε πέτυχες τους στόχους σου? Ναι, καλώς, μένεις... Όχι? πάμε παρακάτω...
Δεν το ξέραμε ότι ο φαταούλ είναι στο γραφείο του κάθε μέρα και ασχολείται μόνο με τον γαύρο και όχι με τις επιχειρήσεις του...
Σοβαρά τώρα τα γράφεις αυτά; Το πλάνο τριετίας, τα capital control το καλοκαίρι , την αξιολόγηση του ρόστερ, την προσθήκη 10+ παικτών και μιλάς για σοβαρή ομάδα;;;;
ΟΧΙ καμία σοβαρότητα πλέον , είμαστε κλόουν σαν σωματείο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

DimitrisS έγραψε:Ο Μιχελ γραφουν για προεδρος.
μακαρι. αυτο αλλαζει πολλα τοτε.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

rainmaker έγραψε:
Mīngus έγραψε:Τα πρώτα λόγια του Άρνεσεν ως Τ.Δ. του ΠΑΟΚ.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος ανέφερε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον Σαββίδη που έχει κάνει καλή δουλειά. Πρέπει να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες του και θα κάνω ό,τι μπορώ. Ο Αγγελίδης με κυνήγησε σε όλη την Ευρώπη για να διασφαλίσει πως είμαι ο κατάλληλος. Είναι τιμή μου να υπηρετήσω αυτό τον μεγάλο σύλλογο που τον ξέρω από τότε που ήμουν παίκτης. Ευχαριστώ τους πάντες στην ομάδα. Έχω τρία πεδία αρμοδιοτήτων... Η πρώτη ομάδα με το ιατρικό επιτελείο, τις ακαδημίες και το τμήμα σκάουντινγκ. Όλοι έχουν το ίδιο βαθμό σπουδαιότητας. Πρέπει να θέσω προτεραιότητες και αυτές είναι η πρώτη ομάδα και το τμήμα σκάουτινγκ. Είμαι πεπεισμένος πως θα τα πάμε καλά παρά τον λίγο χρόνο που έχουμε να προετοιμαστούμε. Βλέποντας την νοοτροπία στην Ελλάδα και την ιστορία του συλλόγου, καταλήξαμε σε μια λίστα υποψηφίων. Ήθελα ο προπονητής να είναι νέος, πεινασμένος, να έχει προσωπικότητα. Εγώ είμαι ο έμπειρος, οπότε θα βοηθώ τον προπονητή και ήταν σημαντικό να είναι νέος. Κάθε επιτυχία στον Τούντορ".

Όχι δεν τον έφερε ο Τζακ ρε.

Αν ισχύει αυτό τότε ισχύει και οτι ο Τζακ παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.
Δηλαδή ο Άρνεσεν είχε πάρει γραμμή να αβαντάρει λίγο τον Τζακ, έτσι με το καλημέρα.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

sourmenetes έγραψε:
logios έγραψε:Ρε σεις ξεκολάτε με το δεν έκανε τίποτα.
Διοικεί εταιρία , δεν είναι celebrity. Τι του είχε ανατεθεί γνωρίζετε; Το έκανε σωστά , γνωρίζετε;
Τι μανία είναι αυτή με τους αφορισμούς ;
Κολοπολύξεροι έλεγε η γιαγιά μου .......................
Πες μου τοτε εσυ τι εκανε...
Διοικούσε, από που και εώς που πρέπει να ξέρουμε τι έκανε. Γιατί πήρε ο Ιβαν τεχνοκράτη; Για να βαράει το χέρι στις συνεδριάσεις της λίγδας;
Η παραίτηση είναι η λεγόμενη ευθιξίας , ίσως και για το καπέλωμα με Ν.Β
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

η μεγαλυτερη του αποτυχια για μενα ειναι οτι δεν καταφερε να θωρακισει επικοινωνιακα την ομαδα και να ελεγξει τις διαρροες
δυστυχως ηταν πολυ λαιτ και για τον ΠΑΟΚ αλλα και για το ελληνικο πρωταθλημα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ενδιαφέρουσες απόψεις διαβάζουμε για τον πρώην Πρόεδρο της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. :shock:

Ας μας πει όμως και κανένας επιχειρηματίας (όχι κανένας ιδιοκτήτης καφέ-μπαρ και φαστ-φουντ, αν και δεν έχω τίποτε να καταλογίσω στις εν λόγω επιχειρήσεις φυσικά), κάποιος που γνωρίζει από "χτίσιμο" εταιριών, business plan και τέτοια πράγματα ρε παιδάκι μου, τις δικές του αν έχει την δυνατότητα σας παρακαλώ... :roll:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μίχελ λέει το ράδιο που έβαλα μετά απο μήνες.

