Π.Α.Ο.Κ.-Ατρόμητος 1-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΒΕΛΛΙΔΗΣ
24
28%
ΚΟΣΤΑ
4
5%
ΒΙΤΟΡ
1
1%
ΚΙΤΣΙΟΥ
1
1%
ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ
2
2%
ΤΣΙΜΙΡΟΤ
8
9%
ΤΖΙΟΛΗΣ
7
8%
ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ
2
2%
ΖΑΙΡΟ
5
6%
ΠΕΛΚΑΣ
17
20%
ΜΑΚ
12
14%
ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ
1
1%
ΓΚΟΛΑΣΑ
2
2%

Σύνολο ψήφων: 86

Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ατρόμητος 1-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από goran 64 »

Η δεύτερη αναγκαστική ήταν που έκανε την διαφορά γιατί δεν είχες πλέον την απαραίτητη ταχύτητα και στις δύο πλευρές (αριστερά μεταφέρθηκε υποχρεωτικά ο ήδη κουρασμένος Πέλκας)...Το ότι έδωσες πλήρη πρωτοβουλία στον αντίπαλο ούτε ισχύει, αφού φάσεις κάναμε στο 2ο μέχρι το 60 (κι όχι απαραίτητα σε αντεπίθεση) κι ίσως έγινε με σκοπό την εξοικονόμηση δυνάμεων (ίσως και με εντολή Τούντορ, που όμως δεν το παραδέχτηκε στις δηλώσεις του) εν όψει π@υστόγαυρου...
Άβαταρ μέλους
goran 64

"Αυτά είναι"...Κι ο goran στο τέλος μένει πάντα μόνος περιμένοντας απαντήσεις που ποτέ δεν έρχονται... :cry:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

goran 64 έγραψε:Η δεύτερη αναγκαστική ήταν που έκανε την διαφορά γιατί δεν είχες πλέον την απαραίτητη ταχύτητα και στις δύο πλευρές (αριστερά μεταφέρθηκε υποχρεωτικά ο ήδη κουρασμένος Πέλκας)...Το ότι έδωσες πλήρη πρωτοβουλία στον αντίπαλο ούτε ισχύει, αφού φάσεις κάναμε στο 2ο μέχρι το 60 (κι όχι απαραίτητα σε αντεπίθεση) κι ίσως έγινε με σκοπό την εξοικονόμηση δυνάμεων (ίσως και με εντολή Τούντορ, που όμως δεν το παραδέχτηκε στις δηλώσεις του) εν όψει π@υστόγαυρου...
Μιλάω κυρίως για πριν το 60 όπου δεν υπήρχε δεύτερη αναγκαστική με τον Ατρόμητο να έχει και την κατοχή αλλά και την διάθεση να σε πιέσει κι εσύ με τη σειρά σου οπισθοχωρείς χαρακτηριστικά, ειδικά από το 45' μέχρι το 55'. Μετά ισοροπεις για λίγο και κάνεις τις φάσεις που λες, τραυματίζεται ο Ροντρίγκεζ που είναι ίσως ο μόνος παίκτης του ΠΑΟΚ που έχει το ξεπέταγμα στον πρώτο χρόνο κι εκεί παθαίνεις πλήρη καθιζηση.
Δεν έχεις λύσεις στον πάγκο αν και η επιλογή του Γκολάσα ήταν άκρως ανεπιτυχής.

Επίσης έχεις κοντα στο 70% κατοχή στο πρώτο μέρος και στο 65' ήδη η συνολική κατοχή είναι 56-44 - αυτό δείχνει την κυριαρχία του Ατρομήτου στο β μεχρι εκείνη τη στιγμή'. Και μην ξεχνάμε ότι παίζεις στην Τούμπα, πράγμα ανεπίτρεπτο να δίνεις τόσο χώρο σε τέτοιον αντίπαλο.

Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι η ομάδα μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με λάθος προσανατολισμό και σε συνδιασμό με τους τραυματισμούς έκανε κάκιστη διαχείρηση του αγώνα. Γι'αυτό δεν ευθύνεται μόνο ο προπονητής αλλά και οι ίδιοι οι παίκτες που είναι άπειροι οι περισσότεροι και δεν μπορούν να διαχειριστούν ένα παιγνίδι.

