Μαλλον δεν τον θελει ο Κοουτς.MANIAKOS έγραψε:Η απορία μου ειναι γιατι δε φέρανε Φανούρη πισω
Θα δουμε και ο Ιβιτς τι γνωμη εχει
Μαλλον δεν τον θελει ο Κοουτς.MANIAKOS έγραψε:Η απορία μου ειναι γιατι δε φέρανε Φανούρη πισω
Και δεν δικαιωθηκε με vdf και μπακασεταMagpies4 έγραψε:Τελικά ο Λίμπρα δικαιώθηκε με τον Τσάβεζ.
Γιατι το λες αυτο φιλαρακι?Demir έγραψε:Κώστα μάλλον δεν τον έχεις δει ποτέ να ποτέ!!!
ΜαλλιαδεςMANIAKOS έγραψε:Ο καιυλιμπαλι
Θα ρθει ;
Επισης απορία πως λέγονται αυτοι που ναι απο το Μάλι;
danirifle έγραψε:είμαστε τόσο απαξιωτικοί σε όποιον παίχτη έρχεται στον ΠΑΟΚ, που καταντάει αηδία
ξεκινάει ο άλλος να παίζει μπάλα στον ΠΑΟΚ και ήδη τα μούτρα μας είναι ξυνισμένα, αντί να του δώσουμε ώθηση
γι αυτό τρέμουν στο πρώτο λάθος
Είχε κάνει τότε πάντως και κρούσεις για Oxford και Havard!MANIAKOS έγραψε:Εγω τον βλεπω και σαν μεταγγραφη γέφυρα με τη φυγή μακ το καλοκαιρι
Στην ναπολι πριν καποια χρονια τον πηρανε οποτε θα χει παιδεία
Καλα εχουμε αλλες 2 μερες...STRAFNIK έγραψε:άν δε κάνω μεγάλο λάθος , πρεπει να ναι η πρώτη
μεταγραφική περίοδος επί Ιβάν που δεν έχουμε και μπάμ και μπούμ και πάταγο (έστω στα χαρτιά)
προσωπικά για καλό το κόβω
karl έγραψε:Είχε κάνει τότε πάντως και κρούσεις για Oxford και Havard!MANIAKOS έγραψε:Εγω τον βλεπω και σαν μεταγγραφη γέφυρα με τη φυγή μακ το καλοκαιρι
Στην ναπολι πριν καποια χρονια τον πηρανε οποτε θα χει παιδεία