Πως σας φαίνεται που θα έχετε για πρόεδρο ένα κοράκι; Μουχαχα

ΥΓ. Εμένα το πλάνο που λέει οτι ο Μίχελ θα αναλάβει το ευρωπαϊκό πρόσωπο της ομάδας και τις γενικές κατευθύνσεις για να γίνουμε σοβαρό σωματείο, ενώ ο Βεζυρτζής θα ασχολείται με τα ελληνικού τύπου αποκαϊδια, μου αρέσει. Θεωρώ οτι είναι λειτουργικό και μπορεί να ρολάρει μια χαρά.

υγ. Το έχετε το λέω σε όσους κράζουν την αλλαγή προέδρου. Εν είδει αργκό. Μην αρχίζετε.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Το έχουμε κάνει πυρηνική φυσική το θέμα διοίκησης ΠΑΕ και δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται. Οι ΠΑΕ είναι πολύ πιο απλές σε σχέση με πολυεθνικές που έχουν 1000+ υπαλλήλους. Σιγά τα προβλήματα. Το ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό: Δίνεις τα κλειδιά σε ένα μεγάλο προπονητή, σου κάνει ομάδα και τις μεταγραφές και εσύ αράζεις στο καρεκλάκι σου έχοντας δώσει απλά συγκεκριμένο μπάτζετ. Τα υπόλοιπα περί στήριξης προπονητού είναι στα λόγια μόνο. Στήριξη στον ΠΑΟΚ έλαβε μόνο ο Ντούσαν (απλά είχαμε οικονομικά προβλήματα τότε) και ένα διάστημα ο Σάντος.
Ομάδες τεράστιες με εξαπλάσιο staff από του ΠΑΟΚ, με πολυσύνθετο κύκλωμα μάνατζερ, μαρκετίστων, καθώς και ατόμων στο αγωνιστικό (ΤΔ κτλ) έχουν ξεκάθαρους ρόλους και τον προπονητή πάνω από όλους.

Υπάρχει κανείς εδώ μέσα που αμφιβάλει ότι ο Σάντος αν πάρει τα κλειδιά και το μπάτζετ της ομάδας δε θα μπορέσει να κοντράρει (αγωνιστικά) τον Ολυμπιακό? Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι δε μπορεί να χειριστεί μεγάλα ονόματα όταν έχει Κριστιάνο Ρονάλντο στην εθνική και τόσα άλλα στο βιογραφικό του? Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι δεν έχει τα κονέ να μας φέρει καλούς παίκτες από Πορτογαλία και Λατινική Αμερική, όπως το καλοκαίρι του 2008, αλλά και στις 2 θητείες του στην Αεκ (εδώ μέχρι και στην Μπενφίκα πήρε από Ελλάδα Κατσουρ και Καραγκούνη)?

Με τις επιτροπές του Ιβάν δε θα δούμε άσπρη μέρα. Πρέπει επιτέλους να του μεταφερθούν τα παράπονα του κόσμου. Απολύθηκε ο Αγγελίδης, γιατί άκουσα πήρε μια πρωτοβουλία. Τότε γιατί ήταν πρόεδρος? Για να είναι γλάστρα?
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

rainmaker έγραψε:Μίχελ λέει το ράδιο που έβαλα μετά απο μήνες.

Πως σας φαίνεται που θα έχετε για πρόεδρο ένα κοράκι; Μουχαχα

ΥΓ. Εμένα το πλάνο που λέει οτι ο Μίχελ θα αναλάβει το ευρωπαϊκό πρόσωπο της ομάδας και τις γενικές κατευθύνσεις για να γίνουμε σοβαρό σωματείο, ενώ ο Βεζυρτζής θα ασχολείται με τα ελληνικού τύπου αποκαϊδια, μου αρέσει. Θεωρώ οτι είναι λειτουργικό και μπορεί να ρολάρει μια χαρά.
σωστοτατος και εγω αυτο σκεφτηκα
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ειδικα ο ΝΒ εδειξε οτι παιζει στα δακτυλα την ελληνικη πραγματικοτητα, αρχης γενομενης απο τη συντηρηση του επικοινωνιακου βοθρου στα περιξ της ομαδας
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

paok87 έγραψε:Ειδικα ο ΝΒ εδειξε οτι παιζει στα δακτυλα την ελληνικη πραγματικοτητα, αρχης γενομενης απο τη συντηρηση του επικοινωνιακου βοθρου στα περιξ της ομαδας
Πεστα γμτ μου!!!

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Duke_Rolson έγραψε:

Ο Άρνεσεν.. Χρυσός, καλός, αλλά είχε όλο τον χρόνο το καλοκαίρι και τα χριστούγεννα να κάνει ομάδα σοβαρή, και μετράμε ήδη μια 20αρα πίσω από τον γαυρο...

Υγ. Φυσικά αν ακούς το όνομα του Σαββίδη στα σαιτ 50 φορές την μέρα, και του Αγγελίδη καμία, ο Σαββίδης είναι ο κακός μετά... Πλήρωσε τα χρέη, βάζει λεφτά, προσπαθεί να σε κάνει μεγάλο κλαμπ..