Ο Τούντορ έβαλε τον Γκολάσα για να καρατήσει μπάλα και να ελέγξει το παιγνίδι στο κέντρο αλλά αυτός τον εξέθεσε. Θα μπορούσε να είχε αντικαταστήσει και τον Τσίμιροτ που ήταν αγνώριστος στο β' με τον Κάτσε αλλά δεν το έκανε. Οταν όμως φωνάζει στους παίκτες να βγουν μποροστά κι αυτοί τον γράφουν κανονικά για τους δικούς τους λόγους δεν μπορείς να ρίχνεις όλες τις ευθύνες στον προπονητή.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ο Τούντορ είχε τις λύσεις να "βοηθήσει" την ομάδα γυρίζοντας το σε 4-4-2 με Μακ και Μυστακίδη (γρήγοροι κι οι δύο) μπροστά και προσθέτοντας ακόμα ένα χαφ (Κάτσε ή Σάμπο) και βγάζοντας τον κουρασμένο Πέλκα για να ελέγξει το κέντρο με σιγουριά, αλλά ή δεν περίμενε από αφέλεια να ισοφαριστούμε (δικαιολογημένο ως ένα βαθμό μιας και το "pigeon" δεν απείλησε ποτέ) ή αιφνιδιάστηκε με την μετατόπιση του Ούμπιδες στον άξονα (φαίνεται απ το ότι δεν έκανε καν 3η αλλαγή) χάνοντας την αυτοσυγκέντρωση του και μην μπορώντας να αντιδράσει, ειδικά μετά την ισοφάριση... :oops:

Στον Τούντορ ρίχνω πάντως μεγαλύτερο σφάλμα για το ατυχές αποτέλεσμα (ποιος; εγώ, ο "υπέρμαχος" του) παρά στους παίχτες (πλην ίσως του βελίδη, που έχει, δυστυχώς για όλους μας, 3/3 με ευθύνη του), με όση αφέλεια-αδιαφορία κι αν μπήκαν στο 2ο ημίχρονο... :(

Ακόμα μεγαλύτερη όμως ήταν η συμβολή των κορακιών, όπως ανέφερα "αιτιολογώντας" το παραπάνω... ;)
giannina4

Δημοσίευση από giannina4 »

