Τόσα φράγκα και παν και παίρνουν γκραντς..... τι να πειςThanix έγραψε:Εισαι το μεγαλύτερο ταλέντο που ήρθε στον ΠΑΟΚ τα τελευταία 20 χρονια και η μεγάλη μου αδυναμία αλλα ο συνδυασμός Grants, τσιγάρο και ξενύχτι μονο θλάσεις και προβλήματα θα φέρει...
Sent from my mind using boobs power
8. Χάρης Χαρίσης
Re: 21. Χάρης Χαρίσης
21. Χάρης Χαρίσης
Τα στοιχεία θα τα πάρει ο σαββιδης και κανένας αλλος
Και οποίο παιδάκι γουστάρει ας κανει έγκληση...εδω ειμαστε
Και οποίο παιδάκι γουστάρει ας κανει έγκληση...εδω ειμαστε
keeper4 έγραψε:Τόσα φράγκα και παν και παίρνουν γκραντς..... τι να πειςThanix έγραψε:Εισαι το μεγαλύτερο ταλέντο που ήρθε στον ΠΑΟΚ τα τελευταία 20 χρονια και η μεγάλη μου αδυναμία αλλα ο συνδυασμός Grants, τσιγάρο και ξενύχτι μονο θλάσεις και προβλήματα θα φέρει...
Μικρός είναι ρε, θα μάθει.
σοβαρα τωρα, thanix, για χαριση και κορο αναφερεσαι?τα βλαχαδερα τους δυο που ήρθαν να κάνουν Ντόλτσε βιτα στην Θεσσαλονίκη!
Αυτα που λες για τα ξενυχτια κλπ, ταχεις δει ή στα μετεφεραν?
από Mīngus » Κυρ Ιαν 10, 2016 6:54 pm
Είσαι πραγματικό ταλέντο. Και ηλικιακά και παικτικά. Πρόσεχε την εξωγηπεδική σου ζωή και να στοχεύεις πάντα στη βελτίωση. Μόνο αυτό. Όλα τα άλλα θα έρθουν.
21. Χάρης Χαρίσης
Πρώτον δεν μεταφέρω ποτε εικασίες και μου ειπε ένας φιλος.simba έγραψε:σοβαρα τωρα, thanix, για χαριση και κορο αναφερεσαι?τα βλαχαδερα τους δυο που ήρθαν να κάνουν Ντόλτσε βιτα στην Θεσσαλονίκη!
Αυτα που λες για τα ξενυχτια κλπ, ταχεις δει ή στα μετεφεραν?
Δεύτερον δεν κρύφτηκε κανένας οταν τα έκανε, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έγιναν μέσα σε κοσμο( και αυτο ειναι προς "τιμήν" του που δεν κρύβεται)
Τρίτον ειναι οτι καλύτερο σε πάστα ποδοσφαιριστή που εχει ερθει τα τελευταία 20 χρονια
ΥΓ ο κοροβεσης το παλικάρι επειδή ξέρει το ταβάνι του ειναι πολυ σωστός αθλητης
Απλα ρωτησα ρε συ, δε σε κατηγορησα, γιατι ειναι πολλοι που μιλαν για οσα τους μεταφερουν..
Και λες οτι αυτο το πραγμα γινεται κατ εξακολουθηση και γενικα κανει καταχρησεις?
Και λες οτι αυτο το πραγμα γινεται κατ εξακολουθηση και γενικα κανει καταχρησεις?
21. Χάρης Χαρίσης
Δεν είμαι μαζί του καθε βράδυ!
Το ξερω οτι δεν με κατηγορησες απλα απαντω.μενω κέντρο και λογο δουλειάς έχω αρκετά παρε δώσε με μαγαζιά και βρίσκομαι σε κάποια συγκεκριμένα μαγαζιά αρκετές φορές ώστε να βλέπω ποδοσφαιριστές
Το ξερω οτι δεν με κατηγορησες απλα απαντω.μενω κέντρο και λογο δουλειάς έχω αρκετά παρε δώσε με μαγαζιά και βρίσκομαι σε κάποια συγκεκριμένα μαγαζιά αρκετές φορές ώστε να βλέπω ποδοσφαιριστές
Ρωτησα αν ξερεις αν γινεται κατ εξακολουθηση, γιατι αλλο το να δεις εναν ποδοσφαριστη 1-2 φορες και αλλο 7-8..Thanix έγραψε:Δεν είμαι μαζί του καθε βράδυ!
Τεσπα, ο,τι ξες, μετεφερε το με καποιον τροπο στους υπευθυνους..
- john4serres
@θανιξ
ολος τυχαιως αυτα που εγραψες στα τοπικ Χαριση , Πελκα και Κλαους ειναι αφου ο προπονητης εδωσε ρεπο στους παικτες (2ημερο ή 3ημερο, δεν ξερω ποιο ισχυει)
ολος τυχαιως αυτα που εγραψες στα τοπικ Χαριση , Πελκα και Κλαους ειναι αφου ο προπονητης εδωσε ρεπο στους παικτες (2ημερο ή 3ημερο, δεν ξερω ποιο ισχυει)