Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από che4 »

Καλα ρε εγω δεν τα κατεχω αυτα με τα search ειμαι λιγο αργος θα εκανα σιγουρα ενα διωρο

Τι ελεγε ο αποστολος τοτε για τον ντεσπε μαθαμε πλεον

Εγω παντως ημουν γκοου βιλατζ καρπουζα τοτε

Στην εθνικη εγινα φαν του

Μονο μπολονι και στεφενς στηριζα με ολους τους αλλους ημουν παντα με το μαχαιρι στο στομα

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

5 λεπτα che αν θυμασαι καποια πραγματα. ;) Το ποστ το θυμομουν απο παλια.Δε θα γραφα τιποτα αν δε τα φορτωνε αλλου.Ενω εν γενει εχω αλτσαχαιμερ παραδοξως θυμαμαι πολλα απ το φορουμ.ΑΝ μου πεις με ποια ομαδα παιξαμε πριν 2 βδομαδες (που ημουν γηπεδο) και ποσο εληξε σκοταδι μεσα μου βαθυ.Αβησσος...

Περι αλλαγης προπονητη μη το ψαχνετε και μη στεναχωριεστε τοσο.Ο ΠΑΟΚ καθε χρονο θ αλλαζει 2 προπονητες τοσο κακο ειναι?Εδω συνηθισαμε τα μνημονια και το βιασμο του φαταουλ ε θα το συνηθισουμε κι αυτο.
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Σήμερα ξεσκεπάστηκαν απόλυτα οι αρδ και αυτοί μέσα από τη διοίκηση και πέριξ αυτής που ενορχήστρωσαν όσα διαβάζουμε και ζούμε τον τελευταίο μήνα. Παρόλα αυτά θεωρώ τη στήριξη Ιβάν σε Τούντορ και Άρνεσεν (έτσι όπως διαμορφώθηκαν οι συνθήκες αυτοί πάνε πακέτο θέλουν δε θέλουν) συγκυριακή. Αν δεν ήταν το Καραϊσκάκη κι ο επαναληπτικός του Κυπέλλου πιστεύω ότι ο Τούντορ θα είχε φύγει ήδη από χτες. Κι αυτό που λέω το στηρίζω στο ότι η στήριξη που εκφράστηκε δεν είναι έμπρακτη. Στον μεν προπονητή με τις μεταγραφές που ζήτησε και την προστασία από τους αρδ όλο αυτό το διάστημα, στον δε αθλητικό διευθυντή με τη στήριξη του πλάνου, με την ελευθερία να το προχωρήσει, με το μη καπέλωμά του. Αν αλλάξει κάτι από πλευράς Ιβάν, θα αναθεωρήσω την άποψή μου. Επειδή όμως δε νομίζω ότι υπάρχει χρόνος ν αλλάξει κάτι εξακολουθώ να πιστεύω ότι και ο Τούντορ και ο Άρνεσεν πρέπει να υποβάλλουν παραίτηση αύριο πριν τους λασπώσουν κι άλλο και ν αφήσουν αυτούς που τα έκαναν σκατά τον τελευταίο μήνα να τα καθαρίσουν κιόλας. Αλλιώς θα χρησιμοποιηθούν ως φταίχτες και για τις υπόλοιπες γκέλες που θα έρθουν κι αυτό θα εξυπηρετεί όλους τους άλλους στη διοίκηση και τον Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

kataramenos5 έγραψε:
desperando έγραψε: σχεδον ολοι στηριζαν με μια Τουμπα κολαστηριο και οι μονοι που δημιουργουσαν προβληματα ηταν αυτοι που προσπαθουσαν ντε και καλα να φερουν τον αγαπηημενο τους αγγελο
μην κανεις πως δεν τα ξερεςι
Το να μη μπορεις να δεις καποια απλα πραγματα που ακομα και αμπαλοι αντιλαμβανονται και παραλληλα να το παιζεις ειδημονας επι παντως επιστητου ειναι ενοχλητικο μεν αλλα αποδεκτο.Το να συκοφαντείς αλλους για πραγματα που εκανες εσυ ομως...
από desperando » Κυρ Σεπ 20, 2009 10:27 pm
ημουν υποστηρικτης του σαντος αλλα πλεον πρεπει να φυγει ειναι λιγος δεν γινετε να χανεις το ματς απο εναν μονο παιχτη. οσο για ταν τσιριλο ειναι η καταστροφη μας

Re: αεκ44-ΠΑΟΚ 1-0 σχόλια και παραλειπόμενα
Δημοσίευσηαπό desperando » Σάβ Νοέμ 28, 2009 9:17 pm

