Π.Α.Ο.Κ.-Ατρόμητος 1-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Κλειδωμένο

MVP

ΒΕΛΛΙΔΗΣ
24
28%
ΚΟΣΤΑ
4
5%
ΒΙΤΟΡ
1
1%
ΚΙΤΣΙΟΥ
1
1%
ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ
2
2%
ΤΣΙΜΙΡΟΤ
8
9%
ΤΖΙΟΛΗΣ
7
8%
ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ
2
2%
ΖΑΙΡΟ
5
6%
ΠΕΛΚΑΣ
17
20%
ΜΑΚ
12
14%
ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ
1
1%
ΓΚΟΛΑΣΑ
2
2%

Σύνολο ψήφων: 86

Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ατρόμητος 1-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από goran 64 »

pgetsos έγραψε:Ισχυει οτι το τζες ειναι κατ'εξοχην γιαννιωτικο
Γκουντ μόρνινγκ του έβρυμπάντυ... :o

Sorry, μα το "κατ εξοχήν γιαννιώτικο τζες" δεν το γνωρίζω, γνωρίζω όμως ότι η ίδια ακριβώς λέξη αποτελεί και κουβέντα-έκφραση της "μεταλλαγμένης αργκό" του λεκανοπεδίου Αττικής γενικότερα και παραδέχομαι ότι το "μπέρδεψα" μ αυτήν... :oops:

Αν θέλεις @pgetsos μου, μου εξηγείς τι σημαίνει το "τζες", μιας και γνωρίζεις ότι είναι και κατ εξοχήν γιαννιώτικη λέξη-έκφραση; Για να κάνω και μία φιλότιμη προσπάθεια μήπως "ξεφύγω" κι απ την ημιμάθεια μου δηλαδή, γνωρίζοντας πλέον την σημασία ακόμα μίας λέξης-έκφρασης της πλουσιότατης ελληνικής γλώσσας και των τοπικών ιδιωματισμών της, αλλά και για να μάθω αν τυχόν με βρίζει κιόλας, αποκαλώντας με τοιουτοτρόπως, το Π.Α.Ο.Κ.τσάκι απ τα Ιωάννινα... :ugeek:

Υ.Γ. Τα υπόλοιπα, περί "ενδείξεων επιπέδου" κ.τ.λ. του φίλου @ giannina4, τα εκλαμβάνω φυσικά ως "πράσινα άλογα", όπως ακριβώς και τις "αιρετικές" και εκ διαμέτρου αντίθετες με τις δικές μου απόψεις του, τις οποίες και δεν ενστερνίζομαι βεβαίως βεβαίως, ούτε ως ψυχραιμότατος οπαδός, αλλά ούτε σαν συνομιλητής επιπέδου σε ένα forum οπαδών...εν γένει... :geek:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 01 Φεβ 2016, 10:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα διαφωνήσω με τους περισσότερους.
1. Παίξαμε μπαλάρα στο πρώτο ημίχρονο; Όχι. Παίξαμε καλά στο διάστημα 0-10΄ και από το 25΄(σουτ του Τζιόλη) έως το 45΄κυρίως όμως μετά το γκολ, που ήταν δωράκι του διαιτητή. Δεν το ήθελε, προφανώς, να μας ευνοήσει, αλλά ο επόπτης έχασε τη φάση, που πάντως ήταν οριακή. Κλείσαμε το ημίχρονο κάνοντας περισσότερα φάουλ από τον Ατρόμητο! Εκεί παίζουν οι διαιτητές το παιχνίδι τους. Στο ακυρωθέν γκολ του Μακ, νομίζω ότι το χέρι του Μακ είναι off-side, ενώ το υπόλοιπο σώμα όχι.
2. Ο Rod ήταν απαράδεκτος. Η ευκαιρία του όταν στο συρτό κόρνερ του έρχεται η μπάλα μέσα στην περιοχή, όντας αμαρκάριστος και δεν μπορεί να πιάσει καν σουτ τη προκοπής, θα μου μείνει αξέχαστη. Από τον Πέλκα δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Γατάκι πολυτελείας εδώ και χρόνια. Τρέχει, όσο είναι μόνος του και δεν μαρκάρεται, δίνει μερικές καλές πάσες (όπως στο γκολ) αλλά παρόλες τις αρκετές τελικές του δεν μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω και να σκοράρει. Τα σουτ του είναι το ίδιο δυνατά με τα δικά μου που κοντεύω τα 54.
3. Οι δικαιολογίες είναι για τους μαλθακούς. Η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΤΑΝ. Κατά τη διάρκεια του αγώνα (κάπου στο 60΄ μάλιστα) έχω γράψει στο τόπικ του αγώνα ότι πάμε ολοταχώς για ισοφάριση.
4. Τόση διαφορά στην απόδοση μεταξύ πρώτου και δευτέρου ημιχρόνου δεν είναι λογική. Εάν εσείς τη δέχεστε, καλώς. Εγώ δεν την δέχομαι. Δεν υπάρχει λογική στο πρώτο ημίχρονο να δείχνει ότι παίζεις με ομάδα Β΄Εθνικής και στο δεύτερο να είσαι εσύ ομάδα της Γ΄Εθνικής και να ισοφαρίζεσαι χωρίς ο αντίπαλος να σε πιέσει καν. Τα περί τραυματισμού παικτών και τα συναφή ας τα πιστεύουν όσοι θέλουν να είναι αιθεροβάμονες.
5. Για τον ΙΤ στο αντίστοιχο τόπικ.
Στο πρώτο παίξαμε μπαλαρα αυτή είναι η αλήθεια δεν συμφωνώ με τα νερά στις αποδοκιμασιες στο τέλος του ματς ναι

