10.Dimitar Berbatov
Re: 10.Dimitar Berbatov
Παιχταρά μου το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει.
Χρόνια σου πολλά και ετοιμάσου να μοιράσεις Π-Ξ-Σ Βουλγάρικο κ περιποιημενο
Χρόνια σου πολλά και ετοιμάσου να μοιράσεις Π-Ξ-Σ Βουλγάρικο κ περιποιημενο
- aspromaura ioannina
Δεν θελω καν να φανταζομαι τι χαμος θα ειχε γινει αν καποιος παιχτης του ΠΑΟΚ με το ονομα Δημητρης Μπερμπατιδης χαιρονταν για την αποτυχια της ομαδας μεσω του facebook..
- PAOK_Antarctica
- teo4giannitsa
Φαντάζομαι αναφερόμαστε στη φωτογραφία που ανέβασε στο facebook, μπροστά από κάτι διακρισούλες που είχε στη καριέρα του, όντας χαρούμενος με την στραβή της ομάδας ( είχε και γενέθλια βέβαια, αλλά μάλλον δεν τα γιορτάζει... )
Αν όντως χάρηκε είναι απαράδεκτος δεν το πιστεύω όμως και ελπίζω να μην ειναι ετσι
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντως η Γαυρέττα ερμήνεψε την φωτο που ανέβασε ο Μπέρμπα ότι πουλάει τρέλλα. Δεν ξέρω απο πού βγαίνει αυτό. Αλλά η ζήλια από την παρουσία του στον ΠΑΟΚ καλά κρατεί...
Οτι να ναι...Ανεβάζει και λέει ευχαριστώ για τις ευχές για τα γενέθλια του.Διαβάζουμε και την σκέψη τώρα;Τόσο μπροστά;aspromaura ioannina έγραψε:Δεν θελω καν να φανταζομαι τι χαμος θα ειχε γινει αν καποιος παιχτης του ΠΑΟΚ με το ονομα Δημητρης Μπερμπατιδης χαιρονταν για την αποτυχια της ομαδας μεσω του facebook..
Ο ανθρώπος έχει εκατομμύρια κόσμο "φίλους " , του ευχήθηκαν κι εμείς μόνο μιζέρια...
Δηλαδή τί έπρεπε να τους πει;
Δεν σας ευχαριστώ κλαίω τώρα;
Ότι να ναι... Μόνο σε εμάς συμβαίνουν αυτά.
SM-G920F
Δηλαδή τί έπρεπε να τους πει;
Δεν σας ευχαριστώ κλαίω τώρα;
Ότι να ναι... Μόνο σε εμάς συμβαίνουν αυτά.
SM-G920F
οποιος και να εθει στον ΠΑΟΚ προπονητης αν δεν εχει εμπαθεια θα κερδισει απο τον Μπερμπατοφ ο οποιος ειναι παικταρας
Με "τέτοια και με τ άλλα" ξεχάστηκα εχθές...Να τα εκατοστήσεις Μίτκο, να είσαι γερός και να σηκώσεις το Κύπελλο τον Μάιο, απ το ένα χερούλι εσύ κι απ το άλλο ο Ιβάν, μπας και του περάσει κι αυτουνού κι εμάς η "κ@λοκαούρα" 13 χρόνων στέρησης, που εσύ "την έχεις γραμμένη", όπως είναι φυσιολογικό...
είσαι κι εσύ...
...μην το ξεχνάς... 

- hasio_john
Δηλαδή συγνώμη, υπάρχει προβληματισμός (έστω και ίχνος) στο μυαλό μερικών ότι μπορεί να .... χάρηκε ο Μπέρμπα για το χθεσινό??
Ρε σεις, πάτε καλά?
Sport24 και contra γίναμε εδώ?? Πόσο σαπίλα χωράει ακόμα στο μυαλό μας?
Πέρα από αυτό ποιος είναι ο aspromaura ioannina που έκανε εγγραφή σήμερα για να πετάξει το "στοχευμένο" μαργαριτάρι στο συγκεκριμένο θέμα? ΓΙΑΤΙ πέρασε από τους μοντ το σχόλιο αυτο?

Υ.γ. Φίλε eortopol, εντάξει το τρολ ήρθε να κάνει την δουλειά του, αλλά να βλέπουμε και σένα να έχεις τέτοιους προβληματισμούς με στεναχωρεί πάρα πολύ! Ειλικρινά στο λέω.

Sport24 και contra γίναμε εδώ?? Πόσο σαπίλα χωράει ακόμα στο μυαλό μας?

Πέρα από αυτό ποιος είναι ο aspromaura ioannina που έκανε εγγραφή σήμερα για να πετάξει το "στοχευμένο" μαργαριτάρι στο συγκεκριμένο θέμα? ΓΙΑΤΙ πέρασε από τους μοντ το σχόλιο αυτο?

Υ.γ. Φίλε eortopol, εντάξει το τρολ ήρθε να κάνει την δουλειά του, αλλά να βλέπουμε και σένα να έχεις τέτοιους προβληματισμούς με στεναχωρεί πάρα πολύ! Ειλικρινά στο λέω.
το οτι για αλλους εχουν ακουστει τα χιλια μυρια, αλλα για ενα σχολιο αρχιζουμε τα "μα και τα γιατι", πραγματικα με ξεπερναει... αυτη η κατα το δοκουν ευαισθησια δεν μου αρεσει καθολου.
- hasio_john
Αδερφέ, μην παίζεις με την νοημοσύνη μας (σου).. το ξέρεις πως το συγκεκριμένο θέμα έχει συννεφιάσει το κλίμα του ΠΑΟΚ, του προπονητή και των οπαδών! Το ξέρεις πως τα αρδάκια το χτυπάνε ΌΛΗ μέρα όπου μπορούν γιατί ξέρουν πως θα δημιουργήσουν κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας! Το ξέρεις πως το θέμα αυτό έχει διχάσει ακόμα και τους οπαδούς...
Το να αφήνεις όμως ένα τρολ που έκανε εγγραφή σήμερα να έρθει κατευθείαν στο τόπικ του Μπέρμπα και να πετάξει το μαργαριτάρι του, αυτό και μένα με ξεπερνά!
Το να αφήνεις όμως ένα τρολ που έκανε εγγραφή σήμερα να έρθει κατευθείαν στο τόπικ του Μπέρμπα και να πετάξει το μαργαριτάρι του, αυτό και μένα με ξεπερνά!

αν και έχω κράξει πολλές φορες τον βέρμπα,ενταξει την γιορτή του είχε αυτά είναι ανθρώπινα.οι δημοσιογράφοι ψάχνουν θέματα από το 0 για να ειναι μπαχαλο η ομαδα και να πουλανε αιμα.... πάντως άμα έκανε το ίδιο πχ ο στέφανος αθανασιάδης δεν ξέρω άμα είχε αυτοκίνητο σήμερα....
αυτα περι τρολ κτλ αλλου. 7 ποστ εχει ο ανθρωπος το ενα ειναι σε αυτο το τοπικ. λιγο σοβαροτητα δεν βλαπτει. εδω εχουμε διαβασει αλλα και αλλα, πολλου ευαισθητοι μου γινατε μερικοι.