Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από Sick Bastard »

giapas έγραψε: Σικ κι όμως φίλε εσύ τα έχεις μπερδέψει. Κι εσύ , κι ο τζόσουα που εδώ και μέρες το έχετε ρίξει στην ειρωνεία ότι ο κόσμος φταίει. Μια χαρά τα λέει ο Κατ και να σου πω παραξενεύομαι γιατί συνήθως δε γράφει τέτοια σεντόνια. Αλλά αυτό που έγραψε είναι όαση ,μια νότα αισιοδοξίας ότι δε μπορεί .. κάτι υπάρχει εκεί έξω. Ο κατ λέει το πολύ απλό , ότι για μια ΜΕΤΡΙΑ αγωνιστική επιλογή(και δόξα το θεο έχουμε πολλές τέτοιες) εσύ έχεις 2 δρόμους να ακολουθήσεις. Το δρόμο της κριτικής και το δρόμο της στήριξης. Έχουμε γεμίσει κριτές και έχουμε αδειάσει από άτομα που στηρίζουν . Στηρίζουν στο γήπεδο με φωνή και καρδιά , όχι σε ένα φόρουμ.

Ο παίκτης του 5 , αν έχει στα τσιμέντα το σικ και το τζοσουα θα φαντάζει για 4 ή για 3.
Αν έχει αυτό που περιγράφει ο κατ θα φαντάζει για 6-7 .

Ποιός είναι ο χαμένος στη μια περίπτωση και ποιος ο κερδισμένος στην άλλη; Μόνο ο ΠΑΟΚ αδερφέ.

Αγαπήστε και στηρίξτε την ομάδα τυφλά , χωρίς λογική , χωρίς προαπαιτούμενα , χωρίς σωστές και λάθος κρίσεις. Ας παίξει ΟΤΙ σύστημα θέλει
Ας βάλει ΟΠΟΙΟΥΣ παίκτες θέλει
Ας έχουμε ΟΣΕΣ επιτροπές μεταγραφών γουστάρουμε
Ας κάνουμε ΟΣΑ τατουαζ χωρέσουν στο κορμί μας
Ας πηδάμε κι ας ξενυχτάμε ΟΣΟ μπορούμε
Ας πετάμε ΟΣΑ λεφτά του βάνια μπορούμε σε μαλακισμένες επιλογές

Το θέμα είναι να μπαίνουν 11 φανέλες με το αετό στο στήθος και να πατάνε τον αντίπαλο. Είτε αγωνιστικά , είτε με τσαμπουκά. Δε με νοιάζει τίποτα άλλο.

ΥΓ : γράφω για σικ και τζος γιατί τους θεωρώ παοκμανικούς "φίλους" μου , από τις όμορφες και έξυπνες πένες εδώ μέσα και δε τίθεταιι θέμα αντιπαράθεσης
Αγαπητέ giapas θα ήθελα πολύ να τα έχω μπερδέψει, θα ήταν πολύ καλύτερα και πολύ πιο βολικά τα πράγματα έτσι, για όλους, αλλά δυστυχώς δεν τα έχω μπερδέψει.

Ο Κατ αναφέρεται στην ''Τούμπα'' καζάνι και φέρνει ως παράδειγμα τον γαύρο στο κύπελο.
Ως αντιπαράδειγμα μπορώ να αναφέρω τον γαύρο στο κύπελο του ελικοπτέρου όπου σε γήπεδο χωρίς κόσμο
τον πατήσαμε χωρίς να χρειαστεί να επέμβει κανένα Κίτσιου στο τελευταίο λεπτό πάνω στη γραμμή όπως έγινε στο παράδειγμα του Κατ.
Επίσης μπορώ να σου αναφέρω τον ημιτελικό με την κούλα και την Τούμπα που ήταν καζάνι αλλά αποκλειστήκαμε
Επίσης μπορώ να σου αναφέρω ότι στον περυσινό διασυρμό με τον ΟΦΗ, οι συνοπαδοί μας που βρισκόταν στις κερκίδες, παίζει να αποτελούν το πιο ''υγιές κι αμόλυντο'' κομμάτι του κόσμου του ΠΑΟΚ.
Ο Κατ, μπορεί να αναφέρει άλλα τόσα παραδείγματα που συνέβει το αντίθετο.
Άρα λοιπόν, με όλα τα άλλα ίσα, καταλήγουμε ότι δεν παίζει ο κόσμος, τον πρωταγωνιστικό ρόλο για το γενικότερο χάλι που παρουσιάζεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Η αντιπαράθεση 1 vs 1 παραδειγμάτων είναι ατελείωτη ουσιαστικά, αλλά αυτό δείχνει το προφανές.
Για κάθε έναν Μαραντόνα, υπάρχει μία Ουντινέζε που πέρασε τρένο.