ενα γκολ μπορεις να φας απο το πουθενα ειτε επειδει ο αντιπαλος εχει καποιους παιχτες αξιας αλλα και απο ενα λαθος ή μια κακια στιγμη (βλεπε ματς μα χερενφειν στην τουμπα) η ουσια ειναι τι κανεις εσυ μετα , δεν γινετε πριν το γκολ ο ΠΑΟΚ να παιζει για 8 και μετα το γκολ να παιζεις για 3 οσο για τον κυριο προπονητη τα καταφερε να κερδησει η αγαπημενη του ομαδα. αντε ΠΑΟΚτσι κατσε και πανηγηρησε για κανα μηνα ακομα για την τεσσαρα στο σκουλικι γιατι μονο για αυτο εισαι
Εκτος κι αν εισαι αγγελοσκυλο και μας το κρυβεις τοσο καιρο.Παντως απο ματι δεν.
Ουπς..αυτό πόνεσε :lol:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Κατ εγω δε θελω να φυγει οπωσδηποτε αν και θα φυγει αλλα με νευριαζει οτι μερικοι επειδη εγιναν μλκιες με γχ τα τελευταια χρονια θελουν στο θεμα φα και ιτ να ειναι απολυτα καλυμενοι χωρις καν ποδοσφαιρικη κριτικη με τη φοβεια οτι θα ερθει ο γχ

Δεν ειναι ετσι μπορουμε να λεμε τις μλκιες του και να περιμενουμε αν της διορθωσει

Η αληθεια ειναι καποιες λιγες της διορθωσε αλλα στα μεγαλα θεματα εχει αδικαιολογητα κοληματα και πρεπει για το καλο του ΠΑΟΚ να αλλαξει
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Katσε φοβήθηκε το ματι μου :D :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Εγώ βλέπω σαφή βελτίωση του Τούντορ στην διαχείριση του αγώνα και στο παιγνιδι με την ΑΕΚ αλλά και με τον Ατρόμητο.
Βλέπω επίσης ένα ρόστερ αποδεκατισμένο αλλά και πλήρες να ήταν δεν είναι ορθολογικό. Εχει ζητήσει παίκτη που να κρατάει την μπάλα στο κέντρο και να μοιράζει παιγνίδι. Δεν βλέπω να τον φέρνουν. Εχει ζητήσει δεξί μπακ για να μην αναγκαζόμαστε να παίζουμε με Κίτσιου και Σκόνδρα. Ούτε αυτός φαίνεται να έρχεται.

Νομίζω ότι έχουν αποφασίσει να τον τελειώσουν και να μετατοπίσουν όλες τις ευθύνες σ'αυτόν για να καλύψουν τον κακό τους προγραμματισμό γι'αυτό άλλωστε δεν βοηθάνε το ρόστερ. Ελπίζω να κάνω λάθος γιατί δεν πάμε πουθενά έτσι.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ορίστε η ποδοσφαιρική κριτική...τώρα εσείς που δεν συμφωνείτε μην πείτε ότι δεν παίζει ο μεγας Μπερμπάτοφ και τα γνωστα και τετριμμένα, δώστε ποδοσφαιρική κριτική ως αντιπαράθεση. Γιατί περσι καναμε ποδοσφαιρική κριτική για την ταλεντάρα τον Γκολάσα που τον έχει καταστρέψει ο ΑΑ. Ποδοσφαιρική κριτική με λογικά επιχειρήματα παρακαλώ.

Τι είναι αυτό που περιμένετε να αλλάξει αν φύγει ο Τούντορ και έρθει κάποιος άλλος...γιατί έχουμε δει πλέον την ομάδα πως αντιδρά παίζοντας όλα τα συστήματα και σε όλες τις καταστάσεις.

Το ότι ξενέρωσε ο Μπερμπάτοφ γιατί δεν γουστάρει τον Τούντορ δεν είναι ποδοσφαιρική κριτική.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Che αν διαβαζεις (και θυμασαι :P ) εχω γραψει για Τουντορα οτι κανει λαθη ,κατ εμε τον αμπαλο σε αρκετα, με βαση παντα το πως το βλεπουμε εμεις απ εξω.Τι να πω οτι παροτι ο Κλαους ειναι πουλεν στο γηπεδο με βεροια φωναζαμε βαλε Μπερμπα?Ποιος δε θελει να βλεπει τον παικταρα ?Αλλα ετσι το βλεπουμε εμεις οχι αυτος.Γι αυτον δε μετραει οτι ο Μπερμαπ μπορει να χει 1-2 ακομα χρονιες. Μετραει να φτιαξει ομαδα οπως το σκεφτετε αυτος με τελειως διαφορετικα κριτηρια.
Μεχρι το Σαββατο ημουν πολυ αμφίβολος για το να τον θελω η οχι.Ειχα και την πεποιθηση οτι ηταν λυση αναγκης για φετος.Το πρωτο ημιχρονο ομως μου εδιεξε οτι οντως μπορει να κανει την ομαδα να παιζει καλο ποδοσφαιρο.Αν το καταφερε για ενα ημιχρονο ισως μπορει να το κανει και για περισσότερο.Δε θα το κρινω εγω αυτο γιατι ξερω οτι ειμαι αμπαλος (και προσπαθω να μαθαινω απ τα λαθη μου βλ. ΓΔ) και γιατι δοξα το θεο υπαρχει ενας τεραστιος ποδοσφαιρανθρωπος που εχει την ευθηνη.Ε αφηστε να δουμε τι σκ@τα κοβει το ματι του Φρανκ.Αν καταλαβει οτι ο τυπος εχει κολληματα και δεν υπαρχει μελλον ,ο πρωτος που θα τον σουταρει ειναι αυτος.
MANIAKOS έγραψε:Katσε φοβήθηκε το ματι μου :D :mrgreen:
Εχω ραματα και για τη γουνα σου.. :twisted: Ποιος θα θυμαται μετα απο χρονια οτι τρολαριζες :P
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Mīngus έγραψε:Αύριο είναι η μέρα του παπά. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

+1

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Κατ μαζι σου με μονη διαφωνια οτι ο μπερμπα αν παιξει ξανα ας παιξει στη θεση του απλα αλλιως ας τον εχει και σην κερκιδα δικαιωμα του αλλα ας κοψει τις μλκιες μα τον βαζει σε αλλη θεση δε θα γινει δεκαρι στα 35 ... Τελος παντων εγω πιστευω οτι αυριο τον στελνουν απλα ψαχνουν να βρουν τον πιο συμφερων τροπο για την παε

Θα δουμε αυριο το βραδυ
Άβαταρ μέλους
theofilos

Δημοσίευση από theofilos »

che4 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Καλα και για αρτικο αλλα λεγαμε τωρα αλλα
Τεσπα

ωραια ποιος φταιει θα μπυ πεις κατα τη γνωμη σου
Η δική μου άποψη είναι πως φταίει η κακή εξωγηπεδική ζωή που κάνουν τα καμάρια μας και ένας ακόμη λόγος πιστεύω πως είναι η Μεσήμβρια. Δικιά μου άποψη χωρίς να μπορώ να την στηρίξω κάπου.

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΤΣΕ δεν εχω γνώμη για τραυματισμούς και δε θα μπορούσα να χω για κατι που δεν κατρχω
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

Είναι εύκολο κάποιος να μου στείλει το τοπικ του Σάντος...έψαξα πολύ ώρα αλλά δεν μπόρεσα να το βρω. ευχαριστώ πολύ
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

agios έγραψε:Κάποτε στην Τούμπα μας έκανε πλάκα η κούλα και το γήπεδο φώναζε εν χορώ ''Ντούσαν Ντούσαν'' ενώ η ομάδα ταυτόχρονα χρεωνότανε με εκατομμύρια....Αυτή ήταν στήριξη (καλώς ή κακώς εκ του αποτελέσματος) και δεν θα στηρίξουμε τώρα αυτούς???Αφήστε τους να δουλέψουν και η αποτυχία στο πρόγραμμα είναι και η βελτίωση έρχεται με την προσπάθεια.
Υπό έναν όρο μόνο.Για όλους.Ιβάν,Άρνεσεν,Τούντορ κλπ κλπ όλους.Ο ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτερο μέγεθος από όλους και δεν θέλει προσωπικούς εγωισμούς.Αυτό σημαίνει ότι όταν βλέπουμε ένα λάθος το διορθώνουμε.Δεν το επαναλαμβάνουμε για να καλύψουμε το εγώ μας εις βάρος της ομάδος.
Αυτό είναι ασυγχώρητο και επιλήψιμο......
Φίλε ο Μπάγιεβιτς όπως και ο Σάντος και κάθε προπονητής αυτού του επιπέδου είχε μια πορεία πίσω του που επέτρεπε στον κόσμο να δείξει εμπιστοσύνη στις ικανότητες τους και να κάνει υπομονή προσφέροντας στήριξη. Ο κόσμος δεν είναι χαζός, έχει κρίση. Μην απαιτούμε από τον κόσμο να στηρίζει με την ίδια θέρμη κάθε προπονητή και να έχει την ίδια εμπιστοσύνη σε όλα τα πρόσωπα που κάθοντε στον πάγκο απλώς επειδή κάποιος είναι προπονητής του ΠΑΟΚ.
Το ότι είμαστε ανυπόμονος λαός και προπονητοφάγοι δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πάμε στο άλλο άκρο και να θεωρούμε ότι όλα είναι θέμα χρόνου και σε όποιον δίνουμε άπλετο χρόνο και στήριξη στο τέλος θα βγάλει ποιότητα.
πχ το να μην αποδίδει για 1-2 μήνες ο Ιγκουαιν, η πορεία του και τα δείγματα γραφής του μέσα στο γήπεδο επιτρέπουν στην πλειοψηφεία να τον περιβάλλει με εμπιστοσύνη και να πιστέψει ότι δεν αποδίδει για 1εκ άλλους λόγους και όχι εξαιτίας της ποιότητας του. Αν είναι απο την άλλη σέρνεται παρατεταμένα ο Μπενίσκος δεν μπορείς να απαιτήσεις από τον κόσμο να δείξει την ίδια στήριξη...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”