Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Ειπε καποια στιγμη ενα παληκαρι εδω μεσα "πηγαινετε αυριο στη συνελευση να πειτε τη γνωμη σας οσοι δεν θελετε να αλλαξει ο προπονητης. Γιατι τωρα ακουγεται μονο η φωνη αυτων των 20 που πηγαν και εβρισαν".
Αυτο ειναι μια αληθεια, οτι δηλαδη επηρεαζεται πολυ το κλιμα απο τους λιγους που βριζουν και κανουν μπαχαλα μια και η πλειοψηφια οσων εχουν αντιθετη γνωμη, ειναι μετριοπαθεις και δεν ακουγονται.
Ας γραψει καποιος ενα κειμενακι που να λεει αυτα που γραφει ο K_geo και αλλοι, οτι δηλαδη υπαρχουμε κι εμεις που δεν θελουμε παλι να αλλαξει ο προπονητης (οχι απαραιτητα επειδη ειμαστε σιγουροι για τον Τουντορ). Να το υπογραψουμε οσοι το υπογραψουμε και να το στειλουμε στα ..συμβουλια... Οριστε, ειμαστε κι εμεις οι 10, 100, 1000 που δεν θελουμε να γινουμε παλι εντελως μπαχαλο.
Αυτο ειναι μια αληθεια, οτι δηλαδη επηρεαζεται πολυ το κλιμα απο τους λιγους που βριζουν και κανουν μπαχαλα μια και η πλειοψηφια οσων εχουν αντιθετη γνωμη, ειναι μετριοπαθεις και δεν ακουγονται.
Ας γραψει καποιος ενα κειμενακι που να λεει αυτα που γραφει ο K_geo και αλλοι, οτι δηλαδη υπαρχουμε κι εμεις που δεν θελουμε παλι να αλλαξει ο προπονητης (οχι απαραιτητα επειδη ειμαστε σιγουροι για τον Τουντορ). Να το υπογραψουμε οσοι το υπογραψουμε και να το στειλουμε στα ..συμβουλια... Οριστε, ειμαστε κι εμεις οι 10, 100, 1000 που δεν θελουμε να γινουμε παλι εντελως μπαχαλο.
Εγω μια απορια εχω...ο dimg4 απο την στιγμη που εγινε μπαχαλο η ομαδα με το θεμα αποπομπης τουντορ που χαθηκε???

+1000spyretto έγραψε: Δεν χρειάζεται να διώξεις όλη την περσινή ομάδα απλά απομακρύνεις τους γερόλυκους της πρώτης χρονιάς Βρύζα με Σαββίδη που άλλωστε δεν έχουν να προσφάρουν και πολλά πράγματα αν και έχουν πείσει τους πάντες ότι δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς αυτούς.
Θα εμφανιστεί στου Αρνεσεν σε λίγο... ΕτοιμάζεταιThanix έγραψε:Εγω μια απορια εχω...ο dimg4 απο την στιγμη που εγινε μπαχαλο η ομαδα με το θεμα αποπομπης τουντορ που χαθηκε???![]()
![]()
SM-G920F
Αν επηρεάζονται είτε από τους μεν είτε από τους δε, ας ασχοληθούν με κάτι άλλο.sic-4 έγραψε:Ειπε καποια στιγμη ενα παληκαρι εδω μεσα "πηγαινετε αυριο στη συνελευση να πειτε τη γνωμη σας οσοι δεν θελετε να αλλαξει ο προπονητης. Γιατι τωρα ακουγεται μονο η φωνη αυτων των 20 που πηγαν και εβρισαν".
- navigator11
pilotos έγραψε:@navigator 11
Σαν να άκουγες τί έλεγα πριν λίγο στο τηλέφωνο με έναν από εδώ μέσα αδερφέ...
@josh
Σε πόσα ματς έπρεπε να χάσεις με βάση την εικόνα του αγώνα;
SM-G920F
Μην το συζητάς, αδερφέ, μια χαρά είσαι. Εγώ πλέον έχω φτάσει να τα ... λέω μόνος μου.

tatanka έγραψε:Ας τον αφήσουν ΄ήσυχο να δουλέψει.Αυτος που πρέπει να αποφασίσει και είναι ο μόνος αρμόδιος είναι ο Αρνεσεν.
Αυτός είναι που έχει την ευθύνη. Κανένας άλλος.
Αν φύγει θέλω Κόλκα ή Μύρτσο![]()
![]()
Ο Κόλκας με τις άριστες γνώσεις του σέ θεματα management και ανοικτή γραμμή με βρύζα και Σάντος σίγουρα θα δημιουρήσει ένα καλό δίκτυο scouting.