Επειδή αυτά πάνε μαζί στο κάτωθι αξίωμα: ''Ο κόσμος γκρινιάζει γιατί επηρεάζεται απ τα ΜΜΕ της πόλης'' είναι ένα καταπληκτικό μαξιλαράκι, ένα επιχείρημα-κουβέρτα που σκεπάζει κάθε, μα κάθε ίχνος κριτικής κάτω απ τη ζεστασιά της παρηγοριάς που προσφέρει. Δεν φταίει κανείς, φταίει ο κόσμος-ΜΜΕ.
Η σμίκρυνση του σωματείου που περιέχεται στη παραπάνω φράση, δεν συνάδει με το μέγεθός του κι ως εκ τούτου
δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.
Αν αποδεχτούμε ότι συνάδει, δεν έχει κανένα νόημα να μιλάμε. Ένας λαός δηλαδή, που άγεται και φέρεται από ράδια με τοπική ακροαματικότητα δεν μπορεί να εκπροσωπεί μια τόσο μεγάλη ιδέα/ομάδα/σύλλογο κτλ.

Νομίζεις εμένα με νοιάζει αν και πως θα παίξει η ομάδα και με ποιούς, αν παίξει καλά, όμορφα και κερδίσει;
Σκατά, δεν έχω απαίτησει καν να κερδίσει. Να παίξει ωραία όμορφά με σκύλιασμα κι όλα τα άλλα τα βρίσκουμε.
Σε και Με. Σε πληροφορώ δε, ότι στο γήπεδο, εν ώρα αγώνα, δεν έχω βρίσει ποτέ παίχτη, ούτε έχω μουρμουρίσει ποτέ. Κι εδώ αν δεις, δεν είμαι απ αυτούς που κρύβονται στις επιτυχίες και βγαίνω μόνο για χολή (άλλο πολυφορεμένο επιχείρημα). Όπως και να χει, το γήπεδο είναι άλλο πράγμα. Δεν ακούω κανένα αμόρφωτο χαζόβλακα του ραδιοφώνου και η μέχρι τώρα εμπιστοσύνη στα μάτια μου δεν με έχει προδώσει.

Η στήριξη που σωστά αναφέρεις, δεν είναι, δεν μπορεί να είναι, ποτέ και πουθενά δεν ήταν, άνευ αντικρίσματος.
Η στήριξη δεν σημαίνει σιωπή, δεν σημαίνει χαζοχαρουμενιές, δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταπίνονται αμάσητα
ατάκες περί γάλατος, ότι μόνο τα po μετράνε, ότι έλα μωρέ κυπελλάκι είναι κλάϊν, να χάνουμε με κάτω τα χέρια
και να ακούμε ότι είμαστε άψογοι (άψογοι;αναρωτιέμαι αν ξέρουν κάποιοι τι σημαίνει η λέξη) τακτικά.
Σόρρυ, στήριξη δεν είναι αυτό. Όταν πχ, το παιδί μας κάνει μια μαλακία, το μαλώνουμε, το κάνουμε να καταλάβει ότι έκανε μαλακία, του φωνάζουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το στηρίζουμε ή δεν το αγαπάμε.

