Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Εγώ μετά από κρεπαλη. Δεν είχα όρεξη ούτε να πιω καφέ. Και το έκοψα. Πάνε σχεδόν τρία χρόνια. Στο μυαλό είναι όλα αδερφέ
- Kostomanolis
Ευχαριστω για τα περαστικα. Για το τσιγαρο ειχα πει, μολις τελειωσουν τα Πλει οφ (17/5 νομιζω)θα γιορτασω καπνιζοντας και την επομενγ στοπ. Ετσι και εκανα. Αποφαση ειναι. Ειχα και ενα κινητρο παραπανω, λογω του γιου μου, δεν ηθελα να με βλεπει να καπνιζω, ουτε στο μπαλκονι και ενισχυσε την αποφαση μου. Ο επομενος μεγαλος στοχος ειναι διαιτα απο 1η Φλεβαρη. Το πηρα αποφαση να χασω τα 15 παραπανισια κιλα. Θα σας ενημερωσω πως θα τα παω.
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Αυτό φοβάμαι ξανά.
Όταν το σταμάτησα για 2.5 χρόνια πήρα 15 κιλά χωρίς να τρώω παραπάνω... Για να τα χάσω, έλιωσα στην πείνα και πάλι ζορίστηκα
SM-G920F
Όταν το σταμάτησα για 2.5 χρόνια πήρα 15 κιλά χωρίς να τρώω παραπάνω... Για να τα χάσω, έλιωσα στην πείνα και πάλι ζορίστηκα
SM-G920F
- john4serres
Καλημέρα στο φόρουμ , διπλος ελληνικός και ξεκινάει η μέρα αναμένοντας την ανακοίνωση παικτών.
- Μπαρκαρούτσος
Κιλά προσπαθώ να χάσω κι εγώ...βασικά κοιλιά...
Φοβάμαι να ανεβώ στη ζυγαριά, εδώ και 4 χρόνια ήμουν 65kg, αν δω κανένα 69, θα είναι η πρώτη φορά που θα το δω το νούμερο και δεν θα χαμογελάσω πονηρά..
Για το τσιγάρο, είχα προτείνει πριν κανένα χρόνο ένα βιβλίο σε κάποιους εδώ, το οποίο το διάβασε η μάνα μου και έκοψε μαχαίρι το τσιγάρο και τώρα είναι κιόλας αντικαπνίστρια.. Αλλά υπάρχει στο internet μόνο στα Ενγκλέζικα.. Λέγεται "The Easy Way To Stop Smoking", του Allen Carr.. Δεν είναι πάντως από τα βιβλία "Μη καπνίζεις, γιατί θα πάθεις αυτό κι αυτό"...
Φοβάμαι να ανεβώ στη ζυγαριά, εδώ και 4 χρόνια ήμουν 65kg, αν δω κανένα 69, θα είναι η πρώτη φορά που θα το δω το νούμερο και δεν θα χαμογελάσω πονηρά..
Για το τσιγάρο, είχα προτείνει πριν κανένα χρόνο ένα βιβλίο σε κάποιους εδώ, το οποίο το διάβασε η μάνα μου και έκοψε μαχαίρι το τσιγάρο και τώρα είναι κιόλας αντικαπνίστρια.. Αλλά υπάρχει στο internet μόνο στα Ενγκλέζικα.. Λέγεται "The Easy Way To Stop Smoking", του Allen Carr.. Δεν είναι πάντως από τα βιβλία "Μη καπνίζεις, γιατί θα πάθεις αυτό κι αυτό"...
- kataramenos5
Περαστικα στ αρρωστακια καταρχην και καλημερα στον παππου
να μη θυμωσει παλι.
Ρε πιλοτε αφου το κοψες κι εσυ.Στο μυαλο ειναι.Παρτε και κανα μπεγλερι βοηθαει .
Το χω κοψει μεχρι και 1.5 χρονο 6-7 φορες αλλα μ αρεσει τ ατιμο.
Νομιζω εχει κι ενα καλο βιντεακι στο tube
Ρε πιλοτε αφου το κοψες κι εσυ.Στο μυαλο ειναι.Παρτε και κανα μπεγλερι βοηθαει .
Το χω κοψει μεχρι και 1.5 χρονο 6-7 φορες αλλα μ αρεσει τ ατιμο.
