Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
logios

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από logios »

sourmenetes έγραψε:
simba έγραψε:Καλα για το σκονδρα δε θα μιλησω γιατι εχω ραμματα για τη γουνα του παρομοια μ'αυτα που ειπε ο θανιξ, αλλα anyway. O πελκας παντως πρεπει να εκανε πανω απο 10χλμ.
Ποιοι δεν παθιαζονται, ποιοι δεν τρεχουν, μιλα με ονοματα, μν κανεις οπως ο ΑΑ :mrgreen:

Κατα τ'αλλα, σ'αυτο που λες για ματωμα κ λιωσιμο.. Ολοι αυτο θελουμε αλλα μιλαμε για πολυ βαρυ προγραμμα, τραυματισμους και μεγαλη επιβαρυνση απο αρχες ιουλη..Ενδεικτικα, σε 10 μερες τωρα παιξαμε 4 παιχνιδια.
Οποτε πρεπει να υπαρχει και ρεαλισμος, περα απ'τα θελω..
Το να μη τα λαμβανω αυτα υποψιν και να λεω οι δημοσιοι υπαλληλοι που δεν τρεχουν και δεν τιμανε τη φανελα, συγκρινοντας τους ξερωγω με αυτους της κουλας, δεν ειναι επιφανειακο?
Δε συγκρινα με καμια κουλα ρουλα σουλα...

πες μια μονομαχια που κερδισαμε στο δευτερο ημ.με τον ατρομητο μεσα στην Τουμπα και σε ποσες φασεις πηγαμε με το μαχαιρι στα δοντια...

Τσαμπουκα δεν βλεπουμε...θελληση,παθος...δεν μηδενιζω,προσπαθω να μην τα ριχνω ολα μονο σε αλλους,αλλα κυριως στους ακριβοπληρωμενους παιχτες μας...
Δεν ξέρετε πόσο κακομαθημένοι είναι πολλοί από τους παίκτες μας , νομίζουν ότι επειδή παιζουν στον ΠΑΟΚ είναι οι μαμάω. Συμπεριφέρονται σαν ξιπασμένα νεόπλουτα παιδάκια, έτσι αντιμετωπίζουν και τους αγώνες.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Ξεκινησε το ΔΣ ποιος θα βγαλει πρωτος ειδηση

Το αρεναφμ τι λεει τον διωξανε

:lol:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

logios έγραψε:Τέλος. Τον έδιωξαν

Απο που εχεις πληροφορια
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αυτή ήταν πριν τέσσερις ώρες. Στο διάστημα αυτό, έχει μείνει κι έχει φύγει ίσαμε 5689446448 φορές

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

CCCP έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
simba έγραψε:Καλα για το σκονδρα δε θα μιλησω γιατι εχω ραμματα για τη γουνα του παρομοια μ'αυτα που ειπε ο θανιξ, αλλα anyway. O πελκας παντως πρεπει να εκανε πανω απο 10χλμ.
Ποιοι δεν παθιαζονται, ποιοι δεν τρεχουν, μιλα με ονοματα, μν κανεις οπως ο ΑΑ :mrgreen:

Κατα τ'αλλα, σ'αυτο που λες για ματωμα κ λιωσιμο.. Ολοι αυτο θελουμε αλλα μιλαμε για πολυ βαρυ προγραμμα, τραυματισμους και μεγαλη επιβαρυνση απο αρχες ιουλη..Ενδεικτικα, σε 10 μερες τωρα παιξαμε 4 παιχνιδια.
Οποτε πρεπει να υπαρχει και ρεαλισμος, περα απ'τα θελω..
Το να μη τα λαμβανω αυτα υποψιν και να λεω οι δημοσιοι υπαλληλοι που δεν τρεχουν και δεν τιμανε τη φανελα, συγκρινοντας τους ξερωγω με αυτους της κουλας, δεν ειναι επιφανειακο?
Δε συγκρινα με καμια κουλα ρουλα σουλα...

πες μια μονομαχια που κερδισαμε στο δευτερο ημ.με τον ατρομητο μεσα στην Τουμπα και σε ποσες φασεις πηγαμε με το μαχαιρι στα δοντια...

