Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από paoktzis »

#saveTUDOR #trustTUDOR
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Dimg4 έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:Νομίζω ήταν κ μέλος εδώ, αν όχι κάτι παραπάνω.
Dim δεν έχεις καταλάβει ότι εμείς οι λίγοι που δεν μας αρέσει αυτό που βλέπουμε, που δεν μας άρεσε η τριάρα μες στην Τούμπα από γκει, που δεν μας άρεσε ο αποκλεισμός απ την Ευρώπη, δεν είμαστε ΠΑΟΚ τσηδες; μόνο εάν συμφωνουσες και γουσταρες τον κόουτς κ ότι αυτός κάνει, θα ήσουν αδερφός, αλάνι, μάγκας κ τρελό ΠΑΟΚι από την ξενιτιά. Τώρα. ..
Εχω καταλαβει πολλα αδερφε ασε,.. δυστυχως ομως για καποιους δεν ειμαστε λιγοι, μια βολτιτσα στα social media και η γενικη γνωμη που υπαρχει για τουντορ δειχνει ακριβως τι συμβαινει. Το οτι εδω στο φορουμ 10 ατομα προσπαθουν να ωραιοποιησουν την κατασταση δε σημαινει οτι η πλειοψηφια εξω συμφωνει.

τσιριγωτη δεν ξερω αν αναφερεσαι σε μενα με αυτο για την ξενιτια, αλλα ας χασω δεκα λεπτα απο τη ζωη μου μηπως και καταλαβεις τπτ...βλεπεις κανεναν να λεει οτι του αρεσει να χανει ο ΠΑΟΚ? βλεπεις κανεναν να υποστηριζει φανατικα τουντορ? οσοι λεμε να μεινει , ειναι επειδη υποστηριζουμε ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ του προπονητη και πιστευουμε οτι το καλυτερο για τον ΠΑΟΚ ειναι να μεινει...ουτε μαζοχες ειμαστε ουτε φαν του τουντορ...αυτες τις ανοησιες οτι λεμε μονιμως ναι και ειμαστε προβατα δεν βαρεθηκατε να τις λετε σαν πενταχρονα?

Dimg4, ενταξει πραγματικα πρεπει καποιοι να μαθετε τι θα πει επιχειρημα , τι θα πει συζητηση, φορουμ και βασικοι κανονες συμπεριφορας!! για οτι και να μιλαμε , για οποιον παικτη, ακομα και για τα πλακακια στην τουμπα φταιει ο τουντορ..οποιος αρδ σε συμφερει ειναιι καλος και οποιος στο φορουμ αντιδρασει, αρχιζεις τις ειρωνιες...και στο τελος αν φας και κανα δυο μερες μπαν , μας πρηζεις τα ουμπαλα κανα μηνα...σου ειναι πραγματικα τοσο δυσκολο να κατανοησεις τη διαφορα αναμεσα στο εχω μια αποψη και τη στηριζω , και σε αυτο που κανεις εσυ?για σε παρακαλω πολυ, δεν θα μας ανεβαζεις εσυ την πιεση καθε μερα επειδη δεν μπορεις να συμπεριφερθεις σωστα....αυτα για τα σοσιαλ μιντια που λες και τα λοιπα, ενταξει ειναι για γελια οτι τα θεωρεις και επιχειρηματα...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ;)

ΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟς ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΙ ΧΑΪΡΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ,,, :? :? :? :? :?
ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΜΙΡΛΑ
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Αντικειμενικά , πιό πολύ μίρλα βγάζουνε αυτοί που υποστηρίζουνε ότι ο Ιγκόρ είναι καλός, κ κατηγορούνε όσους έχουν άλλη άποψη.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Σοβαρά τώρα;
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Ναι πολύ σοβαρά.

Επειδή οι περισσότεροι δεν υποστηρίζουνε απλά την αποψή τους , αλλά κατηγορούνε τους αλλους.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Mapogo έγραψε:Αντικειμενικά , πιό πολύ μίρλα βγάζουνε αυτοί που υποστηρίζουνε ότι ο Ιγκόρ είναι καλός, κ κατηγορούνε όσους έχουν άλλη άποψη.
δεν υπαρχει σωτηρια...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

δειξε μου καποιον που κραζει τον τουντορ και εχει επιχειρημα
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Mapogo έγραψε:Ναι πολύ σοβαρά.

Επειδή οι περισσότεροι δεν υποστηρίζουνε απλά την αποψή τους , αλλά κατηγορούνε τους αλλους.
+1
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

sn0ufel4 έγραψε:δειξε μου καποιον που κραζει τον τουντορ και εχει επιχειρημα
O Dimg4
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

ελα ρε πατερ τωρα....ποιο ειναι το επιχειρημα ακριβως?
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Πρώτον δεν μίλησα για κράξιμο .

Δεύτερον μ αρκετοί είπαν τους λόγους που δεν τον θεωρούνε καλό.

Τους διάβασες ?
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

ναι αδερφε τους διαβασα ολους...
οι μεν θελουν να φυγει ο τουντορ γιατι δε παιζουμε τη μπαλα που θα ηθελαν να παιζει μια ομαδα 4 μηνων με εναν προπονητη που δε μπορει να κατασταλαξει σε μια εντεκαδα λογω τραυματισμων και καρτων και οι δε (που ανηκω) να αφησουμε επιτελους εναν προπονητη να βγαλει ΜΙΑ χρονια στον παγκο με ηρεμια....εχω βαρεθει να μπαινω στο φορουμ και να βλεπω τους παντες να αρπαζονται με ολους....

δηλαδη η εικονα της ομαδας απο το σεπτεμβρη και μετα ειναι τοσο τραγικη τα αποτελεσματα τοσο ασχημα που δε μπορουμε να κανουμε υπομονη αλλους 4 μηνες?
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Δεν υπάρχουν μόνον αυτά τα 2 που λες φίλε.

Για παράδειγμα , εγώ δεν τον έχω κράξει , ΔΕΝ θέλω με την καμία να φύγει τώρα , αλλά δεν τον θεωρώ καλό.

Δικαιούμαι να τον θεωρώ κακό ? Η μήπως βλάπτω την ομάδα κ δεν την αγαπάω κ τα παίρνω απ τους αρδ κ τον κερατοσάββα ?
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

φυσικα δικαιουσε να τον θεωρεις οτι θελεις....εχει διαφορα να το πιστευεις και να εκφραζεις κοσμια την αποψη σου και αλλο αυτο που κανουν καποιοι εδω μεσα που οτι και να κανει ο τουντορ τον αφοριζουν ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”