Frank Arnesen

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Frank Arnesen

Δημοσίευση από desperando »

εγω ξερω οτι στη συνεντευξη του ο φρανκ ειπε οτι αν ενας απο τους δυο δεν εγκρινει εναν παικτη η μεταγραφη αυτη δεν πραγματοποιειτε

ΕΝΤΙΤ μια χαρα χρηματα ειχε το καλοκαιρι να κανει μια ομαδα που θα ειναι περπατοντας 2η
5 μυρια κοντα μονο για αγορες,πρωτη φορα στην ιστορια της ομαδας ενα τετοιο μεγαλο ποσο
αλλα ξερω ξερω ειχε καπιταλ κοντρολς

υγμην ξεχασει να βγει μαζι με τον αλλον και να μας πουν οτι ο αριθμος των θλασεων ειναι φυσιολογικος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Σάβ 30 Ιαν 2016, 23:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Η αληθεια ειναι simba οτι οι επιλογες μας καθοριζουν και ο Δανος αποτι φαινεται εκανε μια λαθος επιλογη στο προσωπο του Κροατη η οποια πιθανον να του στοιχισει,το χειροτερο ομως ειναι οτι θα στοιχισει και στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

desperando έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Ειδικά για δεκάρι κανει μπαμ οτι το αφεντικό κανει σκόντο
εσυ ποσα θα εδινες να διαχειριστει καποιος που εφερε με μεταγραφη στον ΠΑΟΚ αυτον τον τερματα

εγω προσωπικα ουτε σεντ

Τι Μπατζετ ειχε διαθέσιμο ;
niks

Δημοσίευση από niks »

obanebane έγραψε:Ειναι ξεκαθαρα επιλογη Τουντορ ο Βελλιδης,αν ηταν αλλιως δεν θα εμπαινε η οψιον αγορας για το καλοκαιρι.
Ετσι φαινεται. Τωρα γιατι δεν εθεσε βετο, ισως ειναι θεμα μπατζετ. Αν απο την μια τον ακυρωνουν τον τερματοφυλακα που εφερε το καλοκαιρι, χωρις μπατζετ και με κινδυνο να μεινεις με καναν πιτσιρικά, την δινεις την συγκαταθεση.

Ισως το παρατραβαω, αλλα πιστευω πως οτι παιχτη και να θελει να φερει, ή θα τρωει ακυρο ή δεν θα τον δινουν τα χρηματα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Αν γινεται αυτο που λες στα @@ του θα τα γραψει και θα αρχισει τα γελακια σαν τον χουμπ,1 μυριο δεν το βγαζουμε εμεις μια ζωη ολοκληρη.
Αν ειναι τοσο κοροιδο ο Ιβαν και ακουει μπαγλαμαδες και αυτους που τους πληρωνει εκατομμυρια τους βαζει στο περιθωριο καλα να παθει.
Εμεις τι φταιμε ομως μου λες;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Σιγα το ποσο που ειχε διαθεσιμο,ουτε κουραμπιεδες δεν αγοραζεις με αυτα τα λεφτα στο ποδοσφαιρο,ειδικα οταν μιλαμε για 6-7 ποδοσφαιριστες και οχι 2 πχ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

joshua έγραψε:Εχεις 2 μερες για να καλυψεις τα κενα στα οποια αναφερθηκες πριν λιγες μερες.Αν δεν τα καταφερεις και επιστρατευσεις το πλανο του Βρυζα τοτε να ζητησεις και την αμοιβη του για την οποια μαλιστα εδω μεσα εγιναν μαχες για το κατα ποσο δικαιουται να αμοιβεται με 7.000 τον μηνα,εσυ ποσα παιρνεις αληθεια 100.000?
Από τον Αύγουστο το έλεγες δεν κάνει ο Φρανκ

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Σάβ 30 Ιαν 2016, 23:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

obanebane έγραψε:Η αληθεια ειναι simba οτι οι επιλογες μας καθοριζουν και ο Δανος αποτι φαινεται εκανε μια λαθος επιλογη στο προσωπο του Κροατη η οποια πιθανον να του στοιχισει,το χειροτερο ομως ειναι οτι θα στοιχισει και στον ΠΑΟΚ.
Αδερφε, για τον Ιγκορ δεν ξερω, εχω σημειωσει αρκετα λαθη, εχω διατυπωσει φοβους για την αδυναμια αξιολογησης/διαχειρισης υλικου λογω απειριας, αλλα δεν ξερεις πως θα ηταν η κατασταση αν ειχαμε φυσιολογικη χρονια μονο με 4-5 τραυματισμους οπως η κουλα κ ο βαζελος και αν δεν ηταν μισοκαμενη εκ προοιμιου απο αγωνες αρχες ιουλη και μεταγραφες χωρις προετοιμασια..

Σιγουρα δεν ειναι μπολονι ουτε σαντος, σιγουρα μπορει με μια πιο εμπειρη λυση να ειχες λιγοτερα λαθη και μεγαλυτερη σταθεροτητα, αλλα τι να πω, δε μπορω να τον κρινω ολοκληρωτικα ακομη..

Αλλα θα μου πεις, γινεται να περιμενουμε να δουμε αν θα ανταποκριθει καλυτερα με καλυτερες συνθηκε, 1 χρονο στην πλατη του και μεγαλυτερη πειρα?

