κατα τα άλλα, μόλις με πλήρωσε και όχι για πρώτη φορά :ugeek: : http://www.transfermarkt.co.uk/otavio/p ... ler/231289
Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
με την ευκαιρία, για Όλσεν κάπου πήρε το μάτι μου για ρήτρα κοντά στο 1+ χαρτί...  
  μακάρι να μην τον κρατήσουν... αν και θα έχουμε βγάλει και κέρδος..  

κατα τα άλλα, μόλις με πλήρωσε και όχι για πρώτη φορά :ugeek: : http://www.transfermarkt.co.uk/otavio/p ... ler/231289

εγώ θέλω μεταγραφή για τις ανακοινώσεις στην Τούμπα. Να βάζει τις γκολάρες του ο Πέλκας και να φωνάζει
γκολάσο και ε-σπε-κτα-κου-λάρ
[youtube]1p0w6XWGX1w[/youtube]

kataramenos5 έγραψε:Αφηστε τι μιρλα κι εδω μεσα.Τρομαζετε το δεκαρ.
Με αυτόν θα πάρω την μπουκιά της νίκης στον ξερόλα από τον γκεο.ABOLEYTOI έγραψε:εγώ θέλω μεταγραφή για τις ανακοινώσεις στην Τούμπα. Να βάζει τις γκολάρες του ο Πέλκας και να φωνάζει
αν θες οριτζιναλ να πας στη κουλα ρε.  

ασε που ο αλλος εχει και ονομα να γελασει ξανα το χειλακι του μινου. αλλα ετσι, μονο τον εαυτο σας σκεφτεστε, τον αλλο που ολη μερα στο κρυο ψαχνει καμια πληροφορια για καμια μεταγραφη για να μας πει τον εχετε γραμμενο στα παλαιότερα των υποδημάτων σας! αιδώς αργείοι!

ασε που ο αλλος εχει και ονομα να γελασει ξανα το χειλακι του μινου. αλλα ετσι, μονο τον εαυτο σας σκεφτεστε, τον αλλο που ολη μερα στο κρυο ψαχνει καμια πληροφορια για καμια μεταγραφη για να μας πει τον εχετε γραμμενο στα παλαιότερα των υποδημάτων σας! αιδώς αργείοι!
- kataramenos5

Τη κουρτινα 5 : Δεκαρ σημεραMANIAKOS έγραψε:Αυριο
Νικη κ δεκαρ
Νικη χωρις δεκαρ
Ισοπαλία - ηττα με δεκαρ
Ισοπαλία - ηττα χωρις δεκαρ
Ψηφίστε
					Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Σάβ 30 Ιαν 2016, 00:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

2-3 μέρες υπομονή να ησυχάσουμε, μέχρι και για Λέτο άκουσα, ευτυχώς όχι από ρεπόρτερ κλπ

- kataramenos5

Για πειτε τι πιστευετε να μας φερουν
Α) Λατινος
Β) Βορειοευρωπαιος
Γ) Βαλκανιος
Δ) Ρωσος (+πρωην ΕΣΔΔ)
Ε) αλλο εδιτ :καλα βρε ενα λαθος καναμε
Εγω για κανα λατινακι ψήνομαι(το ανεφερε καποιο παλικαρι πριν).Λιγο φαντασια ρε παιδι μου

Α) Λατινος
Β) Βορειοευρωπαιος
Γ) Βαλκανιος
Δ) Ρωσος (+πρωην ΕΣΔΔ)
Ε) αλλο εδιτ :καλα βρε ενα λαθος καναμε
Εγω για κανα λατινακι ψήνομαι(το ανεφερε καποιο παλικαρι πριν).Λιγο φαντασια ρε παιδι μου
					Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Σάβ 30 Ιαν 2016, 01:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Ρώσος...με το jet του ιβάν έρχεται αύριο... 

Τώρα το έμαθα, οπότε πάω για ύπνο...

Όσοι πάτε στο γήπεδο κοιτάτε καλά στην σουίτα μέσα, άρειας φυλής ο τύπος... :ugeek:

είσαι... 
 ...αφού... 

Υ.Γ. Καληνύχτα σε όλους σας...

Τώρα το έμαθα, οπότε πάω για ύπνο...
Όσοι πάτε στο γήπεδο κοιτάτε καλά στην σουίτα μέσα, άρειας φυλής ο τύπος... :ugeek:
Υ.Γ. Καληνύχτα σε όλους σας...
					Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 30 Ιαν 2016, 01:22, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.