1. Μάρκος Βελλίδης
- ilovegame27
Re: 1. Μαρκος Βελλίδης
Πάντως εμείς οι ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ έχουμε πολύ γέλιο.Εκεί που κράζαμε τρελά τον Όλσεν τώρα θα παρακαλάμε να γυρίσει.
ΥΓ. Όλσεν θα λέμε και κλαίμε!!!!!!!!!!!
ΥΓ. Όλσεν θα λέμε και κλαίμε!!!!!!!!!!!
- PAOK_NORTH_ARMY
Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος με σιγουριά αν ισχύει το παραπάνω για τον Βελλίδη? Γιατί από όσα σάιτς έψαξα όλα μιλάνε για 2,5 χρόνια συμβόλαιο!john4serres έγραψε:Αν ανανεώσει στον ΠΑΟΚ χρωστάμε στον πας το πόσο της μεταγραφής πλην 100.000 που πληρώνουμε τώρα ενοίκιο
Υπαρχει ορος που λεει οτι αν δεν μεινουμε ικανοποιημενοι παει πισω ΠΑΣ και δεν δινουμε αλλα.
Νομικο τρικ κανανε δωσαμε λιγα μπροστα και τα υπολοιπα το καλοκαιρι αν ικανοποιησει αλλιως σπαει το συμβολαιο και φευγει πισω χωρις να δωσουμε αλλα λεφτα! και ναι 2,5 χρονια υπεγραψε αλλα εχει την ρητρα που λεω!
Νομικο τρικ κανανε δωσαμε λιγα μπροστα και τα υπολοιπα το καλοκαιρι αν ικανοποιησει αλλιως σπαει το συμβολαιο και φευγει πισω χωρις να δωσουμε αλλα λεφτα! και ναι 2,5 χρονια υπεγραψε αλλα εχει την ρητρα που λεω!
- thanos-xanthi
δεν πεζεσαι ρε
καποιοι λεγανε και διεθνης, και καλος τερματας, και θα βγαλεις ματια
απο του χρονου πισω στους ζωσιμαδες, απο του χειροτερους τερματαδες που περασανε
καποιοι λεγανε και διεθνης, και καλος τερματας, και θα βγαλεις ματια
απο του χρονου πισω στους ζωσιμαδες, απο του χειροτερους τερματαδες που περασανε
- Μπαρκαρούτσος
- john4serres
Re: 1. Μάρκος Βελλίδης
φυσικο ειναι να μην αναφερεται, ειδες να ανφερεται πουθενα καμμια ρητρα σε ανακοινωση της παε?
- ace79grpaok
Τρίτο στη σειρά ρε...λεβέντη...
Κάνουμε ακόμα υπομονή αν και κοντεύεις να καταντήσεις...ΕΠΙΔΗΜΙΑ... :ugeek: Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ε...
Κάνουμε ακόμα υπομονή αν και κοντεύεις να καταντήσεις...ΕΠΙΔΗΜΙΑ... :ugeek: Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ε...
Αυτό ρε simba, ο ψηλός που υστερούσε και στην έξοδο, θα το είχε κατεβάσει 1.000.000%...2 μέτρα μακριά του πέρασε η μπάλα (αφού σταμάτησε) και δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ...ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΤΩ...ΑΠΛΑ "ΧΕΣΤΗΚΕ" ΚΑΙ "ΠΑΓΩΣΕ" ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ γ@μώ την π@υτάνα μου μέσα και μετά ούτε τα χέρια πάνω δεν είχε ο - - - - - - - ...simba έγραψε:Νταξ ρε back in black, σιγουρα η επιλογη ειναι προβληματικη
αλλα η βολτα που κανει σε μπαλια που παει τοσο ακρη, ειναι εγκληματικη γιατι ακυρωνει καθε αντιδραση..
Αν δε συνελθει, τον ηπιαμε
- PAOK_Antarctica
Εγώ θα κρατήσω μια επιφύλαξη σχετικά με την ρήτρα επιστροφής. Είναι δυνατόν επίσημο συμβόλαιο να έχει όρο "αν δεν μείνουμε ικανοποιημένοι"; Δηλαδή πως ορίζεται η ικανοποίηση;
-Κοίτα Βελλίδη, κράτησες το 0 σε ΟΛΟΥΣ τους αγώνες που έπαιξες αλλά δεν προωθείς σωστά το παιχνίδι και ΔΕΝ ΜΕΙΝΑΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ, οπότε σε επιστρέφουμε πίσω.
- Μα δεν έφαγα ούτε ένα γκολ.
-Ναι, αλλά δεν μείναμε ικανοποιημένοι. Συγνώμη. Δεν φταίω εγώ. Το συμβόλαιο.
Δεν γίνεται να μην υπάρχουν νούμερα.
-Κοίτα Βελλίδη, κράτησες το 0 σε ΟΛΟΥΣ τους αγώνες που έπαιξες αλλά δεν προωθείς σωστά το παιχνίδι και ΔΕΝ ΜΕΙΝΑΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ, οπότε σε επιστρέφουμε πίσω.
- Μα δεν έφαγα ούτε ένα γκολ.
-Ναι, αλλά δεν μείναμε ικανοποιημένοι. Συγνώμη. Δεν φταίω εγώ. Το συμβόλαιο.
Δεν γίνεται να μην υπάρχουν νούμερα.
Νομιζω ειναι πιο απλο.
Τον ειδαμε , μας κανει-δεν μας κανει. Ευχαριστουμε.
Δεν χρειαζεται να το αιτιολογησεις κιολας.
Τον ειδαμε , μας κανει-δεν μας κανει. Ευχαριστουμε.
Δεν χρειαζεται να το αιτιολογησεις κιολας.
- PAOK_NORTH_ARMY
Εγώ πάλι θα κρατήσω το απαισιόδοξο σενάριο που λέει ότι ο Βελλίδης έχει συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2018 διότι δεν υπάρχει καμιά παέ παγκοσμίως που να μην έχει βγει ευνοημένη σε deal με τον ΠΑΟΚ.
Μικρή πιθανότητα δίνω να ισχύει το αισιόδοξο σενάριο κι αυτό όχι επειδή η διοίκηση των Ιωαννίνων είναι χαζή αλλά γιατί έσωσε μέρος της χρονιάς με τα λεφτά από Κοροβέση-Χαρίση.
Η σιγουριά με την οποία το γράφει ο stelyk με χαροποιεί πάντως.
Μικρή πιθανότητα δίνω να ισχύει το αισιόδοξο σενάριο κι αυτό όχι επειδή η διοίκηση των Ιωαννίνων είναι χαζή αλλά γιατί έσωσε μέρος της χρονιάς με τα λεφτά από Κοροβέση-Χαρίση.
Ωπα μη παρεξηγηθω, αυτο διαβασα, αυτο ειπα! Αυτο θελω να πιστευω και εγω!PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Εγώ πάλι θα κρατήσω το απαισιόδοξο σενάριο που λέει ότι ο Βελλίδης έχει συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2018 διότι δεν υπάρχει καμιά παέ παγκοσμίως που να μην έχει βγει ευνοημένη σε deal με τον ΠΑΟΚ.
-
vothratzis