Τσαμπουκα δεν βλεπουμε...θελληση,παθος...δεν μηδενιζω,προσπαθω να μην τα ριχνω ολα μονο σε αλλους,αλλα κυριως στους ακριβοπληρωμενους παιχτες μας...
Δε ξερω αν ειναι θεμα θελησης αλλα εχουμε πολους παικτες που στην ατομικη αμυνα 1ον1, κοντρες κλπ ειναι τραγικοι. Και φυσικα και στο ψηλο παιχνιδι.
Εγώ άλλο ματς είδα. Ειδικά στο 1ο, η μπάλα ήταν συνέχεια στα δικά μας πόδια. Το 64% κατοχή που έβγαλε πως έγινε, με παθητικό παιχνίδι, χωρίς να διεκδικούμε (και να κερδίζουμε) μπάλες;

Ρε παιδιά ο Ατρόμητος σε όλο το ματς δεν έκανε ούτε μια ευκαιρία, τι να λεμε τώρα...
Το γκολ από στημενο το φάγαμε. Οι ελάχιστες τελικές τους ήταν κάτι ξεψυχισμένα σουτ εκτός περιοχής.
Να κάνουμε κριτική όταν ο αντίπαλος είναι καλύτερος (π.χ. Ξάνθη) αλλά δε χρειάζεται να αυτομαστιγωνόμαστε και όταν στραβώνει ένα ματς στο 81, ενώ ήμασταν καλύτεροι του αντιπάλου.

Σίγουρα στο 2ο υποχωρήσαμε αλλά με 2 αναγκαστικές αλλαγές και άλλους 5-6 βασικούς παίκτες εκτός αποστολής (τραυματισμοί, τιμωρίες κλπ) τι περιμέναμε δηλαδή... Η ομάδα αποτελείται κατά βάση από 20χρονα, χτίζεται ακόμα. Ο Μακ και ο Τζιόλης έχουν παίξει καμια 35αριά 90λεπτα ως τώρα και ακολουθούν ο Τζαβέλας και Πέλκας!
Έχουμε κανένα υπερπλήρες ρόστερ με 20 ισάξιους παίκτες και δεν το κατάλαβα;

Στο 1ο ημίχρονο είδα την ομάδα να τρέχει και να προσπαθεί, να έχει σαφώς την κατοχή και να κάνει και 2-3 φάσεις. Στο 2 φυσικά υποχωρήσαμε χωρίς πάλι να κινδυνέψουμε. Με το ζόρι μέχρι έξω από την περιοχή έφταναν. Είναι και θέμα τύχης, χωρίς 1 ευκαιρία φάγαμε γκολ στο τέλος.
Δηλαδή -αντικειμενικά- στο ερώτημα "ποια ομάδα ήταν καλύτερη;" θα απαντούσε κανείς "ο Ατρόμητος";
Δυστυχώς για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πολύ καλύτερος του αντιπάλου.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Κ να σταματήσει να είναι αυτοκτονικός.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Την -ξεκάθαρα αρνητική- μου άποψη για τον προπονητή αλλά ίσως και τον άνθρωπο Τούντορ, την έχω γράψει.
Δεν τον μισώ, αλλά έχω σχηματίσει αρνητική εικόνα.

Όταν όμως για ΑΚΟΜΑ μια χρονιά, το αρνητικό κλίμα, οι αγωνιστικές αποτυχίες και το κράξιμο, είναι αποτέλεσμα της αδυναμίας του ΠΑΟΚ να κερδίσει εύκολα παιχνίδια και των συνεχών τραυματισμών, τότε πολύ καλά θα κάνουν οι κύριοι... υπεύθυνοι :

ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΔΕΚΑΡΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΙΑΣΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΜΕΤΑ να φέρουν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ στο ιατρικό και γυμναστικό επιτελείο

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

Έλεος πια καταντάει ύποπτο τόσα χρόνια να μην έχει η ομάδα οργανωτή ΣΟΒΑΡΟ.

