Igor Tudor
- ace79grpaok
- Δημοσιεύσεις: 4428
- Εγγραφή: Σάβ 13 Αύγ 2011, 10:17
- Τοποθεσία: βεροια
Re: Igor Tudor
Πετρωτε εγω αν ήμουν στην θέση σου θα είχα παραδώσει την ταυτοτητα μου στην εσυεμθ αλλά ποιος έχασε την τσίπα του για να την βρει αυτός.Διπλο στο καραιταβλι και μετά ωσανα τουντορ είμαστε τελείως κουκουρουκου παντως .Τουντορ μάλλον ο Ιβάν θα σε στηρίξει μέχρι τέλους ,εσυ ρε φίλος παίξε σωστά το νταλαβερι μην μας κανεις αλλο χαλι γκαλι την καρδιά δωστου κίνητρα για να γίνεις ο νέος σαντος.Το σήμερινο ήταν μια ακόμη απόδειξη του ποσο σάπια ειναι τα μμε της πόλης μας ελπίζω να διαλύθηκαν και οι τελευταίες αντιρησεις για το αντίθετο.
Re: Igor Tudor
Υ.Γ. Γιατι πρεπει να καταλαβουμε (κ με σχολια για κοτες λιρατες κλπ) πως οταν ο καθε βλακας αρδ (ακομα κ ο τερμα αναξιοπιστος πετρωτος) βγαινει κ μιλαει με τετοια βεβαιοτητα για αποχωρηση, οταν ακομα κ ο μηλιος το γραφει που εχει ενημερωση, εχει υπαρξει πληροφορηση απο καπου..Mapogo έγραψε:Αμα κανανε κανα συμβουλιο για το 10αρι και οχι γιατι υπαρχει τοσο τρομερη αγωνιστικη κριση,nikolasf έγραψε:Συγνώμη αλλά μόλις τ'ωρα συνειδητοποίησα ότι η δήλωση αυτή ανήκει στον Μεγάλο ΙΒΑΝ!!!chrisg4 έγραψε:«Είμαι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις φήμες που βγαίνουν με ευκολία. Ποτέ δεν ανέθεσα σε κανέναν να αναζητήσει προπονητή γιατί έχουμε προπονητή. Ζήτησα τις απόψεις όλων για το πώς θα βγούμε από την αγωνιστική κρίση και πως θα παρουσιάσουμε τη βελτίωση που επιθυμούμε. Κανείς δεν μπορεί να μιλάει εκ μέρους μου χωρίς την άδεια μου κι αν το κάνει, θέτει εαυτόν εκτός της εταιρίας»
Εγώ από αυτό καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει θέμα Tudor. Αν όντως ισχύει πρέπει να βγει αύριο ανακοίνωση που όχι μονο θα στηρίζει τον Tudor αλλα θα κράζει και τους αρδ που σήμερα έχουν κάνει πανηγύρι...
ΕΥΓΕ!!! Συνέχισε Έτσι θα δούμε κάποια στιγμή μεγάλο τον ΠΑΟΚ!!!!!
αμα δε φυγει ο Ιγκορ αυριο-μεθαυριο (γτ ποσες φορες εχουμε δει το σεναριο διαψευδω αλλα διωχνω)
αμα ερθει κανα 10αρι (εστω κ ο τσαβες, γιατι οι αλλοι κριθηκαν ακριβοι)
και αμα βασει των οσων καταλογιζει ο Ιβαν
δω κάποιον να βρεθεί εκτός εταιρίας , θα συμμεριστώ τον πανηγυρισμό σου Νικόλα.
Re: Igor Tudor
ο γιωργαρος μινος θα πηγαιεν μονος του στα γκουλανγκ για τον ΠΑΟΚ δε δεχομαι κουβεντα ειναι αρρωστακι γνησιο ΠΑΟΚσακηace79grpaok έγραψε:Με τους αρδ που έχουμε καταλάβσινω γιατί ο Κιμ γιογκ ουν κάνει αυτα που κάνει στους δημοσιογράφους,άνετα θα έστελνα το 99% των αρδ μας στα γκουλαγκ,εξαιρηται ο τιτάνας Γιώργος μΙνος.
ποτε δε θα ξεχασω τη χρονια που πηρε πρωταθλημα ο βαζελος κλεμενο τι αγωνα εκανε καθε κυριακη με τους εγιαθετουςτης αλητικης κυριακης που δρουσαν σαν φερεφωνα του πατερα και του βγενοπουλου
ηρωας πρεπει να μπει στο χαλ οφ φειμ του ΠΑΟΚ
εγω παντως δεν τον βλεπω να καθεται στο παγκο στο καραιταβλι η αν κατσει θα κατσει ως ιφιγενειαace79grpaok έγραψε:Πετρωτε εγω αν ήμουν στην θέση σου θα είχα παραδώσει την ταυτοτητα μου στην εσυεμθ αλλά ποιος έχασε την τσίπα του για να την βρει αυτός.Διπλο στο καραιταβλι και μετά ωσανα τουντορ είμαστε τελείως κουκουρουκου παντως .Τουντορ μάλλον ο Ιβάν θα σε στηρίξει μέχρι τέλους ,εσυ ρε φίλος παίξε σωστά το νταλαβερι μην μας κανεις αλλο χαλι γκαλι την καρδιά δωστου κίνητρα για να γίνεις ο νέος σαντος.Το σήμερινο ήταν μια ακόμη απόδειξη του ποσο σάπια ειναι τα μμε της πόλης μας ελπίζω να διαλύθηκαν και οι τελευταίες αντιρησεις για το αντίθετο.
Re: Igor Tudor
ο σάντος δεν την μόνταρε την ομάδα ο ίδιος, αλλά ούτε ο τούντορ την πήρε εξ'ολοκλήρου δική του.desperando έγραψε:να θυμησω μονο οτι ο σαντος δεν ανελαβε απο την αρχη της σεζον και δεν εστησε αυτος την ομαδαdanirifle έγραψε:να θυμίσω μόνο ότι ο σάντος την πρώτη χρονιά βγήκε 9ος
φαντάζομαι αυτοί που κράζουνε τον τούντορ λόγω των αποτελεσμάτων και πέμπτης θέσης και 8 βαθμούς πίσω από χανούμια και ζέλες, είναι οι ίδιοι που φώναζαν gow village στο φερνάντο
η σύγκριση με χανούμια και βάζελους είναι ατυχέστατη και μπάζει από πολλές μεριές, οπότε μην μπαίνετε καν στη διαδικασία
μια ομαδα που καταφερε και εφαγε 7 απο καποια μπραουνβαικ
για εκεινον τον ΠΑΟΚ μιλαμε
την ιδια συγκριση εκανε λανθασμενα και ο γκεο που εβαλε στο τραπεζι τα λογια του κλοπ που πηγε στο λιμανι πριν μερικους μηνες
αλλα ειπαμε αν θελουμε να δικαιολογισουμε καταστασεις ειναι το μονο ευκολο.
ακομα και οι βιαστες και οι δολοφονοι στο δικαστηριο αραδιαζουν μια ντουζινα διακιολογιες
τα γεγονοτα ομως δεν αλλαζουν
πρώτη χρονιά έγινε ένα σχετικό ξεσκαρτάρισμα.
ο σάντος τη δεύτερη χρονιά, είχε ήδη 9 μήνες στην ομάδα, με πολύ χειρότερο ποδόσφαιρο από του τούντορ.
ας του δώσουμε κι αυτού 9 μήνες και ας βγάλουμε μετά πόρισμα
ναι desperado, εμείς θέλουμε να δικαιολογήσουμε τον προπονητή, εσύ αντιθέτως κοιτάς να τον σταυρώσεις
βλέπω να γίνονται συγκρίσεις με χανούμι και βάζελο που είναι ατυχέστατες.
άλλοι κρίνουν με βάση τη βαθμολογία και το αποτέλεσμα, κάτι που είναι η πιο επιφανειακή προσέγγιση που μπορεί να γινει
Re: Igor Tudor
++++goran 64 έγραψε:Μπράβο σου ρε danirifle...Και σαν οπαδό και σαν εκπαιδευτικό σε παραδέχομαι καρντάση μου...danirifle έγραψε:ΣΟΥΡΜΕ, το τελευταίο μήνα δεν έχει αποτελέσματα καλά, δε διαφωνώ
αλλά γιατί να μη δούμε τι θα κάνει μέχρι το τέλος?
