Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από eorptol »

ariskatiforos έγραψε:ωραια τοτε βουρ για 6η θεση ουτε γατα ουτε ζημια..αυτο ειναι ΠΑΟΚ αυτη ειναι απαντηση
Απλά λέω ότι ο νιονιος έχει πρόβλημα εσύ τα συνδέεις όπως θες..... Φυσικά είναι αποτυχία οποιαδήποτε θέση κάτω από την δεύτερη..... Στην πεντάδα θα μπεις έτσι και αλλιώς έλλειψη εκτου υποψήφιου

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

ενταξει απαραιτητη διευκρινηση
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

eorptol έγραψε:[Στην πεντάδα θα μπεις έτσι και αλλιώς έλλειψη εκτου υποψήφιου
Μακάρι. Αν, όμως, η ομάδα συνεχίσει με εμφανίσεις ανάλογες του 2ου ημιχρόνου με τη χαλκηδόνα, δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα είμαστε πάνω από τον Αστέρα (με τον οποίο παίζουμε τέλος Φλεβάρη).
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ariskatiforos έγραψε:οχι θα παμε με οπαδους σαν και σενα..
Είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ Κανενός αγγελου αν προσφέρει να τον αποθεωσω μέχρι εκεί όμως.....

Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

eorptol έγραψε:Ο νιονιος δεν παιζει Ευρώπη έχει πρόβλημα

Με τα λεφτα του χατζι και μπουμαλ μια χαρα παιζει
Αλλα αν σε ήρεμει αυτο ας βγούμε και εκτοι
Ετσι κι αλλιως στα πλέι οφ θα βγούμε πρώτοι :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

che4 έγραψε:Σημερα θα γίνει το θεραπευτικό χειρουργείο

Απλα ελπίζω εκτός απ την αφαίρεση να υπάρξει και προσθετικη γιατι αλλιως παμε καρφί για έκτη θέση πισω απ το νιονιό
...και ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ χωρίς ευρώπη, με άλλα δύο καλά στόπερ, ένα special 10αρ κι έναν φορ "αστραπή" ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΝΕΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ... :shock: :shock: :shock:

:opaokara: :opaokara:
:opaokara: :opaokara:

:pano: είσαι λλλέέέμμμεεε... :nairepaok: ...αφού... :opaokara:
Libra
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Libra »

ΠΗΓΗ Novasports.gr

Εντός της ημέρας αναμένεται να ληφθεί η τελική απόφαση της διοίκησης του ΠΑΟΚ, σχετικά με το μέλλον του Ιγκόρ Τούντορ, στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Κροάτης τεχνικός αναμένεται να έχει νέα συνομιλία με τον Ιβάν Σαββίδη, με τον οποίος θα συζητήσει όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Ο Τούντορ θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στους ιθύνοντες του «Δικέφαλου» του Βορρά για τα τελευταία αποτελέσματα και την εικόνα της ομάδας. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, από τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίζεται ενοχλημένος με τις επαφές που είχαν μέλη της διοίκησης με άλλους προπονητές, σε μια προσπάθεια να προετοιμάσουν τη διάδοχη κατάσταση.

Δημοσιεύματα ήθελαν τους «ασπρόμαυρους» να έχουν προσεγγίσει ήδη τον Γιάννη Αναστασίου, ενώ παράλληλα εξετάζεται και η λύση του Βλάνταν Ίβιτς, προκειμένου να αναλάβει προσωρινά την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μέχρι να βρεθεί ο διάδοχος του Κροάτη τεχνικού, εφόσον αποφασιστεί η λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Την τελική απόφαση θα την πάρει ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος άκουσε τις απόψεις όλων των συνεργατών του και θέλει να ακούσει και τον Τούντορ, πριν προχωρήσει τις εξελίξεις. Παράλληλα, εντός της ημέρας θα γίνουν προσπάθειες για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας, με τον Φρανκ Άρνεσεν να έχει αναλάβει τις επαφές με τις περιπτώσεις των παικτών, που έχουν ξεχωρίσει οι «ασπρόμαυροι» τις προηγούμενες ημέρες από την εγχώρια και ξένη αγορά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