Πόση και ποιά στήριξη, νομίζεις ότι προσφέρει αυτός που ενώ βλέπει ότι ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ πάνω κάτω γίνονται τα ίδια και τα ίδια σε αυτή την ομάδα και να ρίχνει τη μπάλα συνεχώς σε εξωγενείς παράγοντες και δεν κοιτάει και κάποια πράγματα εντός του. Πόσες φορές εσύ προσωπικά, σαν giapas, πόσες φορές εσύ προσωπικά λοιπόν, ανέχεσαι ή θα ανεχτείς να μιλάμε για κωλόφαρδο βάζελο (πάνε 3 χρόνια τώρα, ΤΡΙΑ ΧΡΌΝΙΑ, φίλε, τέτοια τύχη ούτε ο Γκαστόνε)
και τώρα προστέθηκε κι η κούλα. Πας να ψελλίσεις κάτι τέτοιο, ότι ρε παιδιά δεν μπορεί να είναι μόνο η τύχη που είμαστε πίσω τους και το πέσιμο είναι από κασέτα (η κούλα είναι κωλόφαρδη, όχι και να τη θαυμάζουμε, σιγά τους παίχτες, εμ βέβαια αυτοί έχουν τα ΜΜΕ μαζί τους κι κόσμος τους είναι συσπειρωμένος, όχι σαν εμάς, ο κόσμος φταίει.) Βλέπεις λοιπόν, ότι δεν τα λέω εγώ. Εξ αντανακλάσεως των ΑΤΠ, πρέπει να αντιπαρατεθώ.

Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι 4ος, με μηδαμινές σχεδόν αγωνιστικές σταθερές (μία είναι ότι τρώμε γκολ από στημένη φάση σε ΚΑΘΕ ματς σχεδόν), με τις υποεπιτροπές να διαδέχονται η μία την άλλη, να πλησιάζει ματς με τον γαύρο που μας περιμένουν για να μας ξεφτιλίσουν, ο προπονητής σου είναι στην Κροατία, ο αρχηγός σου είναι πήγε για κυνήγι για ορτύκια (δεν είναι κακό, απλά ρίχνει λάδι στη φωτιά), οι τραυματισμοί κοντεύουν τους 30 κι εμείς συζητάνε αν φταίει ο κόσμος και κατά πόσο γκρινιάζει στο γήπεδο.
Ε, όχι ρε φίλε. Δεν στέκει, πως να το κάνουμε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα παρακαλουσα οταν αναφερεται το ονομα μου και δη για πραγματα που καποιος δεν γνωριζει οπως το τι κανω οταν βρισκομαι στα τσιμεντα, αυτος που το κανει να ειναι πιο προσεκτικος.Εχετε μπερδεψει ασχημα καποια πραγματα.Ειναι εντελως διαφορετικο το φορουμ,το καφε,η παρεα στο σπιτι και το γηπεδο.Εκτος γηπεδου μπορει να λεει κανεις οτι θελει,εντος γηπεδου δεν εχω αποδοκιμασει ποτε,δεν εχω μουρμουρισει φωναχτα ποτε,εχω τσακωθει υπερασπιζομενος τον Σαλπιγγιδη καθως αποδοκιμαζοταν σε εκτελεση πεναλτυ και αν καποιοι δεν το πιστευουν ας ρωτησουν παιδια που εχω βρεθει στο γηπεδο μαζι τους απο εδω μεσα.Σταματηστε επιτελους να δαιμονοποιειτε τον κοσμο,με τα στραβα του και τα καλα του,ειναι ο μονος που δεν φταιει για οτι περναει αυτη η ομαδα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Besuch 2 έγραψε:περιμεναμε να δουμε το βιντεο για να ανακαλυψουμε την αμερικη.....

ο νεοελληνας ειναι ενα ορθιο ζωο και για αυτο απο δω κ περα προς μεγαλη χαρα ορισμενων μας θα παρει αυτο που του αξιζει σε ολα τα επιπεδα.

