33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από Odi »

Για τον Αθανασιάδη γράφτηκαν όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί.
Για τον Μπερμπάτοφ γράφτηκαν τα ίδια και χειρότερα.Μέχρι και οτι πήρε κόκκινη για να κανονίσει εκδρομή με την γυναίκα.

Όταν θα καταλάβετε πως όλα αυτά είναι βλαχονοοτροπίες,ελάτε να τα ξαναπούμε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εκδρομή στους 12 βαθμούς θερμοκρασία; Μπα, τον Απρίλιο λογικά...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Καιμακτσαλάν.. 8-)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Odi έγραψε:Για τον Αθανασιάδη γράφτηκαν τα ίδια και χειρότερα.
Για τον Μπερμπάτοφ γράφτηκαν όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί.Μέχρι και οτι πήρε κόκκινη για να κανονίσει εκδρομή με την γυναίκα.

Όταν θα καταλάβετε πως όλα αυτά είναι βλαχονοοτροπίες,ελάτε να τα ξαναπούμε.
fixed. κατα τα αλλα συμφωνω.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

DC έγραψε:Σιγά ρε ντιμ. Ανατρίχιασα.
Περπάτοφ. Όπως τατουαζάκιας και 14. Σε ΠΑΟΚσίδικο φόρουμ.
Τώρα σε έπιασαν οι ευαισθησίες;

hasio_john έγραψε:Αδερφέ DC, είναι σεβαστή κάθε γνώμη , αλλά αν μπορείς τουλάχιστον να γράφεις κανονικά το όνομα του Μπερμπάτοφ γιατί είναι κάπως ντροπή και αχαριστία να μιλάμε έτσι για έναν τέτοιο παίχτη που μας ΤΙΜΑ με την παρουσία του και φοράει τον δικέφαλο στο στήθος! Εντάξει, κάνουμε την καζούρα μας και την πλάκα μας εδώ στο φόρουμ, λέμε τις γνώμες μας (σωστές ή λάθος), αλλά αν αρχίσουμε να λέμε για .... περπάτοφ και άλλα παρεμφερή, τότε ας το κλείσουμε το μαγαζί!
Φιλικά και ελπίζω να καταλαβαίνεις τι λέω και να μην αρπαχτείς!
Αφού τα "τατουαζάκιας", τα "ρολογάκιας", τα "33", τα "τσιχλας", τα "μαθητευόμενος μάγος", τα "νβ" και λοιπές ομορφιές για παίκτες και στελέχη μας, δίνουν και παίρνουν εδώ και μήνες χωρίς να κλείνει το μαγαζί, ε, ανεχτείτε και το Περπάτοφ. Νομίζω ότι το δικαιούμαι.
Δεν κατάλαβα. Ο καθένας εδώ μέσα ειρωνεύεται τον Κλάους. Εγώ τον Περπάτοφ. Ζήστε με αυτό όπως ζω εγώ με τα άλλα.

ΗΛΙΘΙΕΣ και ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΕΣ ειρωνίες, ξέρουμε να γράφουμε ΟΛΟΙ μας. Μόλις στο απέδειξα.
Όπως ξέρουμε και να στοχοποιούμε και να απαξιώνουμε.
Γενικώς, το παιχνιδάκι ξέρω να το παίζω μια χαρά: Την άποψή μου γράφω. Δεν βρίζω και δεν ειρωνεύομαι κανέναν συμφορουμίτη. Είμαι στεναχωρημένος από την κακή απόδοσης της ομάδας. Ο Βούλγαρος μας κρέμασε με την κόκκινη στην κούλα και βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα.
Μπλα μπλα μπλα. Τα γνωστά. Οι γνωστές αοριστολογίες και γενικολογίες ώστε και το σχόλιο να περνάει και η γραμμή και το κλίμα και οι μοντς να μη με την λένε, και άμα με την πούνε άντε κανένα βδομαδιάτικο μπανάκι και ύστερα ξανά στις επάλξεις.