Νομιζω εχει κι ενα καλο βιντεακι στο tube
δλδ αν δεν κατσω, να πιω τα τσιπουρακια μου (γραπα βασικα), να φαω τα μπινελικια μου, τα σαρμαδακια μου, τον παστουρμα μου και όλα τα υπόλοιπα, με τη συνοδεία ενός ...σέρτικου τσιγάρου, τι νόημα έχει να ζω; για να τρέχω σαν τον Άρνεσεν στην παραλιακή; 
υγ: επειδή η εργασία μου περιλαμβάνει..πολικές θερμοκρασίες... υπάρχουν στιγμές που κανεις μια τζούρα και νιώθεις την ψυχούλα σου να ζεσταίνεται...

υγ: επειδή η εργασία μου περιλαμβάνει..πολικές θερμοκρασίες... υπάρχουν στιγμές που κανεις μια τζούρα και νιώθεις την ψυχούλα σου να ζεσταίνεται...
Καλημέρα σε όλους και περαστικά σε όσους είναι "αρρωστούληδες", την συμπάθεια μου και να "γιάνετε" όσο το γρηγορότερο ρε παιδιά...
Ο γνωστός σκέτος, αχτύπητος και παγωμένος καφές μου έχει τελειώσει από ώρα και "λιγουρεύομαι" πολύ ακόμη έναν, τον οποίο δεν βλέπω να "γλιτώνω" όσο περνάει η ώρα κι αφού στο τέλος τέλος "σε καφενείο" μόλις μπήκα ρε παιδί μου...
Άτιμο πράγμα το τσιγάρο καρντάσια μου
...Τρομερά βλαβερό σε πολλούς τομείς της ζωής μας αν το καλοσκεφτείς...Οικονομικό, υγείας αλλά και "αισθητικής" (μυρωδιά ρούχων, μαλλιών, σπιτιού, αυτοκινήτου κ.τ.λ.) και σας το λέει ένας "φανατικός" καπνιστής ακόμα και σήμερα, μετά από 31 χρόνια που το ξεκίνησε στα 21 του...Αν δεν έχεις πάντως "ατράνταχτη" θέληση και "σιδερένια επιβολή" στον ίδιο τον νου σου (κάτι σαν το "υπομονή και στήριξη" στον Π.Α.Ο.Κ. δηλαδή
) δεν το κόβεις με τίποτα...
Πάντως από μαρτυρία κάποιου γνωστού που το έκοψε εδώ και 4 χρόνια, μετά από πολλές προσπάθειες και 35 συνολικά χρόνια μανιώδους καπνίσματος, τον "βοήθησαν" πολύ τα αυτοκόλλητα νικοτίνης που χρησιμοποιούσε για έναν ολόκληρο χρόνο για να "εξισορροπεί" την "έλλειψη" της και
τα σπόρια (ναι, τα γνωστά ηλιόσπορα), τα οποία
έχει ακόμα πάντα μαζί του και τρώει 5-10 κάθε φορά που "ζητάει" ο οργανισμός του τσιγάρο, "αντικαθιστώντας" με τον τρόπο αυτό την "εγκεφαλική" πλέον συνήθεια της "κίνησης" του καπνίσματος, αφού το χέρι (παίρνοντας εντολή απ τον εγκέφαλο) κάνει
την ίδια ακριβώς κίνηση (προς το στόμα), όπως με το να καπνίσεις ένα τσιγάρο...
Καλή δύναμη λοιπόν και καλή επιτυχία σε όσους το προσπαθήσουν...
Ο γνωστός σκέτος, αχτύπητος και παγωμένος καφές μου έχει τελειώσει από ώρα και "λιγουρεύομαι" πολύ ακόμη έναν, τον οποίο δεν βλέπω να "γλιτώνω" όσο περνάει η ώρα κι αφού στο τέλος τέλος "σε καφενείο" μόλις μπήκα ρε παιδί μου...
Άτιμο πράγμα το τσιγάρο καρντάσια μου
Πάντως από μαρτυρία κάποιου γνωστού που το έκοψε εδώ και 4 χρόνια, μετά από πολλές προσπάθειες και 35 συνολικά χρόνια μανιώδους καπνίσματος, τον "βοήθησαν" πολύ τα αυτοκόλλητα νικοτίνης που χρησιμοποιούσε για έναν ολόκληρο χρόνο για να "εξισορροπεί" την "έλλειψη" της και
Καλή δύναμη λοιπόν και καλή επιτυχία σε όσους το προσπαθήσουν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 29 Ιαν 2016, 11:04, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- john4serres