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όταν βλέπεις την ομάδα σου ενώ μπορεί να πετάει (κάτι που στο έδειξε σε όλο το πρώτο ημίχρονο) ξαφνικά λες και πάτησες ένα κουμπί να σέρνονται όλοι στο δεύτερο και να μην μπορούν να περάσουν τη σέντρα, γιατί αυτό βλέπαμε από το 55΄και μετά, βεβαίως και γίνεσαι έξαλλος. Σιγά την ομάδα ο Ατρόμητος που μας είχε κλείσει κάτω από το κέντρο για ένα ημίχρονο.
Δεν δέχομαι την φτηνή δικαιολογία των δύο τραυματισμών. Εάν εσάς σας βολεύουν οι δικαιολογίες, εμένα πάλι όχι. Δεν παίζαμε με 9 παίκτες, με 11 παίζαμε. Και δεν είχαμε καθόλου καλή κυκλοφορία στα χαφ, παρ' όλο που είχαμε έναν χαφ παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Έξαλλος, "ξεέξαλλος", αυτά "συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες" ρε συ Απόστολε... 8-)

Καμία "δικαιολογία" δεν ψάχνει κανένας μας, είπαμε ότι μπορεί και να κρατούσαν δυνάμεις για την Κυριακή... :(

ΤΩΡΑ όμως τι πρέπει να κάνουμε; Να πέσουμε κι εμείς να τους φάμε και μάλιστα εν όψει αγώνα με τον π@υστόγαυρο την Κυριακή; :x Μήπως έτσι "διορθώνεται" κάτι που έχει ήδη συμβεί κι ανήκει στην ιστορία; :?

Αυτοί είναι, τά παμε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ παίχτες, αλλά παραμένουν ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ., ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ... :shock:

Ας είμαστε λίγο ψυχραιμότεροι προς το παρόν κι όλα πρέπει να "ζυγιστούν" με λογική και δικαιοσύνη μετά το τέλος της σεζόν...Αρκετά ρδελομπού είναι προς το παρόν η ομάδα εξ αιτίας σοβαρότερων λόγων, ας μην τα κάνουμε κι εμείς ακόμα χειρότερα σ αυτήν την συγκεκριμένη (και άκαιρη κατά την γνώμη μου) "φάση"... :geek:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Γκοραν, εδώ είσαι

http://www.slang.gr/lemma/3501-tzes
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ευχαριστώ Πέτρο... 8-) Όσο ζω μαθαίνω... :)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Πληροφοριακά, στην Αθήνα δε το έχω ακούσει ποτέ μου
Άβαταρ μέλους
goran 64

"Μεταλλαγμένη αργκό"...Το πολύ παλιό "τζαζ" από σύγχρονη μετάλλαξη που σημαίνει κυρίως "ο φευγάτος" με αρκετές όμως διαφορετικές χρήσεις σαν "έννοια"... ;)
Άβαταρ μέλους
Bagheera

Δημοσίευση από Bagheera »

[youtube]ukpA2amgYYI[/youtube]

Από το 0:30 έως 0:55 περίπου. Αθάνατος ελληνικός κινηματογράφος.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