υγ. Πάρτε την ομαδάρα του Σάντος και βγάλτε τον Ίβις. Τώρα βάλτε στη θέση του Φωτάκη. Ή Πέλκα. Ή... Μάρτενς. Και πείτε μου αν θα έπαιρνε τις ίδιες νίκες ή θα είχε τουλάχιστον 20% περισσότερες αποτυχίες. Άντε γιατί έχουν ξεφτιλίσει την κοινή λογική.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

συμφωνω..εχω εκφρασει και εγω τη κριτικη μου,αλλα σταθμιζοντας καλυτερα καποια δεδομενα και το πρωτο ημιχρονο του αγωνα με ατρομητο συμφωνω καλυτερα να μεινει αρκει να βελτιωσει συμπεριφορα και εμμονες..
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Mapogo έγραψε:Κ να σταματήσει να είναι αυτοκτονικός.
Σωστά αλλά να ξέρεις, αυτοκτονικοί δεν είμαστε μόνο στην άμυνα (όταν τρώμε γκολ) αλλά και στην επίθεση (όταν δε βάζουμε γκολ για να καθαρίσουμε το ματς).
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

rainmaker έγραψε:Την -ξεκάθαρα αρνητική- μου άποψη για τον προπονητή αλλά ίσως και τον άνθρωπο Τούντορ, την έχω γράψει.
Δεν τον μισώ, αλλά έχω σχηματίσει αρνητική εικόνα.

Όταν όμως για ΑΚΟΜΑ μια χρονιά, το αρνητικό κλίμα, οι αγωνιστικές αποτυχίες και το κράξιμο, είναι αποτέλεσμα της αδυναμίας του ΠΑΟΚ να κερδίσει εύκολα παιχνίδια και των συνεχών τραυματισμών, τότε πολύ καλά θα κάνουν οι κύριοι... υπεύθυνοι :

ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΔΕΚΑΡΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΙΑΣΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΜΕΤΑ να φέρουν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ στο ιατρικό και γυμναστικό επιτελείο

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

Έλεος πια καταντάει ύποπτο τόσα χρόνια να μην έχει η ομάδα οργανωτή ΣΟΒΑΡΟ.

υγ. Πάρτε την ομαδάρα του Σάντος και βγάλτε τον Ίβις. Τώρα βάλτε στη θέση του Φωτάκη. Ή Πέλκα. Ή... Μάρτενς. Και πείτε μου αν θα έπαιρνε τις ίδιες νίκες ή θα είχε τουλάχιστον 20% περισσότερες αποτυχίες. Άντε γιατί έχουν ξεφτιλίσει την κοινή λογική.
Εκεινη η ομαδα ειχε δυο δεκαρια ενα τον ιβιτς κκαι ενα δεκαρι στο μυαλο τον παμπλο

Τι συγκρινεις τωρα και εσυ ... Βρες εναν απο τοτε που εκδιωχθηκε εσκεμενα ο παμπλο να παιζει με το παθος του γκαρσια

Απορω κανενας δεν θελει να λατρευτει οσο αυτος δεν τον λατρεψαμε μονο για το αριστερο του αλλα πανω απ ολα για το παθος
Άβαταρ μέλους
Indio

Δημοσίευση από Indio »

rainmaker έγραψε:
++++++++
Nαι αλλα ο Ιβαν θα πει:Εδωσα τοσα λεφτα για τον Νατχο που τον βαζαμε για 10αρι (αλλα δεν ηταν 10αρι),
μετα εδωσα τοσα λεφτα για Νομποα που τον βαζαμε για 10αρι (αλλα δεν ηταν 10αρι),τωρα εδωσα τοσα λεφτα για Μπερμπατοφ που τον βαζουμε για 10αρι (ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 10ΑΡΙ!!!!!!!!)

ΠΑΡΤΕ 1 10ΑΡΙ!!!!! Ε ΠΙ ΤΕ ΛΟΥΣ!!
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Ναι , δεν εννοώ μόνο στην άμυνα.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Εγω πολυ απλα ειδα απο τα πρωτα ματς το καλοκαιρι δηγματα καλης μπαλας που ηθελα να δω, οπως του πρωτου ημιχρονου με τον Ατρομητο, και ειπα ΟΚ, μου εδειξες αρκετα ωστε να σου δωσω δυο χρονακια να κανεις ομαδα.

Αρα, δινω χρονο και στον Αρνεσεν να ολοκληρωθει το ροστερ και να χτισουμε επιτελους μια ομαδα και να παμε του χρονου να δουμε τι μπορουμε να κανουμε. Και στο τελος της επομενης χρονιας αν κρινεις οτι ο προπονητης δε μπορει να σου φερει τα αποτελεσματα που αξιζει το ροστερ που εχεις χτισει, αλλαξε τον.