Ο αλλος με το που τον βλεπει του φωναζει στη γλωσσα του «γ$μω τη μανα σου»...και σημερα θα βγηκε σε κανενα μαιντανο στο τηλεφωνο να γκρινιαξει οτι τους εκανε κ*λοδαχτυλο. Δεν επρεπε να τους το κανει μονο...να τους το βαλει επρεπε, κ χ3στηκα εαν μιλαω ετσι για εναν «αδερφο μου» οπως τους αποκαλειτε κ παιρνω το μερος ενος επαγγελματια με τη φανελα του ΠΑΟΚ (καλου η κακου δεν ειναι δικο μου θεμα στην τελικη) που αυριο δεν θα ειναι....

Ο Ροντριγκεζ παλι, ειναι απο τους καλυτερους - αρα δεν υπαρχει η δικαιολογια του αδιαφορου - χθς τραυματιστηκε κιολας, και ο αλλος με βαση τα γραφομενα εδω του σκασε μπουκαλι μπυρας οταν πηγε να πεταξει τη φανελα στο τελος (αλλα οταν μετα απο ηττες δεν πανε στον κοσμο τους κραζουμε και για αυτο).
Και θα περιμενουμε απο τον Ροντριγκεζ να συνεχισει να δινει την ψυχη του...και θα παρεξηγηθουμε αν το κ*λοπαιδι ξενερωσει κ σερνεται την ανοιξη....ή αν το καλοκαιρι κανει κι αυτος τα αδυνατα δυνατα να γυρισει πισω στην Ισπανια, οπως εκανε μια αλλη ψυχη περσυ (και βρηκε την υγια της)

Παντως η σημερινη μερα εδωσε τροφη στα γιδια με τα μικροφωνα για ενα μηνα...η καλυτερη τους!! Θα τους ταισουν καλα τα αλλα γιδια με τα τηλεφωνα.
Πεστα

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Οταν τέθηκε το θέμα στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος συμμετείχε στην συζήτηση μέσω skype, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ρώτησε τους συνεργάτες του αν έχουν κάποια έτοιμη λύση, για να προχωρήσουν στην αλλαγή στην άκρη του πάγκου.
Η απάντηση που έλαβε δεν ήταν καταφατική, κι έτσι δεν πήρε κάποια οριστική απόφαση, παρόλο που το κλίμα για τον Τούντορ είναι, πλέον, πολύ βαρύ. Ο Σαββίδης δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να δώσει εντολή για αντικατάσταση του Τούντορ, αλλά θέλει αυτό να γίνει μόνο εάν είναι να έρθει κάποιος έμπειρος τεχνικός, που θα αλλάξει άμεσα τα δεδομένα στην ομάδα, ο οποίος, συν τοις άλλοις, θα είναι κοινής αποδοχής. Θα πρέπει, δηλαδή, να συμφωνούν, για την προσληψή του όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Άν μπορεί έστω και ένας αδερφός να μου εξηγήσει από που το ξέρουν στην Μέτροσπορτ και το λένε. Ήταν μπροστά στη συνάντηση? Ε ρε δεν αντέχονται άλλο οι απατεώνες οι ψεύτες...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Λοιπόν, πλέον τάσσομαι υπερ του Τούντορ και της παραμονής του.

Κάποιοι συγκεκριμένοι εδω μέσα θέλουν να μας τρελάνουν.
Ή δεν καταλαβαίνουν από ποδόσφαιρο ή είναι εμπαθείς.
Από περσι μιλούσαμε για το "ανεξήγητο" , με στοιχεία που βλέπαμε όσοι κάτι παραπάνω μπορούμε να δούμε σε αυτή την ομάδα. Τα "περίεργα" ... .
Μετά από όσα είπε ο Αναστασιάδης καταλάβαμε, βεβαιωθήκαμε και επιβεβαιωθήκαμε.
Παρά τα διφορούμενα και τα "δελφικά" είναι σαφές τι είπε. Είναι αυτό που βλέπαμε αρκετοί στην απόδοση της ομάδας. Στο τρόπο που ακουμπούσαν κάποιοι παίκτες την μπάλα, στον τρόπο που σούταραν, στον τρόπο με τον οποίο δεν ήταν στην θέση τους, στον τρόπο που δεν κόντραραν ή δεν μάρκαραν.
Ρώτησα χθες το μεσημέρι σε ανύποπτο χρόνο : Υπάρχουν κλίκες στις ομάδες ?
Καλύτερα που δεν απάντησε κάποιος.

