Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Νομιζω οτι δεν υπαρχει παικτης που δεν εχει παρει ευκαιριες πλην του αντονις φετος......εκτος κ αν ζουμε σε κανα παραλληλο συμπαν
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ksenitemenos4
Dimg4 έγραψε:Ρε φιλε τωρα... really?
αλλο δεν πηρε ευκαιριες και αλλο θα μπορουσε ισως να παρει περισσοτερες....νομιζω αυτο εννοει..
Ρε φιλε πες μου εναν που δεν εχει παιξει καθολου.....
Όλοι έπαιξαν εκτός των Αντονις που έπαιξε πολύ λίγο και του Πόζογλου που δεν πήρε λεπτό συμμετοχής.
Κατσε ρε θα μας επιχειρηματολογησει ο ντιμ να δουμε τι θα ανακαλυψει παλι θελω πολυ να δω τι θα πει
ο Πόζογλου πρεπει να είναι ακόμα στα "πιτς"...tzelas έγραψε:Όλοι έπαιξαν εκτός των Αντονις που έπαιξε πολύ λίγο και του Πόζογλου που δεν πήρε λεπτό συμμετοχής.
και ο Αντώνης νομίζω ότι ακόμα ειναι πολύ πίσω σε κάποια θέματα.
αν και όσο τον είδα μου άρεσε, ειδικά η επιθετική του παρουσία.
αλλά, με προβλημάτισε εξαιρετικά πολύ το ότι δεν έπαιξε βασικός στο πρόσφατο τουρνουά (κ23) που συμμετείχε η Αυστραλία.
ρώτησα μαλιστα το ποιοι παίζαν αντ' αυτού, αλλά...
-
Dimg4
Μπα δεν το συνεχιζω. Θα στειλω μερικους στο τρελοκομειο οπως παει βλεπω και δεν το θελω
φιλε, εισαι σε ΠΑΟΚτσίδικο φορουμ. θα επρεπε να ξερεις οτι αν καποιος θα προβληματιστει στο τρελοκομειο, δεν ειναι ο ΠΑΟΚτσής που θα παει, αλλά ο τρελογιατρός! 
Το καλσον να μην σκισεις,ον τοπικ τωρα ειμαι πολυ περιεργος να δω αν θα ξαναβαλει τον τζιολη στην 11αδα που η αποδοση του ειναι απο κατω του μετριου εως καταστροφικη η αν επιτελους θα βαλει σαμπο λογω υψους η κατσε για τρεχαντηρι αλλα οπως τα βλεπω αν συνεχισει με την ιδια νοοτροπια η τζιολη η γκολασα θα δουμε η κ τους δυο μαζι
- kataramenos5
Ειπα δε θ απαντησω ξανα σε δικο σου ποστ μιας και συμπεριφερεαι σα παιδακι στο συνομηλητη αλλα επειδη το γραφεις και το ξαναγραφεις για την ευθηνη του κοσμου θα μιλησω γενικα για το θεμα για να καταλαβουν κι οι αλλοι τι εννοω στα περι ευθηνης.Sick Bastard έγραψε:Τι ακριβώς γάμησε ο κόσμος απ τον Δεκέμβρη του 14 μέχρι το καλοκαίρι του 15 ρε παιδιά.capern έγραψε:εγώ πάλι θυμάμαι ότι πέρσι από το Δεκέμβρη του '14 μέχρι το καλοκαίρι του '15 η ομάδα είχε καταρρεύσει, η γκρίνια ήταν φουλ και το roster ξεχαρβαλωμένο (κάτι που φαινόταν από το καλοκαίρι του '14). Χειρότερο από όλα ήταν η γκρίνια του κόσμου που έκανε σα γκόμενα και τα γάμησε όλα τελικά. ένας Τούντορ ήταν η καλύτερη κατ' εμέ λύση
το μόνο που με "στενοχωρεί" είναι που έχουμε πάρει και παίκτες τα τελευταία 3 χρόνια που θα ήθελα να μείνουν
(βλεπε Νάτχο, Στοχ, Ινσαουράλντε και Ολίσε<-γι'αυτόν κάνω πλάκα)
Εξηγήστε μου λιγάκι γιατί θα σαλτάρω.
Ο κόσμος φταίει που η ομάδα κατέρεε απ το 60 και μετά;
Που έτρωγε 3αρες σχεδόν παντού;
Που οι παίχτες δεν μπορούσαν να περπατήσουν;
Που ήταν περιφερόμενος θιάσος;
Στην τελική πείτε μας, δώστε ένα κώδικα Ζαπουνικής φύσεως τι θέλετε να κάνει ''ο κόσμος'' σε διάφορες περιπτώσεις
πέραν του γενικού ''να στηρίζει την ομάδα''. Να αρπάζει 3 (που ήταν για 4-5) με τον τελειωμένο ΟΦΗ και να λέμε τι;
Ότι τα po μετράνε, για να μη διαταραχθεί το φενγκ-σουϊ της ομάδας; Να κάνει παρέλαση το Αγρίνιο μέσα στη Τούμπα
και να λέμε εντάξει χάσαμε 0-1 αλλά το πλάνο ήταν σωστό μα δεν είχαμε τρεξίματα κι ότι η ομάδα στα po θα γαμεί και θα δέρνει για να μην δυσαρεστηθεί η ομάδα;
Περα απο το μπλα μπλα που γινεται σε φορουμ και σε ραδια ,τα παιχνιδια κερδιζονται στο γηπεδο.