σούρμε να σου πω το εξής και στο λέω γιατί έχεις αφτιά να ακούσεις:
εγώ ως δάσκαλος, αναπληρωτής, έχω την ατυχία να πηγαίνω κάθε χρόνο σε διαφορετικό μέρος (φυσικά όχι της επιλογής μου) και να έχω διαφορετική τάξη για να διδάξω
ξεκινάω λοιπόν το σεπτέμβρη - οκτώβρη σε μία τάξη άγνωστη για μένα, με μαθητές που τους πρωτοβλέπω. συνήθως είναι καμιά 20αριά παιδάκια.
είμαστε μαζί 6 ώρες τη μέρα! κι όμως παίρνει 2 μήνες περίπου να μάθουν οι μαθητές τον τρόπο που δουλεύω, και γω τον τρόπο που σκέφτεται και αποδίδει ο κάθε μαθητής μου.
κατά τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ λοιπόν, έχουμε μάθει ο ένας τον άλλο, τα κουσούρια μας, τις συνήθειές μας, το τι εννοούμε κάθε φορά με αυτά που λέμε, τον τρόπο που σκεφτόμαστε και τους κανόνες που διέπουν το μάθημα
ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ η τάξη "ρολάρει". δουλεύει πλέον καλά, με τα σκαμπανεβάσματά της, αλλά δουλεύει πιο γρήγορα. το μάθημα βγαίνει ευκολότερα και οι μαθητές αποδίδουν.
φυσικά και υπάρχουν και παλινδρομήσεις. υπάρχουν φορές που αναρωτιέσαι "μα καλά τι κάνω εδώ όλη τη χρονιά? πήγε μάρτης και δε μάθαμε τα βασικά?"
δεν είναι ότι δε μάθαμε τα βασικά, είναι ότι η βελτίωση δε μπορεί να είναι τόσο έντονη και ξεκάθαρη τον πρώτο χρόνο. δεν υπάρχει μαγικό ραβδί.
οπότε η καλή δουλειά, βγαίνει μετά το πρώτο εξάμηνο.
δυστυχώς εγώ σαν αναπληρωτής, "αφήνω" την τάξη μου τον ιούνιο, δηλαδή μετά από 8-9 μήνες. πάνω που έχουμε γνωριστεί καλά και έχουμε 2-3 μήνες πολύ καλής απόδοσης.
ΑΝ ΕΙΧΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, θα κάναμε "παπάδες" με τις τάξεις μου. ΠΑΠΑΔΕΣ. θα ξεκινούσαμε φουλάροντας, δε θα χρειαζόταν χρόνος προσαρμογής και θα η απόδοση της τάξης θα ήταν 10 φορές καλύτερη. ΤΟΤΕ θα έμπαιναν οι πινελιές οι καλές από το δάσκαλο... ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ
όλα αυτά, έχοντας να κάνω με παιδιά, που είναι πολύ πιο εύπλαστα. όχι με πριμαντόνες και με παίχτες που παίρνουν πιο μεγάλο μισθό από εμένα και στραβώνουν αν τους αφήσεις στον πάγκο. γι αυτό αντιλαμβάνομαι πόσο δύσκολο είναι να παρουσιάσει έργο τόσο σύντομα ένας προπονητής σε μια ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
συγνώμη για το σεντόνι, δε μου αρέσει να μακρυγορώ, απλά αν το διαβάσεις θα καταλάβεις γιατί θεωρώ τόσο σημαντικό ο οποιοσδήποτε προπονητής να κάτσει στον πάγκο έναν ολόκληρο χρόνο και να ξεκινήσει και δεύτερο.
μακαρι να ειχαμε πολλους δασκαλους με τετοιον τροπο σκεψης στα σχολεια μας και μακαρι οι πολιτικοι υπευθυνοι της εκπαιδευσης να επαιρναν συμβουλες και αποψεις τετοιων δασκαλων για το πως πρεπει να λειτουργει το εκπαιδευτικο συστημα
Re: Igor Tudor
Αυτό ακριβώς!!!!!danirifle έγραψε: βλέπω να γίνονται συγκρίσεις με χανούμι και βάζελο που είναι ατυχέστατες.
άλλοι κρίνουν με βάση τη βαθμολογία και το αποτέλεσμα, κάτι που είναι η πιο επιφανειακή προσέγγιση που μπορεί να γινει
Re: Igor Tudor
Ακριβώς!!! Ο άλλος ήταν σίγουρος ότι φεύγει σήμερα και η χαρά του δεν μπορούσε να κρυφτεί
SM-N9005
SM-N9005
Re: Igor Tudor
Φιλε μου αν σκεφτοταν ετσι ο μεσος Ελληνας εκπαιδευτικος η εκπαιδευση μας δεν θα ηταν οσο αθλια ειναι τωρα...capern έγραψε: @danirifle, αλλάζεις τη γνώμη μου για το μέσο Έλληνα εκπαιδευτικό!!
