Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- ΑποστόληςΑ
- thanos-xanthi
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
τωρα Τσαβες, το καλοκαιρι Μανια αντι για Κλαους
και μετα απο τα μεγαφωνα θα παιζει και ο υμνος του πας..
αν δεν ενισχυσουν την ομαδα, απο ιουνιο να ετοιμαζομαστε για τα ευρωπαικα χωρια...
και μετα απο τα μεγαφωνα θα παιζει και ο υμνος του πας..
αν δεν ενισχυσουν την ομαδα, απο ιουνιο να ετοιμαζομαστε για τα ευρωπαικα χωρια...
- ace79grpaok
Επιβάλλεται να φέρεις τον Τσάβες που παίζει και εξτρεμ αλλιώς δεν την παλεύεις με τους τραυματισμούς που έχεις.ΜαΚαρι να κάνουν αυτό που πρέπει έστω και στο παραενα
Εγω λεω να μην φερουν κανεναν και να μην βγουμε καν ευρωπη, ενα ενα τα αλοθι να καταριπτονται,τι τους θες τους 2 αγωνες,βαζελος και κουλα για αυτον τον λογο ειναι απο πανω.
Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε και προηγουμένως αλλά εδώ και λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος ο παικταράς Jorge Luna. 10άρι αργεντίνικο που έχει σαρώσει στη λατινική αμερική. Έχεις δικαίωμα να τον υπογράψεις έως 8 Γενάρη. Κάντε μας ένα δώρο που μας έχετε ξενερώσει τόσο πολύ τις τελευταίες μέρες ρε πούστη μου!!
http://www.transfermarkt.co.uk/jorge-lu ... eler/55925
[youtube]1FMam1FqbN8[/youtube]
http://www.transfermarkt.co.uk/jorge-lu ... eler/55925
[youtube]1FMam1FqbN8[/youtube]
συμφωνουμε απλα εχουμε διαφορετικη προσεγγιση της λυσης ... αυτο παντως δε μας κανει εχθρους και οι δυο το ιδιο ΠΑΟΚ ειμαστε και το ιδιο ΠΑΟΚ νιωθουμε κι ποναμε ... το γραφω γιατι τελευταια εχω παρεξηγηθει με πολλους εδω γιατι πρεπει οπωσδηποτε να συμφωνουμε στις λυσεις πραγμα που δε γινεται παντα θα υπαρχουν διαφορετικες φωνεςeorptol έγραψε:Υπάρχει καιρός αρκεί το περιβαλλον του ΠΑΟΚ να βοηθήσει
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οφ τοπικ αλλα αφηστε το ρε μοντς τοσα οφτοπικ γεμησαμε για να καταλαβουν μερικοι οτι δεν ειμαστε εχθροι η αντιπαλοι λογω διαφορετικοτητας αποψεων
μεγάλος αληταράς ABALAEA2, αλλά εδώ ταιριάζει το τέτοια ώρα τέτοια λόγια 

- efthimis_paok
13:44Το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα της Λεβάντε αναμένεται να γίνει ο Βερδού, αφού η Φιορεντίνα θα δώσει το «οκ»
ΣΣΣΣΣΣ οπως εκανε και ο Λαζαριδης, μην μιλατε,οι δικοι μας συνεδριαζουν τελευταια μερα μεταγραφικης περιοδου.Φεεεεετα...
Τρεις μέρες τώρα έχει γίνει του οφτοπικ το κάγκελο, είδες πολλά σβησιματα;che4 έγραψε:
οφ τοπικ αλλα αφηστε το ρε μοντς τοσα οφτοπικ γεμησαμε για να καταλαβουν μερικοι οτι δεν ειμαστε εχθροι η αντιπαλοι λογω διαφορετικοτητας αποψεων
Αυτο εγραψα και εγω οτι ετσι κι αλλιως γεμισε οφτοπικ
Οντοπικ τελικα αυτος ο τσαβες ειναι καλος η ειναι μπαλωμα
Οντοπικ τελικα αυτος ο τσαβες ειναι καλος η ειναι μπαλωμα
goran 64 έγραψε:..."καρίκωμα"...![]()
...νανάκι αφού...χόμπιτ, πως το λένε... :ugeek:
Γαλα πινει?

- ace79grpaok
φερε τον μπουσουφα γαμωτο και γυρνα το το γαμημενο κλιμα.Ο χαρις πηγε ισραηλ ασχετο αλλα εμεινε ελευθερος ο ντεγιογγκ απο μιλαν
Για αλλαγη του πελκα καλος ειναι ο μπουσουφα ας τον φερουν ... Ασε που μπορει να παιξει και αμ χαφ σεντερμπακ οτι βολευει ρε αδερφε εκτος απο δεκαρι