Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Δηλαδή οι παίχτες, επειδή δεν πήραν ένα πριμ, αποφάσισαν να μην κερδίζουν για να χάσουν και τα υπόλοιπα... Μάλιστα... Πολύ λογικό!
Κι όταν έφυγε τι έγινε? Γιατί συνέχισαν να σέρνονται?
Τρίχες κατσαρές, ο άνθρωπος έχει σοβαρό πρόβλημα, κρίνοντας κι από το timing που βγήκε να τα πει.
Gimnistis έγραψε:Από την άλλη βέβαια ίσως καλύτερα όλα μαζί.
Κάθε άλλο παρά "Αγγελόσκυλο" είμαι αλλά τα όσα λέει έχουν κάποια λογική.
Αυτό που δεν είκε ΚΑΜΙΑ λογική , ήτανε το να φέρουν προπονητή πέρσυ τον Αγγελο.
Εκεί έγινε η μεγάλη γκέλα.
Από κει κ μετά κ τα παράλογα μοιάζουν λογικά...
Πραγματικά δεν κρίνω τον ΑΑ σαν προπονητή ή σαν άνθρωπο τώρα που έχει φύγει (τα είπαμε όταν ήταν εδώ), ούτε με νοιάζει το να δικαιωθεί ηθικά ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο.
Το ζήτημα είναι αν αυτά που λέει θα πρέπει να τα λάβουμε υπόψιν ή όχι ώστε να καταλάβουμε τι συμβαίνει σε αυτήν την ομάδα επιτέλους.
περιμεναμε να δουμε το βιντεο για να ανακαλυψουμε την αμερικη.....
ο νεοελληνας ειναι ενα ορθιο ζωο και για αυτο απο δω κ περα προς μεγαλη χαρα ορισμενων μας θα παρει αυτο που του αξιζει σε ολα τα επιπεδα.
Ο αλλος με το που τον βλεπει του φωναζει στη γλωσσα του «γ$μω τη μανα σου»...και σημερα θα βγηκε σε κανενα μαιντανο στο τηλεφωνο να γκρινιαξει οτι τους εκανε κ*λοδαχτυλο. Δεν επρεπε να τους το κανει μονο...να τους το βαλει επρεπε, κ χ3στηκα εαν μιλαω ετσι για εναν «αδερφο μου» οπως τους αποκαλειτε κ παιρνω το μερος ενος επαγγελματια με τη φανελα του ΠΑΟΚ (καλου η κακου δεν ειναι δικο μου θεμα στην τελικη) που αυριο δεν θα ειναι....
Ο Ροντριγκεζ παλι, ειναι απο τους καλυτερους - αρα δεν υπαρχει η δικαιολογια του αδιαφορου - χθς τραυματιστηκε κιολας, και ο αλλος με βαση τα γραφομενα εδω του σκασε μπουκαλι μπυρας οταν πηγε να πεταξει τη φανελα στο τελος (αλλα οταν μετα απο ηττες δεν πανε στον κοσμο τους κραζουμε και για αυτο).
Και θα περιμενουμε απο τον Ροντριγκεζ να συνεχισει να δινει την ψυχη του...και θα παρεξηγηθουμε αν το κ*λοπαιδι ξενερωσει κ σερνεται την ανοιξη....ή αν το καλοκαιρι κανει κι αυτος τα αδυνατα δυνατα να γυρισει πισω στην Ισπανια, οπως εκανε μια αλλη ψυχη περσυ (και βρηκε την υγια της)
Παντως η σημερινη μερα εδωσε τροφη στα γιδια με τα μικροφωνα για ενα μηνα...η καλυτερη τους!! Θα τους ταισουν καλα τα αλλα γιδια με τα τηλεφωνα.
johnys999 έγραψε:Δηλαδή οι παίχτες, επειδή δεν πήραν ένα πριμ, αποφάσισαν να μην κερδίζουν για να χάσουν και τα υπόλοιπα... Μάλιστα... Πολύ λογικό!
Τρίχες κατσαρές, ο άνθρωπος έχει σοβαρό πρόβλημα, κρίνοντας κι από το timing που βγήκε να τα πει.