Αυτο δε μπορω να το πω με ασφαλεια..
niks

Δημοσίευση από niks »

Τον Ιβαν ως ενα σημειο το καταλαβαινω. Νεος ειναι στην πολη, δεν εχει γνωριμιες, θελει να φτιαξει. Θα κοιταξει να φερει διπλα του πολιτικους, καλλιτεχνες, σεφ, συγγραφεις, στραταρχες, ναυαρχους και οτι αλλο βρει για να ''μπει'' στην κοινωνια της πολης.Και ολοι φυσικα θα τρεξουν διπλα σε ενα τετοιο ατομο. Για πρεστιζ, αλλοι για καμμια επιχορηγηση, αλλοι απλα για να βολευτουν σε καμμιά επιτροπη. Μεχρι εκει ολα καλα. Το κακο ειναι πως ολοι βγαζουν γλωσσα για τα αγωνιστικα και μη, κυριως κατηγοροντας και για να φανουν αυτοι καλοι. Το κακο ειναι οτι τους ακουει δυστυχως, και ακυρωνει πραγματικους επαγγελματιες που κατα τα αλλα χρυσοπληρωνει.
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

Φερε τον Μπολονι τωρα πριν ειναι αργά.

Θα χασουμε την θέση στην πεντάδα θα πάει στράφι ολη η χρονια και θα εχει ξενερώσει και ο ποντιος.
Δεν υπάρχει σωστή διαχείριση προσωπικοτητων στο ρόστερ.
Τα πιτσιρίκια θα τα φτάσει πολύ ψηλα.Το ροστερ ειναι νεανικό και ειναι κουφετο για προπονητες σαν αυτόν.

Κλειστου 2 χρονια συμβολαιο να νιωσει την ασφαλεια που πρεπει να νιωθει καθε προπονητης και καντε κουμαντο το αγωνιστικο τμημα οι δυό σας.

Σημαντικο επίσης αυτό που θα σου πω Φρανκ.
ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.ΦΤΑΝΕΙ
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

obanebane έγραψε:Σιγα το ποσο που ειχε διαθεσιμο,ουτε κουραμπιεδες δεν αγοραζεις με αυτα τα λεφτα στο ποδοσφαιρο,ειδικα οταν μιλαμε για 6-7 ποδοσφαιριστες και οχι 2 πχ.
για την ελλαδα και την σουπερ κλικ μιλαμε και οχι για την πριμερα
σε ενα πρωτθλημα που οι μονες ομαδες που κανουν αγορες ειμαστε εμεις και ο γαυρος
σε λιγο θα μας βαλει η κουλα (που το μεγαλυτερο της συμβολαιο ειναι 3,5 κατοσταρικα) κατω με διψηφιο νουμερο ποντων και εμεις θα ψαχνουμε δικαιολογιες και θα λεμε σιγα τα λεφτα που εβαλε ο ΄΄ρωσσος΄΄
αν ειναι να κανουμε 30 μυρια μεταγραφες παω και εγω να κανω τον μαγκα τ.δ ή προπονητη
Άβαταρ μέλους
obanebane

Και εγω θα ενιωθα μεγαλη ασφαλεια με τον ρουμανο, αληθεια σου λεω τον θεωρω ιδανικο.
Δεν υπαρχει περιπτωση ομως να τον φερει,αν ανατρεξεις στις δηλωσεις του απο τοτε που ηρθε στην Ελλαδα θα το καταλαβεις.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ρε συ ντεσπε μη μου τα λες αυτα αφου δεν τα πιστευεις,για να παρεις εναν παιχτη απο το ελληνικο πρωταθλημα θελεις 300χιλιαρικα-1 μυριο τετοιους εφερε αλλα απ εξω.
Δεν πιστευεις οτι ολοι οσοι εφερε ακομα και ο Σαμπο με τον Ολσεν ειναι καλυτεροι απο ολους οσους θα μπορουσε να παρει απο την εγχωρια αγορα;
Θυμασε την προταση για τον μπεργκ; ακομα γελαει ο γατας.
Υπαρχει περιπτωση ποτε να πουλησουν οι βαζελοι η οι οι γαυροι παιχτη στον ΠΑΟΚ,μονο αν τους δωσεις 5 φορες επανω την τιμη του ποδοσφαιριστη.
Τι θελω να πω,για να γινω ποιο κατανοητος;
Με τα λεφτα αυτα αγοραζεις παιχτες απο το ελληνικο πρωταθλημα που ειναι της πλακας,απο εξω τι περιμενεις να παρεις δηλαδη;
Να γραψω παραδειγματα; Σκονδρας 350 χιλιαρικα,Ιτανζ 400 χιλιαρικα,Χατζηισαιας 500 χιλιαρικα.
Τι παραπανω εδωσε δηλαδη ο Δανος;
Μη μου πεις για τον τσιμιροτ γιατι τετοιος στην ηλικια του δεν υπαρχει στην ελλαδα οποτε τα αξιζει μεχρι τελευταιο ευρο.
Οκ ισως να ηταν ακριβος ο Λεοβατς αλλα εφερε τον Ροντριγκεζ τσαμπα.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Αν ισχύει ότι η ρήτρα του Όλσεν είναι 600.000, είσαι για γέλια. Πρέπει να έχεις πάθει κάποιου είδους εγκεφαλικό δεν εξηγείται αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Έχει 4ετες συμβόλαιο, Ο μόνος σε όλο το ροστερ....

SM-G920F
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”