Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Ο Ζαιρο πάντως αν και έδειξε στο πρώτο παιχνίδι θυμάμαι παρα πολυ καλα στοιχεία, εχει υπάρξει αφελής και χωρίς ουσία σε αλλα. Θα μου πεις Βραζιλιάνος όποτε μην περιμένεις να ειναι και συνώνυμο της σταθερότητας.
Anyway, οποίος και να παίξει πρεπει να έρθει η νίκη. Η πίεση ειναι πολυ μεγάλη.
Anyway, οποίος και να παίξει πρεπει να έρθει η νίκη. Η πίεση ειναι πολυ μεγάλη.
συμφωνω με σίμπα, ο μακ δεν πρέπει να παίξει είναι κουρασμένος, καλύτερα να του δώσει άδεια να πάει να δει την γυναικα και τα παιδιά , και να τον έχουμε φρέσκο με τον πστογαυρο που θα χρειαστούν τα τρεξίματα του στην αντεπίθεση...
καλύτερα να βάλει τον μιστά κορυφή, και άμα στραβώσει το mats πετάει και τον ζάιρο μέσα να σπάσει την άμυνα με την τεχνική του.
καλύτερα να βάλει τον μιστά κορυφή, και άμα στραβώσει το mats πετάει και τον ζάιρο μέσα να σπάσει την άμυνα με την τεχνική του.
Για κανονική διάρκεια μιλάω , χωρίς αφαιρέσεις βαθμών κλπ κλπ .spyretto έγραψε:Σιγά το επιχείρημα...πέρσι είχες το δεύτερο ρόστερ και ήρθες πέμπτος...πρόπερσι και πάλι το δεύτερο ρόστερ και μάλιστα πολύ κοντά σε αυτό του γαύρου και ήρθες τρίτος. Αυτό θα σου έλεγα αν ήμουν ο Ιγκορ.Mapogo έγραψε:Για μένα , ο μόνος που δεν πρέπει να έχει παράπονο απ τις ευκαιρίες που πήρε μέχρι τώρα είναι ο Ιγκόρ.
Κ ελπίζω να έχει ήδη ρωτήσει ο Ιβάν τον Φρανκ το εξης απλό.
--Γιατί ρε συ Φρανκ να πληρώνω να έχω το 2ο ρόστερ κ να είναι η ομάδα 4η ? Αν είναι να είμαστε εκεί , να δίνω κ εγώ λιγότερα.
Και μην ξεχνάμε ότι το πρωτάθλημα ΔΕΝ τελειωσε.
Κ αν θυμάμαι καλά , πρόπερσυ βρήκαμε 2οι.
Οπως κ παραπρόπερσυ.
Βέβαια , τώρα ξαφνικά ελπίζουμε στα π.ο. , που επίσης αν θυμάμαι καλά , κάποτε τα βρίζαμε.
Σικ κι όμως φίλε εσύ τα έχεις μπερδέψει. Κι εσύ , κι ο τζόσουα που εδώ και μέρες το έχετε ρίξει στην ειρωνεία ότι ο κόσμος φταίει. Μια χαρά τα λέει ο Κατ και να σου πω παραξενεύομαι γιατί συνήθως δε γράφει τέτοια σεντόνια. Αλλά αυτό που έγραψε είναι όαση ,μια νότα αισιοδοξίας ότι δε μπορεί .. κάτι υπάρχει εκεί έξω. Ο κατ λέει το πολύ απλό , ότι για μια ΜΕΤΡΙΑ αγωνιστική επιλογή(και δόξα το θεο έχουμε πολλές τέτοιες) εσύ έχεις 2 δρόμους να ακολουθήσεις. Το δρόμο της κριτικής και το δρόμο της στήριξης. Έχουμε γεμίσει κριτές και έχουμε αδειάσει από άτομα που στηρίζουν . Στηρίζουν στο γήπεδο με φωνή και καρδιά , όχι σε ένα φόρουμ.Sick Bastard έγραψε:Τα χιες μπερδέψει λίγο τα πράγματα αλλά αφού δεν χρειάζεται να απαντήσωkataramenos5 έγραψε: Ειπα δε θ απαντησω ξανα σε δικο σου ποστ μιας και συμπεριφερεαι σα παιδακι στο συνομηλητη αλλα επειδη το γραφεις και το ξαναγραφεις για την ευθηνη του κοσμου θα μιλησω γενικα για το θεμα για να καταλαβουν κι οι αλλοι τι εννοω στα περι ευθηνης.
