Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Απλα ντιμ επειδη η απαντηση ειναι ναι αυτο θελεις να βλεπεις απο την ομαδα γιαυτο δεν απαντας,κ επειδη αυτο το εκανε πραξη ενας προπονητης που κραζεις πιο πολυ απο γυναικα που δεν πηδαει ο αντρας της κ δεν εχεις καν τα μεζεα να παραδεχτεις οτι οντως ετσι ειναι,κραζετε ολη μερα την παε τους παικτες τους προπονητες τους οπαδους τα παντα ολα πισω απο ενα πληκτρολογιο κ μια καρεκλα κ οταν επρεπε να παρετε την ομαδα στα χερια σας κανατε τους κινεζους τωρα γινατε καμποσοι κ πετατε μπουκαλια στους παικτες μας σαν δεν ντρεπεστε ρεμαλια,δεν μιλαω ειδικα απλα γενικα,αυτομπαναρομαι για 1 μηνα γιατι τελικα το εσκισε το καλσον
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δηλαδη σας ικανοποιει η διαχειρηση του υλικου απο τον Τουντορ σωστα??Εμενα οχι.
Εχεις μια ομαδα ξεκινας προετοιμασια το καλοκαιρι και εχεις Ευρωπαικα παιχνιδια.
Επιλεγεις ενα συστημα (3-5-2) και κανεις μεταγραφες πανω σε αυτο το συστημα που δουλευεις και πιστευεις οτι ειναι το ιδανικο για την ομαδα σου.
Παιρνεις μια ντουζινα παικτες και πρεπει σιγα σιγα να τους βαλεις στην ομαδα....
Ας μου απαντησει καποιος αν πιστευει οτι η σωστη τακτικη ηταν αυτη που εκανε στο 1ο παιχνιδι της Σουπαλιγκ να βαλει μεσα ολους τους νεους παικτες και να παρουσιασει μια ομαδα χωρις ομοιογενεια .
Βγαινεις στην συνεντευξη τυπου και λες οτι οι παικτες μου ειναι αντρες μετα το παιχνιδι με την ΑΕΚ γιατι ανετρεψαν το σκορ σε ενα ημιχρονο.
Συνεχιζεις το πρωταθλημα τρως σφαλιαρα και βγαινεις και λες οτι δεν εχω αντρες στην ομαδα αλλα παιδια.
Περνανε καποιες αγωνιστικες και επιλεγεις αλλο συστημα (4-4-2 για εναν αγωνα και 4-2-3-1 στους επομενους) οποτε ακυρωνεις οτι δουλεια εχεις κανει τοσο καιρο.
Δειχνεις οτι δεν ξερεις πως να κερδισεις πραγματα για την ομαδα απο εναν παικτη οπως ο Μπερμπαντοφ .
Εχεις παρει την αποφαση να διωξεις τον Ολσεν γιατι εκανε λαθη στα παιχνιδια που επαιξε (εγω ειδα περισοτερες γκελες απο τους αλλους 2 παρα απο τον Ολσεν) και βγαζει ματια στο παιχνιδι με την Ξανθη που κραταει μονος του το 0 παιρνεις τον Βελλιδη και με 2 προπονησεις τον βαζεις να παιξει με την ΑΕΚ και απο δικο του λαθος χανεις το παιχνιδι και δηλωνεις μετα το τελος οτι ο Βελλιδης ηρθε για να ειναι το νουμερο 1 και αποκτηθηκε για να παιζει.
(ο Ολσεν βλεπει τα γκολ που εφαγε ο Βελλιδης σε 3 αγωνες και κλαιει απο το γελιο).
Διωχνεις το καλοκαιρι εναν αξιοπιστο σκορερ σου την προηγουμενη χρονια γιατι και καλα ηταν απειθαρχος γιατι ανταλλαξατε κουβεντες στην προπονηση.
Αν αυτο ειναι σωστη διαχειρηση υλικου τοτε παω πασο .
Εχεις μια ομαδα ξεκινας προετοιμασια το καλοκαιρι και εχεις Ευρωπαικα παιχνιδια.
Επιλεγεις ενα συστημα (3-5-2) και κανεις μεταγραφες πανω σε αυτο το συστημα που δουλευεις και πιστευεις οτι ειναι το ιδανικο για την ομαδα σου.
Παιρνεις μια ντουζινα παικτες και πρεπει σιγα σιγα να τους βαλεις στην ομαδα....
