kataramenos5 έγραψε:
Το ποιος ειναι γκεμπελιστης ή γυριστρουλης ας το κρινουν τα παιδια που διαβαζουν.Τα ποστ σου ξεκινουν στο φορουμα απο Μαιο του 2009 πως να γραψω για το τι ελεγες τοτε?Απο Σεπτεμβρη μεχρι Δεκεμβρη αρχες που διαβασα δεν εχεις θετικο ποστ ολα στο ιδιο μηκος κυματος ειναι:Προσπαθεις να διδαξεις στον Σαντος ποδοσφαιρο.
Οποιος θελει κι εχει ορεξη ας ψαξει 2-3 σελιδες ειναι εκεινο το διαστημα μπορει να βγαλει συμπερασμα αν στηριζες και ποσο.
Και για να τελειωνουμε τον να πηγαινεις τη κουβεντα αλλου(η στηριξη ηταν το θεμα) και να επιτιθεσαι στο συνομιλητη πως λεγεται?
Ναι τον αγωνα με τον Αρη δε τον ειδα γιατι δεν αντεχα αλλη πικρα .Με την εικονα που εδειχνε η ομαδα τελευταια δεν ειχα ελπιδες.
μονο οι ηλιθιοι γενιουνται και πεθαινουν με την ιδια αποψη
αλλα τι λεω τωρα...και τι να καταλαβεις
επισης ποτε δεν διεκδικησα το αλαθητο
εχω αποψη οπως ολοι οσοι γραφουν εδω μεσα αλλοτε ειναι σωστη και αλλοτε ειναι λαθος
εδω ανθρωποι που πληρωνονται εκατομμυρια κανουν καθημερινα λαθη εγωτο μελος ενος φορουμ δεν θα κανω.
επισης ποτε δεν εκρυψα οτι ειμαι παρορμητικος και οταν γραφω μετα απο ενταση τα σχολια μου να ειναι πολυ πιο επιθετικα απ οταν οταν ειμαι καλμα.
δεν δικαιολογουμε απλα προσπαθω ακομα και τωρα να σου εξηγησω καποια πραγματα που δεν θες να τα καταλαβεις γιατι εχεις απλα προβλημα με την αντιθετη αποψη
εισαι ο κλασικος τυπος που βλεπεις τον αλλο καλο μονο οταν συμφωνει μαζι σου
οπως γινοταν την εποχη στεφενς...τοτε ολα καλα
και να σου πω και κατι τελευταιο ρε σερλοκ...δεν δεχομαι κριτικη απο καποιον που λεει οτι δεν βλεπει τον ΠΑΟΚ επειδη και καλα δεν ειχαμε ελπιδες.
αλλα δυστυχως για σενα ΠΑΟΚ ειναι το ξεκατινιασμα και το πως θα φυμωσεις την αντιθετη αποψη
ευχαριστω αλλα δεν θα παρω
και πολυ ασχοληθηκα
μπορει και να τα καταφερετε μια μερα να κανετε το μερος αυτο ενα φορουμ χειροκροτητων της μετριοτητας,κοντα ειστε και σε αυτο,εξαλλου τις περισσοτερες αντιθετες φωνες τις διωξατε γιατι σας χαλουσαν τα ονειρα