Igor Tudor
Re: Igor Tudor
η γκρινια φταιει τι δεν καταλαβαινεις???????desperando έγραψε:και μην ξεχασουμε τωρα που κλεινει η βραδια να κατηγορησουμε τον κοσμο για την 674η θλαση για φετος
still counting
20η αγωνιστική ΠΑΟΚ 34 βαθμούς. Αυτό είναι το πρόβλημα και όχι η σημερινή διαχείριση. Με το ρυθμό αυτό μπαίνουμε πλέι οφ γιατί δεν έχουμε δυνατούς αντιπάλους. Άλλες χρονιές ο 5ος μάζευε 50+ πόντους. Όσο για την εικόνα της ομάδας αποτυπώνεται πλήρως στα βασικά στατιστικά (γκολ που βάλαμε - φάγαμε- βαθμοί που μαζέψαμε) σε μια χρονιά που η διαιτησία μας παίζει μια χαρά. Καμία σχέση η διαιτησία με πέρυσι ή την εποχή Σάντος που είχαμε στόχους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 31 Ιαν 2016, 00:47, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Αυτος μονος του ειπε ηταν ρισκο να βαλω τον Ροντριγκεζ μεσα γιατι ηρθε απο τραυματισμο και επαιξε συνεχομενα παιχνιδια.spyretto έγραψε:BigBaby έγραψε:Δηλαδη συγγνωμη....πηραν οι παικτες την αποφαση να γυρισουν μονοι τους πισω και ο προπονητης καθοταν στον παγκο χωρις να τους φωναζει να βγουν μπροστα και να πιεσουν και στην συνεντευξη τυπου να λεει οτι δεν δεχθηκαμε φαση και ειχαν ανουσια κατοχη...αυτο πιο πολυ μοιαζει για ''σχεδιο'' του προπονητη που ηθελε να εκμεταλευθει τους κενους χωρους που αφηνε η αμυνα του Ατρομητου στο 2ο ημιχρονο αλλα εβγαλε τον παικτη που θα μπορουσε να περασει μπαλιες μπροστα και τον εβαλε στα αριστερα και εβαλε μεσα εναν παικτη χωρις ρυθμο (εχει να παιξει 2 μηνες +) και εξεθεσε και αυτον και τον εαυτο του.spyretto έγραψε:Αν πήραν μόνοι τους την απόφαση να γυρίσουν πίσω και να παίξουν παθητικά γιατί έμειναν από δυνάμεις ενώ ο αντίπαλος ήταν κάτι σαν Μπαρτσελόνα όπως είδαμε και στο πρώτο.
"Σχέδιο προπονητή" όταν 'χανεις με τραυματισμό τον πιο δραστήριο σου παίκτη και αναγκάζεσαι να κάνεις τακτική αλλάγή: η τον Γκολάσα στο κέντρο θα έβαζε ή τον Κάτσε, και κανείς από τους δυο δεν μπορεί να παίξει στο ΄κρα, καποιος έπρεπε να πάει στα άκρα. Ο Κατσε δηλαδή έχει παιγνίσια στα πόδια του;
Ποιος Πέλκας να περάσει μπαλιές αυτός που παλτό ανεβάζετε παλτό κατέβάζετε από την αρχή;
Αλλά εντάξει όταν ο άλλος είναι θολωμένος δεν βλέπει τίποτα, για όλα φταίει ο Τούντορ λέμε.
Ο Κοροβεσης αδερφε ειναι παικτης που παιζει στα ακρα.
Η αλλαγη θα επρεπε να ειναι Σκονδρας σαν αριστερο μπακ και Κοροβεσης αριστερα.
Τοσο απλα... ή αν δεν ηθελε να κανει το συγκεκριμενο βαλε τον Κατσε που μπορει να μαρκαρει εκτος και αν θεωρεις τον Γκολασα ιδιο παικτη με τον Κατσε.
Αν δεν θυμάμαι καλά διόρθωσε με αλλά νομίζω πως η χρονιά με τις λιγότερες θλάσεις ήταν του Στέφενς με τον Νιγηριανό γυμναστή που δεν θυμάμαι το όνομά του.desperando έγραψε:και μην ξεχασουμε τωρα που κλεινει η βραδια να κατηγορησουμε τον κοσμο για την 674η θλαση για φετος
still counting
-
Dimg4
shogoon έγραψε:Οποιονδηποτε προπονητη σε εξι μηνες βρει ενα βασικο σχημα με σταθερους παικτες και μπορεσει να αξιοποιησει εναν απο τους μεγαλυτερους ποδοσφαιριστες που εχει φορεσει την φανελα του ΠΑΟΚ και λεγεται Mπερμπατωφ.Yupis έγραψε:Από περιέργεια αν θέλετε γράψτε ποιον προπονητή θεωρείτε ιδανικό για τον ΠΑΟΚ.
Ε ναι, και για τους τραυματισμούς ο Τούντορ φταίει. Ως γνωστόν για όλους τους τραυματισμούς σε όλους τους αγώνες όλων των ομάδων σε όλα τα παιγνίδια φταίνε οι προπονητές που δεν γυμνάζουν σωστά τους παίκτες.
