Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από Dimg4 »

mpouJr έγραψε:Αστον να απαντησει με επιχειρηματα κ εγω το παρατραβηξα λιγακι με το καλσον,αλλα αξιζε :D
Ζητω συγνωμη κ ασε μας να επανελθουμε στην συζητηση θα ειμαι πιο κοσμιος
Ολα καλα αδερφε, κι εγω παρασυρθηκα. Geo αστο φιλε εσυ εχεις προσωπικο θεμα με μενα οποτε αν θελεις στειλε email
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Mapogo έγραψε:Για μένα , ο μόνος που δεν πρέπει να έχει παράπονο απ τις ευκαιρίες που πήρε μέχρι τώρα είναι ο Ιγκόρ.

Κ ελπίζω να έχει ήδη ρωτήσει ο Ιβάν τον Φρανκ το εξης απλό.

--Γιατί ρε συ Φρανκ να πληρώνω να έχω το 2ο ρόστερ κ να είναι η ομάδα 4η ? Αν είναι να είμαστε εκεί , να δίνω κ εγώ λιγότερα.
Σιγά το επιχείρημα...πέρσι είχες το δεύτερο ρόστερ και ήρθες πέμπτος...πρόπερσι και πάλι το δεύτερο ρόστερ και μάλιστα πολύ κοντά σε αυτό του γαύρου και ήρθες τρίτος. Αυτό θα σου έλεγα αν ήμουν ο Ιγκορ.

Και μην ξεχνάμε ότι το πρωτάθλημα ΔΕΝ τελειωσε.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Mapogo έγραψε:Για μένα , ο μόνος που δεν πρέπει να έχει παράπονο απ τις ευκαιρίες που πήρε μέχρι τώρα είναι ο Ιγκόρ.

--Γιατί ρε συ Φρανκ να πληρώνω να έχω το 2ο ρόστερ κ να είναι η ομάδα 4η ? Αν είναι να είμαστε εκεί , να δίνω κ εγώ λιγότερα.
Οπως ειπε και ο simba, για τις μαλακιες των προηγουμενων ουτε ο Τουντορ φταιει ουτε ο Αρνεσεν. Ουτε εδωσε μπατζετ ο Ιβαν το καλοκαιρι για να φτιαχτει το χαλι σε ενα καλοκαιρι.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Επισης το ροστερ εμεις στο μυαλο μας το κανουμε "2ο"
Οπως εδω μεσα ολοι γελανε με το ροστερ του Βαζελου και της ΑΕΚ αλλο τοσο γελανε και αυτοι μαζι σου.
sakoulepsu_teen

Δημοσίευση από sakoulepsu_teen »

Είσαι πολύ χάλια , άπειρος έχεις χάσει τουλάχιστον 7 παίκτες διαχειρίζεσαι καλα το Μυστακίδη αλλά δε πεί8ιεις ειδικά στην άμυνα αν και ησουν σεντερμπακ δεν διαχειρίστηκεςκαλα τον Ολσεν και κόλωσες να τον βάλεις με την κούλα γιατί αν τον έβαζες και πήγαινε καλά θα έπρεπε να μείνει και αυτό χαλούσε τις ''ισοροπίες'' στην ομάδα ......
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

