Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από eorptol »

danirifle έγραψε:απορώ πως κάθεστε κάποιοι και προσπαθείτε να βγάλετε άκρη με αρρωστημένες καταστάσεις...

ειλικρινά θαυμάζω την υπομονή σας

υγ. ενδεχόμενη νίκη του ΠΑΟΚ σήμερα θα μοίραζε πίκρα σε πολλούς απ'ότι βλέπω

υγ.2 εντάξει κάποιοι γράφετε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. έχουμε διαβάσει την άποψή σας άπειρες φορές, μη γίνεστε μαιντανοί
Μα πολλοί δικοί μας θέλανε να γκελαρουμε σήμερα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

RoMaN έγραψε:Τριήμερο ρεπό, ε; Άντε όλοι αύριο στα κεντρικά μαγαζιά της πόλης, να αρχίσουμε το κράξιμο!

Θα είναι μεγάλο λάθος να φύγει πάλι ο προπονητής στα μέσα της σεζόν...
Τεράστιο λάθος που θα δείχνει ότι επαναλαμβανουμε τα ίδια λάθη

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Dimg4 έγραψε:Δευτερα θα εχει φυγει. Πρεπει να γινει ηλεκτροσοκ γιατι προφανως εχει αντιπαθειες κι απο παικτες κι οχι αδικα.
Όλα τα ξέρεις εσύ μέχρι τι αντιπάθειες έχει. ....έχεις ξεφύγει τελείως

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

mpouJr έγραψε:Ειλικρινα ρε ντιμ δεν με νοιαζει,δεν μιλανε για μπαν εδω μια ερωτηση ρημαδα σου εκανα με δυο πιθανες απαντησεις κ εσυ κολησες στο μαλακα;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Σιγά μη σε απαντήσει

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

tsapgeo έγραψε:Αυτό ήταν το τριετές πλάνο? Να ξαναφύγει ο προπονητής στα μέσα της χρονιάς???
Μπράβο μας.
Αυτό είναι εξάμηνο είναι το πλανο μην μπερδεύεσαι

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

pilotos έγραψε:
tsapgeo έγραψε:Αυτό ήταν το τριετές πλάνο? Να ξαναφύγει ο προπονητής στα μέσα της χρονιάς???
Μπράβο μας.
όχι το πλάνο ήταν, πόσο πιο γρήγορα η περιρρέουσα ατμόσφαιρα της μιζερούπολης θα διαλύσει για μια ακόμα φορά τα θεμέλια. Ε αυτήν την φορά, τα κατάφεραν πιο γρήγορα, ανοίγουν σαμπάνιες οι καραφλοκολακες!!!

και συ λαέ του ΠΑΟΚ , κάνε ξανά υπομονή, να μάθει την ομάδα o νέος κόουτς να σηκώσει την ομάδα από τα συντρίμμια κλπ κλπ, μεταβατική ημισεζόν και θα δούμε.

Ιβάν δώσε τα κλειδιά στον ΝΒ και την παρέα του, και κάντε την ΠΡΙΒΕ την Τούμπα, να την χαίρεστε.
PAOKPC ΠΑΟΚPriveClub
Αντί να πλακώσουν τους αρδ την πέφτουν στον προπονητη ποιο παλιά σε σαλπι Κλάους γλυκο κλπ

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

obanebane79 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
obanebane79 έγραψε:Ivic garcia τρελο δίδυμο
Και Μουσλιμοβιτς
Προπονητικό τριδυμο; μόνο σε εμάς! Γιατί όχι.....
Πενταδυμο αρκεί να παίζει ο μπερμπα αλλιώς θα φύγουν και οι πέντε

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Dimg4 έγραψε:
spyretto έγραψε:και το sdna αν και ανυπόγραφο...αιντε τα καταφέρατε μπαγάσηδες και πάλι, συγχαρητήρια.
Ποιοι?
Ποιοι οι αρδ ποιοι;

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Dimg4 έγραψε::lol:
Μες στην τρελή χαρά