stephanos έγραψε:Δεν διάβασα τίποτα από τα προηγούμενα (ψέματα, διάβασα τις πρώτες πέντε σελίδες), οπότε γράφω αυτά που είδα εγώ στο ματς και αυτά που είδα σήμερα στην τηλεοπτική μετάδοση.
Ξεκινήσαμε καλά, «ως η μεγάλη ομάδα που βάζει κάτω τον αντίπαλο». Συνθήματα η 4, σιωπή οι υπόλοιποι.
Από το 20' (και αφού είχαμε ένα μακρινό σουτ του Πέλκα σε κενή εστία λίγο άουτ) αρχίσαμε να παράγουμε συνεχώς φάσεις, παίζοντας με ρυθμό, πάσες με τη μία και ενέργεια με «πνίξιμο» των αντιπάλων χαφ από Τζιόλη (ω, ναι), Τσίμιροτ και Πέλκα. Ο Κίτσιου ανέβαινε συχνά και συνεργαζόταν καλούτσικα με τον Ζάιρο. Ο Μακ με συνεχή κίνηση μέσα και έξω από την περιοχή. Από το 25' έως το 45' υπήρχαν φάσεις που χάθηκε η μπάλα. Εκεί σηκώθηκε λίγο το γήπεδο και χειροκρότησε τις προσπάθειες των παικτών.
Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου χάθηκε ο Μπάλας. Τον έκανε αλλαγή ο Δέλλας, στην προσπάθεια να συμμαζέψει το κέντρο του, χωρίς πάντως άμεσο αποτέλεσμα. Ο Ατρόμητος πατάει για πρώτη φορά στο ματς περιοχή στο 48', αλλά μέχρι το 65' το ματς ήταν ισορροπημένο. Κάπου εκεί βγαίνει η φάση με τον Ροντρίγκεζ μόνο του, αλλά χάνει το κοντρόλ και μετά ζητάει αλλαγή. Και εκεί αρχίζουν τα ζόρια. Ο έτερος εξτρέμ έχει τραυματιστεί και αποχωρήσει από το πρώτο ημίχρονο. Ο Μυστακίδης παίζει ήδη αντί του Ζάιρο. Θα μπορούσε να μεταφερθεί εκεί ο Μακ, αλλά στον πάγκο δεν έχουμε επιθετικό για τη δική του θέση, αφού Μπερμπάτοφ και Κλάους είναι τιμωρημένοι. Οπότε αναγκαστικά πάει αριστερά ο Πέλκας και πρέπει να μπει κάποιος χαφ να κρατήσει λίγο μπάλα ή να δώσει λίγη ενέργεια. Προτιμάται η πρώτη επιλογή και αποδεικνύεται λάθος, αφού ο Ισραηλινός δεν «μπήκε» ποτέ στο ματς. Το δεύτερο (εκ των υστέρων) λάθος ήταν η τρίτη αλλαγή που δεν έγινε, με τον Σάμπο να παίρνει τη θέση του Τζιόλη. Με δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμού, καταλαβαίνω απολύτως τον προπονητή που δεν πήρε τέτοιο ρίσκο. Και φυσικά στη φάση του γκολ κάναμε όλα τα λάθη μαζεμένα. Χάνει ο Κοροβέσης τον Μπρίτο και του κάνει φάουλ, στήνει λάθος το τείχος ο Βελλίδης που κάνει αχρείαστη βόλτα στο δεύτερο δοκάρι (αν έμενε στο τέρμα θα είχε μπλοκάρει άνετα), δεν προλαβαίνει να βγάλει την μπάλα ο Κόστα, σε μια κεφαλιά-πάσα του Λαζαρίδη που βρήκε κατά λάθος εστία.
Στο τέλος του ματς ακούγονται και οι κλασικές ΤΖΑΜΠΑ γιούχες από τους γνωστούς αλάνθαστους φιλάθλους, σε ένα ματς που είδαμε καλή έως πολύ καλή μπάλα, αλλά δεν πήραμε τη νίκη, ξαναγυρνώντας τη σειρά στην αρχή της χρονιάς.

Η διαιτησία μου φάνηκε εξαιρετική. Ok, έγιναν δύο λάθη στα γκολ του Μακ και μέτρησε αυτό που ήταν ελάχιστα οφσάιντ, ενώ ακυρώθηκε αυτό που επίσης ελάχιστα δεν ήταν. Πολύ δύσκολες φάσεις και οι δύο, στη σούμα δεν αδικήθηκε κανείς.

Και τέλος ένα σχόλιο για τον επί εικοσαετία σχολιαστή της Νόβα, τον επίσημο σχολιαστή των παιχνιδιών του γάβρου, τον άνθρωπο που - για το καλό του προϊόντος :P - δεν έβγαλε μιλιά για τις υποδείξεις Σπάθα και βοηθών στο περσινό ματς του γάβρου στην Τρίπολη, με τα καραμπινάτα «λάθη». Ξέχασε την πρώτη φάση του Πέλκα στο ματς, αλλά αυτό μπορεί και να είναι ανθρώπινο, γενικώς ο τύπος κάνει τόσα λάθη στην περιγραφή που νομίζω ότι πληρώνεται για να σχολιάζει μόνο και μόνο γιατί έχει καλή χροιά η φωνή του. Εκνευριστική περιγραφή στο β' ημίχρονο, γεμάτη προπαγάνδα, περιέργως σχολίασε ΚΑΙ τις δύο φάσεις του Μακ (χθες δεν σκέφτηκε την εικόνα του «προϊόντος» :lol: ) και στο τέλος μας έσκισε κανονικά με το χτύπημα του Λαζαρίδη (σε άλλα γήπεδα η κάμερα δείχνει αλλού, ο σχολιαστής λέει «καληνύχτα» και τα μαθαίνουμε την επόμενη μέρα, αν τα μάθουμε).
Περιμένω λοιπόν την αντίδραση (που δεν χρειάζεται να γίνει γνωστή σε εμάς) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέναντι στην συνδρομητική, για δυσφήμηση του τηλεοπτικού προϊόντος κλπ.

ΥΓ: Επίσης δεν θα διαβάσω τίποτα άλλο από το παρόν θέμα. Μπαίνω και διαβάζω συνήθως τα πάντα για να μάθω κάτι. Από τα πρώτα σχόλια που είδα, διαπίστωσα ότι δεν θα δω τίποτα καινούριο σήμερα.
ΤΕΛΟΣ απο εδώ. ΜΒΠ ο Πέλκας. 8-)

συνεχίζουμε με το διπλό στο τηγάνι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”