33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

Dimg4 έγραψε:
eorptol έγραψε:
Και η συνεχεια εξισου αρχιδ@τη και αρχηγικη. Πιεση απο παντου για να καβατζωσει ηγεμονικο συμβολαιο και την επομενη σεζον.. ααααααραγμα
Το συμβόλαιο το πήρε στην αρχή της περυσινής χρονιάς.
Να σου θυμήσω, πως τα παστέλωνε με τον ΑΑ έως ένα σημείο βέβαια;
Πόσα γκολ έβαλε μέχρι τώρα στην καριέρα του ο αμπαλος;

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]

Γιατι λες αμπαλο τον Κλαους?[/quote]

μα ολοι δεν συμφωνουμε εδω οτι ειναι αμπαλος αλλα τα γκολ που εβαλε ποσα ειναι ? εχουμε χασει το μετρημα .....η μπαλα στο πλεκτο αυτη ειναι η ουσια ,και ναι θα εχει περιοδους που δεν κανει την δουλεια του δεν ειναι μηχανη.....
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

non stop Κλαουσιάδα έχουμε
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Στην καριέρα του αν δεν κάνω λάθος, έχει ξεπεράσει τα 100 οριακά..και μιλάμε για 27 χρονών παίκτη.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

pgetsos έγραψε:Για μένα ο καλύτερος επιθετικός μας από τότε που έφυγε ο Μιετσελ
Συμφωνώ απόλυτα με βάση την διάρκεια και την προσφορά... :opaokara:

Θα μπορούσε όμως η αλήθεια να είναι ακόμα πολύ καλύτερος αν δεν ήταν λίγο "τεμπελάκος"... :oops:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

eorptol έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
eorptol έγραψε:
Και η συνεχεια εξισου αρχιδ@τη και αρχηγικη. Πιεση απο παντου για να καβατζωσει ηγεμονικο συμβολαιο και την επομενη σεζον.. ααααααραγμα
Το συμβόλαιο το πήρε στην αρχή της περυσινής χρονιάς.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατι λες αμπαλο τον Κλαους?[/quote]

μα ολοι δεν συμφωνουμε εδω οτι ειναι αμπαλος αλλα τα γκολ που εβαλε ποσα ειναι ? εχουμε χασει το μετρημα .....η μπαλα στο πλεκτο αυτη ειναι η ουσια ,και ναι θα εχει περιοδους που δεν κανει την δουλεια του δεν ειναι μηχανη.....[/quote]

Μονο εσυ τον αποκαλεσες αμπαλο, ολοι μιλαμε για τον φετινο ανυπαρκτο για τα δεδομενα του Κλαους. Μαθε να διαβαζεις χωρις να βιαζεσαι να πετας ειρωνειες
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Κανείς δεν μπορεί ν' αμφισβητήσει το δεδομένο ότι ο Κλάους περνάει μια μεγάλη περίοδο ντεφορμαρίσματος!
Δεν ξέρω αν φταίει ο τραυματισμός που είχε, αν φταίει η γκόμενά του που του έχει ξεζουμίσει το κ@υλί, αν φταίει ο προπονητής που δεν είναι άξιος να στήσει την ομάδα έτσι ώστε να τροφοδοτούνται τα πολυβόλα της ομάδας του, ή αν απλά φταίει ο ανάδρομος Ερμής! ΌΠΟΙΟΣ και να φταίει, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ η γιατρειά μιας και ο Κλάους ήταν και ΕΙΝΑΙ βασική κολόνα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας! Άμπαλος ΔΕΝ είναι, απλά κάτι συμβαίνει και τα έχει χάσει λίγο!
Και επανερχόμαστε στον προπονητή! Η γνώμη μου είναι πως όταν ένας προπονητής έχει τέτοια όπλα στην ομάδα και δεν μπορεί να τα οπλίσει ή να τα επαναφέρει από την αχρηστία, τότε δεν είναι καλός προπονητής!
Απλά και όμορφα.. :arrow:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Dimg4 έγραψε:
eorptol έγραψε:
Dimg4 έγραψε: Το συμβόλαιο το πήρε στην αρχή της περυσινής χρονιάς.

