Igor Tudor
- pagotatzis
Re: Igor Tudor
Άλλοι άνοιξαν και χτες.......paokpantou έγραψε:Άμα φέρνει αποτελέσματα δεν φεύγει φίλε ο προπονητής.άντε σήμερα ο μιτκο θα ανοίξει σαμπάνιεςsn0ufel4 έγραψε:οποιον και να παρουνε θα φυγει στο 4μηνο τζαμπα σκατε
SM-G920F
-
PAOKhead
Εγώ προτείνω προπονητής να γίνεται για μια βδομάδα κάποιος από την κερκίδα με κλήρωση. (Αντί γι δώρο που έχει τώρα στο ήμιχρονο θα γίνεσαι προπονητής εβδομάδας).
Αν κερδίσει το ματς μένει και την επόμενη. Αν χάσει, μπούλο-κλήρωση-επόμενος
-
paokpantou
Υπόνοιες ότι τον έφαγαν τον τουντορα δηλ?pilotos έγραψε:Άλλοι άνοιξαν και χτες.......paokpantou έγραψε:Άμα φέρνει αποτελέσματα δεν φεύγει φίλε ο προπονητής.άντε σήμερα ο μιτκο θα ανοίξει σαμπάνιεςsn0ufel4 έγραψε:οποιον και να παρουνε θα φυγει στο 4μηνο τζαμπα σκατε
SM-G920F
paokpantou έγραψε:Άμα φέρνει αποτελέσματα δεν φεύγει φίλε ο προπονητής.άντε σήμερα ο μιτκο θα ανοίξει σαμπάνιεςsn0ufel4 έγραψε:οποιον και να παρουνε θα φυγει στο 4μηνο τζαμπα σκατε
αν μετα απο ολα αυτα το πιστευεις δε μπορω να κανω κατι
Ο χ ι ! Δεν τον θεωρώ καλό προπονητή. Κ για να το πω σωστότερα , τον θεωρώ κακό.
Ο χ ι ! Δεν θέλω να φύγει πριν τελειώσει η χρονιά. Γιατί αν φύγει τώρα , πάλι θα μπούνε τα σκουπίδια κάτω απ το χαλί. Κ πάλι θα τα βρούμε του χρόνου μπροστά μας.
Ο χ ι ! Δεν θα πάρω απ το ενοχικό σύνδρομο που πουλάτε εδώ μερικοί ότι φταίει ο κόσμος κ εξαπολύετε συμβουλές κ δωρεάν μαθήματα ΠΑΟΚφροσύνης.
Οχι ! Δεν θέλω άλλες δικαιολογίες ότι φταίει η μιζερούπολη , οι αρδ , οι θλάσεις , η διαιτησία. Θέλω να βρούνε τι φταίει κ να το διορθώσουνε.
Ν Α Ι ! Θέλω οποιαδήποτε απόφαση για το αν φύγει η μείνει ο Ιγκόρ , νάναι του Φρανκ.
Ο χ ι ! Δεν θέλω να φύγει πριν τελειώσει η χρονιά. Γιατί αν φύγει τώρα , πάλι θα μπούνε τα σκουπίδια κάτω απ το χαλί. Κ πάλι θα τα βρούμε του χρόνου μπροστά μας.
Ο χ ι ! Δεν θα πάρω απ το ενοχικό σύνδρομο που πουλάτε εδώ μερικοί ότι φταίει ο κόσμος κ εξαπολύετε συμβουλές κ δωρεάν μαθήματα ΠΑΟΚφροσύνης.
Οχι ! Δεν θέλω άλλες δικαιολογίες ότι φταίει η μιζερούπολη , οι αρδ , οι θλάσεις , η διαιτησία. Θέλω να βρούνε τι φταίει κ να το διορθώσουνε.
Ν Α Ι ! Θέλω οποιαδήποτε απόφαση για το αν φύγει η μείνει ο Ιγκόρ , νάναι του Φρανκ.
- PAOK_Antarctica
Άλλοι άνοιξαν και χτες.......
SM-G920F[/quote]
Υπόνοιες ότι τον έφαγαν τον τουντορα δηλ?[/quote]
γραφει ξεκαθαρα οτι καποιοι προκειμενου να κραξουν και προκειμενου να φυγει ο μαθητευομενος ελπιζαν να μη νικησουμε
SM-G920F[/quote]
Υπόνοιες ότι τον έφαγαν τον τουντορα δηλ?[/quote]
γραφει ξεκαθαρα οτι καποιοι προκειμενου να κραξουν και προκειμενου να φυγει ο μαθητευομενος ελπιζαν να μη νικησουμε
Ας αναλάβει προπονητής ο Ιβάν να τελειώνουμε. Κάθε χρόνο στο ίδιο έργο θεατές. 4η σεζόν τα ίδια.
Δεν είναι υπόνοιες, τα λέω από την μέρα που άνοιξε η κερκοπορτα.paokpantou έγραψε:Υπόνοιες ότι τον έφαγαν τον τουντορα δηλ?pilotos έγραψε:Άλλοι άνοιξαν και χτες.......paokpantou έγραψε: Άμα φέρνει αποτελέσματα δεν φεύγει φίλε ο προπονητής.άντε σήμερα ο μιτκο θα ανοίξει σαμπάνιες
SM-G920F
Φταίει αυτός που ήξερε, αλλά καλύπτε τα καλομαθημενα.
.....
Άντε μην το ανοίξω.......
Δυο χρόνια φωνάζω !!!! ΠΡΌΣΤΙΜΟ, αλλά ουδείς ακούει, λες και δεν ξέρουν.
ΣΑΒΒΊΔΗ είσαι συνένοχος πλέον.
SM-G920F
αν ο Αρνεσεν ελεγε περσι τον Μαιο οτι ο προπονητης που θα φερω θα κανει ομαδα μετα απο 3 χρονια αλλα δεν θα μπορω τον πρωτο να κερδισει ατρομητο, πανθρακικο ξανθη και θα χανω απο καλλονη και θα ειμαι κατω απο αεκ με μισο μπατζετ απο μενα τοτε ο Ιβαν θα του λεγε να αφησει τις μλκ και να βρει εναν σοβαρο προπονητη που να μην βαζει τον τζιολη στοπερ και τον σαμπο αριστερο χαφ και τον γκολασα δεξι εξτρεμ
Mīngus έγραψε:Ας αναλάβει προπονητής ο Ιβάν να τελειώνουμε. Κάθε χρόνο στο ίδιο έργο θεατές. 4η σεζόν τα ίδια.
αθενς να φανταστω οτι οταν ο φρανκ ελεγε θα κανουμε κορμο και θα φτιαξουμε ομαδα δεν εννοουσε παμε και τους γαμαμε ολους
Όπως γράφτηκε κιολας εδω μέσα απο αλλο ενα μαύρο πρόβατο σαν εμένα που θέλει το κακο του ΠΑΟΚ , φταις και εσυ που δεν μάζεψες τα βλαχαδερα τους δυο που ήρθαν να κάνουν Ντόλτσε βιτα στην Θεσσαλονίκη!
Sent from my mind using boobs power
Sent from my mind using boobs power
- Περιπτερος
Φίλε άπαιχτο και μελετημένοPAOKhead έγραψε:Εγώ προτείνω προπονητής να γίνεται για μια βδομάδα κάποιος από την κερκίδα με κλήρωση. (Αντί γι δώρο που έχει τώρα στο ήμιχρονο θα γίνεσαι προπονητής εβδομάδας).