Ας μου απαντησει καποιος αν πιστευει οτι η σωστη τακτικη ηταν αυτη που εκανε στο 1ο παιχνιδι της Σουπαλιγκ να βαλει μεσα ολους τους νεους παικτες και να παρουσιασει μια ομαδα χωρις ομοιογενεια .
Βγαινεις στην συνεντευξη τυπου και λες οτι οι παικτες μου ειναι αντρες μετα το παιχνιδι με την ΑΕΚ γιατι ανετρεψαν το σκορ σε ενα ημιχρονο.
Συνεχιζεις το πρωταθλημα τρως σφαλιαρα και βγαινεις και λες οτι δεν εχω αντρες στην ομαδα αλλα παιδια.
Περνανε καποιες αγωνιστικες και επιλεγεις αλλο συστημα (4-4-2 για εναν αγωνα και 4-2-3-1 στους επομενους) οποτε ακυρωνεις οτι δουλεια εχεις κανει τοσο καιρο.
Δειχνεις οτι δεν ξερεις πως να κερδισεις πραγματα για την ομαδα απο εναν παικτη οπως ο Μπερμπαντοφ .
Εχεις παρει την αποφαση να διωξεις τον Ολσεν γιατι εκανε λαθη στα παιχνιδια που επαιξε (εγω ειδα περισοτερες γκελες απο τους αλλους 2 παρα απο τον Ολσεν) και βγαζει ματια στο παιχνιδι με την Ξανθη που κραταει μονος του το 0 παιρνεις τον Βελλιδη και με 2 προπονησεις τον βαζεις να παιξει με την ΑΕΚ και απο δικο του λαθος χανεις το παιχνιδι και δηλωνεις μετα το τελος οτι ο Βελλιδης ηρθε για να ειναι το νουμερο 1 και αποκτηθηκε για να παιζει.
(ο Ολσεν βλεπει τα γκολ που εφαγε ο Βελλιδης σε 3 αγωνες και κλαιει απο το γελιο).
Διωχνεις το καλοκαιρι εναν αξιοπιστο σκορερ σου την προηγουμενη χρονια γιατι και καλα ηταν απειθαρχος γιατι ανταλλαξατε κουβεντες στην προπονηση.
Αν αυτο ειναι σωστη διαχειρηση υλικου τοτε παω πασο .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BigBaby την Κυρ 31 Ιαν 2016, 01:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε όχι και τα ίδια, το ότι για τους τραυματισμούς φταίει ο Τούντορ είναι σχετικά καινούργιο.
Αλλά έκανε και κακή προετοιμασία και βγήκε σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα όπου πολλοί παίκτες φάνηκεαν κουρασμένοι. ( πως σας φάινεται κι αυτό; Καλό έτσι; ).
Αφού τους κούρασε και ο ίδιος με τις αλλαγές του.
Επίσης κάποιοι παίκτες δεν γουστάρουν τη φάτσα του κι έτσι δεν μπορούν να δώσουν το 100%. Παίζει κι αυτό.
Αλλά έκανε και κακή προετοιμασία και βγήκε σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα όπου πολλοί παίκτες φάνηκεαν κουρασμένοι. ( πως σας φάινεται κι αυτό; Καλό έτσι; ).
Αφού τους κούρασε και ο ίδιος με τις αλλαγές του.
Επίσης κάποιοι παίκτες δεν γουστάρουν τη φάτσα του κι έτσι δεν μπορούν να δώσουν το 100%. Παίζει κι αυτό.
Ολη η μλκια ειναι όταν οι "στόχοι" έγιναν μοχλός πιεσης και χάσαμε τον σκοπό μας.“I always feel like I have time,” he said. “Only at the end of the season [do] I feel like I have none. I have only one understanding of development and of making success and that’s by going step by step.
“The result is almost always a result of the performance; sometimes it’s not,” the German added. “You can defend like a handball team and make one goal and win the game – you have three points more but you cannot use it.
“That’s what we did in a few games and then we had a few problems and we can’t make step after step after step. That’s what we have to accept in this situation.
“In this year we are only completely focused on trying everything to make [something] that when we are old and grey we look back and say, ‘that was really worth it... we found new friends, had success’, all those things.
“That’s why I don’t like to think too much in a season what can we do. It’s an agreement. You have to try things. Bad performances can happen and are not that serious – even with new players. You can’t say, sell him, get a new one.”
Τεσπα. 31/01/2016, το συμπέρασμα βγήκε... κατσε, εδω εχω και το καλυτερο που διαβασα σημερα:
Όλοι κρίνονται από τα αποτελέσματα και ο Τούντορ μετά από 8 μήνες δουλειάς και σε περιβάλλον απόλυτης στήριξης προβληματίζει...
