Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- Kostas_Peraia4
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Ο Chavez παιζει να εχει χειροτερη πασα και απο τον Κατσε.Ενας σχετικα γρηγορος,ντριπλαδορος ειναι.Ιδιος ο Jairo.Με τη καμια δεν ειναι δεκαρι.
-
ariskatiforos
αυτο που επρεπε να κανουμε περσι δινοντας βαθος και ισορροπια στο ροστερ με τη προσθηκη ετοιμων παικτων ενεργων με πειρα απο σουπερ λιγκ που εχουν ομως ξεχωρισει,ωστε να διατηρηθουμε ψηλα και να δωσουμε ανασες στην ομαδα,αλλα θελαμε κινησεις εντυπωσεων και οχι ουσιας ,συμβαινει φετος..
σωστος οαρνεσεν και εξυπνος..κινησεις κατα τη γνωμη μου ουσιας..απο το να παρουμε πχ τον εκατοτε ανενεργο και οχι σε φορμα βαν ντε φαρτ ..
μπραβο ας μπει ε[πιτελους η λογικη μπροστα
αρσενικος ο τσαβες θα τη σηκωσει τη φανελα αν με το καλο ολοκληρωθει
σωστος οαρνεσεν και εξυπνος..κινησεις κατα τη γνωμη μου ουσιας..απο το να παρουμε πχ τον εκατοτε ανενεργο και οχι σε φορμα βαν ντε φαρτ ..
μπραβο ας μπει ε[πιτελους η λογικη μπροστα
αρσενικος ο τσαβες θα τη σηκωσει τη φανελα αν με το καλο ολοκληρωθει
- ΑποστόληςΑ
Τον εχει δει κανεις σαν δεκαρ στα Γιάννενα ;
Εγωσ δ χαφ θυμάμαι γι αυτο
Εγωσ δ χαφ θυμάμαι γι αυτο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Σάβ 30 Ιαν 2016, 18:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
ariskatiforos
σκληροτραχηλος με επιθετικοτητα..τεοιους χρειαζομαστε..
και με κινητρο..τα ονοματα το καλοκαιρι απο περισσοτερες επιλογες
και με κινητρο..τα ονοματα το καλοκαιρι απο περισσοτερες επιλογες
Τι μου θυμιζει,τι μου θυμιζει,ενα καλοκαιρι που μαζεψαμε οτι λιμο υπηρχε στην σουπερλιγκ,κατι φωτακηδες,κατι αμπουμπακαριδες,κατι κουτσιανικουλιδες,κατι φιλομενους και κρεσιτς και καποιοι μιλουσαν για το βαθος που μας ελειπε ενω την ιδια ωρα ο Σαντος ωριοταν για τους 2-3 ποιοτικους που του ελειπαν για να παρει πρωταθλημα.Ελπιζω να ειναι ψεμμα,διαφορετικα η ο Αρνεσεν ειναι μ@λ@κ@ς η ειναι ουσιαστικα παρελθον.
Νομιζω οτι η ομαδα δεν εχει προβλημα βαθους,αλλα ποιοτητας και προσωπικοτητων..Ο Τσαβες ενα ς καλοσ τσαρλατανος ειναι που φανηκε σε μ ια καλη επαρχαικη ομαδα..Τεσπα,εγω διαφωνω με την συγκεκριμενη μεταγραφη,ειδικα για 2,5 χρονια που ακουγεται...
- ΑποστόληςΑ
-
ariskatiforos
επιθετικο χαφ δεν ειναι το δεκαρι καλλιτεχνης..
νευρικος και δυναμικος με καλη επιθετικη λειτουργια
νευρικος και δυναμικος με καλη επιθετικη λειτουργια
Μαγκες μια χαρα μεταγραφη ειναι ο τσαβες αλλα μη γινεσται ιεροσυλοι μερικοι και τον βαζεται και πανω απ το φνφ
εγω για ανασες στον πελκινιο μια χαρα τον βλεπω
Καταλαβαινω τι θελουν να κανουν στην ομαδα και δε μιλαω αυτο ειναι στηριξη στο προτζεκτ
Τωρα ποδοσφαιρικη κριτικη θα πρπεει να κανουμε και θα κανουμε το προτζεκτ δεν εχει να κανει με το αν εβαλε τους σωστους παιχτες αν επαιξε σωστο συστημα κτλ το προτζεκτ ειναι θεμα διοικητικο και εινα καθαρα επιλογη ιβαν
Οσοσν αφορα τα ποδοσφαιρικα η κριτικη κριτικη αλλα οχι μιρλα
εγω για ανασες στον πελκινιο μια χαρα τον βλεπω
Καταλαβαινω τι θελουν να κανουν στην ομαδα και δε μιλαω αυτο ειναι στηριξη στο προτζεκτ
Τωρα ποδοσφαιρικη κριτικη θα πρπεει να κανουμε και θα κανουμε το προτζεκτ δεν εχει να κανει με το αν εβαλε τους σωστους παιχτες αν επαιξε σωστο συστημα κτλ το προτζεκτ ειναι θεμα διοικητικο και εινα καθαρα επιλογη ιβαν
Οσοσν αφορα τα ποδοσφαιρικα η κριτικη κριτικη αλλα οχι μιρλα
- PAOK_Antarctica
Θα κάνουμε το κάτι παραπάνω γεμίζοντας το ρόστερ μας με παίκτες του ΠΑΣ?
Αν ήταν θα το έκανε ο ΠΑΣ μόνος του.
Αν ήταν θα το έκανε ο ΠΑΣ μόνος του.
Μακάρι να ισχύει για Chavez.
Παίκτης με πολλά καλά στοιχεια. Αν και δε λογίζεται ως δεκάρι - Πιστεύω θα βοηθήσει την ομάδα εκεί που πονάμε δηλ. στο δημιουργικό κομμάτι.
Ξέρει κανεις σε τι βαθμό ετοιμότητας είναι atuth τη στιγμή
Έχει χάσει προπονήσεις; κτλ
Παίκτης με πολλά καλά στοιχεια. Αν και δε λογίζεται ως δεκάρι - Πιστεύω θα βοηθήσει την ομάδα εκεί που πονάμε δηλ. στο δημιουργικό κομμάτι.
Ξέρει κανεις σε τι βαθμό ετοιμότητας είναι atuth τη στιγμή
Έχει χάσει προπονήσεις; κτλ
- ΑποστόληςΑ
Και ο Lila καλός είναι. Δεν θυμάμαι μόνο ποιος παίζει δεξί μπακ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Σάβ 30 Ιαν 2016, 18:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.