Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

Βλέπω με χαρά μου ότι η πλειοψηφία εδώ μέσα, ξενερώνει με το deja-vu σκηνικό απομάκρυνσης του Τούντορ. Όχι επειδή ο Τούντορ έχει πείσει για τις ικανότητές του, αλλά γιατί έχουμε αγανακτήσει από το ράβε ξήλωνε κάθε Φεβρουάριο. Γιατί θέλουμε επιτέλους να δούμε που θα κατέληγε ένα πρότζεκτ που θα πήγαινε μέχρι το τέλος της 1ης χρονιάς έστω. Ένα πρότζεκτ που το έστησε ένας Τ.Δ. που δεν είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Γιατί ξέρουμε ότι μετά τον Τούντορ, επόμενος είναι ο Άρνεσεν. Γιατί αναγνωρίζουμε τα όσα ελαφρυντικά έχει ο Τούντορ.

Αναρωτιέμαι, γιατί ποτέ αυτή η σιωπηλή πλειοψηφία δεν έχει φωνή; Γιατί οι 50-100 που περίμεναν έξω από την 1 μετά το χθεσινό ματς, να ακουστούν περισσότερο από τους πολλούς παραπάνω που δείχνουν υπομονή μέσα στην πίκρα τους; Γιατί δεν πηγαίνετε να πείτε κι εσείς τη γνώμη σας αύριο στη νέα ... συνέλευση των επιτροπών; Να ακουστεί και η άλλη άποψη επιτέλους. Τουλάχιστον εγώ αν ήμουν Θεσσαλονίκη και μπορούσα, θα πήγαινα. Έτσι, για να πρωτοτυπήσουμε μια φορά...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αυτη η επιτροπή ετσι που μεγαλώνει το Βελλίδειο θα θελει ποτε γιατι οχι
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

MANIAKOS έγραψε:Αν φταίει ο τουντορ για τους τραυματισμούς ας τον διώξουν αλλα που το βασίζουμε αυτο;

Εγω δεν ειμαι ικανοποιημένος απο τουντορ ειδικα σε ορισμένα καθόλου αλλα ορισμένα πράγματα ειναι δικαιολογημένα μας αρεσει δεν μας αρεσει

ενταξει δε φταιει ο προπονητης και το τιμ του φταιω εγω απ το πληκτρολογιο
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Μια παρενθεση σ ολες τις μπουρδες εδω μεσα :

αυτο με τον ΓΧ ειναι απιστευτο παντως.
3 ΣΕΡΙ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ !

Ουτε στην Β' Μοζαμβίκης , αυτο το πραγμα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

che4 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Αν φταίει ο τουντορ για τους τραυματισμούς ας τον διώξουν αλλα που το βασίζουμε αυτο;

Εγω δεν ειμαι ικανοποιημένος απο τουντορ ειδικα σε ορισμένα καθόλου αλλα ορισμένα πράγματα ειναι δικαιολογημένα μας αρεσει δεν μας αρεσει

Ο τουντορ σαν πρώτος προπονητης γιατι φταιει ;αυτο σου λεω

Δε λεω δε φταιει απλα δεβ το κατλαβαινώ πως μπορει να φταιει
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Mīngus έγραψε:
chrisg4 έγραψε:Δεν υπάρχουν αυτά που ζούμε :lol: :lol: :lol: :lol:
Βιώνουμε τη Ρωσική πρωτοπορία.
''Από τον καμβά στην ΠΑΟΚτσήδικη καθημερινότητα.'' Ένα έργο του Ι.Savvidi.
Ταιριάζει πάντως η ρωσικη βιβλιογραφία:

- Έγκλημα και τιμωρία
- Ο ηλίθιος
- Οι δαιμονισμένοι
- Ο παίκτης
- Μια αξιοθρήνητη ιστορία
- Σημειώσεις από το υπόγειο
- Αναμνήσεις από το σπίτι των πεθαμένων

Και για να μην με κράξετε ότι το πρόγραμμα έχει μονο Ντοστογιέφσκι πάρτε και λίγο Vladimiro
- Προπονητοφαγισμος το ανώτατο στάδιο του ΠΑΟΚΑΡΧΙΣΜΟΥ
- Ένα βήμα μπροστά, δυο βήματα πίσω
- Τι να κάνουμε;
- Mιρλισμος παιδική αρρώστια του οπαδισμού

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Aigle_Noir έγραψε:Βλέπω με χαρά μου ότι η πλειοψηφία εδώ μέσα, ξενερώνει με το deja-vu σκηνικό απομάκρυνσης του Τούντορ. Όχι επειδή ο Τούντορ έχει πείσει για τις ικανότητές του, αλλά γιατί έχουμε αγανακτήσει από το ράβε ξήλωνε κάθε Φεβρουάριο. Γιατί θέλουμε επιτέλους να δούμε που θα κατέληγε ένα πρότζεκτ που θα πήγαινε μέχρι το τέλος της 1ης χρονιάς έστω. Ένα πρότζεκτ που το έστησε ένας Τ.Δ. που δεν είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Γιατί ξέρουμε ότι μετά τον Τούντορ, επόμενος είναι ο Άρνεσεν. Γιατί αναγνωρίζουμε τα όσα ελαφρυντικά έχει ο Τούντορ.

Αναρωτιέμαι, γιατί ποτέ αυτή η σιωπηλή πλειοψηφία δεν έχει φωνή; Γιατί οι 50-100 που περίμεναν έξω από την 1 μετά το χθεσινό ματς, να ακουστούν περισσότερο από τους πολλούς παραπάνω που δείχνουν υπομονή μέσα στην πίκρα τους; Γιατί δεν πηγαίνετε να πείτε κι εσείς τη γνώμη σας αύριο στη νέα ... συνέλευση των επιτροπών; Να ακουστεί και η άλλη άποψη επιτέλους. Τουλάχιστον εγώ αν ήμουν Θεσσαλονίκη και μπορούσα, θα πήγαινα. Έτσι, για να πρωτοτυπήσουμε μια φορά...
Γιατί εσύ κ εγώ κ άλλοι , είμαστε μόνοι μας. Κ 1000 να είμαστε , είμαστε μόνοι μας. Αυτοί οι 100 είναι "μαζί" ...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Βάλε και τον ''Αιώνιο Σύζυγο'' μέσα, προς τιμήν του Γ.Χ.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Mīngus έγραψε:Πρόεδρος και Sports director, συντεταγμένα θέλουν παραμονή Τούντορ. Και παρόλα αυτά κατά πάσα πιθανότητα φεύγει. Πώς λειτουργεί αυτό το σωματείο, ένας θεός ξέρει.
ΟΥΤΕ αυτός φίλε..

Ξαναβλέπω μετά από κανά δίωρο το τόπικ και παθαίνω!
Ότι θα στείλουν τον Τούντορ το θεωρώ δεδομένο. Αν υπάρχει οποιαδήποτε βάση στα 2-2 της ψηφοφορίας, από πού κι ως πού Βεζυρτζής και Μίχελ έχουν άποψη για προπονητή;
Αν δε ισχύει το ανέκδοτο με αναστασίου ή παρόμοιας δυναμικότητας προπονητή, εγώ θα πάω στην ΠΑΕ και θα καταθεσω αυτοπροσώπως το διαρκείας μου εξηγώντας και τους λόγους. Και όχι σε υπάλληλο.

ΕΝΑΣ πρέπει να φύγει άμεσα κι αυτός λέγεται Νίκος Βεζυρτζής.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

MANIAKOS έγραψε:
che4 έγραψε:

Ο τουντορ σαν πρώτος προπονητης γιατι φταιει ;αυτο σου λεω

Δε λεω δε φταιει απλα δεβ το κατλαβαινώ πως μπορει να φταιει
ρε μανιακ ειναι η δεν ειναι επικεφαλης του προπονητικου τιμ ... ποιος φταιει ο αρτικο επιλογη του ηταν ... φταιει και παραφταιει αλλα δεν ειναι λογος για διωξιμο αυτο λεω ... αλλα ουτε και να τον βγαζουμε αλανθαστο και σωστο σε ολα και για ολα φταινε οι αλλοι γιατι υπαρχει αυτη η ταση εντονα εδω
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ειναι τοσο ασχετοι που κανανε επιτροπη με ζυγο αριθμο για να μην εχουνε ισοβαθμιες;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Καλα και για αρτικο αλλα λεγαμε τωρα αλλα
Τεσπα
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

τελικα θα αποφασισει ο κουδας
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

MANIAKOS έγραψε:Καλα και για αρτικο αλλα λεγαμε τωρα αλλα
Τεσπα

ωραια ποιος φταιει θα μπυ πεις κατα τη γνωμη σου
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Και που λες η ΠΑΟΑΚΑΡΑ διωχνει Τουντορ και ο Φρανκ Αρνεσεν με μια κινηση ματ αλλα και δειχνοντας το επιπεδο προετοιμασιας και των αντανακλαστικων του κλεινει τον Μπαμπη για προπονητη του ΠΑΟΚ.
Ριγη συγκινησης πλυμμυριζουν τους οπαδους της ομαδος μας, που στο ακουσμα και μονο του ονοματος του Μπαμπη βγαινουν με αλλαλαγμους στον Λευκο Πυργο.
Οι συνδεσμοι συσσωμοι βγαζουν ανακοινωση στηριξης του Μπαμπη,δηλωνωντας οτι οποιος πειραξει τον Μπαμπη ειναι ετοιμοι για πολεμο μεχρις αισχατων.
Οι αρδ βλεποντας οτι ειναι σιγουρο το γιαγαντωμα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ με πρωτομαστορα τον Μπαμπη αρχιζουν τον ανελεητο πολεμο.
Ο Ιβαν επηρεασμενος απ τα δημοσιευματα αρχιζει να σκεφτετε να τελειωσει τον Μπαμπη.
Οι οπαδοι που θελουν να δειξουν εμπρακτα την εμπιστοσυνη τους στον Μπαμπη κανουν σολντ ουτ στην Τουμπα και το μονο συνθημα που ακουγετε απ ολο το γηπεδο ειναι το εξης: Ε ε ε μην διωξετε ποτεεεεε....ε ε ε τον Μπαμπη τον Τενε.

Μετα ξυπνησα απ τον εφιαλτη του μεσημεριανου μου υπνου καταιδρωμενος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”