che4 έγραψε:
eorptol έγραψε:Ο νιονιος δεν παιζει Ευρώπη έχει πρόβλημα

Με τα λεφτα του χατζι και μπουμαλ μια χαρα παιζει
Αλλα αν σε ήρεμει αυτο ας βγούμε και εκτοι
Ετσι κι αλλιως στα πλέι οφ θα βγούμε πρώτοι :opaokara:
Απάντησα ποιο πάνω ρε che κάτω από δεύτερη θέση είναι αποτυχία δεν υπάρχει άλλος για πεντάδα .... Όσο για τον Πανιώνιο δεν μπορεί να παίξει τεράστια χρέη έχει

Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

εγω το πιστευω για την πρωτια στα πλει οφ δεν τρολαρω ακομα και απ την εκτη δηλ πεμπτη θεση να ξεκινησουμε
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Κύπελο θα έχουμε πάρει ή απλά θα μπούμε τελευταίοι στα πο και τότε είναι που θα τους γαμήσουμε ολονούς; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Υπάρχει καιρός αρκεί το περιβαλλον του ΠΑΟΚ να βοηθήσει

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Βρε ταμαμ εκατσε σε καποιους το χθεσινο τζερτζελο...Εχουμε ακουσει τις πιο απιθανες δικαιολογιες,περιμεναμε να πεσουν οι τιμες,δεν υπηρχαν ποιοτικοι παικτες,δεν υπηρχαν φτηνοι ποιοτικοι παικτες,ειχαμε capital controls,προτιμησαν να πανε σε αλλες ομαδες,ειχε δουλειες ο Σαββιδης και δεν μπορεσε να ερθει για σκ,τωρα που υπαρχει θεμα προπονητη θα ασχολουμαστε με μεταγραφες? Ο κοσμος φταιει για ολα,ο κολκας και ο τζορμπατζογλου με τον πετρωτο...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

eorptol έγραψε:Υπάρχει καιρός αρκεί το περιβαλλον του ΠΑΟΚ να βοηθήσει

...και ο κόσμος μας με την μαζική του προσέλευση στο γήπεδο πρέπει να βοηθήσει φυσικά, για να ξαναγίνει επιτέλους η Τούμπα "καυτή έδρα" για κάθε αντίπαλο στην πράξη κι όχι (όπως "κατάντησε" πλέον) στα λόγια... :x

Αλλά για να συμβεί αυτό, για να έχουμε απαιτήσεις απ τον "σημερινό Π.Α.Ο.Κ.τσή", πρέπει πρώτα να βοηθήσει ο Ιβάν, ενισχύοντας την ομάδα μας με μεταγραφές κι όχι ψάχνοντας για ακόμα μία χρονιά εξιλαστήρια θύματα για τα, επί 4 χρόνια πλέον, επαναλαμβανόμενα λάθη του... :oops:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

joshua έγραψε:Βρε ταμαμ εκατσε σε καποιους το χθεσινο τζερτζελο...Εχουμε ακουσει τις πιο απιθανες δικαιολογιες,περιμεναμε να πεσουν οι τιμες,δεν υπηρχαν ποιοτικοι παικτες,δεν υπηρχαν φτηνοι ποιοτικοι παικτες,ειχαμε capital controls,προτιμησαν να πανε σε αλλες ομαδες,ειχε δουλειες ο Σαββιδης και δεν μπορεσε να ερθει για σκ,τωρα που υπαρχει θεμα προπονητη θα ασχολουμαστε με μεταγραφες? Ο κοσμος φταιει για ολα,ο κολκας και ο τζορμπατζογλου με τον πετρωτο...
ξεχασες το δε θα παρουμε παιχτες απλα για να παρουμε (βελλιδης πχ) και το dna της ομαδας...
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ψηνομαι για Τσαβες του ΠΑΣ. Ωραιο το αρθρο του χαζετα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”