Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Εγώ τους βγάζω το καπέλο τους αρδ. Το χειρότερο που μπορούσαν να κάνουν αυτή τη στιγμή είναι να βγάλουν τον Άγγελο να πει το ποιηματάκι του. Έτσι όπως είναι ο κόσμος πετάς λάδι στη φωτιά. Κραζουμε τον προπονητή ας ξεκινήσουμε το κράξιμο και στους παίχτες να τη τελειώσουμε τη χρόνια από τώρα.
Για τον Άγγελο που για ακόμα μια φορά παίζει το παιχνιδάκι τους ή αφελής είναι ή γουστάρει να είναι στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ. Μπορεί και τα δύο. Πάντως ο ΠΑΟΚ στα @@ του. Κρίμα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για τον Άγγελο που για ακόμα μια φορά παίζει το παιχνιδάκι τους ή αφελής είναι ή γουστάρει να είναι στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ. Μπορεί και τα δύο. Πάντως ο ΠΑΟΚ στα @@ του. Κρίμα...
Κουράστηκα και με Άγγελους και με Βρύζες και με Βεζυρτζήδες και με τον Ευρωβουλευτή και με τον Φράγκο και με τον Ορφανό και με τους παλαίμαχους. Γεμίστε τεχνοκράτες την ΠΑΕ και εξαφανίστε τους όλους από το χάρτη. Βγάλτε τους απ' τις σουίτες, βγάλτε τους από τα γραφεία, βγάλτε τους από παντού. Ο καθένας κρίνεται από την ιστορία του αλλά ως εκεί. Φ-Τ-Α-Ν-Ε-Ι
- PAOK_Antarctica
τεχνοκράτες;;;
Απαπαπα αυτά τα ευρωπαϊκά εγώ τα φοβάμαι. Το κύριο προσόν είναι να "νιώθουν ΠΑΟΚ" αλλιώς δεν γίνεται δουλειά.
Απαπαπα αυτά τα ευρωπαϊκά εγώ τα φοβάμαι. Το κύριο προσόν είναι να "νιώθουν ΠΑΟΚ" αλλιώς δεν γίνεται δουλειά.
- kataramenos5
Mīngus έγραψε:Κουράστηκα και με Άγγελους και με Βρύζες και με Βεζυρτζήδες και με τον Ευρωβουλευτή και με τον Φράγκο και με τον Ορφανό και με τους παλαίμαχους. Γεμίστε τεχνοκράτες την ΠΑΕ και εξαφανίστε τους όλους από το χάρτη. Βγάλτε τους απ' τις σουίτες, βγάλτε τους από τα γραφεία, βγάλτε τους από παντού. Ο καθένας κρίνεται από την ιστορία του αλλά ως εκεί. Φ-Τ-Α-Ν-Ε-Ι
- sourmenetes
- Moderator
Αρα ολα ηταν οκ και μετα τα παιξανε οι παιχτες...
Οπως και με στεφενς...
Οπως και φετος...
Ενα αρθρο για τους παιχτες βρειτε μου που να τους κραζει...
Τυχαια οσα ειπε και ο κλαους και προπερσι και περυσι.αφηστε στην ακρη τα κολληματα του αγγελου και βρειτε ομοιοτητες στην καθε αγων.περιοδο...
Πειτε μου ενα γευμα που εκανε η ομαδα ολη μαζι.επι σαντος μια φορα το μηνα τρωγανε ολοι μαζι..
Μικρα μικρα δειχνουν πολλα...
Ετσι τυχαια εφυγε ο ρατς αρχη της χρονιας...
Οπως και με στεφενς...
Οπως και φετος...
Ενα αρθρο για τους παιχτες βρειτε μου που να τους κραζει...
Τυχαια οσα ειπε και ο κλαους και προπερσι και περυσι.αφηστε στην ακρη τα κολληματα του αγγελου και βρειτε ομοιοτητες στην καθε αγων.περιοδο...
Πειτε μου ενα γευμα που εκανε η ομαδα ολη μαζι.επι σαντος μια φορα το μηνα τρωγανε ολοι μαζι..
Μικρα μικρα δειχνουν πολλα...
Ετσι τυχαια εφυγε ο ρατς αρχη της χρονιας...
φετος; εκαναν. βγηκαν και φωτο με τις μπαλαρινες...
και σινεμαδακια πηγαν κτλ κτλ... δεν θεωρω σε καμια περιπτωση οτι υπαρχει/υπηρχε φετος θεμα στα αποδυτηρια.

Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Εγω να συμπληρώσω και ξένους τεχνοκράτες. Κανένας Ελληνας. Γίνετε να μη μιλάει κανεις Ελληνικα στη ΠΑΕ; Καταρχάς αυτομάτως ξεμπερδεύουμε με το 80% των αρδ που δε ξέρουν Αγγλικά

- sourmenetes
- Moderator
Ρε κωστα πλακα κανεις;;;;
Αυτα προσπαθουν να μαζεψουν...
Αυτα προσπαθουν να μαζεψουν...
αν υπαρχει ενα προβλημα αυτη τη στιγμη στα αποδυτηρια, σιγουρα ειναι ο Μπερμπατοφ (ολσεν σαμπο κτλ δεν θεωρω οτι εχουν την αναγκαια "βαρυτητα" για να κανουν μανουρες-ακομα). Δεν ξερω αν υπαρχει ετσι θεμα οπως θελουμε να το βλεπουμε. και σίγουρα αν υπαρχει παραίτηση τουντορ, ειναι για τις χθεσινες μας μλκιες εξω απο το γηπεδο. και καλα θα κανει γιατι κανενας σοβαρος τυπος δεν καθεται να βαζει τον εαυτο του και την περιουσια του στο μενος λευκων ζουλου.
Ενας ρατς και ενας θιγμενος τζαβελας (που φετος ειναι απ'τους κορυφαιους) δεν κανουν ρδελο μια ομαδα,
ο αναχρονιστικος "προπονητης" της την εκανε και ψαχνει να κρυφτει πισω απο πομπωδεις κουφιες δικαιολογιες γιατι εφτιαξε ομαδα που τα "γαιδουρια αντεξαν 13 αγωνιστικες να τρεχουν στον ιπποδρομο"..
Ολα για το "εγω" και την υστεροφημια, για τα οποια τοσα χρονια παλευει..
Τι σχεση εχει το φετος με περσι? Του στεφενς με του αα?
Απλοικες καφενειακες αναγωγες..
ο αναχρονιστικος "προπονητης" της την εκανε και ψαχνει να κρυφτει πισω απο πομπωδεις κουφιες δικαιολογιες γιατι εφτιαξε ομαδα που τα "γαιδουρια αντεξαν 13 αγωνιστικες να τρεχουν στον ιπποδρομο"..
Ολα για το "εγω" και την υστεροφημια, για τα οποια τοσα χρονια παλευει..
Τι σχεση εχει το φετος με περσι? Του στεφενς με του αα?
Απλοικες καφενειακες αναγωγες..
- sourmenetes
- Moderator
Τι σχεση εχει;;;
Καθε χρονο τετοια περιοδο ψαχνεις προπονητη...
Καθε τελος περιοδου,2 χρονια τωρα,ο αρχηγος σου βγαινει και μιλαει για αρρωστο κλιμα στα αποδυτηρια...
Εσυ πες οτι ο αγγελος ειναι τρελος..οι συμπτωσεις αλλα δειχνουν...
Και αν και φετος φυγει ο προπονητης μη φοβασαι συμπτωση θα ειναι,οπως και του χρονου..και το οτι ο ρατς εφυγε ανευ λογου συμπτωση ητανε...
Οποιος εχει συμμετασχει σε ομαδες που λειτουργουν σοβαρα ξερει πως ενας τυπος μπορει να ανακατωσει τα παντα...
Καθε χρονο τετοια περιοδο ψαχνεις προπονητη...
Καθε τελος περιοδου,2 χρονια τωρα,ο αρχηγος σου βγαινει και μιλαει για αρρωστο κλιμα στα αποδυτηρια...
Εσυ πες οτι ο αγγελος ειναι τρελος..οι συμπτωσεις αλλα δειχνουν...
Και αν και φετος φυγει ο προπονητης μη φοβασαι συμπτωση θα ειναι,οπως και του χρονου..και το οτι ο ρατς εφυγε ανευ λογου συμπτωση ητανε...
Οποιος εχει συμμετασχει σε ομαδες που λειτουργουν σοβαρα ξερει πως ενας τυπος μπορει να ανακατωσει τα παντα...
-
Εχω χαθει δεν ξερω ποιο τοπικ να πρωτοπαρακολουθησω...
Αποκαλυψεις πρωην προπονητη εδω, λερωμενα κι απλυτα γηραιου παραγοντα αλλου, ξενυχτια με grants νεαρου ανερχομενου παικτου(
μονο και μονο για το grants, ελεος)
Αμερικάνικες σειρές και μλκιες...Εδω ειναι τα καλα.
Ιβαν κλεισε την μπουτικ στο κεντρο και κανε ολο το κτιριο στουντιο παραγωγης να πουλας σειρες στο χολιγουντ.
Ειναι ο μονος τροπος να παρεις πισω τα λεφτα που εχεις ριξει στον ΠΑΟΚ.
Αποκαλυψεις πρωην προπονητη εδω, λερωμενα κι απλυτα γηραιου παραγοντα αλλου, ξενυχτια με grants νεαρου ανερχομενου παικτου(

Αμερικάνικες σειρές και μλκιες...Εδω ειναι τα καλα.
Ιβαν κλεισε την μπουτικ στο κεντρο και κανε ολο το κτιριο στουντιο παραγωγης να πουλας σειρες στο χολιγουντ.
Ειναι ο μονος τροπος να παρεις πισω τα λεφτα που εχεις ριξει στον ΠΑΟΚ.
+ στο πανω και δες και τι σου ετοιμαζω:
@σουρμε
δλδ, για να καταλάβω, φετος μας εχει κανει μπαχαλο ο μπερμπατοφ; γιατι δεν βλεπω καποιον αλλο που να μπορει να κανει πουτανα τα αποδυτηρια...

@σουρμε
δλδ, για να καταλάβω, φετος μας εχει κανει μπαχαλο ο μπερμπατοφ; γιατι δεν βλεπω καποιον αλλο που να μπορει να κανει πουτανα τα αποδυτηρια...