Α οχι, λάθος, δεν φταίνε, μόνο ο Τούντορ φταίει στον ΠΑΟΚ για τους τραυματισμούς.

Εγώ νομίζω ότι κάτι βάζει ο Τούντορ στο νερό στην Ν. Μεσήμβρια
Α οχι, λάθος, δεν φταίνε, μόνο ο Τούντορ φταίει στον ΠΑΟΚ για τους τραυματισμούς.
Εγώ νομίζω ότι κάτι βάζει ο Τούντορ στο νερό στην Ν. Μεσήμβρια
Ο Κοροβέσης να παίξει στα άκρα ο Πέλκας δεν μπορεί να παίξει στα άκρα. Οτι παπαρι@ σας κατεβεί γράφετε.
Οκ τέλος συζήτησης, έχει γινει γελοία πλέον.
Οκ τέλος συζήτησης, έχει γινει γελοία πλέον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Κυρ 31 Ιαν 2016, 00:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Dimg4
Ο ΠΑΟΚ εχει γινει περιγελος κι εσυ υπερασπισου τον @#/!$$@ που εχει χασει τη μπαλα.
Ο κοσμος φταιει
Ο κοσμος φταιει
Ρε ντιμ μην γινεσε μ@λ@κ@ς κ απαντησε σε μια μονο ερωτηση παντελονατα με ενα ναι η ενα οχι το πρωτο ημιχρονο αντικατοπτριζει κατα 90% αυτο που θελεις να βλεπεις στην ομαδα;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
giliopoulos
Αυτη η καραμελα για βασικο σχημα ειναι η μεγαλυτερη μπαρουφα που λεγεται.Dimg4 έγραψε:shogoon έγραψε:Οποιονδηποτε προπονητη σε εξι μηνες βρει ενα βασικο σχημα με σταθερους παικτες και μπορεσει να αξιοποιησει εναν απο τους μεγαλυτερους ποδοσφαιριστες που εχει φορεσει την φανελα του ΠΑΟΚ και λεγεται Mπερμπατωφ.Yupis έγραψε:Από περιέργεια αν θέλετε γράψτε ποιον προπονητή θεωρείτε ιδανικό για τον ΠΑΟΚ.
Βασικοι ειναι οι λεοβατς κιτσιου τζαβελλας βιτορ χαρισης τσιμιροτ πελκας μακ γκαρυ κλαους
Σε ομαδα χωρις προβληματα αυτο εχει αποδειχθει. Πειτε οτι μπαρουφα θελετε, αυτο για το βασικο σχημα μην το λετε σε ομαδα που εχει 21 θλασεις σε 5 μηνες.
Τεραστια αληθεια.Μην ξεχνατε οτι περσι πληρωσαμε το μαρμαρο του οτι τολμησαμε να μαστε πρωτοι τον χειμωνα.vs40 έγραψε:20η αγωνιστική ΠΑΟΚ 34 βαθμούς. Αυτό είναι το πρόβλημα και όχι η σημερινή διαχείριση. Με το ρυθμό αυτό μπαίνουμε πλέι οφ γιατί δεν έχουμε δυνατούς αντιπάλους. Άλλες χρονιές ο 5ος μάζευε 50+ πόντους. Όσο για την εικόνα της ομάδας αποτυπώνεται πλήρως στα βασικά στατιστικά (γκολ που βάλαμε - φάγαμε- βαθμοί που μαζέψαμε) σε μια χρονιά που η διαιτησία μας παίζει μια χαρά. Καμία σχέση η διαιτησία με πέρυσι ή την εποχή Σάντος που είχαμε στόχους.
Τα περσινα αισχη αν τα χε φετος ο Τουντορ θα μασταν 10 βαθμους κατω απ'οτι τωρα.
Αλλα ειπαμε οταν εχεις Κροατικο ονομα και επαιζες στη γιουβεντους φταει ο καιρος,οι θλασεις οι παικτες.Περαν του Ολυμπιακου,το δυναμικο των αντιπαλων μας ειναι για γελια φετος.ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.
Τεσπα,χαμενος χρονος.Αφηστε τον Τουντορ να τελειωσει τα πλει οφ μεχρι και ο τελευταιος υποστηρικτης του να επιζητα την απολυση του.Αφηστε τον για να δουμε ποιοι ειναι σωφρονες ολον αυτον τον καιρο και δεν βλεπαν φαντασματα περι προπονητων.
'
Μεχρι και ο σαλεπιτζης εξω απο την 6 εχει παθει θλάση φέτος.
Εγω την Δευτερα θα κανω μια μαγνητικη γιατι εχω εδω κ 6 μηνες νιωθω ενα σφιξιμο ...στο δικεφαλο.
Καταλαβες Τουντορα;
Εγω την Δευτερα θα κανω μια μαγνητικη γιατι εχω εδω κ 6 μηνες νιωθω ενα σφιξιμο ...στο δικεφαλο.
Καταλαβες Τουντορα;