Για το προπονητικό θα έλεγα, ναι, Μύρτσος - άριστος γνώστης ποδοσφαιρκών συστημάτων - αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει μια προσπάθεια να τον παντρέψουμε με τον Ραπτόπουλο γιατί ο ένας αλληλοσυμπληρώνει τον άλλο και ο Ραπτόπουλος έχει ειδικότητα και σε θέματα τακτικής και ΕΠΟ. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν θα συγκρουστούν στα αποδυτήρια και θα έχουμε γιαουρτομελώματα γιατί είναι εκρηκτικοί χαρακτήρες και οι δυο. Αλλά αξίζει ένα ρίσκο.
Ιβάν κανόνισε αυτή να είναι η διάδοχη κατάσταση...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Δευ 01 Φεβ 2016, 15:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mīngus έγραψε: Αν επηρεάζονται είτε από τους μεν είτε από τους δε, ας ασχοληθούν με κάτι άλλο.
εχεις δικιο σε αυτο που λες, ομως η πραγματικοτητα δειχνει πως εδω και πολλα χρονια, οι διοικησεις επηρεαζονται υπερβολικα απο τετοιες καταστασεις.
Στα αποδυτήρια να βάλουν τιν αποδυτηριακια, αυτόν τον μεγάλο... Δημοσιογράφο (Χαχαχαχα)
SM-G920F
SM-G920F
ο σαββίδης πρέπει να ανακοινωσει συμβόλαιο με τουντορ μέχρι ιούνιο 2017 , και να αφήσουν τις παπαριές για κύπελλα , και δευτερες θέσεις ,άμα το κάνει αυτό η ομάδα θα απελευθερωθεί και θα παίζει μπαλάρα.
αυτή τι χρονια κάνουμε κορμό και την επομενη με 2-3 μεταγραφές η ομάδα θα πετάει.
την μπάλα που είδαμε σε μερικά mats με τούντορ δεν την έχουμε δει τα τελευταία 20χρονια από κανέναν.
αυτή τι χρονια κάνουμε κορμό και την επομενη με 2-3 μεταγραφές η ομάδα θα πετάει.
την μπάλα που είδαμε σε μερικά mats με τούντορ δεν την έχουμε δει τα τελευταία 20χρονια από κανέναν.
Ε τότε δεν πρόκειται να κάνουμε ομάδα ούτε το 7000. μ.Χsic-4 έγραψε:Mīngus έγραψε: Αν επηρεάζονται είτε από τους μεν είτε από τους δε, ας ασχοληθούν με κάτι άλλο.
εχεις δικιο σε αυτο που λες, ομως η πραγματικοτητα δειχνει πως εδω και πολλα χρονια, οι διοικησεις επηρεαζονται υπερβολικα απο τετοιες καταστασεις.
+11navigator11 έγραψε:Συμφωνώ και εγώ μέχρις αηδίας με τον μπλου Βεροιώτη. Θα μιλάμε για τεράστια ΑΝΟΗΣΙΑ να "ξεφορτωθούμε" τον Κροάτη. Προσωπικά, πιστεύω πως ο Τουντορ έχει τα φόντα, αν η λαλακία που μας δέρνει σε κάθε επίπεδο, διοικητικό, οπαδικο, αρδικο κλπ, να φτιάξει εξαιρετική ομάδα. Υπάρχουν δείγματα γραφής ήδη κατά τα μάτια μου αδιαμφισβήτητα!!
Αν θριαμβεύσει ξανά η γαμημένη η εκτροπή από τη λογική, δεν ξέρω πόσο καιρό θα χρειαστώ για να ξανασχοληθώ. Μου φαίνεται αδιανόητο δλδ πως υπάρχει καν συζήτηση για ενδεχόμενο αποπομπής. Ειδικά όταν τάχα τσαμπουνούσαμε πριν λιγους μόνο μήνες για ... μεταβατική χρονιά. Σκατά στα μούτρα μας!!! Αι σιχτιρια. Δεν μπορώ άλλο, έχω αηδιάσει με όλους και με όλα.
Mīngus έγραψε:Ε τότε δεν πρόκειται να κάνουμε ομάδα ούτε το 7000. μ.Χsic-4 έγραψε:Mīngus έγραψε: Αν επηρεάζονται είτε από τους μεν είτε από τους δε, ας ασχοληθούν με κάτι άλλο.
Πιασαμε 2016 και ακομα κοπαναμε το αυτοκινητο του προπονητη... σε καλο δρομο ειμαστε για το 7000