Εχετε παιξει ποτε αγωνα σε γηπεδο που "φλεγεται"?Ξερετε πως ειναι να ουρλιαζει ο κοσμος πανω απο το παγκο,να ανβουνε πυρσοι και να πεφτουν κροτιδες?Εγω ειχα την..τυχη.Αλλαγη μπηκα κι ενοιωθα τα ποδια μου να λυγιζουν.Μια θολουρα στο μυαλο ,ενα μουδιασμα και τα συστηματα πηγαν περιπατο.Την ιδια ομαδα που στην εδρα μου της εριξα 30 ποντους εκει εχασα πανυγηρικα.Θελει εμπειρια,να τοχεις ζησει αυτο αρκετες φορες για να μπορεσεις να συγκεντρωθεις (φανταζομαι) και να κανεις σωστα αυτα που χεις μαθει.Μονο μεγαλες ομαδες μπορουν να ανταπεξελθουν σε τετοιες συνθηκες.Απ τις ομαδες τις σουπερ λιγδας ποσες νομιζετε οτι εχουν την εμπειρια να αντεξουν μια Τουμπα "καζανι"?
Το γαυρο σ εκεινο το αλησμονητο παιχνιδ κυπελλου πριν 2 χρονια δε τον λυγισε η ομαδαρα που ειχες ,ουτε ο σουπερ προπονητης που ειχες στον παγκο.Αν ηταν ετσι, θα πρεπε να κανουμε ισοβιο συμβολαιο στο ΓΧ.
Σ εκεινο το παιχνιδι, εμεις ο κοσμος λυγισαμε και γαυρο και διατητη που δεν τολμησε.Αν δεν ισχυουν ολα αυτα ,τοτε ο μυθος της Τουμπας ειναι μια παπαρια και μιση και κακως τον μνημονευουμε συνεχως.
Θυμαμαι της δηλωσεις καποιου παικτη μετα τον αγωνα με τη Ναπολι νομιζω που ειπε "Τι να καταλαβω απ τα ονοματα των αντιπαλων (Μαραντονα ,Καρεκα κλπ) Οταν εχεις απο πισω σου αυτο το κοσμο βγαζεις φτερα"
Αυτα τα φτερα, τα κοψαμε εμεις οι ιδιοι τα τελευταια χρονια.Οταν βγαινει ο παικτης και βλεπει αδεια τσιμεντα , καποιους να μουρμουρανε απο την πρωτη στραβη που θα κανει και ν αρχιζουν τα μπινελικια, του κοβονται τα ποδια.Δεν ειναι λιγες οι φορες φετος που ακουσα φετος κραξιμο απ το πενταλεπτο χωρις λογο.
Το μεγαλυτερο οπλο διαχρονικα που ειχε αυτη η ομαδα ,αυτο που την εκανε μεγαλη δεν ηταν ουτε οι παικταραδες ,ουτε οι προπονητες ,ηταν ο κοσμος της.
Αυτο τον κοσμο καταφεραν να τον στρεψουν εναντιον της και να τον βαλουν να σκοτωνεται για το αν ο Κλαους παταει περιοχη και αν ο Τουντορ ξερει τα βασικα.Γι αυτο και στηναν εκπομπες οπως του Χυτρα.Μη γελιεστε αποκλειεται να ταν ο μονος. Κι απο τι φαινεται την καναν πολυ καλα τη δουλεια τους.
Αυτα και δε χρειαζεται ν απαντησεις, ουτε κι εγω θα επανελθω,
-
Dimg4
Θες να παει εκει η κουβεντα? Οσο λενε να το χαλαρωσουμε πετας την βλακεια σου να πεις τι?mpouJr έγραψε:Το καλσον να μην σκισεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Σάβ 30 Ιαν 2016, 00:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δυστυχώς έτσι είναι παροπλιστηκε το μεγαλύτερο όπλο
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Dimg4
Σωστος!K_geo έγραψε:φιλε, εισαι σε ΠΑΟΚτσίδικο φορουμ. θα επρεπε να ξερεις οτι αν καποιος θα προβληματιστει στο τρελοκομειο, δεν ειναι ο ΠΑΟΚτσής που θα παει, αλλά ο τρελογιατρός!
Απαντησε με επιχειρηματα ποιος δεν πηρε ευκαιριες κ μετα βλεπουμε,ωραιος ο κατ