Περα απο το μπλα μπλα που γινεται σε φορουμ και σε ραδια ,τα παιχνιδια κερδιζονται στο γηπεδο.
Εχετε παιξει ποτε αγωνα σε γηπεδο που "φλεγεται"?Ξερετε πως ειναι να ουρλιαζει ο κοσμος πανω απο το παγκο,να ανβουνε πυρσοι και να πεφτουν κροτιδες?Εγω ειχα την..τυχη.Αλλαγη μπηκα κι ενοιωθα τα ποδια μου να λυγιζουν.Μια θολουρα στο μυαλο ,ενα μουδιασμα και τα συστηματα πηγαν περιπατο.Την ιδια ομαδα που στην εδρα μου της εριξα 30 ποντους εκει εχασα πανυγηρικα.Θελει εμπειρια,να τοχεις ζησει αυτο αρκετες φορες για να μπορεσεις να συγκεντρωθεις (φανταζομαι) και να κανεις σωστα αυτα που χεις μαθει.Μονο μεγαλες ομαδες μπορουν να ανταπεξελθουν σε τετοιες συνθηκες.Απ τις ομαδες τις σουπερ λιγδας ποσες νομιζετε οτι εχουν την εμπειρια να αντεξουν μια Τουμπα "καζανι"?
Το γαυρο σ εκεινο το αλησμονητο παιχνιδ κυπελλου πριν 2 χρονια δε τον λυγισε η ομαδαρα που ειχες ,ουτε ο σουπερ προπονητης που ειχες στον παγκο.Αν ηταν ετσι, θα πρεπε να κανουμε ισοβιο συμβολαιο στο ΓΧ.![]()
![]()
Σ εκεινο το παιχνιδι, εμεις ο κοσμος λυγισαμε και γαυρο και διατητη που δεν τολμησε.Αν δεν ισχυουν ολα αυτα ,τοτε ο μυθος της Τουμπας ειναι μια παπαρια και μιση και κακως τον μνημονευουμε συνεχως.
Θυμαμαι της δηλωσεις καποιου παικτη μετα τον αγωνα με τη Ναπολι νομιζω που ειπε "Τι να καταλαβω απ τα ονοματα των αντιπαλων (Μαραντονα ,Καρεκα κλπ) Οταν εχεις απο πισω σου αυτο το κοσμο βγαζεις φτερα"
Αυτα τα φτερα, τα κοψαμε εμεις οι ιδιοι τα τελευταια χρονια.Οταν βγαινει ο παικτης και βλεπει αδεια τσιμεντα , καποιους να μουρμουρανε απο την πρωτη στραβη που θα κανει και ν αρχιζουν τα μπινελικια, του κοβονται τα ποδια.Δεν ειναι λιγες οι φορες φετος που ακουσα φετος κραξιμο απ το πενταλεπτο χωρις λογο.
Το μεγαλυτερο οπλο διαχρονικα που ειχε αυτη η ομαδα ,αυτο που την εκανε μεγαλη δεν ηταν ουτε οι παικταραδες ,ουτε οι προπονητες ,ηταν ο κοσμος της.
Αυτο τον κοσμο καταφεραν να τον στρεψουν εναντιον της και να τον βαλουν να σκοτωνεται για το αν ο Κλαους παταει περιοχη και αν ο Τουντορ ξερει τα βασικα.Γι αυτο και στηναν εκπομπες οπως του Χυτρα.Μη γελιεστε αποκλειεται να ταν ο μονος. Κι απο τι φαινεται την καναν πολυ καλα τη δουλεια τους.