Γιατι λες αμπαλο τον Κλαους?
μα ολοι δεν συμφωνουμε εδω οτι ειναι αμπαλος αλλα τα γκολ που εβαλε ποσα ειναι ? εχουμε χασει το μετρημα .....η μπαλα στο πλεκτο αυτη ειναι η ουσια ,και ναι θα εχει περιοδους που δεν κανει την δουλεια του δεν ειναι μηχανη.....[/quote]

Μονο εσυ τον αποκαλεσες αμπαλο, ολοι μιλαμε για τον φετινο ανυπαρκτο για τα δεδομενα του Κλαους. Μαθε να διαβαζεις χωρις να βιαζεσαι να πετας ειρωνειες[/quote]
Ειρωνικά ειπα αμπαλος εσύ μάθε να διαβάζεις

τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Προ σο χηηηηη
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Έμαθες ότι κερδίσαμε την Ντόρτμουντ και ότι δεν φάγαμε τρία στην τουμπα από τον γαβρο η όχι όταν μάθεις τα ξαναλέμε. ...

Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Προτείνω να ξανανοίξει το τόπικ του Σάλπι, να αποφορτιστεί λίγο το κλίμα στα topic των Κλάους και Μπερμπάτοφ.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

eorptol έγραψε:Έμαθες ότι κερδίσαμε την Ντόρτμουντ και ότι δεν φάγαμε τρία στην τουμπα από τον γαβρο η όχι όταν μάθεις τα ξαναλέμε. ...

Του 16ου
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

τσιριγώτης έγραψε:
eorptol έγραψε:Έμαθες ότι κερδίσαμε την Ντόρτμουντ και ότι δεν φάγαμε τρία στην τουμπα από τον γαβρο η όχι όταν μάθεις τα ξαναλέμε. ...

Του 16ου
ναι δεν ειμαι του λιμανιου σιγουρα εδω δεν εχουμε λιμανι μεγαλο λιμανι.... γελα dimg4 αστειο :):)
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Καλο παλικαρι ο Κλάους και ΠΑΟΚτσακι τρελο να του κάνουμε νεο συμβολαιο με μεγαλύτερες αποδοχές..ααα ναι ξέχασα ρε πιέζει κιόλας μαρκαρει τρώει κάρτες κανει αγκαλιτσες και φιλακια με τον τουντορ εχει βάλει και καμια δεκαριά γκολακια φέτος ε..αλλα το ότι σέρνεται εδώ και ποσα παιχνίδια και συνεχίζει ο τουντορας να τον εχει βασικο και αναντικατάστατο ξεπερνάει την λογική.οκ ξέχασα πάλι.... στην προπόνηση είναι από τους καλύτερους!!!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

paokpantou έγραψε:Καλο παλικαρι ο Κλάους και ΠΑΟΚτσακι τρελο να του κάνουμε νεο συμβολαιο με μεγαλύτερες αποδοχές..ααα ναι ξέχασα ρε πιέζει κιόλας μαρκαρει τρώει κάρτες κανει αγκαλιτσες και φιλακια με τον τουντορ εχει βάλει και καμια δεκαριά γκολακια φέτος ε..αλλα το ότι σέρνεται εδώ και ποσα παιχνίδια και συνεχίζει ο τουντορας να τον εχει βασικο και αναντικατάστατο ξεπερνάει την λογική.οκ ξέχασα πάλι.... στην προπόνηση είναι από τους καλύτερους!!!
Δυστυχως δεν εχουμε καλη.λυση στον.παγκο.ετσι ωστε να τον.ξεκουρασει καποιος ρε.συ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”