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

paoktzis έγραψε:αν ομως φυγει πιστευω οτι ο ιβαν τον πρωτο που θα ρωτησει δεν θα ειναι ουτε ο φρανκ ουτε ο νβ αλλα ο μπερμπατοφ
αυτον πιστευω θα ρωτησει πρωτο, και πιστευω οτι απο εκει θα ειναι αν οντως παμε για προπονητη
Αν ρωτήσει μπερμπα θα προτείνει τον dim. ...:):)

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

BigBaby έγραψε:
K_geo έγραψε:δλδ θέλετε να μου πείτε ότι ο Σάντος, ο οποίος απο αρχές Ιουνίου/τελη Μαϊου, θα εχει μια εθνικη Πορτογαλίας, που δείχενι πιο ώριμη απο ποτέ, σε όμιλο με Αυστρια, Ουγγαρια, Ισλανδία και διασταύρωση λογικά ή Ιταλία ή Βέλγιο σε ματς που θα γίνει στις 26 Ιουνίου, θα έρθει στον ΠΑΟΚ άντε, ας πούμε στις 6 Ιουλίου, να κάνει και κανα 5ημερο μπάνια, αντί να βλέπει τι στον μπεο θα πάρει μαζί του στη γαλλια θα κοιταει το ροστερ του ΠΑΟΚ και άντε 1 Αυγούστου θα έχουμε προσαρμοστεί, θα εχει μαθει το ρόστερ οκ κτλ κτλ...

:roll: :roll:

υγ: η στήρξη στον προπονητή, είναι στήριξη στην ομάδα και στους παίχτες που παίζουν για αυτήν. αυτά όλα, είναι αλυσίδα.
Αν ερθει απο τωρα θα ξερει τι εχει και τι χρειαζεται για την επομενη χρονια...γι αυτο ηθελα την αλλαγη του Τουντορ τωρα γιατι το καλοκαιρι θα αποτελουσε σιγουρα παρελθον.
Τα παραταμε φέτος δηλαδή από τώρα ;

Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Τα Γιάννενα ποιον προπονητή έχουν; Τουλάχιστον θα ξέρει τους παίκτες.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

K_geo έγραψε:χιλιες δυο μλκιες εχει κανει, αλλά το ποδόσφαιρο που έχουμε παίξει ανα διαστήματα μονο ελπίδες μπορεί να σε γεμίζει. πχ το σημερινό πρώτο ημίχρονο ήταν απο τα καλύτερα εδώ και χρόνια απο ΠΑΟΚ. του τακουνιού το κάγκελο ο τίτλος. :lol: κινησεις απο αξονα, πλαγια...γαμα τα, μπαλαρα αλλα δεν το τελειωσαμε οι ππρες...

ναι, πρέπει να αλλαξει πολλά, σε διαχείριση παιχτών, να βαλει νερό στο κρασί του, καλύτερη λειτουργία στα στημένα κτλ κτλ... αλλά θεωρώ τεράστιο λάθος το να διώξουμε ενα προπονητή που έχει δείξει κατα διαστήματα εξαιρετικά δείγματα, μόνο και μόνο γιατί έχουμε μεσα στην πολύχρονη αγαμία μας χάσει το σκοπό αληθωρίζοντας μπροστά στους...στόχους... δεν μπορούμε δλδ να μην αρχίσουμε το κράξιμο και την "κριτική" σε κάποιον πριν το τέλος Φεβρρουαρίου δηλαδή; τόσο δύσκολο είναι; τόσο ..εξωγήινο;

ειμαστε οι χειρότεροι, απλά γιατί νομίζουμε ότι ξέρουμε ενώ δεν ξέρουμε τίποτα. και ναι, το λεω και για εμένα.

υγ: επισης κατι που ηθελα αλλα το αμελησα. σημερα ειδα 2-3 ωραιες κομπινες στα στημενα μας.

υγ2: αν παρουμε καναν αναστασιου το παραταω το αθλημα. :lol:
Το αυτό +++++
Αλλα εμείς οχι τριετή πλάνα δεν θελουμε αλλα γουστάρουμε να φανταζομαστε τον τέλειο προπονητή που:
1. Θα μπει κατευθείαν στην ομάδα χωρίς χρόνο προσαρμογής.
2. Η ομάδα του θα πετάει απο αποτέλεσμα σε αποτελεσμα παίζοντας μπαλαρα.
3. Θα ειναι grand maitre της τακτικής που μπροστα του οι Μουρίνιο και Γκουαρντιόλα θα ειναι γατάκια.
4. Θα ειναι ο Χουντίνι, οταν οι παίχτες του θα εξαφανίζονται απο τραυματισμούς, αυτός θα εμφανίζει και άλλους και άλλους.....
5. Θα ειναι μεγάλο αλάνι και θα τα χώνει στους διαιτητές και θα αναφέρεται στην πο@&€Α την Αθήνα αλλα ταυτόχρονα θα το βουλώνει που εχει ζητήσει δεξί μπακ και επιθετικό χάφ εδώ και κανά δίμηνο αλλα εχει παρει το τρίτο το μακρύτερο στις 31 Γενάρη.
6. Θα τα εχει καλά με τις βεντέτες γιατι τέτοιοι παίχτες έρχονται μια φορά στην Ελλάδα, άσχετα αν η ομάδα εχει γίνει τριμπουρδελο με Μπερμπάτοφ, Γκαρσια και ΣΙΑ (οχι προσωπολατρεία κατα τα αλλα)!
7. Το πιο βασικό, θα εχει ΠΑΟΚτσηδικο DNA γιατι τέτοιο έχουν και οι βετεράνοι μας που μας μαράνανε στις δηλώσεις τέτοιο καιρό . Αυτοί που αν έπαιζαν τωρα στον ΠΑΟΚ θα είχαν παει μεχρι και στην Αραβια για τα λεφτα :redcard: .

Με ολα αυτα, καλός ειναι και ο Γ.Χ, έχουμε τον προπονητή που μας αρμόζει. :redcard: :redcard: :redcard:
Κρίμα για όλους αυτούς που βρίζουν τους ΑΡΔ αλλα παρασύρονται απο το παιχνιδάκι των ΜυρτσοΚαμοραΜπουζοΡαπτοπουλων. Ο επόμενος στόχος μάγκες ειναι ο Αρνεσεν γιατι ετσι θα φθείρουν τον Σαββιδη, που δυστυχως θα φύγει και αυτός κυνηγημένος απο τον ΠΑΟΚ. ΤΕΛΟΣ
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Λάθος η απομάκρυνση του (αν γίνει) για πολλούς λόγους.

Λάθος εσείς που τα βλέπετε όλα τέλεια και το πάτε σε άλλο επίπεδο.

Λάθος εσείς που βρίζετε και λοιδωρείτε.

Ανάμεσα στο "τέλειος" και στο "go village" δεν υπάρχει στάδιο;
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Για να το γράφουν αυτοί που το έγραψαν, σίγουρα υπάρχει θέμα.
Κι αν δεν υπάρχει, ήδη το δημιούργησαν εσωτερικά. Και αυτό δεν βγήκε από μόνο του... Κάποιοι έβαλαν το χεράκι τους.
Αυτοί οι καρκίνοι οι οψιμοι παοκαρχες που έχουν την σωστή άποψη για όλα.
Αυτοί που έδωσαν συνεντεύξεις χτυπώντας Αρνεσεν.
Αυτοί που βρήκαν τον πρώτο εύκολο κρίκο για να σπάσει η αλυσίδα (Ολσεν), δε θα σταματήσουν, αν δεν πάρουν και τα κλειδιά...

Ουσιαστικά, αν φύγει ο Τούντορ, μετά Αρνεσεν και μετά Αγγελίδης.

Έ, μετά θα φύγει κι ο Ιβάν θα μας ρίξει και μια μούντζα κι όλα καλά, τρακτέρ υπάρχουν .
Καημένε ΠΑΟΚ, τί παίζεται στις πλάτες σου.

SM-G920F
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”