Θα έλθει η ώρα που θα πέσει χοντρό ξύλο στην κερκίδα και θα κυνηγούνται παίκτες στους αγωνιστικούς χώρους.
Εντάξει είναι μέτριος ο Τούντορ, αλλά τελικά όποιον και να είχαμε, τα ίδια θα έκαναν κάποιοι, είτε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είτε στις κερκίδες, είτε στα μέσα διαλόγου.
Στόχος κάποιων είναι και ο Ιβάν Σαββιδης και όλα αυτά, που σχεδιάζονται από την μαύρη βρωμιά της Θεσσαλονίκης (γεμάτη η πόλη) και της Αθήνας, θέλουν να τον απομακρύνουν απο τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα.
Οποιος δεν καταλαβαίνει καλύτερα να μην σχολιάσει.
Σας λέω λοιπόν ότι στο Καραϊσκάκη το αποτέλεσμα είναι Χ2. Οταν καταλάβετε τον λόγο θα έχετε μεγαλώσει κάποιοι.
Ευτυχώς που οι περισσότεροι κατάλαβαν τι φταίει.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Οποιος έχει κανένα βίντεο από περσινές τραγικές εμφανίσεις να το ξαναδεί και να προσέξει πως παίζουν ορισμένοι, που είναι και που δεν είναι, πως μαρκάρουν τον κανένα, πως δεν παίρνουν κόντρα, πως πετούν την μπάλα στα πουλιά, πως πασάρουν με εξωτερικό φάλτσο κλπ.

Περιμένω συνέντευξη του Σαλπιγγίδη, γιατί είναι ΠΑΟΚ και έντιμος. Να μιλήσει για την περσινή χρονιά και το τι έγινε.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Με το πρόγραμμα που έχουμε πάμε για 6οι - 7οι, αλλά δεν θα αφήσει ο αυτοκράτορας τα παιδιά του να φάνε ξύλο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Και αν χάσουμε τι θα πεις ? Λάθος έκανα η ότι πετάς λάσπη και όποιον πάρει ο χαρος;

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Περιπτερος έγραψε:Οποιος έχει κανένα βίντεο από περσινές τραγικές εμφανίσεις να το ξαναδεί και να προσέξει πως παίζουν ορισμένοι, που είναι και που δεν είναι, πως μαρκάρουν τον κανένα, πως δεν παίρνουν κόντρα, πως πετούν την μπάλα στα πουλιά, πως πασάρουν με εξωτερικό φάλτσο κλπ.

Περιμένω συνέντευξη του Σαλπιγγίδη, γιατί είναι ΠΑΟΚ και έντιμος. Να μιλήσει για την περσινή χρονιά και το τι έγινε.
Ναι τον καημένο τον φάγανε οι παίκτες όπως τον τρωγανε πάντα

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Περιπτερος έγραψε:Λοιπόν, πλέον τάσσομαι υπερ του Τούντορ και της παραμονής του.

Κάποιοι συγκεκριμένοι εδω μέσα θέλουν να μας τρελάνουν.
Ή δεν καταλαβαίνουν από ποδόσφαιρο ή είναι εμπαθείς.
Από περσι μιλούσαμε για το "ανεξήγητο" , με στοιχεία που βλέπαμε όσοι κάτι παραπάνω μπορούμε να δούμε σε αυτή την ομάδα. Τα "περίεργα" ... .
Μετά από όσα είπε ο Αναστασιάδης καταλάβαμε, βεβαιωθήκαμε και επιβεβαιωθήκαμε.
Παρά τα διφορούμενα και τα "δελφικά" είναι σαφές τι είπε. Είναι αυτό που βλέπαμε αρκετοί στην απόδοση της ομάδας. Στο τρόπο που ακουμπούσαν κάποιοι παίκτες την μπάλα, στον τρόπο που σούταραν, στον τρόπο με τον οποίο δεν ήταν στην θέση τους, στον τρόπο που δεν κόντραραν ή δεν μάρκαραν.
Ρώτησα χθες το μεσημέρι σε ανύποπτο χρόνο : Υπάρχουν κλίκες στις ομάδες ?
Καλύτερα που δεν απάντησε κάποιος.