εχασα επεισοδια και ομορφιες καταπως φαινεται.
μην αγχωνεστε, ξερω καλα πως οι αποψεις μου για καποιους κατα περιπτωση προπονητες,ποδοσφαιριστες,διαιτητες,προεδρους κ.ο.κ. κρινονται ως αιρετικες εως και ,θου Κυριε, γαβροβαζελοχανουμοσκουληκιστικες.
οσον αφορα την απαντηση μου στο πως καταλαβαινεις εναν στημενο διαιτητη, με το μπαρδον , αλλα μετα απο τοσες πραγματικες σφαγες που εχουμε φαει τοσα χρονια, πραγματικα θα προκειται περι κατορθωματος αν ενας (ψυχραιμος) παοκτσης δεν καταλαβαινει ποτε μας αδικουν εκ προθεσεως και ποτε οχι.δεν θελει καν προϋπηρεσια με σφυριχτρα για να το καταλαβουμε.(ετσι πιστευα μεχρι σημερα μαλλον).
καλα ο αλλος ο φιλος που μου απευθυνεται λες και ειμαι ο τσακιρ,ο ριτσολι και ο μαγενκο μαζι, ενω εχω πολλακις αναφερει το χαμηλο επιπεδο που σφυριζω,με ξεπερναει.οτι μου αρεσει παρολαυτα η διαιτησια σαν ασχολια, φροντιζω να ενημερωνομαι και να επιμορφωνομαι καθε βδομαδα που κανουμε μαθημα,ειναι κι αυτο μια αληθεια.
κλεινοντας, επειδη ειπωθηκε και η λεξη 'προπαγανδα', μια λεξη που ηθελα να την πω κι εγω εδω και καιρο αλλα την απεφευγα διοτι τη θεωρω βαρια και μεσα απο τον γραπτο λογο πιστευα οτι θα αλλοιωθει η μεταφορικη εννοια που ηθελα να της δωσω, μου δινεται το ελευθερο πλεον να πω το εξης: προπαγανδα κατα την προσωπικη μου αποψη, ειναι η μονιμη ενασχοληση με τους διαιτητες και η συνεχης επιρριψη του συνολου των ευθυνων σ'αυτους για την εικονα της ομαδας απο καποιους διαιτητολαγνους με απωτερο σκοπο να μη θιγουν καποιες ιερες αγελαδες, που κατα περιπτωση για αλλους ειναι ο χ,ψ παικτης, ο εκαστοτε προπονητης,ο ταδε τεχνικος διευθυντης ή ο προεδρος.ΠΡΟΣΟΧΗ : δε λεω προφανως οτι μας επαιξαν πενηνταρισια σε καθε ματς που δωσαμε ή οτι ο χωρος ειναι αμολυντος και μοσχομυριζει σαν πωπουδελι νεογεννητου μωρου,τα κακως κειμενα ειναι παρα πολλα.αλλα εγω παντα στη ζωη μου κοιτουσα τι κανω εγω και οι δικοι μου ανθρωποι.απο αυτους εχω απαιτησεις.οι αλλοι, ειτε λεγονται διαιτητες,ειτε ΠΟΚ,ειτε μανατζερ εχουν αντιθετα συμφεροντα και θα κανουν το κομματι τους.γι αυτο ας κοιταξουμε να ειμαστε εμεις χαλυβδωμενοι σε καθε τομεα και μετα κατ'εμε δε θα κοταει κανεις να μας κουνηθει.προς το παρον εγω βλεπω οτι για να μην αναλαβουν καποιοι το μεριδιο ευθυνης που τους αναλογει,πετανε καποιοι (επιτηδες?) τη μπαλα στην εξεδρα και διογκωνουν το μεριδιο των υπολοιπων για να μη στενοχωρηθουν καποια δικα μας παιδια, λες και ειναι τα αγια των αγιων.παρομοιοι τυποι υπαρχουν και αντιστροφα ,οι οποιοι με το παραμικρο ζητουν την κεφαλη επι πινακι ολης της ΠΑΕ ,απο τον προεδρο,τους προπονητες και τους παιχτες μεχρι τον φροντιστη.παρομοιας ισοπεδωτικης αισθητικης ειναι και αυτοι, με μοναδικο ελαφρυντικο οτι αυτοι ψαχνουν την αιτια του κακου μεσα στην ομαδα και δεν κοιτανε τριγυρω να δουν αν φταινε οι διαιτητες, οι αμερικανοι, οι γκει, οι παπαδες, οι πολιτικοι, το κακο το ριζικο μας ή ο Θεος που μας μισει.
αυτα απο μενα, προφανως και δεν περιμενω να ενστερνιστουν αυτοι στους οποιους απευθυνομαι τις αποψεις μου,μιας και ειμαστε διαφορετικης νοοτροπιας,αλλα οφειλα για μενα και μονο να τα πω.συγγνωμη για το μακρυναρι σε οσους εχουν την υπομονη να το διαβασουν ολο.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Δηλαδή ζητάς από τον προπονητή του ΠΑΟΚ, αν κατάλαβα καλά, στο 60 περιπου που χάνουμε τον Ροντρίγκεζ να σου κάνει 2 μαζεμένες αλλαγές να σου κάνει και εσωτερική αλλαγή και να περάσει τον Μυστακίδη απο εξτρέμ σε φορ, και να βάλει μέσα 2 από τους Σάμπο, Γκολάσα, Κάτσε να τους συνωστίσει στο κέντρο - γιατί ολοι τους είναι κεντρικοί μέσοι , να βγάλει τον Πέλκα που είναι κουρασμένος ( Ο Tσίμιροτ και ο Τζιόλης δεν ήταν κουρασμένοι; ) και έτσι τι θα έκανες ακριβώς θα έπαιρνες το κέντρο από τον αντίπαλο;

Κι όλα αυτά θα τα έκανε στο 60' ενώ το σκορ είναι 1-0 υπέρ μας. Ωραία.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ό,τι νά ναι ρε φίλε...Που τα διάβασες όλα αυτά; Στην σκέψη μου; Μελλοντολόγος είσαι ή έχεις κληρονομικό χάρισμα;

Τεσπα...Κακώς σου απάντησα κιόλας όμως...Καλά να πάθω...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και κατι που θυμηθηκα, άσχετο με τα παραπάνω, σχετικότατο με τον αγώνα...

εκει που λες φευγει το εξτρεμ σου ΜΟΝΟ ΤΟΥ για να κανει το 2-0 με απλετο χωρο μπροστα του... παθαινει τη θλαση και του φευγει το κοντρολ στα αζητητα... και χανεις ενα ακομα σου οπλο... :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ε τώρα πλέον, ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί:

"Ζήτω ο ψύχραιμος οπαδός του Π.Α.Ο.Κ.", αυτός που καταλαβαίνει πραγματικά πότε τον σφάζουν και πότε όχι τα κοράκια, δίχως να είναι κι ο ίδιος κόρακας "κλάσης"... :oops:

"Ζήτω τα "ατράνταχτα" "επιχειρήματα" των πανωσέντονων"... :oops:

"Ζήτω οι εικασίες των μακρυναριών"... :oops:

"Ζήτω οι "αποστομωτικές" απαντήσεις επί της "ταμπακέρας"... :oops:

"Ζήτω η δική μας απεριόριστη δύναμη" για να μην "κοτάει" κανένας να μας την βγει από δεξιά (αυτό ειδικά κάτι μου θυμίζει, 40 χρόνια τώρα με άλλα λόγια όμως, τα οποία ανέφερα σε προηγούμενο post μου)... :oops:

"Ζήτω το μπρος πίσω στο basketball" κι όχι μόνο... :oops:

"Ζήτω οι δικαιολογίες των αδικαιολόγητων"... :oops:

"Ζήτω η μπάλα στην κερκίδα"... :oops:

"Ζήτω και τα "αυτογκόλ", αλλά μόνο τα δικά μας, όχι των αντιπάλων μας"... :oops:

"Ζήτω αυτοί που "έχτισαν" τον φετινό Π.Α.Ο.Κ.", οι οποίοι ξαφνικά, ενώ έπρεπε να λογοδοτήσουν και να φύγουν, τώρα πλέον (κάνα δύο ώρες μόλις μετά δηλαδή) ξεχάστηκαν και "γλίτωσαν" στο "βάθος" του χρόνου, μιας και τώρα φταίνε οι "χαζούληδες" οπαδοί που "χαΪδεύουν" τα ιερά και τα όσια, τις άγιες αγελάδες και τα άγια των αγίων του Π.Α.Ο.Κ., δηλαδή τους παίχτες , τον προπονητή και τον Πρόεδρο της ομάδας μας :o για να μην τους στεναχωρήσουν... :oops:

"Ζήτω οι πολέμιοι των διαιτητολάγνων και τα μοσχοβολιστά μυρωδάτα μωρουδίστικα πωπουδάκια"... :oops:

"Ζήτω η 5η Μαϊου" (τότε δεν θα σηκώσουμε τον μαστραπά; αν όχι "γράψτε κι ένα λάθος", άνθρωποι είμαστε ρε αδερφέ)... :oops:

"Ζήτω οι "προπαγανδιστές" της "βαριάς" κουβέντας ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ" που αλλοιώνουν το νόημα της... :oops:

"Ζήτω οι αποπροσανατολιστές των ήδη αποπροσανατολισμένων"... :oops:

"Ζήτω τα πρόβατα και το σανό που μασουλάνε"... :oops: και ΤΕΛΟΣ

"Ζήτω το Έθνος μας το "ανάδελφον" που όλα τα κάνει σωστά 40 χρόνια τώρα στο ποδόσφαιρο"... :oops:

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΥΧΝΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ... :pano: είμαστε ρε... :nairepaok: ...αφού... :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 01 Φεβ 2016, 10:26, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
giannina4

χαχα ο τζες δεν ειναι καλα!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ή κάποιος έτσι θέλει να νομίζει... :ugeek:

Και "τζες" που έμαθες εσύ τι θα πει ρε αγορίνα; Κατά "Περαία" μεριά τα λεν αυτά, όχι στα Γιάννενα... :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 01 Φεβ 2016, 10:27, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

κοφτε το.

παρακαλω. :)
giannina4

μμμ μαλιστα.εκτος των αλλων αοπψε μαθαμε οτι το 'τζες' δεν ειναι η λεξη-σημα κατατεθεν της γιαννιωτικης διαλεκτου αλλα προερχεται 'Περαια' μερια.τεσπα, πληττω, δεν ασχολουμαι αλλο, καποια πραγματα βγαζουν ματι αναφορικα με το επιπεδο.η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια.γκουντναιτ του εβριμπαντι.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ισχυει οτι το τζες ειναι κατ'εξοχην γιαννιωτικο
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Το πόσο ΠΑΟΚ ήταν το χθεσινό ματς δεν λέγεται.
Σε ένα αγώνα, όπου παίξαμε εμφατικά καλύτερα από τον αντίπαλο και γενικότερα πολύ καλά για ένα μεγάλο διάστημα, καταφέραμε να μην κερδίσουμε, να τραυματιστούν 2 παίκτες κομβικοί και να κινδυνεύουμε με τιμωρία. Χτίζουμε κάρμα πάντως για τις επόμενες γενιές ΠΑΟΚτσήδων, θα μας επιστραφεί κάποτε σε κωλοφαρδία όλο αυτό. Ή και όχι, τώρα που το ξανασκέφτομαι και μια ζωή τα ίδια θα συμβαίνουν.

υγ: ρε συ Βελίδη, ήμαρτον ρε μεγάλε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”