Και εννοείται ότι δεν αρπάζομαι μαν. Ούτε και σκοπεύω να το κάνω.
Μ αρέσεις...πολύ όμως..."Keer writing...this way and...i'll "follow" you for ever" my man... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Με λίγα λόγια και οι ίδιοι οι διαχειριστές ενός ΠΑΟΚτσίδικου site μας λέτε πως μπορούμε να λέμε ειρωνικά προσωνυμία στους ποδοσφαιριστές μας και στον προπονητή και απλά θα λέμε πως είναι σε πλαίσιο φιλικού ...τρολαρίσματος!
Όταν όμως σε καμιά φάπα ημιχρόνου ξεκινήσουν όλοι να πετάνε μαργαριτάρια για παίχτες και προπονητή, μην διαμαρτύρεστε και να λέτε για ηρεμίες και ντροπές και στήριξη της ομάδας και ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα, γιατί απλά ότι θα γράφονται θα είναι απλά ...τρολαρισματάκια!
Πέρα από αυτό, είναι σα να την λέτε στο αφεντικό της ομάδας που αυτός με προσωπική επιλογή τον έφερε και όπως όλα δείχνουν θα κάνει τα πάντα να τον κρατήσει για άλλον ένα χρόνο! Γιατί δεν τρολάρετε τον Ιβάν για την ... άστοχη κίνηση που έκανε και μας ""φόρτωσε"" το ""παλτό"" ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ! Άρε Ιβάν, σήκω και φύγε και άσε μας να πάμε να παίζουμε στα χωράφια με τον Ρούλη να ζήσουμε όλοι καταστάσεις βρουμ βροοουυυυμ! ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.
Φίλε K-Geo (τυχαία διάλεξα εσένα), πες μου ειλικρινά, αν συναντούσες αύριο τον Ιβάν, θα του έλεγες γιατί μας φόρτωσε τον ...περπατοφ??? Ειλικρινά πες μου!
Αρε κατακαημένε ΠΑΟΚτσή, ήρθε στην ομάδα σου μια παγκόσμια ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα που θα μπορούσε να σε μάθει λίγη μπαλίτσα και ήθος και συ την ...τρολάρεις! :redcard:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Odi έγραψε:Καιμακτσαλάν.. 8-)
Βόρρας λέγεται.
Άβαταρ μέλους
Bagheera

Δημοσίευση από Bagheera »

Η απαξίωση παικτών δεν ωφελεί κανέναν. Ούτε την ομάδα, ούτε φυσικά τον παίκτη. Είτε λέγεται Μπερμπάτωφ, είτε Αθανασιάδης, είτε Μπιθοκούκουρας. Άλλο η εποικοδομητική κριτική, άλλο το (περιορισμένο) τρολάρισμα προς χάριν αστεϊσμού και άλλο η εμπάθεια και ο χλευασμός.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

χασιο, η υπερβολη και οι αβιαστη καταθεση σκεψεων συνηθως οδηγουν σε λανθασμενα συμπερασματα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Bagheera έγραψε:Η απαξίωση παικτών δεν ωφελεί κανέναν. Ούτε την ομάδα, ούτε φυσικά τον παίκτη. Είτε λέγεται Μπερμπάτωφ, είτε Αθανασιάδης, είτε Μπιθοκούκουρας. Άλλο η εποικοδομητική κριτική, άλλο το (περιορισμένο) τρολάρισμα προς χάριν αστεϊσμού και άλλο η εμπάθεια και ο χλευασμός.
Ετσι.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Χασιο, θα επαναλάβω, δεν είδα καμία παρόμοια ευαισθησία για τους τρεις αρχηγούς μας. Δε θυμάμαι μήπως έχεις πει και συ τέτοια σχόλια, αλλά αντίδραση σίγουρα δεν θυμάμαι ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Bagheera έγραψε:Είτε λέγεται Μπερμπάτωφ, είτε Αθανασιάδης, είτε Μπιθοκούκουρας. .
Μήπως εννοείς τον Μπιθεγκούρα;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Διαβαζοντας τα παραπανω, υιοθετω απο δω και περα το "κοιμησμενος" για τον κλαους ως φιλικο τρολαρισμα για το ξυπνητηρι. Το ποστ μου ειναι σε χαλαρο υφος οποτε δε πιανει ως προσβολη και φυσικα με την αδεια των διαχειριστων.
Αφου αφηνετε να περασει το περπατοφ, περναει ευκολα κι αυτο.
Γενικα ας βρουμε πως αποκαλουν τους παικτες μας οι αλλοθρησκοι και ας τα υιοθετησουμε. Χαβαλε να γινεται μωρε αφου keep goin my man
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

τσιριγώτης έγραψε:Εντάξει, ξέφυγε η κατάσταση.
Οπότε δεν σας πειράζει να πω και εγώ τον Αθανασιάδη κοιμηση και ας βάλει το ξυπνητήρι να χτυπήσει, ούτε τον Τούντορ βοσκό της Κροατίας. Τσομπανης ο ένας,ύπνος ο άλλος με το βλέμμα της αγελαδας.
Δεν πιστεύω να σας πείραξε, ε;
Φυσικα και δεν πειραζει
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

RoMaN έγραψε:"Περπάτοφ" έχω πει κι εγώ.. και DB10 έχω πει και ΣΚΑ33 (για να μην είμαι τελείως off-topic) έχω πει... Προφανώς και ο DC trollάρει, γενικά το post του είναι σε χαλαρό ύφος, μην ψάχνεις να αρπαχτείς από το οτιδήποτε Dimg4..

Επίσης, μαθητευόμενο με τίτλο, πρώτη φορά έχω δει. Το μόνο που μαθαίνει εδώ ο Tudor, είναι οι παίκτες του και τη σκατίλα του πρωταθλήματος..
Θα μας τρελανεις ρε ρομαν? Επειδη αντεδρασα στο περπατοφ ψαχνω να αρπαχτω και εφαγα μπαν για το μαθητευομενος?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”