γενικά, το καλυτερο που εχουν να κανουν ειναι να μας γραψουν στα @@ τους. τα τελευταια χρονια μονο ενας το τολμησε και τουλαχιστον εχουμε κατι να θυμομαστε...
μπου, ξεκολλα.
- aspromaura ioannina
Πιο πιθανο μου φαινεται να γελαει ο Ολσεν με την ξαφνικη αγαπη των οπαδων προς το προσωπο του παρα με τα γκολ που τρωει ο Βελλιδης!
-
Dimg4
Οτι ναναι, να μιλας αντρικεια οταν προσβαλλεις προσωπικα καταλαβες ρε? Οχι να πετας τη βλακεια κ να φευγεις, τα καλσον μαλλον εσυ τα φορας. Αντε με τις εξυπναδες πισω απο την οθονη ολοι.mpouJr έγραψε:Απλα ντιμ επειδη η απαντηση ειναι ναι αυτο θελεις να βλεπεις απο την ομαδα γιαυτο δεν απαντας,κ επειδη αυτο το εκανε πραξη ενας προπονητης που κραζεις πιο πολυ απο γυναικα που δεν πηδαει ο αντρας της κ δεν εχεις καν τα μεζεα να παραδεχτεις οτι οντως ετσι ειναι,κραζετε ολη μερα την παε τους παικτες τους προπονητες τους οπαδους τα παντα ολα πισω απο ενα πληκτρολογιο κ μια καρεκλα κ οταν επρεπε να παρετε την ομαδα στα χερια σας κανατε τους κινεζους τωρα γινατε καμποσοι κ πετατε μπουκαλια στους παικτες μας σαν δεν ντρεπεστε ρεμαλια,δεν μιλαω ειδικα απλα γενικα,αυτομπαναρομαι για 1 μηνα γιατι τελικα το εσκισε το καλσον
Κρατα τον ασχετο στον παγκο να σου εξαφανιζει το μεγαλυτερο περσινο περιουσιακο σ στοιχειο και να βγαζει αμπαλο τον μεγαλυτερο φορ που περασε απο ελλαδα στερωντας απο ολους μας την ευκαιρια ν τον απολαυσουμε. Ολα για εναν γαμωεγωισμο
Ο Ολσεν δεν θα ετρωγε κανενα απο τα 3 γκολ που φαγαμε σε 3 τελευταια παιχνιδια.aspromaura ioannina έγραψε:Πιο πιθανο μου φαινεται να γελαει ο Ολσεν με την ξαφνικη αγαπη των οπαδων προς το προσωπο του παρα με τα γκολ που τρωει ο Βελλιδης!
Οσους βαθμους οπως λετε οτι εχασε ο Ολσεν αλλους τοσους εχασε ο Βελλιδης σε 3 παιχνιδια.
Την ειρωνεια στους φιλους σου...δεν ειρωνευτηκα ποτε κανεναν στο φορουμ και απαιτω το ιδιο.
Δεν τον θεωρώ καλο, αλλά απ την άλλη δεν μπορεί να είναι τόσο άσχετος. Εφτασα να πιστεύω ότι κάτι άλλο παίζει.
Ξεμπαναρομαι για ενα ποστ αντρικεια μιλαω κ επακριβως η φραση μου ηταν μην γινεσε μ@λ@κ@ς,εκφραση απλη κ καθημερινη ειναι,οταν το παρατραβαω το γνωριζω κ συνηθως απολογουμε πολλες φορες γινομαι εριστικος αλλα το να προσβαλοντε νικνειμς σε οπαδικο φορουμ απο το μαλακα δεν ξαναδα,μηχανιωνα σφ ΠΑΟΚ θα τον βρεις ευκολα δεν κρυβω την ταυτοτητα μου ζητα το ονομα του μειλ μου σιγουρακι θα σου δειξουν ποιος ειμαι.ακομα να απαντησεις.....
@bigbaby
δεν νομιζω να απευθυνοταν σε καποιον συγκεκριμενο το παραπανω, αλλα στο γενικοτερο κλιμα...
να πω τι γινοταν στη Βεροια; αν και μερικοι μου ειπαν στα @@ τους, οποτε, δεν το λεω.
δεν νομιζω να απευθυνοταν σε καποιον συγκεκριμενο το παραπανω, αλλα στο γενικοτερο κλιμα...
