Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Αυτή που θα φορέσει η ομάδα ρε συ che σίγουρα θα τα έχει
τυπωμένα...Τι θες δηλαδή; Να τραβάνε τους δικούς μας σαν να φοράνε "χάμουρα";
Άλογα είναι;
Εξ άλλου τα κορδόνια μάλλον απαγορεύονται στους αγώνες...
...
Για τους φιλάθλους πρέπει να είναι με κανονικά κορδόνια φυσικά, γνήσιο "remake" της τότε φανέλας...
Για τους φιλάθλους πρέπει να είναι με κανονικά κορδόνια φυσικά, γνήσιο "remake" της τότε φανέλας...
K_geo έγραψε:δε μου γεμιζει καθολου το ματι ως κινηση...Odi έγραψε:Εγώ λέω αντί να κοιτάμε μεγάλα ονόματα να πάμε να πάρουμε τζάμπα τον Τσάβες από τα Γιάννενα που και ελεύθερος είναι και προσαρμοσμένος στην Ελλάδα και ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει ως δεκάρι.
καταλαβες οντι δεν θα το αντεξεις μεχρι και ο υπερμαχος καθε μλκιας της ομαδας γκρινιαζει εκ των προτερων
βρε η ομαδα ας φοραει και παραλλαγη για τους στρατογκβλουςgoran 64 έγραψε:Αυτή που θα φορέσει η ομάδα ρε συ che σίγουρα θα τα έχειτυπωμένα...Τι θες δηλαδή; Να τραβάνε τους δικούς μας σαν να φοράνε "χάμουρα";
Άλογα είναι;
![]()
Αυτό είναι το γκέιμ για κάποιον που ξεπλένει λεφτά, όπως ο χοντρός ο έμπορας.che4 έγραψε:εγω το πιστευω καποια στιγμη και ο ιβαν θα μπει στο παιχνιδι πλυντηριου του ποδοσφαιρου αλλιως δεν κανουμε τιποταΑποστόληςΑ έγραψε:Ρε παλικάρι, πώς είναι δυνατόν να το πιστεύεις αυτό;vothratzis έγραψε:1μυριο στον νιονιο για τον χατζιησαια...μαλιστα...
ετσι θα γινουμε μεγαλη ομαδα μονο υπερτιμολογημενες αγορες και πωλησεις ειναι πλεον το γκειμ
εχουν ακριβως τις ιδιες εκτελεσεις φαουλΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Haris Medunjanin με θυμίζει πολύ τον Τζιόλη.
χωρις πλακα ειναι απ τους λιγους παιχτες που εχω αποψη κανονικη ο ανθρωπος τεχνικα εοιναι αλλου απλα ειναι παναργος
- ΑποστόληςΑ
'Ιδιο ύψος, ίδια ηλικία, στον άξονα και οι δύο, τεχνικοί και αργοί.che4 έγραψε:εχουν ακριβως τις ιδιες εκτελεσεις φαουλΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Haris Medunjanin με θυμίζει πολύ τον Τζιόλη.![]()
![]()
τι λες ρε αποστολε ο χαρις θελει 10 τζιοληδες για να κανουν μιση τριπλα δικια του
χωρις πλακα ειναι απ τους λιγους παιχτες που εχω αποψη κανονικη ο ανθρωπος τεχνικα εοιναι αλλου απλα ειναι παναργος
- Kostas_Peraia4
Δηλαδη δεν μπορουμε να υποστηριξουμε τον Medunjanin,οταν απο πισω του εχεις τα τρεχαντηρια Kace,Cimirot,Xαριση και Sabo?
Kαι στην τελικα αν ερθει(λεμε τωρα),ας μην τρεχει αρκει να μου βγαζει σωστα την ομαδα στην επιθεση
Kαι στην τελικα αν ερθει(λεμε τωρα),ας μην τρεχει αρκει να μου βγαζει σωστα την ομαδα στην επιθεση
δεν εννοω ξεπλυμα μαυρου χρηματος οπα σορρυ μλκια μου γιατι τωρα που το βλεπω ετσι φαινεται εννοω το απλο υπερτιμολογησεις για να καλυψεις αλλα εξοδα εσοδα νομιμα να μοιρασεις και να μοιραστεις χρημα .... τι να κανουμε ετσι εχει γινει το παιχνιδι και πρεπει να μπουμε σαν ομαδα μεσαMīngus έγραψε:
Αυτό είναι το γκέιμ για κάποιον που ξεπλένει λεφτά, όπως ο χοντρός ο έμπορας.
Kostas_Peraia4 έγραψε:Δηλαδη δεν μπορουμε να υποστηριξουμε τον Medunjanin,οταν απο πισω του εχεις τα τρεχαντηρια Kace,Cimirot,Xαριση και Sabo?![]()
![]()
![]()
ρε για μας ειναι θεος απλα αν ειχε λιγο λιγο ταχυτητα θα επαιζε στη ρεαλ με τετοια τεχνικη αυτο εννοω
- Kostas_Peraia4
Aυτο ακριβως λεω ρε Che.Ποσο πιο αργος ειναι δηλαδη απο Ivic και Vukic?
Στον ινπαοκ στερέψανε από μεταγραφικούς παπάδες και κάνουν αφιέρωμα στον μπράβο του Ιβάν. Επίπεδο δημοσιογραφίας υπό του μηδενός.
Φιλε ρώτησα για αυτόν Πολωνό στην δουλεια και μου είπε παιχταράς. Αλλα η ομάδα του απέρριψε πρόταση 4,5 εκ ευρώ της Γαλατασαράι. Με ποσά λες να μπορέσεις να τον πάρεις εσυ;;;;john4serres έγραψε:Με πώληση Κάτσε, φέρνεις Καπούστκα ρεεε! Πουλέν!
"Στα υπόγεια είναι η θέα" λέει ένα άσμα...K_geo έγραψε:δε μου γεμιζει καθολου το ματι ως κινηση...Odi έγραψε:Εγώ λέω αντί να κοιτάμε μεγάλα ονόματα να πάμε να πάρουμε τζάμπα τον Τσάβες από τα Γιάννενα που και ελεύθερος είναι και προσαρμοσμένος στην Ελλάδα και ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει ως δεκάρι.