Θα έλθει η ώρα που θα πέσει χοντρό ξύλο στην κερκίδα και θα κυνηγούνται παίκτες στους αγωνιστικούς χώρους.
Εντάξει είναι μέτριος ο Τούντορ, αλλά τελικά όποιον και να είχαμε, τα ίδια θα έκαναν κάποιοι, είτε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είτε στις κερκίδες, είτε στα μέσα διαλόγου.
Στόχος κάποιων είναι και ο Ιβάν Σαββιδης και όλα αυτά, που σχεδιάζονται από την μαύρη βρωμιά της Θεσσαλονίκης (γεμάτη η πόλη) και της Αθήνας, θέλουν να τον απομακρύνουν απο τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα.
Οποιος δεν καταλαβαίνει καλύτερα να μην σχολιάσει.
Σας λέω λοιπόν ότι στο Καραϊσκάκη το αποτέλεσμα είναι Χ2. Οταν καταλάβετε τον λόγο θα έχετε μεγαλώσει κάποιοι.
Ευτυχώς που οι περισσότεροι κατάλαβαν τι φταίει.
Ακούσαμε τις μπούρδες του αγγέλου και επιβεβαιωθηκαμε..... Με τον ναζλιδη θα έπαιρνε πρωτάθλημα και με την Παναγία..... Πόσο φανατικοί του εκτός εποχής αγγέλου είστε κάποιοι ο άνθρωπος είναι στην κοσμαρα του

Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Πτολεμαϊδα δεν ξέρω ποιός είσαι, ούτε τι πρεσβεύεις.
Είναι σαφές ότι πρεσβεύουμε διαφορετικές απόψεις και κόσμους.
Είναι επίσης σαφές ότι πάντα ήσουν θεατής και όχι αθλητής, γιατί αν ήσουν αθλητής και γράφεις τέτοια πράγματα, αλλού πηγαίνει το μυαλό μου.
Το Χ2 το έγραψα επίτηδες και πραγματικά πονηρά. Για να το δουν κάποιοι και να μην το κάνουν, ώστε να τελειώνουμε με τα παραμύθια μια ώρα νωρίτερα.
Είχε κανένα λόγο να μιλήσει ο Τούντορ για παίκτες που δεν είναι άντρες ?
Μήπως είναι βλάκας ? ξυλίκι στο χωριό του έπαιζε και τον έβαλαν να κάνει τον προπονητή ?
Οσο οδυνηρό και να είναι κάποιο παίκτες που θεωρούν τον ΠΑΟΚ τσιφλικι τους πρέπει να πάρουν πόδι όσο και εάν αξίζουν, όπως και ορισμένοι μέσα και γύρω από την ομάδα, που έχουν σκοπό να τρώνε τον ΠΑΟΚ και από τον ΠΑΟΚ και να έχουν τον πλήρη έλεγχο με τις ευθύνες να πηγαίνουν σε τρίτους.
Χρόνια τα λέμε και τα ζούμε κάποιοι. Η ομάδα αυτή δεν βγάζει υγεία, αλλά αρρώστια και μιζέρια και κάποιοι νομίζουν ότι υπάρχει ο ΠΑΟΚ για να υπάρχουν αυτοί μέσα στο γήπεδο ή στα επίσημα.
Προπονητή θέλω αυτόν τον Μύρωνα της Μεταλιστ, με μαστίγιο και πρόστιμα !!!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Δηλαδή περίπτερε πέρσι αδιαφορος ήταν ο γαβρος και κερδίσαμε και φέτος αν πάρουμε οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα θα μας έχει δώσει ο μαρινακης φυσικά θα είμαστε στην πεντάδα γιατί το θέλει ο μαρινακης ...... Γεια σου βελοπουλε η μάλλον ο βελοπουλος δεν πιάνει τίποτε μπροστά σου