Δεν βλεπω το λογο να χτυπιωμαστε για καποια ασχημα αποτελεσματα, λες και χασαμε τι ακριβως? τους τιτλους που περνουμε καθε χρονο? Φαντασου κι ολας, μεσα σε ολους τους στοχους ειμαστε ακομα, που να μην ειμασταν κι ολας.

Τοσο απλα. Τιποτα το περιπλοκο. Ουτε δια βιου συμβολεο λεει κανεις να κανουμε στον Τουντορ ουτε τιποτα.
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Indio έγραψε:
rainmaker έγραψε:
++++++++
Nαι αλλα ο Ιβαν θα πει:Εδωσα τοσα λεφτα για τον Νατχο που τον βαζαμε για 10αρι (αλλα δεν ηταν 10αρι),
μετα εδωσα τοσα λεφτα για Νομποα που τον βαζαμε για 10αρι (αλλα δεν ηταν 10αρι),τωρα εδωσα τοσα λεφτα για Μπερμπατοφ που τον βαζουμε για 10αρι (ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 10ΑΡΙ!!!!!!!!)

ΠΑΡΤΕ 1 10ΑΡΙ!!!!! Ε ΠΙ ΤΕ ΛΟΥΣ!!
Δλδ πιστεύεις οτι ο ιβαν ξέρει αν ένας παίχτης ειναι δεκάρι οχταρι η εξάρι;

Sent from my mind using boobs power
Shadow

Δημοσίευση από Shadow »

anekfrastos έγραψε:
Εγώ άλλο ματς είδα. Ειδικά στο 1ο, η μπάλα ήταν συνέχεια στα δικά μας πόδια. Το 64% κατοχή που έβγαλε πως έγινε, με παθητικό παιχνίδι, χωρίς να διεκδικούμε (και να κερδίζουμε) μπάλες;

Ρε παιδιά ο Ατρόμητος σε όλο το ματς δεν έκανε ούτε μια ευκαιρία, τι να λεμε τώρα...
Το γκολ από στημενο το φάγαμε. Οι ελάχιστες τελικές τους ήταν κάτι ξεψυχισμένα σουτ εκτός περιοχής.
Να κάνουμε κριτική όταν ο αντίπαλος είναι καλύτερος (π.χ. Ξάνθη) αλλά δε χρειάζεται να αυτομαστιγωνόμαστε και όταν στραβώνει ένα ματς στο 81, ενώ ήμασταν καλύτεροι του αντιπάλου.

Σίγουρα στο 2ο υποχωρήσαμε αλλά με 2 αναγκαστικές αλλαγές και άλλους 5-6 βασικούς παίκτες εκτός αποστολής (τραυματισμοί, τιμωρίες κλπ) τι περιμέναμε δηλαδή... Η ομάδα αποτελείται κατά βάση από 20χρονα, χτίζεται ακόμα. Ο Μακ και ο Τζιόλης έχουν παίξει καμια 35αριά 90λεπτα ως τώρα και ακολουθούν ο Τζαβέλας και Πέλκας!
Έχουμε κανένα υπερπλήρες ρόστερ με 20 ισάξιους παίκτες και δεν το κατάλαβα;

Στο 1ο ημίχρονο είδα την ομάδα να τρέχει και να προσπαθεί, να έχει σαφώς την κατοχή και να κάνει και 2-3 φάσεις. Στο 2 φυσικά υποχωρήσαμε χωρίς πάλι να κινδυνέψουμε. Με το ζόρι μέχρι έξω από την περιοχή έφταναν. Είναι και θέμα τύχης, χωρίς 1 ευκαιρία φάγαμε γκολ στο τέλος.
Δηλαδή -αντικειμενικά- στο ερώτημα "ποια ομάδα ήταν καλύτερη;" θα απαντούσε κανείς "ο Ατρόμητος";
Δυστυχώς για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πολύ καλύτερος του αντιπάλου.

Πέστα...
χωρίς επιθετικό έμεινες από το 60' αφού οι 4 (Αθανασιάδης, Μπερμπατοφ, Ζάιρο, Ροντρίγκεζ) βγήκαν off
και ο Μακ δεν γινεται να σπριντάρει ασταμάτητα με τόσα 90λεπτα φορτωμένος, λογικό οτι θα "έχανες μέτρα"...
Ματς του 3-0 ήταν μέχρι τότε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”