Αυτα και δε χρειαζεται ν απαντησεις, ουτε κι εγω θα επανελθω,
με βγάζεις κι απ τον κόπο ανάλυσης του αυτονοήτου.
Ο παίκτης του 5 , αν έχει στα τσιμέντα το σικ και το τζοσουα θα φαντάζει για 4 ή για 3.
Αν έχει αυτό που περιγράφει ο κατ θα φαντάζει για 6-7 .
Ποιός είναι ο χαμένος στη μια περίπτωση και ποιος ο κερδισμένος στην άλλη; Μόνο ο ΠΑΟΚ αδερφέ.
Αγαπήστε και στηρίξτε την ομάδα τυφλά , χωρίς λογική , χωρίς προαπαιτούμενα , χωρίς σωστές και λάθος κρίσεις. Ας παίξει ΟΤΙ σύστημα θέλει
Ας βάλει ΟΠΟΙΟΥΣ παίκτες θέλει
Ας έχουμε ΟΣΕΣ επιτροπές μεταγραφών γουστάρουμε
Ας κάνουμε ΟΣΑ τατουαζ χωρέσουν στο κορμί μας
Ας πηδάμε κι ας ξενυχτάμε ΟΣΟ μπορούμε
Ας πετάμε ΟΣΑ λεφτά του βάνια μπορούμε σε μαλακισμένες επιλογές
Το θέμα είναι να μπαίνουν 11 φανέλες με το αετό στο στήθος και να πατάνε τον αντίπαλο. Είτε αγωνιστικά , είτε με τσαμπουκά. Δε με νοιάζει τίποτα άλλο.
ΥΓ : γράφω για σικ και τζος γιατί τους θεωρώ παοκμανικούς "φίλους" μου , από τις όμορφες και έξυπνες πένες εδώ μέσα και δε τίθεταιι θέμα αντιπαράθεσης
Γιαπα το προβλημα μας ειναι οτι γίναμε σαν οπαδούς άλλων ομάδων η μαλλον γινόμαστε
Πελάτες και κρίνουμε σαν πελάτες
Πελάτες και κρίνουμε σαν πελάτες
- Duke_Rolson
- Duke_Rolson
Μας εχουν πηδήξει τα ΣΚ εγω αυτο ξερω...
Φαινότανε οτι θα φάμε δυστυχως παλι φαινότανε
Μείναμε και με τους Έλληνες στα πλαγια τελος αν παίζαμε κι αλλο θα τρώγαμε δευτερο γκολ δε βάζαμε
Φαινότανε οτι θα φάμε δυστυχως παλι φαινότανε
Μείναμε και με τους Έλληνες στα πλαγια τελος αν παίζαμε κι αλλο θα τρώγαμε δευτερο γκολ δε βάζαμε
-
paliotomaros
Σε στηριξα και τσακώθηκα με κοσμο και κοσμακη, αλλα η αλλαγη του γκολασα εκρινε το παιχνιδι. Ελπιζω μην μας κουβαλήσουν αναστασίου ή ίβιτς ή γ.χ ή χαβο. Κρίμα. Βέβαια φταις κατα το ήμιση, γιατι το άλλο μισό θα το επωμιστεί ο φρανκ άρνεσεν με τα παλτά που κουβάλησε
οταν ειχαμε δυναμεις κολοβαρεσανε και δεν καναν δευτερο γκολ αυτο εγινε ξανα μετα θα φταις εσυ τουντορ
Όταν ένα ημίχρονο σε παίζει μονότερμα ο Ατρόμητος του Δελλα και δεν υπάρχει καμια αντίδραση αυτός που φταίει πρώτος είναι ο προπονητής. Δυστυχώς η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη για τον Τουντορ...
- Chuck Norris
Θα φύγει ο Τούντορ , θα μάθει ο γκολάσα να τρέχει ο Βελλίδης να κάνει εξόδους και οι παίκτες να παθαίνουν την μια θλάση μετά την άλλη . Είναι απλό το παιχνίδι χάθηκε από την στιγμή που βγήκε ο ροντρίγκες και μπηκε ο πουθενάς ο γκολάσα