33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
paokpantou

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από paokpantou »

Ααα τώρα κατάλαβα.γιαυτο φαγωθηκαν να πάρουμε τον μπακασετα ε...χαχα.... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Έχω βαρεθεί να διαβάζω για την κοπέλα (συγγνώμη, γκόμενα, ξανθιά κτλ) του Κλάους
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Για μενα ναι για ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή εχει θεςη ως αλλαγη κ μόνον

Αλλα παμε ολοταχώς για μηδενισμό κια παλι βλεπω
Άβαταρ μέλους
capern

Δημοσίευση από capern »

pgetsos έγραψε:Έχω βαρεθεί να διαβάζω για την κοπέλα (συγγνώμη, γκόμενα, ξανθιά κτλ) του Κλάους
αφού μόνο εκεί σκοράρει τώρα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Παντως ο Κλαους κατηγορείται για ελλειψη ικανοτητων που ποτε δεν ειχε. Λες και τωρα τα ειδαμε για πρωτη φορα.
Οταν δεν ερχονται τα αποτελέσματα ολα μας φταίνε.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Σόρι αλλά ο Κλάους φταίει και όταν παίρνουμε αποτελέσματα. :lol:
Φταίει που έχει τατουάζ, που έχει γκόμενα (και ξανθιά κιόλας), που πάει διακοπές, που βγαίνει σέλφι, που έχει ψηλό συμβόλαιο, φταίει για τον καιρό, για τα μπλόκα των αγροτών, φταίει για το μνημόνιο, για το πρόγραμμα του σκάι, για τις λακκούβες στους δρόμους .... γενικώς φταίει.
Αμαρτία να παίζει αυτός και όχι ο Περπάτοφ. Αμαρτία. Δηλαδή ... τι αμαρτία .... πρόκειται περί συνωμοσίας του κακού Τούντορ με τον κακιότατο Βεζυρτζή που την υποκινεί ο Σάλπι επειδή είναι κολλητάρια. :lol:
:ugeek:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Αδερφέ DC, είναι σεβαστή κάθε γνώμη , αλλά αν μπορείς τουλάχιστον να γράφεις κανονικά το όνομα του Μπερμπάτοφ γιατί είναι κάπως ντροπή και αχαριστία να μιλάμε έτσι για έναν τέτοιο παίχτη που μας ΤΙΜΑ με την παρουσία του και φοράει τον δικέφαλο στο στήθος! Εντάξει, κάνουμε την καζούρα μας και την πλάκα μας εδώ στο φόρουμ, λέμε τις γνώμες μας (σωστές ή λάθος), αλλά αν αρχίσουμε να λέμε για .... περπάτοφ και άλλα παρεμφερή, τότε ας το κλείσουμε το μαγαζί!
Φιλικά και ελπίζω να καταλαβαίνεις τι λέω και να μην αρπαχτείς!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

DC έγραψε: Αμαρτία να παίζει αυτός και όχι ο Περπάτοφ.. :lol:
:ugeek:
Κοιτα που σε ειχα και σε υποληψη. Περπατοφ σε ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ φορουμ, φιλε εισαι οτι ναναι και χειροτερος απο αλλοθρησκο. Μου επρηζες τα... επειδη εκραζα τουντορ και ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ... ΠΕΡΠΑΤΟΦ?? Εισαι πολυ τυχερος που δεν ειμαι μοντ, τετοιος χαρακτηρισμος θα επρεπε να σου αποφερει ενα ωραιο σουταρισμα αλλα προφανως μονο εμεις τρωμε μπαν επειδη λεμε μαθητευομενο τον τουντορ.
Ντροπη σου
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Σιγά ρε ντιμ. Ανατρίχιασα.
Περπάτοφ. Όπως τατουαζάκιας και 14. Σε ΠΑΟΚσίδικο φόρουμ.
Τώρα σε έπιασαν οι ευαισθησίες;

hasio_john έγραψε:Αδερφέ DC, είναι σεβαστή κάθε γνώμη , αλλά αν μπορείς τουλάχιστον να γράφεις κανονικά το όνομα του Μπερμπάτοφ γιατί είναι κάπως ντροπή και αχαριστία να μιλάμε έτσι για έναν τέτοιο παίχτη που μας ΤΙΜΑ με την παρουσία του και φοράει τον δικέφαλο στο στήθος! Εντάξει, κάνουμε την καζούρα μας και την πλάκα μας εδώ στο φόρουμ, λέμε τις γνώμες μας (σωστές ή λάθος), αλλά αν αρχίσουμε να λέμε για .... περπάτοφ και άλλα παρεμφερή, τότε ας το κλείσουμε το μαγαζί!
Φιλικά και ελπίζω να καταλαβαίνεις τι λέω και να μην αρπαχτείς!
Αφού τα "τατουαζάκιας", τα "ρολογάκιας", τα "33", τα "τσιχλας", τα "μαθητευόμενος μάγος", τα "νβ" και λοιπές ομορφιές για παίκτες και στελέχη μας, δίνουν και παίρνουν εδώ και μήνες χωρίς να κλείνει το μαγαζί, ε, ανεχτείτε και το Περπάτοφ. Νομίζω ότι το δικαιούμαι.
Δεν κατάλαβα. Ο καθένας εδώ μέσα ειρωνεύεται τον Κλάους. Εγώ τον Περπάτοφ. Ζήστε με αυτό όπως ζω εγώ με τα άλλα.

ΗΛΙΘΙΕΣ και ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΕΣ ειρωνίες, ξέρουμε να γράφουμε ΟΛΟΙ μας. Μόλις στο απέδειξα.
Όπως ξέρουμε και να στοχοποιούμε και να απαξιώνουμε.
Γενικώς, το παιχνιδάκι ξέρω να το παίζω μια χαρά: Την άποψή μου γράφω. Δεν βρίζω και δεν ειρωνεύομαι κανέναν συμφορουμίτη. Είμαι στεναχωρημένος από την κακή απόδοσης της ομάδας. Ο Βούλγαρος μας κρέμασε με την κόκκινη στην κούλα και βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα.
Μπλα μπλα μπλα. Τα γνωστά. Οι γνωστές αοριστολογίες και γενικολογίες ώστε και το σχόλιο να περνάει και η γραμμή και το κλίμα και οι μοντς να μη με την λένε, και άμα με την πούνε άντε κανένα βδομαδιάτικο μπανάκι και ύστερα ξανά στις επάλξεις.

Και εννοείται ότι δεν αρπάζομαι μαν. Ούτε και σκοπεύω να το κάνω.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Οχι μαν, δεν το δικαιουσαι να αποκαλεις τον μεγαλυτερο παικτη που περασε με ειρωνεια.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

+1926 DC

Δεν είδα την ίδια ευαισθησία στον ΑΡΧΗΓΌ του ΠΑΟΚ παλικάρια ;) Ούτε στον δεύτερο αρχηγό ούτε στον τρίτο (Τζαβέλας και Τζιόλης δεν είναι; )

Και είπαμε, μεγαλύτερο όνομα. Όχι μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής ;) Δε τα τον βάλω πάνω ούτε από τους θρύλους που ακούω δεκαετιών 70-80, ούτε από παίχτες που πρόλαβα πριν πέντε χρόνια και έδωσαν και τη ψυχή τους για την ομάδα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

"Περπάτοφ" έχω πει κι εγώ.. και DB10 έχω πει και ΣΚΑ33 (για να μην είμαι τελείως off-topic) έχω πει... Προφανώς και ο DC trollάρει, γενικά το post του είναι σε χαλαρό ύφος, μην ψάχνεις να αρπαχτείς από το οτιδήποτε Dimg4..

Επίσης, μαθητευόμενο με τίτλο, πρώτη φορά έχω δει. Το μόνο που μαθαίνει εδώ ο Tudor, είναι οι παίκτες του και τη σκατίλα του πρωταθλήματος..
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ωραίος dc...έχεις πιάσει ακριβώς το νόημα του τί γίνεται εδώ!!ακριβώς όπως τα περιγράφεις είναι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΕΛΕΟΣ!
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Εντάξει, ξέφυγε η κατάσταση.
Οπότε δεν σας πειράζει να πω και εγώ τον Αθανασιάδη κοιμηση και ας βάλει το ξυπνητήρι να χτυπήσει, ούτε τον Τούντορ βοσκό της Κροατίας. Τσομπανης ο ένας,ύπνος ο άλλος με το βλέμμα της αγελαδας.
Δεν πιστεύω να σας πείραξε, ε;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”