Μέσω σκαϊπ λέει ο Σαββίδης... Βρε κανονικά έπρεπε μια φορά τον χρόνο.. Τι έγινε πέτυχες τους στόχους σου? Ναι, καλώς, μένεις... Όχι? πάμε παρακάτω...
φίλε σοβαρά ο άρνεσεν είχε όλο το καλοκαίρι μπροστά του και δεν έκανε τίποτα? ξεχνάς μου φαίνεται..
όσο για τα χριστούγεννα δεν σχολιάζω καν...του φεσώσανε από δίπλα άλλους 2-3 .κάνανε καμιά δεκαριά επιτροπές μεταγραφών ,του κόψανε τις εισηγήσεις του κατά πως φαίνεται..αλλά κατά τα άλλα είχε όλο τον χρόνο μπροστά του!
Ναι ο Πρόεδρος πλήρωσε τα χρέη,ναι προσπαθεί και χώνει λεφτά,αλλά εκ του αποτελέσματος ο τρόπος του είναι αποτυχημένος.Δεν συμβαίνει μόνο φέτος....κάτι δεν κάνει λάθος?
Καλύτερα θα ήταν να κάνει αυτό που λες,να ασχολείται μια φορά τον χρόνο.Τουλάχιστον αυτό θα σήμαινε ότι δεν θα αλλάζαμε στόχους μέσα στην σεζόν,ούτε θα αλλάζανε οι αρμοδιότητες του καθενός μέσα στην σεζόν ,θα υπήρχε συγκεκριμένο μπάτζετ και σε κάθε περίπτωση δεν θα γινόταν το μπάχαλο που γίνεται τώρα από τους παρατρεχάμενους του Σαββίδη.Και φυσικά θα κρινόταν ο καθένας βάσει των στόχων που τέθηκαν από την αρχή.

Τρανό παράδειγμα για εμένα αποτελούν τα οικονομικά του συλλόγου.Δεν έχει περάσει πιο επιτυχημένος στην οικονομική διαχείριση από τον Σαββίδη.Θα μου πεις έχει λεφτά και χώνει...ναι,αλλά εκεί μετράει ΜΟΝΟ η γνώμη της Μαρίας. Ούτε του φρανκ,ούτε του Βεζυρτζή ούε κανενός άλλου.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Μονο ΑΑ, ΝΒ και Φραγκος αξιζουν για καποιους..

Κλαψουρισματα κ ιντριγκες :lol: τωρα ξαφνικα θυμήθηκαν τι εκανε ο προεδρος κ αν.χτυπησε το χερι στο τραπεζι..
Και ο υπνος και το happy bubble καλα κρατει..

Τι το ψαχνεις ρε Μιγκους, αστο να παει..

Υ.Γ κ τι θ ακουσουμε τωρα, να εμεινε ο ιγκορ, ειδατε π φερατε την καταστροφή?
Το χρονικο ενος προαναγγελθέντος θανατου για ιγκορ κ φρανκ, ήταν αυτο το διημερο και γενικα αυτο το διμηνο..
Θα δουμε μετα το γαυρο ή τα επομενα το ποσο κουφια ηταν η σημερινη δηλωση στηριξης..
Α, έχουν μεινει και 3 ωρες ακομα για τη "μεταγραφή" ..

Υ.Γ.
εδειξε οτι παιζει στα δακτυλα την ελληνικη πραγματικοτητα, αρχης γενομενης απο τη συντηρηση του επικοινωνιακου βοθρου στα περιξ της ομαδας
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Ιάκωβος Αγγελίδης

Δημοσίευση από efthimis_paok »

vs40 έγραψε:Με τις επιτροπές του Ιβάν δε θα δούμε άσπρη μέρα. Πρέπει επιτέλους να του μεταφερθούν τα παράπονα του κόσμου. Απολύθηκε ο Αγγελίδης, γιατί άκουσα πήρε μια πρωτοβουλία. Τότε γιατί ήταν πρόεδρος? Για να είναι γλάστρα?

Γιατί σύμφωνα με την δήλωση του ιβαν δεν ήταν αρμοδιότητα του αφού δεν είχε δώσει τέτοια εντολή.
Πολλά μπορει να φταίνε. Να πλήρωσε το μάρμαρο για τον αναπτήρα στο σκουλήκι κ για ελλιπή αφέλεια στο γήπεδο , για αποτυχία σε διαπραγματεύσεις. Απλή ανάγνωση γεγονότων.
Οι περισσότεροι CEOs έτσι την πατάνε. Αν φυσικά η πρωτοβουλία του βγει σε καλό δεν παίρνουν ένα μπράβο, γιατί "γιαυτο πληρώνεσαι".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efthimis_paok την Δευ 01 Φεβ 2016, 17:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Άντε τώρα να αναδιοργανωθούν και οι επιτροπές....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”