kataramenos5 έγραψε: Ειπα δε θ απαντησω ξανα σε δικο σου ποστ μιας και συμπεριφερεαι σα παιδακι στο συνομηλητη αλλα επειδη το γραφεις και το ξαναγραφεις για την ευθηνη του κοσμου θα μιλησω γενικα για το θεμα για να καταλαβουν κι οι αλλοι τι εννοω στα περι ευθηνης.
Περα απο το μπλα μπλα που γινεται σε φορουμ και σε ραδια ,τα παιχνιδια κερδιζονται στο γηπεδο.
Εχετε παιξει ποτε αγωνα σε γηπεδο που "φλεγεται"?Ξερετε πως ειναι να ουρλιαζει ο κοσμος πανω απο το παγκο,να ανβουνε πυρσοι και να πεφτουν κροτιδες?Εγω ειχα την..τυχη.Αλλαγη μπηκα κι ενοιωθα τα ποδια μου να λυγιζουν.Μια θολουρα στο μυαλο ,ενα μουδιασμα και τα συστηματα πηγαν περιπατο.Την ιδια ομαδα που στην εδρα μου της εριξα 30 ποντους εκει εχασα πανυγηρικα.Θελει εμπειρια,να τοχεις ζησει αυτο αρκετες φορες για να μπορεσεις να συγκεντρωθεις (φανταζομαι) και να κανεις σωστα αυτα που χεις μαθει.Μονο μεγαλες ομαδες μπορουν να ανταπεξελθουν σε τετοιες συνθηκες.Απ τις ομαδες τις σουπερ λιγδας ποσες νομιζετε οτι εχουν την εμπειρια να αντεξουν μια Τουμπα "καζανι"?
Το γαυρο σ εκεινο το αλησμονητο παιχνιδ κυπελλου πριν 2 χρονια δε τον λυγισε η ομαδαρα που ειχες ,ουτε ο σουπερ προπονητης που ειχες στον παγκο.Αν ηταν ετσι, θα πρεπε να κανουμε ισοβιο συμβολαιο στο ΓΧ. :o :o
Σ εκεινο το παιχνιδι, εμεις ο κοσμος λυγισαμε και γαυρο και διατητη που δεν τολμησε.Αν δεν ισχυουν ολα αυτα ,τοτε ο μυθος της Τουμπας ειναι μια παπαρια και μιση και κακως τον μνημονευουμε συνεχως.
Θυμαμαι της δηλωσεις καποιου παικτη μετα τον αγωνα με τη Ναπολι νομιζω που ειπε "Τι να καταλαβω απ τα ονοματα των αντιπαλων (Μαραντονα ,Καρεκα κλπ) Οταν εχεις απο πισω σου αυτο το κοσμο βγαζεις φτερα"
Αυτα τα φτερα, τα κοψαμε εμεις οι ιδιοι τα τελευταια χρονια.Οταν βγαινει ο παικτης και βλεπει αδεια τσιμεντα , καποιους να μουρμουρανε απο την πρωτη στραβη που θα κανει και ν αρχιζουν τα μπινελικια, του κοβονται τα ποδια.Δεν ειναι λιγες οι φορες φετος που ακουσα φετος κραξιμο απ το πενταλεπτο χωρις λογο.
Το μεγαλυτερο οπλο διαχρονικα που ειχε αυτη η ομαδα ,αυτο που την εκανε μεγαλη δεν ηταν ουτε οι παικταραδες ,ουτε οι προπονητες ,ηταν ο κοσμος της.
Αυτο τον κοσμο καταφεραν να τον στρεψουν εναντιον της και να τον βαλουν να σκοτωνεται για το αν ο Κλαους παταει περιοχη και αν ο Τουντορ ξερει τα βασικα.Γι αυτο και στηναν εκπομπες οπως του Χυτρα.Μη γελιεστε αποκλειεται να ταν ο μονος. Κι απο τι φαινεται την καναν πολυ καλα τη δουλεια τους.
Αυτα και δε χρειαζεται ν απαντησεις, ουτε κι εγω θα επανελθω,
Τα χιες μπερδέψει λίγο τα πράγματα αλλά αφού δεν χρειάζεται να απαντήσω
με βγάζεις κι απ τον κόπο ανάλυσης του αυτονοήτου.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

sakoulepsu_teen έγραψε:Είσαι πολύ χάλια , άπειρος έχεις χάσει τουλάχιστον 7 παίκτες διαχειρίζεσαι καλα το Μυστακίδη αλλά δε πεί8ιεις ειδικά στην άμυνα αν και ησουν σεντερμπακ δεν διαχειρίστηκεςκαλα τον Ολσεν και κόλωσες να τον βάλεις με την κούλα γιατί αν τον έβαζες και πήγαινε καλά θα έπρεπε να μείνει και αυτό χαλούσε τις ''ισοροπίες'' στην ομάδα ......
7; :shock: :roll: :roll: :roll:

πες Μπερμπάτοφ (λεμε τωρα), Σκόνδρα (λέμε τώρα) και Όλσεν... :roll: οι άλλοι τέσσερεις ποιοί είναι; και μη μου πειτε ονοματα οπως Μαλεζας,Ζάιρο κτλ γιατι μια χαρά τις πήραν/παίρνουν τις ευκαιρίες τους...

οσο δε για Όλσεν το να τον έβαζε με κούλα τη στιγμή που ήταν να φεύγει κοπεγχάγη μονο συνετό δεν θα ήταν και πολύ καλά έκανε που δεν τον έβαλε.... και αυτά τα λέει το μεγαλύτερο ολσενοσκυλο του φόρουμ... 8-)
sakoulepsu_teen

Δημοσίευση από sakoulepsu_teen »

To πρόβλημα δεν είναι ο Τουντορ το χάνεις παίκτη δε σημαίνει δε τον βάζεις να παίξει μόνο σημαίνει όταν παίζει είναι χειρότερος από άλλες χρονιές ή τον έδιωξες..........Κάτσε , Φ. περέιρα , Κλαους, Λούκας για να μην πούμε για το αυστραλό που τον εξαφάνησε.........
Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί επίσης έκανα 2 ποστ για τους πεκταράδες Μυστακίδη και Κοροβέση που εξαφανήστηκαν...
Τον Όλσεν τον διαχειρήστηκε μια χαρά απλά από τον αγώνα με την κούλα φάνηκε ότι κάποιοι άλλοι βιάστηκαν να τον ξαποστείλουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sakoulepsu_teen την Σάβ 30 Ιαν 2016, 11:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Μπορεί να εγκρίθηκαν αργότερα και να εμφανίστηκαν σε προηγούμενη σελίδα.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Σε οσους λενε οτι ο Igor καιει παικτες,οτι η διαχειριση του ροστερ ειναι για τα σκυλια και οτι ειναι θλασακιας,εγω εχω να πω οτι με την αριστη χρηση του vis track,και την φοβερη δουλεια στην φυσικη κατασταση,ο ΠΑΟΚ θα εχει ετοιμοπολεμους και σε αριστη κατασταση ολους(μα ολους) τους παικτες τους στα play-off,οταν οι αλλοι (αεκ,βαζελος) θα εχουν κλαταρει.

Δεν νομιζω ο Tudor να ειναι τοσο βλακας και να μην επιλεγει τους καλυτερους παικτες σε καθε ματς.Και στο κατω κατω εχει βρει καποιες σταθερες πλεον(Bιτορ,Τζαβελλας,Χαρισης,Τσιμιροτ,Πελκας,Μακ,Γκαρι,Κλαους)

Για μενα γινεται φοβερη διαχειριση και του ροστερ και δυναμεων.Να σας θυμισω πως περυσι τετοιο καιρο,η ομαδα μετα το 60 ηταν σαν καπη
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Αντε ρε ΙΓΚΟΡ!!!

Δωσε τα μεγιστα να γινουμε ΟΜΑΔΑΡΑ ρεεεεεεεεεεεεεε
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Σε οσους λενε οτι ο Igor καιει παικτες,οτι η διαχειριση του ροστερ ειναι για τα σκυλια και οτι ειναι θλασακιας,εγω εχω να πω οτι με την αριστη χρηση του vis track,και την φοβερη δουλεια στην φυσικη κατασταση,ο ΠΑΟΚ θα εχει ετοιμοπολεμους και σε αριστη κατασταση ολους(μα ολους) τους παικτες τους στα play-off,οταν οι αλλοι (αεκ,βαζελος) θα εχουν κλαταρει.

Δεν νομιζω ο Tudor να ειναι τοσο βλακας και να μην επιλεγει τους καλυτερους παικτες σε καθε ματς.Και στο κατω κατω εχει βρει καποιες σταθερες πλεον(Bιτορ,Τζαβελλας,Χαρισης,Τσιμιροτ,Πελκας,Μακ,Γκαρι,Κλαους)

Για μενα γινεται φοβερη διαχειριση και του ροστερ και δυναμεων.Να σας θυμισω πως περυσι τετοιο καιρο,η ομαδα μετα το 60 ηταν σαν καπη
Ενώ τώρα ανεβαάζει ρυθμούς μετά το 60'. Μπορεί να φταίνε άλλα πράγματα αλλά σίγουρα όχι η διαχείριση.
Απο φυσική κατάσταση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα είναι αρκετά καλά, και είναι ίσως η πρώτη χρονιά επί Σαββίδη εποχή που έγινε κανονική προετοιμασία.
Απο κει και πέρα να μην τα ξαναλέμε. Αν δεν έχουμε την υπομονή και σύνεση να εμπιστευτούμε έναν προπονητή - που στο κάτω-κάτω ο τεχνικός διευθυντής ο ίδιος διάλεξε - μέχρι τουλάχιστον το τέλος της χρονιάς για να κάνουμε συγκομιδή πως θα εμπιστευτούμε τον επόμενο για 3 χρόνια; Στα πρώτα σκαμπανεβάσματα και στην πρώτη δική του αντίδραση - γιατί άνθρωπος είναι, μπροστά σ'αυτή την κατάσταση ο οποιοσδήποτε θα αντιδράσει - θα τον βγάλουμε άχρηστο κι θα αρχίσουμε τον πόλεμο όπως κάνουμε τώρα.
Παρτε παραδείγματα από μεγάλες ομάδες, ο Βαν Χαλ έχει και τους δημοσιογράφους και την κοινή γνώμη και την σκιά του Μουρίνιο και τα άσχημα αποτελέσματα αλλά παραμένει στη θέση του. Γιατί απλά το να φύγει τώρα δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Το ίδιο - αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό - ισχύει και για τον Τούντορ. Αλλά έχουμε μεγαλοποιήσει τα όποια προβλήματα λες και αυτός ο άνθρωπος θέλει το κακό της ομάδας. Είμαστε γενικά απαράδεκτοι.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

το οτι ελπιζεις κιολας να εχει κανει αυτη την αμπαλη ερωτηση με ξεπερναει...
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

Ksenitemenos4 έγραψε:

το οτι ελπιζεις κιολας να εχει κανει αυτη την αμπαλη ερωτηση με ξεπερναει...
:lol: :lol:
μακραν η ποιο αμπαλη ερώτηση όλον τον εποχών, αξίζει βραβείο πριν την έναρξη παοκ-ατρόμητος :opaokara:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Παντως αν τελικα ξεκινησει με Μακ-Τζιολη στο σημερινο, θαναι λαθος κατεμε γιατι ειναι πτώματα και το πιο πιθανο ειναι ναναι αρνητικοι..Ασε π έχουμε γαυρο και νιωνιο μπροστα π αποκλειεται να λειψουνε..

Ποτε θα παρουν ανασες?
Μιλαμε για τελη γεναρη με Μακ με 40 ματς (3150 λεπτα) και Τζιολη με 36 ματς (2950) απο μεσα ιουλη, που αλλοι φτανουν Ιουνη για τετοια νουμερα..
Ασε που εδω κ 2-3 παιχνιδια ειναι τελειως αρνητικοί..

Και στην τελικη, ας δοκιμαστει ο Σαμπο μια φορα απτη αρχή (κ οχι πχ στο 60 με 0-0 που το αγχος βαραει κοκκινο)
Και τακτικα να το δεις, ενας κουρασμένος τζιολης σε τετοια ματς πιο πολυ τροχοπέδη αποτελει για την ομαδα, παρά asset..

Ασε π δε χορτασαμε Μακ αφαντο ως φορ σε τοσα κλειστα ματς, ιδιαιτερα απεναντι σε δυναμικά ντερεκια π τον κανουν ενα φου?
Νομιζω ο μυστα ή ο ζαιρο εχουν μεγαλυτερο εκτόπισμα κ καλυτερη υποδοχη κ σπασιμο για να παίξουν ως φορ..

Anw, μακαρι να παει καλα να μη γανιασουμε σημερα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Σάβ 30 Ιαν 2016, 13:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”