Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Ετσι ακριβως....ο Λαζλο ηταν δασκαλος...αλλα ο ΖΒ ηθελε να φερει τους δικους του...οι αρδ απο το πρωι μεχρι το βραδυ εβγαζαν χολη για τον Λαζλο....ηταν ο προπονητης που ηθελε μεταγραφες φωναζε σε καθε συνεντευξη τυπου του πουλησαν τον καλυτερο του παικτη και πηραν δανεικο τον Νιμανι γιατι δεν ειχαμε χρηματα για την αδειοδοτηση.Περιπτερος έγραψε:Αντε και ένα λινκ που πέτυχα στο τυχαίο
http://www.contra.gr/Soccer/Europe/Euro ... 91090.html
Οι μισοί από τους παίκτες αυτούς από την ώρα που έδιωξαν τον Λάζλο ... καταστράφηκαν και οι ΑΡΔ τους έλεγαν άχρηστους.
Κι ομως αυτος συνεχιζε να παιζει το ιδιο ποδοσφαιρο με τον Γεωργιαδη εξτρεμ και τον Νιμανι.
Τωρα οποιος λεει οτι τον εβριζε ο κοσμος μαλλον εχει κοντη μνημη.
-
αν είναι να φύγει, είναι μοναδική ευκαιρία να φέρουμε τον jorge sampaoli. Είναι ελεύθερος εδω και λίγο καιρό και για μένα το next big thing της προπονητικής. Ακούστηκε για chelsea αλλά για το καλοκαίρι.
http://www.transfermarkt.co.uk/trainer/ ... /statistik
οριστε παοκακια μου διαλεχτε ποιον θελετε και μην ξεχνετε!!!!!!!!!!!!!
4μηνο ε?
οριστε παοκακια μου διαλεχτε ποιον θελετε και μην ξεχνετε!!!!!!!!!!!!!
4μηνο ε?
- pagotatzis
Κάποτε καλά θα ήταν αν ανοίγαμε και ενα μεγαλομετοχοσμεταγραφολογια !!che4 έγραψε:Άντε ανοίξτε τοπικ προπονητομεταγραφολογιας
- john4serres
- efthimis_paok
Αν πράγματι τελείωσε, τότε κοιτάμε μπροστά. Ας τους φωτίσει ο δικέφαλος να βρουνε τον κατάλληλο.
- Chuck Norris
Το θέμα είναι ότι με τον ίδιο τρόπο που θα διώξουμε και τον πέμπτο θα διώξουμε και τον 6ο,7ο,8ο,9ο... δεν ξέρω πως θα σταματήσει αυτή η αρρωστια... ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται προπονητή τον Τσακ Νόρρις θελει... να παιζει μπαλαρα να μην τρωει γκολ , να μην χάνει ποτέ να μην φέρνει ισσοπαλίες , να μην λεει αυτα που πιστεύει στους δημοσιογράφους.ariskatiforos έγραψε:αυτα ειναι οντως ρεντικολο..
μικροτερο απο το να καβαλας τρακτερ αλλα ρεντικολο..
εξισου ομως ειναι να μην εισαι σταθερος
εγω συμφωνω στη στηριξη στο θεσμο του προπονητη οχι ομως τυφλα
οι περισσοτεροι απο αυτους που στηριζουν τωρα υπερβολικα οι ιδιοι περσι απαξιωναν υπερβολικα τον τοτε προπονητη
η υπερβολη κοινος παραγοντας..απλα αλλαγη πλευρας
συγνωμη αλλα εγω τετοιες συμπεριφορες δε μπορω να τις παρω σοβαρα..
και επειδη αλλαξαμε 4προπονητες δε σημαινει οτι ετσι ακριτα θα στηριξουμε τον πεμπτο και θα τον κρατησουμε
μπορει καποιοι στο παρελθον να αδικηθηκαν αυτος ομως δεν ειναι ο τουντορ
ο πετρωτος ειπε επισης οτι τουντορ τελος και οτι μαλλον στο καραιταβλι θα παμε με βλανταν
-
-
Άμα φέρνει αποτελέσματα δεν φεύγει φίλε ο προπονητής.άντε σήμερα ο μιτκο θα ανοίξει σαμπάνιεςsn0ufel4 έγραψε:οποιον και να παρουνε θα φυγει στο 4μηνο τζαμπα σκατε