25.Robin Olsen
- john4serres
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: 25.Robin Olsen
Πες ότι έγινε μαλακία στα χαρτιά , το λογισμικό δεν ήταν το ίδιο, ο μεταφραστής ήταν Ιρλανδός, κάτι ρε φίλε, εμείς θα το καταλάβουμε.
Νομίζω Ντουμπάι έγινε το φιλικό. Άρα ο τύπος είναι καλοκαιρινός.... Όταν θα ανέβαινε θερμοκρασία θα ήταν καλύτερος.john4serres έγραψε:Φιλικο ντεμπουτο για Ολσεν.
Επαιξε ολο το 2ο ημιχρονο ( Κοπεγχαγη 2-0 Λίνγκμπι )
Φέρτε τον πίσω για τα πλέι οφ
SM-G920F
Για αυτην την αποτυχυμενη μεταγραφη στο τελος θα τρεμουμε να μην πληρωσει τη ρητρα η Κοπεχαγη.
- PAOK_NORTH_ARMY
Ο νβ ξέρει που έχει τα συμβόλαια
Ρομπιν, να μην ξαναγυρίσεις.
Έγραψα θα σε βλέπουμε Τρίτες και Τετάρτες αγόρι μου.
Κάτσε εκεί, μια χαρά είσαι, άλλωστε εσένα δέν σε είδαν πριν σε πάρουν...
SM-G920F
Ρομπιν, να μην ξαναγυρίσεις.
Έγραψα θα σε βλέπουμε Τρίτες και Τετάρτες αγόρι μου.
Κάτσε εκεί, μια χαρά είσαι, άλλωστε εσένα δέν σε είδαν πριν σε πάρουν...
SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Κυρ 31 Ιαν 2016, 00:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μαυρη πετρα αγορι μου....και μια καλη μεταγραφη (που ειμαι σιγουρος οτι θα παρεις) να την τριψεις στα μουτρα των "αετοματηδων" φιλαθλων, προπονητων και αρδ που σε περασαν γεννιες 40 και εκρυψαν στις πλατες σου ολα τα κακως κειμενα της ομαδας...εμας παντως δεν μας αξιζεις...καλη συνεχεια στην καριερα σου...
υγ ειναι να μην τρελενεσαι οταν σε απαξιωνουν μπροστα στο γλυκο, το μελισσα και τον...βελλιδη??

υγ ειναι να μην τρελενεσαι οταν σε απαξιωνουν μπροστα στο γλυκο, το μελισσα και τον...βελλιδη??

Sera4 έγραψε:μαυρη πετρα αγορι μου....και μια καλη μεταγραφη (που ειμαι σιγουρος οτι θα παρεις) να την τριψεις στα μουτρα των "αετοματηδων" φιλαθλων, προπονητων και αρδ που σε περασαν γεννιες 40 και εκρυψαν στις πλατες σου ολα τα κακως κειμενα της ομαδας...εμας παντως δεν μας αξιζεις...καλη συνεχεια στην καριερα σου...
υγ ειναι να μην τρελενεσαι οταν σε απαξιωνουν μπροστα στο γλυκο, το μελισσα και τον...βελλιδη??![]()
![]()
![]()
- PAOK_NORTH_ARMY
- ilovegame27