Εστω οτι ειναι τριχες κατσαρες...ο κλαους 2 χρονια που βγαινει και λεει τα ιδια τριχες κατσαρες ειναι;;;
Για αρρωστο κλιμα δεν μιλαγε και ο κλαους;;και αυτος ψεματα λεει;;;
Είχε πει επανελλημένως πέρσι ότι τον "κρέμασαν" οι παίκτες του ενώ ήταν ακόμα προπονητής στον ΠΑΟΚ και προφανώς εννοούσε αυτό. Αν δεν το πιστεύετε δικαίωμά σας, ο καθένας έχει λογική κρίση νομίζω.
Besuch 2 έγραψε:περιμεναμε να δουμε το βιντεο για να ανακαλυψουμε την αμερικη.....
ο νεοελληνας ειναι ενα ορθιο ζωο και για αυτο απο δω κ περα προς μεγαλη χαρα ορισμενων μας θα παρει αυτο που του αξιζει σε ολα τα επιπεδα.
Ο αλλος με το που τον βλεπει του φωναζει στη γλωσσα του «γ$μω τη μανα σου»...και σημερα θα βγηκε σε κανενα μαιντανο στο τηλεφωνο να γκρινιαξει οτι τους εκανε κ*λοδαχτυλο. Δεν επρεπε να τους το κανει μονο...να τους το βαλει επρεπε, κ χ3στηκα εαν μιλαω ετσι για εναν «αδερφο μου» οπως τους αποκαλειτε κ παιρνω το μερος ενος επαγγελματια με τη φανελα του ΠΑΟΚ (καλου η κακου δεν ειναι δικο μου θεμα στην τελικη) που αυριο δεν θα ειναι....
Ο Ροντριγκεζ παλι, ειναι απο τους καλυτερους - αρα δεν υπαρχει η δικαιολογια του αδιαφορου - χθς τραυματιστηκε κιολας, και ο αλλος με βαση τα γραφομενα εδω του σκασε μπουκαλι μπυρας οταν πηγε να πεταξει τη φανελα στο τελος (αλλα οταν μετα απο ηττες δεν πανε στον κοσμο τους κραζουμε και για αυτο).
Και θα περιμενουμε απο τον Ροντριγκεζ να συνεχισει να δινει την ψυχη του...και θα παρεξηγηθουμε αν το κ*λοπαιδι ξενερωσει κ σερνεται την ανοιξη....ή αν το καλοκαιρι κανει κι αυτος τα αδυνατα δυνατα να γυρισει πισω στην Ισπανια, οπως εκανε μια αλλη ψυχη περσυ (και βρηκε την υγια της)
Παντως η σημερινη μερα εδωσε τροφη στα γιδια με τα μικροφωνα για ενα μηνα...η καλυτερη τους!! Θα τους ταισουν καλα τα αλλα γιδια με τα τηλεφωνα.
johnys999 έγραψε:Δηλαδή οι παίχτες, επειδή δεν πήραν ένα πριμ, αποφάσισαν να μην κερδίζουν για να χάσουν και τα υπόλοιπα... Μάλιστα... Πολύ λογικό!
Εστω οτι ειναι τριχες κατσαρες...ο κλαους 2 χρονια που βγαινει και λεει τα ιδια τριχες κατσαρες ειναι;;;
Για αρρωστο κλιμα δεν μιλαγε και ο κλαους;;και αυτος ψεματα λεει;;;
οκ, αλλα τι σχεση εχει με το φετος, εγω αυτο δεν καταλαβα.
Και γνώμη μου είναι ότι ο Τούντορ έμαθε πράγματα που έγιναν στα αποδυντήρια πέρσι γι' αυτο το λόγο απομακρύνθηκε ο Ρατς. Ναι αυτός ο άξεστος που δεν εχει τρόπους και τακτ, ο κακός προπονητής, ο μαθητευόμενος μάγος.
Φανταζομαι για το τι παίζει με τον Μπερμπάτοφ θα το μαθουμε όταν φύγει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Δευ 01 Φεβ 2016, 00:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.