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Περιπτερος έγραψε:Πτολεμαϊδα δεν ξέρω ποιός είσαι, ούτε τι πρεσβεύεις.
Είναι σαφές ότι πρεσβεύουμε διαφορετικές απόψεις και κόσμους.
Είναι επίσης σαφές ότι πάντα ήσουν θεατής και όχι αθλητής, γιατί αν ήσουν αθλητής και γράφεις τέτοια πράγματα, αλλού πηγαίνει το μυαλό μου.
Το Χ2 το έγραψα επίτηδες και πραγματικά πονηρά. Για να το δουν κάποιοι και να μην το κάνουν, ώστε να τελειώνουμε με τα παραμύθια μια ώρα νωρίτερα.
Είχε κανένα λόγο να μιλήσει ο Τούντορ για παίκτες που δεν είναι άντρες ?
Μήπως είναι βλάκας ? ξυλίκι στο χωριό του έπαιζε και τον έβαλαν να κάνει τον προπονητή ?
Οσο οδυνηρό και να είναι κάποιο παίκτες που θεωρούν τον ΠΑΟΚ τσιφλικι τους πρέπει να πάρουν πόδι όσο και εάν αξίζουν, όπως και ορισμένοι μέσα και γύρω από την ομάδα, που έχουν σκοπό να τρώνε τον ΠΑΟΚ και από τον ΠΑΟΚ και να έχουν τον πλήρη έλεγχο με τις ευθύνες να πηγαίνουν σε τρίτους.
Χρόνια τα λέμε και τα ζούμε κάποιοι. Η ομάδα αυτή δεν βγάζει υγεία, αλλά αρρώστια και μιζέρια και κάποιοι νομίζουν ότι υπάρχει ο ΠΑΟΚ για να υπάρχουν αυτοί μέσα στο γήπεδο ή στα επίσημα.
Προπονητή θέλω αυτόν τον Μύρωνα της Μεταλιστ, με μαστίγιο και πρόστιμα !!!
Το χ2 το έγραψες για να μην γίνει; Δηλαδή; Και αν γίνει; Μπάλα είναι..... Εσύ πρεσβευεις τον κόσμο της συνομωσιολογιας της ίντριγκας για όλα βλέπεις σενάρια περίεργα κλπ. Αλλά μόνο που υποστηρίζεις τυφλα τον Αγγελο σε όσα αστεία λέει για παικτες κλπ. Δείχνει ότι είσαι προσωπολατρης εγώ αγαπώ την ομάδα ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΊΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΑΝ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΓΚΟΥΡΟΎ ΤΗΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ...

Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Μια κουβέντα θα πω.
Ψηλέ φύγε, τζάμπα χαραμίζεσαι εδώ πέρα δεν υπάρχει γιατρειά.
Την ομάδα την κυβερνούν, την αγουν και την φέρουν αμπαλοι και προσωπικά μικροσυμφεροντα.
Έχεις χάσει τα αποδυτήρια, οπότε αργά ή γρήγορα θα σε διώξουν ως αποτυχημένο.
Φύγε όσο είναι καιρός .
Αλλά θα ήθελα όταν φύγεις να μιλήσεις και να τους δώσεις όλους. Ακόμα κι αυτούς που έφερες μαζί σου από το χωριό της Κροατίας, ξέρεις εσύ. Ξέρεις πολλά, έχεις ευθύνη και υποχρέωση να μιλήσεις και για να προστατεψεις την φήμη σου και απέναντι σε έναν λαό που σε στήριξε.

Καλή συνέχεια να έχεις, είσαι πολύ αληθινός για να επιβιώσεις στην χώρα του ψεμματος.

Υγ να διορθώσεις τις εμμονές σου, γιατί θα σε κρατάνε πίσω...

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Τέλος. Τον έδιωξαν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”