Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Όλες οι μετεγγραφες να πανε πισω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Σάβ 30 Ιαν 2016, 21:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πραγματικά τραγικό αν πάρουμε τον Τσάβεζ. Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο έχω στενοχωρηθεί από την ώρα που το έμαθα.
Αν γίνει η μεταγραφή του Τσάβες που μόλις διάβασα, είναι πολύ σούπερ κίνηση για το Γενάρη!! Ο παίκτης έχει τρελό σουτ και το χρειαζόμαστε. Πάντα τον ξεχώριζα (από το 1ο του παιχνίδι στα Γιαννενα) και τον ήθελα στον ΠΑΟΚ. Είναι σε καλή ηλικία και σε εμάς θα παίξει μπάλα, που ο Ιβάν πληρώνει στην ώρα του. Μπορεί πολλοί εδώ μέσα να θέλετε μεγάλα ονόματα, αλλά η εγχώρια αγορά είναι η καλύτερη για το Γενάρη. Παίκτες που ξέρουν το πρωτάθλημα και έχουν πάνω απ'όλα αγωνιστικό ρυθμό, αλλά και δεν κοστίζουν πολύ. Είδαμε και Νομπόα - Κόστα που τους χρυσοπληρώσαμε... Μπράβο από μένα σε Φρανκ και ΠΑΕ αν γίνει η μεταγραφή.
Μια χαρά είναι ο Τσάβες για προπονητή Τουντορ
Του φέραμε και Μπερμπατοφ και τον απαξίωσε...αν του φερναμε και δεκάρι και απαξιωνε και αυτόν ο Ιβάν θα παίρνε ψυχοφάρμακα...Τσαβες λοιπόν χωρίς ιδιαίτερο κόστος και με απαίτηση να φτιάξει ομαδα...η αεκ σαμποτες έχει το τρομερό δεκάρι και είναι δεύτερη;
Του φέραμε και Μπερμπατοφ και τον απαξίωσε...αν του φερναμε και δεκάρι και απαξιωνε και αυτόν ο Ιβάν θα παίρνε ψυχοφάρμακα...Τσαβες λοιπόν χωρίς ιδιαίτερο κόστος και με απαίτηση να φτιάξει ομαδα...η αεκ σαμποτες έχει το τρομερό δεκάρι και είναι δεύτερη;
- Duke_Rolson
Καλοκαίρι πρόπερσυ θυμάμαι ένα ποσοστό πάνω από το 50-60% να "αναρωτιέται" που βρίσκει ο πας παίχτες σαν τον τσάβες και γιατί δεν τον παίρνουμε εμείς.. Ειδικά στα μεταξύ μας παιχνίδια, γίνεται το έλα να δεις...MANIAKOS έγραψε:danirifle έγραψε:είμαστε τόσο απαξιωτικοί σε όποιον παίχτη έρχεται στον ΠΑΟΚ, που καταντάει αηδία
ξεκινάει ο άλλος να παίζει μπάλα στον ΠΑΟΚ και ήδη τα μούτρα μας είναι ξυνισμένα, αντί να του δώσουμε ώθηση
γι αυτό τρέμουν στο πρώτο λάθος
Σωστό δεν παλευομαστε πλεον
Πέρσυ που βγήκε φώτο στα γραφεία, κλασσικά οι 6 στους δέκα ήταν αρνητικοί γιατί ήθελαν το βήμα παραπάνω..
Μετά την τριάρα φέτος, πάλι αναρωτιόμαασταν γιατί δεν έκλεισε το καλοκαίρι και τι ωραία θα έδενε στην ομάδα...
Τώρα που κατά πάσα πιθανότητα έκλεισε, έχουμε πάλι τα ίδια...
Άθενς η αεκ δεν έχει πουθενά τίποτα. Οι παίκτες της παίρνουν 200,000 μισθό οι βασικοί...
@vs40 και εγώ είμαι υπέρ της εγχώριας αγοράς και πραγματικά χάρηκα με Χατζηισαΐα και Βελλίδη. Αλλά ο Τσάβεζ είναι παίκτης που θα σου παίξει την μία 8 και τις άλλες πέντε θα είναι στο 3. Ταλαντούχος δεν λέω, αλλά ασταθής, ατομιστής και στα μεγάλα ματς σχεδόν πάντα χαμένος.
Η ΑΕΚ έχει Μάνταλο που είναι ο Πέλκας σε 3-4 χρόνια. Με μεγαλύτερη ουσία, περισσότερη δύναμη και αν δεν είχε τον τραυματισμό του πιστεύω θα ήταν στο ίδιο λέβελ με Φορτούνη.
nothu έγραψε:Με μας παντα που τον θυμάμαι μια χαρά επαιζε πάντως.
Εγώ πάλι πάντα τον θυμάμαι πολύ κακό και απορούσα γιατί τόσος ντόρος
Δεν πειράζει, ας έρθει τουλάχιστον να μην χαντακώσει και τον Πέλκα αφού λογικά θα μοιράζονται τον χρόνο.
Δε ξέρω αν ο Τσαβες ειναι το δεκαρι που ονειρευόμαστε αλλα πλέον μετα τις δυο σημερινές θλασεις η απόκτηση του ειναι επιβεβλημένη. Για να μη πω οτι πρεπει να πάρουμε και Τσαβες και δεκαρι...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk