Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από K_geo »

ή μίλατε σαν άνθρωποι ή φεύγετε μεχρι το τέλος της σεζόν.

dimg4 ή δεν έχεις καταλάβει ότι έχους κουράσει το 90% του φόρουμ, ή το κάνεις επίτηδες. ΤΕΛΟΣ, παρακαλώ.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Αστον να απαντησει με επιχειρηματα κ εγω το παρατραβηξα λιγακι με το καλσον,αλλα αξιζε :D
Ζητω συγνωμη κ ασε μας να επανελθουμε στην συζητηση θα ειμαι πιο κοσμιος
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το καλο που σας θέλω. Θα ξυπνήσει ο Τούρκος μεσα μου.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ο ..μπαμπας των σκουληκιων? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Ντιμ σε σενα ο λογος
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εσυ προειδοποιεις εμενα κ ο αλλος πανηγυριζει αντι να πει τελος.
Αντε νυχτα εχω καλυτερα πραγματα ν κανω παρασκευη βραδυ. Kgeo καλο βραδυ φιλε το σταματαω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Σάβ 30 Ιαν 2016, 01:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

kataramenos5 έγραψε:Ο ..μπαμπας των σκουληκιων? :mrgreen:
αστα τα παιδιά, δίνουν μαχες στα μπλόκα. :lol:

υγ: καληνύχτα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Που πας ρε ερχεται το δεκαρ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

στον ντιμγ4 το ειπα να μη λεει οτι δεν ειμαι ευγενικος. :P :D
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

kataramenos5 έγραψε:[
Το μεγαλυτερο οπλο διαχρονικα που ειχε αυτη η ομαδα ,αυτο που την εκανε μεγαλη δεν ηταν ουτε οι παικταραδες ,ουτε οι προπονητες ,ηταν ο κοσμος της.
Αυτο τον κοσμο καταφεραν να τον στρεψουν εναντιον της και να τον βαλουν να σκοτωνεται για το αν ο Κλαους παταει περιοχη και αν ο Τουντορ ξερει τα βασικα.Γι αυτο και στηναν εκπομπες οπως του Χυτρα.Μη γελιεστε αποκλειεται να ταν ο μονος. Κι απο τι φαινεται την καναν πολυ καλα τη δουλεια τους.
Αυτα και δε χρειαζεται ν απαντησεις, ουτε κι εγω θα επανελθω,
++++

Δυόμισι χρόνια έχουν περάσει, ακόμα κλαίω τον αγώνα με την Σάλκε στην άδεια Τούμπα.
Και θα τον κλαίω για πολύ ακόμα.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Dimg4 έγραψε:Εσυ προειδοποιεις εμενα κ ο αλλος πανηγυριζει αντι να πει τελος.
Αντε νυχτα εχω καλυτερα πραγματα ν κανω παρασκευη βραδυ. Kgeo καλο βραδυ φιλε το σταματαω
Ντιμ με παρεξηγησες κ ηδη ζητησα συγνωμη.
Συνεχιζω ομως να πιστευω οτι δεν εχεις κανενα επιχειρημα στην εν λογω φαση κ γιαυτο την κανεις με ελαφρια αν δεν θελεις να γινει η συζητηση εδω μεσα ευχαριστως μπορεις να στειλεις ενα μειλ σε εμενα να το συνεχισουμε εκει χωρις να υπαρχει κανενα προβλημα.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

kataramenos5 έγραψε: Το γαυρο σ εκεινο το αλησμονητο παιχνιδι κυπελλου πριν 2 χρονια δε τον λυγισε η ομαδαρα που ειχες ,ουτε ο σουπερ προπονητης που ειχες στον παγκο.Αν ηταν ετσι, θα πρεπε να κανουμε ισοβιο συμβολαιο στο ΓΧ. :o :o
Σ εκεινο το παιχνιδι, εμεις ο κοσμος λυγισαμε και γαυρο και διατητη που δεν τολμησε. Αν δεν ισχυουν ολα αυτα, τοτε ο μυθος της Τουμπας ειναι μια παπαρια και μιση και κακως τον μνημονευουμε συνεχως.
+1
Για να μαθαίνουν οι παλιοί και να θυμούνται οι νεότεροι ή κάπως έτσι.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Για μένα , ο μόνος που δεν πρέπει να έχει παράπονο απ τις ευκαιρίες που πήρε μέχρι τώρα είναι ο Ιγκόρ.

Κ ελπίζω να έχει ήδη ρωτήσει ο Ιβάν τον Φρανκ το εξης απλό.

--Γιατί ρε συ Φρανκ να πληρώνω να έχω το 2ο ρόστερ κ να είναι η ομάδα 4η ? Αν είναι να είμαστε εκεί , να δίνω κ εγώ λιγότερα.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Ιγκορ τελειωνουν σιγα σιγα τα ψεμματα.. πλησιαζουν οι σημεντικοι αγωνες τις χρονιας.. Λιγοι αγωνες πλεον μενουν για δοκιμες κ πρεπει να πεισεις οτι αξιζεις μια δευτερη χρονια..
Ολοι σε περιμενουν στη γωνια ακομη κ αυτοι που σε στηριζουν τωρα..
Τα πλευ οφ ειναι το μεγαλο στοιχημα κ οπως εχουμε δει απ τα προηγουμενα χρονια που εσυ δεν ησουν εδω οποιος εχει το μεγαλυτερο βαθος παγκου κ το μεγαλυτερο κινητρο κερδιζει.
Μεχρι κ πριν τη μεταγραφικη πριοδο του Ιανουαριου το μεγαλυτερο βαθος απ τους τρεις σοβαρους διεκδικητες της δευτερης θεσης το ειχαμε εμεις. Με τις μεχρι τωρα προσθηκες μαλλον αυτο αλλαζει ή εξισορροπηται. Οποτε πρεπει να πεισεις τους παικτες οτι η δευτερη θεση δεν πρεπει για κανενα λογο μα χαθει. Δικαιολογιες δεν υπαρχουν.. Οι αντιπαλοι ειναι οι μεν νεοφωτιστοι κ οι δε με οικονομικα προβληματα.. Κατι που τους δινει μεν λιγοτερο αγχος αλλα επισης κ δικαολογια να αποτυχουν. Εσυ δεν εχεις. Οσο σωστο ειναι να μεινεις μεχρι το τελος της χρονιας, τοσο λαθος ειναι να μεινεις ακομη μια χρονια αν αποτυχεις.

Μεχρι τωρα ΦΑΙΝΕΤΑΙ να αποτυγχανεις στα: 1) ισορροπια στα αποδυτηρια 2) διαχειρηση του Μπερμπατοφ, 3) αδυναμια να βγαλει η ομαδα μια σταθερη εικονα με αυνεπεια να δειχνει πολυ καλη σε ενα αγωνα κ στον αμεσως επομενο χαλια, 4) αποτυχια στο να δειξει η ομαδα ενα συγκεκριμενο χαρακτηρα, 5) εχεις μεριδιο ευθυνης στην μη αππκτηση παικτων σε θεσεις που η ομαδα ποναει. Τονιζω το φαινεται, γιατι ολα απ τα αποτελεσματα κρινονται. Κ με μια σευτερη θεση στα πλευ οφ εχεις σωσει τη χρονια

Δικαολογιες υπαρχουν πολλες κ ααφως για τα παραπανω φταινε πολλοι ακομα με κυριο υπευθυνο οτι εχεις εναν ξεροκεφαλο κ αμπαλο ιδιοκτητη (ευεργετη δε), οπως βεβαια κ η πλειονοτητα των ομαδων παγκοσμιως.

Αντε να σε δουμε στα δυσκολα Ιγκορ
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

--Γιατί ρε συ Φρανκ να πληρώνω να έχω το 2ο ρόστερ κ να είναι η ομάδα 4η ? Αν είναι να είμαστε εκεί , να δίνω κ εγώ λιγότερα.
Εξαιρετικα απλοικη ερωτηση που ταιριαζει απολυτα στον αμπαλο ιβαν..
Και δωστου κατω η καρδαρα με το γαλα και δωστου δυσαρεσκεια και ανακαταταξεις στους πρωτους 3 μηνες..
:opaokara:

Απογοητευτηκε γρήγορα απο μια χρονια που εκανε (επιτέλους) επιλογες με σωστες βάσεις (φρανκ κ 4.5 μυρια μεταγραφες) και που πηγε να στηθεί κατι καινουργιο?
Απογοητεύτηκε στο μεσο μια χρονιας μεταβατικης που για τους χ ψ ω λογους στηθηκε πανω σε ενα 20χρονο παιδι και σε αλλους 23χρονους, με 512 τραυματισμους και 30 ματς?

Απο μια χρονια που μισοκαηκε (προετοιμασια,ευρωπη) λογω της προηγούμενης που τα εκανε σκ@τ@ με τις επιλογες του (αα,μεταγραφες,γχ,πλειωχ) επειδη στην προπροηγουμενη δεν απεδωσε η "επενδυση" και το ανοιγμα?

Που δεν εγινε σωστη επένδυση το καλοκαιρι π χτυπουσες CHL (2 μυρια για στοχ,λουκας,σκονδρα - δανεικο νεσιντ,ελευθερους βιτορ,τζιολη,σπυροπουλο,ινιγο λοπεθ - οχι χρήματα για σιντελφελντ) και μετα δεν απεδωσε η "επένδυση" του σεπτεμβριου (τζαβελας,νινης) κ τον "δαγκωσαν" το χειμωνα (μαρτενς,μαντουρο,χουσεν,6μηνοι νατχο-ινσαουραλδε)?

Γινονται ομαδαρες "εν μια νυκτι"? Με σπασμωδικες κινησεις, ηξεις-αφηξεις ή χωρις την απαραιτητα σταθερη επενδυση? Τι ειναι οι ομαδες, μετασοβιετικη ρωσια που "εν μια νυκτι" καποιοι μοιραστηκαν τον πλουτο της χωρας και γινανε δισεκατομυριουχοι απ'το πουθενα?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”