να πω τι γινοταν στη Βεροια; αν και μερικοι μου ειπαν στα @@ τους, οποτε, δεν το λεω.
- aspromaura ioannina
Ζητω συγγνωμη αν φανηκε σαν να ειρωνευομαι εσενα. Την ξαφνικη εκδηλωση αγαπης ππρος το προσωπο του ηθελα να σχολιασω. Και δεν διαφωνω μαζι σου για την αξια του.Καθε αλλο. Εχω δεχτει τρομερο κραξιμο επειδη δεν σταματησα λεπτο να τον πιστευω και επειδη ξενερωσα που τον δωσαμε.BigBaby έγραψε:Ο Ολσεν δεν θα ετρωγε κανενα απο τα 3 γκολ που φαγαμε σε 3 τελευταια παιχνιδια.aspromaura ioannina έγραψε:Πιο πιθανο μου φαινεται να γελαει ο Ολσεν με την ξαφνικη αγαπη των οπαδων προς το προσωπο του παρα με τα γκολ που τρωει ο Βελλιδης!
Οσους βαθμους οπως λετε οτι εχασε ο Ολσεν αλλους τοσους εχασε ο Βελλιδης σε 3 παιχνιδια.
Την ειρωνεια στους φιλους σου...δεν ειρωνευτηκα ποτε κανεναν στο φορουμ και απαιτω το ιδιο.
- aspromaura ioannina
+...14K_geo έγραψε:@bigbaby
- painkiller4
Ημέρα σοβαρών εξελίξεων θα είναι η Κυριακή για τον ΠΑΟΚ. Η ισοπαλία με τον Ατρόμητο Αθηνών έφερε σε πολύ δύσκολη θέση τον Ιγκορ Τούντορ που δεν είναι μυστικό ότι αμφισβητείται στην Τούμπα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κλίμα είναι κάτι περισσότερο από βαρύ για τον Κροάτη τεχνικό λόγω όχι μόνο των αποτελεσμάτων αλλά και των εμφανίσεων που πραγματοποιεί η ομάδα.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο περιβάλλον του ΠΑΟΚ συζητείται έντονα το ενδεχόμενο αντικατάστασης της τεχνικής ηγεσίας με δεδομένο ότι η κατάσταση στην ομάδα δείχνει να είναι μη αναστρέψιμη. Τα αποτελέσματα του τελευταίου τριμήνου, η αγωνιστική εικόνα της ομάδας, η διαχείριση του Μπερμπάτοφ και άλλων ποδοσφαιριστών, οι συνεχείς τραυματισμοί, η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών είναι ζητήματα που έχουν φέρει σε δύσκολη θέση του Τούντορ.
Το ενδεχόμενο να ληφθεί η απόφαση για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία είναι πολύ πιθανό. Μια απόφαση που θα είναι συλλογική και δεν ληφθεί μόνο από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη αλλά και από τα διοικητικά στελέχη του Δικεφάλου που έχουν σχέση με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Η πιθανότερη εξέλιξη είναι το αργότερο μέχρι την Δευτέρα να έχει ληφθεί η απόφαση. Το ενδεχόμενο παραμονής του θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη (σχεδόν αποκλείεται) με δεδομένο τα όσα συζητήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών στην Τούμπα.
inpaok
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο περιβάλλον του ΠΑΟΚ συζητείται έντονα το ενδεχόμενο αντικατάστασης της τεχνικής ηγεσίας με δεδομένο ότι η κατάσταση στην ομάδα δείχνει να είναι μη αναστρέψιμη. Τα αποτελέσματα του τελευταίου τριμήνου, η αγωνιστική εικόνα της ομάδας, η διαχείριση του Μπερμπάτοφ και άλλων ποδοσφαιριστών, οι συνεχείς τραυματισμοί, η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών είναι ζητήματα που έχουν φέρει σε δύσκολη θέση του Τούντορ.
Το ενδεχόμενο να ληφθεί η απόφαση για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία είναι πολύ πιθανό. Μια απόφαση που θα είναι συλλογική και δεν ληφθεί μόνο από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη αλλά και από τα διοικητικά στελέχη του Δικεφάλου που έχουν σχέση με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Η πιθανότερη εξέλιξη είναι το αργότερο μέχρι την Δευτέρα να έχει ληφθεί η απόφαση. Το ενδεχόμενο παραμονής του θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη (σχεδόν αποκλείεται) με δεδομένο τα όσα συζητήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών στην Τούμπα.
inpaok