συγγνωμη για τα off topic αλλα ηταν εξαιρετικη η τοποθετηση του danirifle σχετικα με την εκπαιδευση αλλα και απολυτα ευστοχος ο παραλληλισμος με την περιπτωση του προπονητη.
-
mbison
Re: Igor Tudor
Ας δουμε τα πραγματα με αισιοδοξια. Ο ΙΤ πηγε να κανει ψηστηρι κ να ερθει πακετο με το 10ρ
- ace79grpaok
- Δημοσιεύσεις: 4428
- Εγγραφή: Σάβ 13 Αύγ 2011, 10:17
- Τοποθεσία: βεροια
Re: Igor Tudor
Μάλλον εριξε σύρμα ο νβ και απλά έφαγε άκυρο απο αρνεσεν -Τζακ και λουμπος και τα αρδ κάνουν σενάρια με αναστασιου για να καλύψουν την ήττα που έφαγαν.pilotos έγραψε:Ακριβώς!!! Ο άλλος ήταν σίγουρος ότι φεύγει σήμερα και η χαρά του δεν μπορούσε να κρυφτεί
SM-N9005
Re: Igor Tudor
Είπαμε, για να φτάσεις στον Ιβάν, πρώτα ξεκινάς από τον λοχία Ολσεν, μετά τον λοχαγό Τουντορ, πας στον Συνταγματάρχη Αρνεσεν και φτάνεις στον στρατηγό Ιβάν.
Αυτοί έχουν τον χρόνο με το μέρος τους... Εμείς είμαστε ανυπόμονοι
SM-N9005
Αυτοί έχουν τον χρόνο με το μέρος τους... Εμείς είμαστε ανυπόμονοι
SM-N9005
Re: Igor Tudor
joshua έγραψε:Απο ποιον δεν στηριχτηκε? 3 χρονια, 3 συνεχομενα ρεκορ διαρκειας και συνεχομενα ρεκορ προσελευσης κοσμου.Τωρα αν σας φαινεται παραξενο που μετα απο 14 συνεχομενες ηττες σε ντερμπι βρεθηκαν σε ενα παιχνιδι 30 ατομα γιατι τοσα ηταν να τον αποδοκιμασουν οκ δεν ξερω που ακριβως ζειτε.Ο Μπεκενμπαουερ στην πρωτη χρονια Γκουαρντιολα αναρωτιοταν γιατι τον εφεραν και εδιωξαν τον γερμανο που ειχαν επειδη θα τους κατεστρεφε γιατι μετα απο μια χρονια αητητος εχασε στον ημιτελικο τσουλου.Αυτο ειναι το ποδοσφαιρο.
Jos η με τρολαρεις η θυμάσαι λαθος
Προπονητης στον ΠΑΟΚ δε στηρίχτηκε ποτε μα ποτε
Και οταν εννοούμε στήριξη εννοούμε στα δυσκολα οχι στα σερί
Re: Igor Tudor
The_Stalker έγραψε:ace79grpaok έγραψε:Με τους αρδ που έχουμε καταλάβσινω γιατί ο Κιμ γιογκ ουν κάνει αυτα που κάνει στους δημοσιογράφους,άνετα θα έστελνα το 99% των αρδ μας στα γκουλαγκ,εξαιρηται ο τιτάνας Γιώργος μΙνος.
Τι είπε ο φτερωτός;;;
Κάτσε ακίνητος ρε μ@λ@κα αρδ!!
Καλα που βάζετε και κατι τετοια να χαλαρώνουμε λιγο
Το φτερωτός γάντι του παει παντως
- zarathustra79
- Δημοσιεύσεις: 1936
- Εγγραφή: Πέμ 12 Δεκ 2013, 20:54
Re: Igor Tudor
Ας κάνουν οτι τους φωτίσει το κεφάλι τους, μόνο να μην πάρουν υπηρεσιακό προπονητή ως το τέλος της σαιζόν!! Δεν ειναι ώρα να κάψουμε άλλη μια χρονιά...

